Minnaar, deel 33

22-09-2016 21:07 3005 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 32 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.



Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?



Met andere woorden...



Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk open voor nieuwe input en meningen. Mits respectvol geschreven, het is de toon die de muziek maakt.



Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen. Bedankt.



edit: PAK staat voor Porneau Aftel Kalender.
Alle reacties Link kopieren
Nog nooit over nagedacht eigenlijk! Waarschijnlijk zou hij het betalen ook, als ik zou vragen. Zo breed heb ik het ook niet, maar ik kan het nog altijd zelf betalen. Hij weet dat ook gewoon, ik denk dat hij wel snapt dat mijn trots dat niet toelaat. Zou me er niet echt heel gelukkig bij voelen als dat het punt zou zijn.

Hij spendeert meer dan genoeg geld in mijn kroeg, ik vind het niet meer dan normaal om zelf voor mijn kamer te betalen. Als het er niet meer in zou zitten, zou ik het zeggen en dan lost hij dat wrs wel op, maar dat is me nu nog mijn eer te na. Eten betaalt hij altijd, goede wijn neem ik mee uit de kroeg. Het gaat behoorlijk gelijk op eigenlijk en dat voelt prima. Waarom zou hij meer moeten betalen? Omdat hij meer geld heeft dan ik? Hij koopt me toch niet?



Stoort me echt niet. Hij betaalt vaak genoeg iets anders, als we na het jagen een borrel drinken of iets eten, hoef ik nooit betalen. Of hij koopt me een nuttig, duur cadeau. Ik leen van hem een poepieduur jachtgeweer. Ik heb geen idee of het op de weegschaal gelijk uitkomt, maar ik zie ook niet in waarom hij alles zou moeten betalen.

Natuurlijk vind ik het fijn als hij iets betaalt, hij kan het betalen. Niet dat hij er in zwemt ofzo. Hij werkt echt heel hard, het komt hem ook niet aanwaaien, maar ze hebben het goed. Zijn vrouw vindt dat geweldig, het zou mij aan mijn kont jeuken. Boeit me echt niet. Denk dat ik liever had dat hij dat niet had, ik vind de modderige jager in zijn rubberlaarzen veel leuker dan de geslaagde architect in zijn dure bloesje!
Alle reacties Link kopieren
Hier is de voorpretdigitaleporneau begonnen. Kees zijn schrijfskills zijn nog steeds onovertroffen, wat heb ik zin in die man!
Alle reacties Link kopieren
Dat is lief, Roos!



Nu snap ik het ook beter, Vic, dat zou ik ook never nooit kunnen betalen. Fooien zijn ongeveer 300 per maand. We doen 1 keer per 2/3 maanden een hotel, ongeveer? Het hotel kost 100 euro per nacht, dat lukt echt prima. Hotel is vrij eenvoudig, er zijn zelfs nog van die oude kamers met inrichting uit de jaren 80. Die zijn goedkoper, hebben tapijt (ieuw!!!!), gaan nog open met een ouderwetse sleutel en krijgen we gelukkig bijna nooit.. maar ook daar hebben we de grootste lol.



Twee keer hebben we nu een duur hotel gedaan, maar nog altijd binnen mijn budget. Hij weet ook wat mijn grens is en wat bij mij kan of wat ik nog leuk vind. Stiekem heb ik nog liever die truttige tapijtkamer dan een poepiedure kamer. Ik ben echt een simpele boerentrut.
Alle reacties Link kopieren
Lisa, hoe gaat het met jou?



Maiden, is hij single?
Alle reacties Link kopieren
En de waarheid in mijn optiek, Heidi.



Madame, jouw Kees kan idd mooi schrijven op het gebruik van het woord "paal" na dan

Boris is aan de studie. Hij was nogal gecharmeerd van mijn lingammassagekunsten en hij moet en hij zal de yonivariant in de vingers krijgen.

Vind ik niet erg.



Meiden, ik heb het al vaker genoemd maar echt, het is een enorme aanrader! Als je nou eens een paar uur date tijd hebt en je wilt hem ultiem verwennen, maak die massage eigen! Het is zo gaaf, geil en zen. Heerlijk om te geven en te krijgen.

Filmpjes stuur ik per PB als er interesse is.
...
Alle reacties Link kopieren
quote:Heiidi schreef op 20 oktober 2016 @ 21:52:

Lisa, hoe gaat het met jou?



Maiden, is hij single?



Dat wisselt van helemaal zen tot tranen met tuiten om wat ooit zo mooi was. Afgelopen zaterdag samen een wijntje gedaan met Lief, was fijn en ik hoop op een vervolg date :-) Helaas wordt hij nog altijd geleefd door de nare omstandigheden.



Ik zou wel wat stabieler willen zijn. Paar dates gehad maar ze kunnen de concurrentie niet aan. Heb er een sauna vriendje aan overgehouden :-)
Alle reacties Link kopieren
Oh ja, minnaar is single, die heeft genoeg van relaties, dus dit komt wel goed uit zo
Alle reacties Link kopieren
Slinger de instructie maar door Roos! Ere wie ere toekomt, de paal komt van mij en was ooit min of meer een ode aan de goddelijke paal van 1,5. Die heeft wel een hele lekkere.



Lisa, dikke knuffel xxx volgens mij moet jij gewoon naar een spannend feestje



Wat spannend Rethott, zo'n benzinepompdate!
Alle reacties Link kopieren
Ik weet het, madame. Die paal is zo geroemd en geprezen dat ik er bijna nieuwsgierig naar wordt, bijna dan hè?



Ik ga morgen een paar filmpjes voor je zoeken!
...
Ik ben eerlijk gezegd ook wel nieuwsgierig Roos. naar jouw technieken
Alle reacties Link kopieren
En als je toch bezig bent Rooss; wil je de filmpjes dan ook naar mij sturen?

Muchos gracias
Alle reacties Link kopieren
Maiden, ik kan jou geen pb' s sturen, die optie heb je niet aan staan, je kunt dit rechtsboven bij "instellingen" veranderen.



De rest, hop, aan de studie!
...
Alle reacties Link kopieren
Aangepast ;)
Alle reacties Link kopieren
Nou roos als je toch bezig bent. Lekker masseren wil ik best leren
Bedankt Roos!

Redd trouwens wel een superspannend verhaal krijgt het een vervolg?
Alle reacties Link kopieren
Die vent van mij vindt die massage niks aan. Scheelt weer, ik word liever gemasseerd



Ha lekker Oranje, een PAK die lekker afloopt. Paal is wel lekker porneau hè?



Lisa, wat naar om te lezen. Heb je nog veel contact met Lief? Zie je jullie ooit weer bij elkaar komen of wordt dat denk je nooit meer een mogelijkheid?
Alle reacties Link kopieren
Ik kan niet zien naar wie ik wat gestuurd heb. Stom forum.

Als je niks gekregen hebt, laat het even weten. (doe maar PB om dit topic niet verder te vervuilen).



Vivaman verheugt zich op date vanavond, ik ook. Al die filmpjes met stijve piemelspalenpikken werkt nogal ehm stimulerend zeg maar

En Boris heeft zichzelf een eieren dieet aangemeten, yeahhhh!
...
Alle reacties Link kopieren
Goedemiddag,



Sorry dat ik even zo inval, dit zullen jullie al heel vaak gelezen hebben maar voel me zo ongelooflijk onrustig. Ik heb sinds 4 maanden een minnaar, spannend en samen dingen ontdekken. Deze week merkte ik dat ik onzeker begin te worden , ik herken mezelf gewoon niet! Onze berichten waren altijd zo vrijblijvend en relax en nu merk ik dat ik zit te wachten op een bericht. Ik word er nog net niet agressief van ????. En realistisch gezien weet ik wel dat hij druk is met zijn werk maar op 1 of ander manier kan ik even niet omdenken.



Ik moest dit gevoel even kwijt. Bedankt
Alle reacties Link kopieren
Graag gedaan



Is het contact deze week ineens drastisch minder of beginnen er bij jou enige gevoelens te ontwikkelen?
...
Alle reacties Link kopieren
Het contact is niet echt drastisch minder, maar zo relax als ik er in stond zo onrustig word ik er soms van. Ik vind hem wel leuk anders zou ik er niet aan beginnen. Jouw vraag zet me wel aan het denken, Roos, wat gevoelens betreft.
Alle reacties Link kopieren
Goed om dat te onderzoeken dan. Kijken waar je verwachtingen liggen, misschien ben je op zoek naar bevestiging van hem. En zo ja, waar wil je dan in bevestigd worden.

Je schrijft dat je nog net niet agressief wordt (herken ik wel hoor), het is ook heel goed om te beseffen dat hij zich van geen kwaad bewust is, hij weet niet dat jij die bevestiging (schijnbaar?) nodig hebt.

Lastig hè?
...
Alle reacties Link kopieren
Als je agressief wordt van geen contact, zit je er dan niet te diep in?
Alle reacties Link kopieren
Weet ik niet. In elk geval gaat er dan iets niet naar je zin. Misschien te diep of hij te ondiep of onrust om welke reden dan ook. Goed om het te onderzoeken bij jezelf in elk geval.



Hee, potje creme opgeborgen en bas uit de kast??
...
Alle reacties Link kopieren
Nou, lijkt mij ook. Want onrust om je minnaar terwijl je weet dat hij een eigen leven heeft en moet werken, is sowieso zonde van je tijd.



Nee, cello. En potje crème was Chanel no5 en aangezien er hier er nog 1 van is.. Dan maar 2 grote passies op een plaatje: cello en naakt zijn
Alle reacties Link kopieren
Ik laat het even bezinken. In deze flow moet ik nu niks sturen, super deze feedback.



Iedereen alvast een goed weekend!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven