Minnaar, deel 33

22-09-2016 21:07 3005 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 32 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.



Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?



Met andere woorden...



Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk open voor nieuwe input en meningen. Mits respectvol geschreven, het is de toon die de muziek maakt.



Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen. Bedankt.



edit: PAK staat voor Porneau Aftel Kalender.
Alle reacties Link kopieren
daar hebben we een postvak voor hier, P. Maar waarschijnlijk word ik er alleen maar groener van, dus ik weet niet of ik mezelf dat wel aan moet willen doen...



Hier staat een groot kruis, dagje clubben. Helaas duurt het nog een maand :(. Ik wil hem nu! We hebben alleen nog maar online of telefonisch contact gehad, ik heb huidhonger!
Alle reacties Link kopieren
Oranje, nee dat moet je niet willen. Ah, een dik vet kruis!!! Mijn agenda is he-le-maal leeg. En ik heb ook huidhonger.



Marana, thanks Nou.. geen nieuwe technieken, meer nieuwe plaatsen.



Lis



Heidi, semi-illegaal. Gedoogconstructie. 9 naar is best knap. Wij zijn hard op weg naar 6. And many more I hope..
Alle reacties Link kopieren
Lijkt me ontzettend moeilijk! De liefde zo groot, maar door de omstandigheden is samenzijn het ook niet. Mooi dat het niet aan de liefde ligt, maar ook juist dat maakt het pijnlijk. Spannend en moeilijk om weer te gaan daten!



Marana, alleen de kroeg nog! En wrs gaat ook die weg, want ook daar kan ik niet van leven. Personeel blijkt lastiger dan ik dacht, wat een gedoe zeg. Heb er een hoop lol, nog steeds, maar als er onder de streep bijna niks overblijft, is ook die lol niet meer zooo groot. Heb gesolliciteerd naar een 'normale' baan, eentje waar ik mijn studie ook weer kan gebruiken. Heel spannend, maar dat is even afwachten.

Heb jij jouw zaak nog? Je lief wel, toch?



En nee, niet echt iemand anders in beeld geweest. Kan me ook niet een ander in mijn leven voorstellen, zo stom. Ik ben echt stapelgek op die vent, maar man oh man, wat zou ik soms graag willen dat het nooit zo ver gekomen was!
Alle reacties Link kopieren
Ooh phoebal, wat fijn! Wat klinkt dat heerlijk. Geweldig voor je! Zweef even lekker verder. Morgen spierpijn
Burn the Taffly!
Alle reacties Link kopieren
Oh Heidi, wat jammer dat je gedoe blijft houden met personeel. Ook geen verhuur meer? Ik kan me voorstellen dat dat ook wel rust geeft. En hoe gaat het met de jacht?
Alle reacties Link kopieren
quote:ReddHott schreef op 28 september 2016 @ 21:09:

Ooh phoebal, wat fijn! Wat klinkt dat heerlijk. Geweldig voor je! Zweef even lekker verder. Morgen spierpijn

Dat heb ik amper

Maar wel een afdruk van tanden in mijn schouder. Hoe ga ik dat nou weer uitleggen? I love those little marks..
Alle reacties Link kopieren
Hahah, komt vast nog. Morgen.

Tanden, ik heb laatst verklaard dat het de deurklink was. Gelukkig heeft niemand de blauwe plekken op mijn dijen gezien...
Burn the Taffly!
Ooh ik ben ook altijd angstig voor sporen haha.

Denk dan op aan blauwe plekken lees zuigzoen.
Alle reacties Link kopieren
Ik had daar vroeger nooit last van, tekende nooit. Maar tegenwoordig wel. De vorige keer liep ik met een duim in mijn hals rond en nu met tanden op mijn schouder dus. Stiekem vind ik dat heerlijk Deurklink.. hmm goeie.. al heb ik 3 plekken, ff uitvogelen hoe ik dan moet botsen

Mijn dijen zijn wel vaker blauw, dat valt thuis niet eens meer op
Alle reacties Link kopieren
Phoe, het klinkt alsof je tegenwoordig gewoon andere spelletjes doet ;)
Alle reacties Link kopieren
Ik word heel snel blauw. Die op mijn benen kan ik doorgaans verklaren aan de hoogte van een tafel, stoel, whatever.

Maar twee stuks, lekker symmetrisch, van heupen , werd wat lastiger. Zeker in combinatie met twee halve manen op mijn arm. Dus de cirkel in het midden was de klink. (a) En voor de zekerheid maar niet gezwommen.

Gelukkig begint het seizoen van sjaaltjes weer En zijn mijn plekken weer bijna weg. Komend weekend eens kijken of ik een leuke vervanging kan vinden voor "mijn Ed". Want (echt prachtig woord) grote huidhonger.
Burn the Taffly!
Er zijn mensen die echt tegen deurklinken aanlopen. Ik noem geen namen
Alle reacties Link kopieren
Ik loop ook wel eens echt tegen deurklinken aan... daarom klinkt het ook geloofwaardig. Doet vies zeer trouwens.
Burn the Taffly!
Alle reacties Link kopieren
Red, haha, ik zie het al helemaal voor me. Misschien is van de trap afrollen na een date een optie? Dan valt een blauw plekje meer of minder niet meer op



Oranje, valt reuze mee. Ik werd vroeger ook wel een kamer doorgesmeten. En dit was niet eens kinky, dit was gewoon in het heetst van de strijd -HAP-. Ik denk dat zijn duim dit keer er steviger stond. Maar daar zie je nu weer niks van. Helaas.



De klinken zitten te laag.. Heup tegen tafel zou wel een goede verklaring zijn, maar deurklink op je schouder? Ben wel klein, maar geen dwerg..
Alle reacties Link kopieren
Schade van de deurklink zit inderdaad doorgaans op de onderarm. Euhm, plankje boven de wastafel. openstaand deurtje van een bovenkastje? ook een goeie, tegen het portier van de auto aanlopen.

Hm, ik klink behoorlijk klunzig. Is namelijk allemaal al eens gebeurd.

Manlief heeft ook wel eens mijn been stevig beetgegrepen, hoppa 5 plekken. Is wel een beetje de grap over mijn lichaam en algemeen bekend.
Burn the Taffly!
Alle reacties Link kopieren


Ik ben helemaal geen kluns, dat is het probleem...

Maar laatst trok mijn lief mij aan mijn benen wat verder op schoot: 10 vingers op mijn bovenbeen en 2 plekken binnenkant dijen waar ik op zijn heupen knalde. En bedankt lief...

Dus stiekem vind ik deze plekken toch wat mager. Volgende keer nog meer porneau maken
Alle reacties Link kopieren
hahahaha. Ik ben soms redelijk onhandig. Maar plekken op mijn dijen zouden zeker opvallen doordat het porneau-gehalte thuis nihil is.

Ik kan me voorstellen dat je het wat mager vindt. Maar wie weet komen er later deze week nog spontaan plekken boven. (tjek, ook ervaring mee)



*vloek*

Ik wil ook porneau.

En nu zal ik stoppen met klagen. (en weer braaf aan het werk gaan)
Burn the Taffly!
Alle reacties Link kopieren
Mag ik even mijn verhaal doen?



Lange relatie, paar jaar geleden verliefd geworden op een ander (ook gezoend). Aan vriend opgebiecht, uiteindelijk voor elkaar gegaan. Was heftige periode.



Paar jaar geleden in dronken bui een vriend gezoend. Verder gewoon vrienden gebleven. Paar maanden geleden ook weer eens afgesproken. Zat niet lekker in mijn vel door omstandigheden, maar mijn relatie was/is echt goed. Gedronken en seks gehad met dezelfde vriend. Gepoogd nog vrienden te blijven (ik heb hem zelfs nog thuis uitgenodigd-echt, ik weet ook niet waarom), toen liep het weer mis (gezoend- bij mij thuis nota bene). Nu hebben we afstand genomen (ik wou tijdelijk- hij definitief). En nu begrijp ik mezelf dus niet. Echt, waar ben ik mee bezig geweest? Hoe kan iemand zo zijn verstand verliezen? En hoe geef ik dit alles een plaats?
Alle reacties Link kopieren
Hai rainflower, welkom. Wat mij opvalt is dat je zelfbeheersing na het drinken blijkbaar totaal wegvalt. Dus de eerste oplossing lijkt mij niet meer zoveel drinken.

En verder: wie zich brandt, moet op de blaren zitten. Geef het wat tijd en het slijt vast. Is voor nu even kut, maar het is niet anders.
Alle reacties Link kopieren
Ik ben superonhandig en ook nog eens (veel) breder dan ik denk, loop overal tegenaan. Blauw is mijn kleur!

Maar ik heb dan weer geen man die daarover valt Je ken niet alles hebben schijnbaar.



Rainflower, waarom moet het een plaats? Het is gebeurd. Punt. Misschien kun je met jezelf afspreken vanaf nu gewoon trouw te zijn? Dan hoef je ook niet steeds door je eigen stof. Ik denk niet dat je je verstand verloren bent hoor, het zat alleen een paar dm lager in je lijf dan waar het eigenlijk hoort. Hebben we allemaal wel eens.

Als je relatie echt goed is en je lief is, neem jezelf dan onder de loep en doe het vanaf vandaag anders. Het is jouw keuze.
...
Alle reacties Link kopieren
quote:ReddHott schreef op 29 september 2016 @ 14:41:





*vloek*

Ik wil ook porneau.

En nu zal ik stoppen met klagen. (en weer braaf aan het werk gaan)



Ik wil ook helemaal niet klagen. Maar..

*vloek*

Ik wil ook porneau!
wat moet er een plaats? dat je het met een vriend hebt gedaan en de vriendschap niet meer is? dat je je man bedrogen hebt? dat je blijkbaar vaker de neiging hebt vreemd te gaan? wat zit je het meest dwars dan?
Alle reacties Link kopieren
Alle vragen die jij nu stelt bluebirdie. Vat je wel mooi samen:-)



Ik weet dat alcohol een boosdoener is en ervoor zorgt dat mijn zelfbeheersing weg is. Daar heb ik nu wel van geleerd (alleen drinken met vriendinnen en mijn partner). Ik vind het doodzonde dat de vriendschap weg is, maar ja blijkbaar werken vriendschappen waarbij je je aangetrokken voelt tot een ander ook niet helemaal. En ik vind het verschrikkelijk dat ik mijn vriend dit heb aangedaan (heb het ook niet verteld- want het ligt niet aan hem). En daarbij speelt natuurlijk mijn neiging tot spanning. Daar heb ik wel al gesprekken met mijn vriend over gevoerd hoor, dat ik het trouw zijn soms lastig vind (we zijn ook al vanaf ons 18de samen, nu relatie van 13 jaar). En dat gesprek wil ik wel wat dieper gaan voeren- maar van zolang ik niet lekker in mijn vel zit, is (toegestaan) overspel de slechtste oplossing. Eerst maar aan mezelf gaan werken.
Alle reacties Link kopieren
Geen verhuur meer! Nu nog een beetje, maar ook al minder dan voorheen. Het is genoeg geweest, al die jaren alleen ploeteren. Lekker een app met een tuintje op een mooie plek en ik vind het voor nu wel prima!



Jagen gaat goed, we gaan best veel en ik ga ook regelmatig alleen. Nu is het zo vroeg donker en vind ik het een beetje eng in het bos. Ze hebben me helemaal opgenomen en ik voel me er heel erg thuis. Geloof dat ze het allemaal wel prima vinden, dat Guus en ik zo samen plakken, tot nu toe heeft niemand iets gevraagd of gezegd tegen Guus. Wrs denken ze er wel eea van.



Blauwe plekken heb ik nooit!
Alle reacties Link kopieren
Wat fijn om te horen dat het in het algemeen goed loopt. Ja en horeca is en blijft vreselijk lastig, weet er alles van ;)

De blauwe plekken komen vaak door mijn dispraxy , werk en daar vallen ze van minnaar toentertijd niet echt tussen op.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven