Minnaar, deel 33

22-09-2016 21:07 3005 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 32 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.



Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?



Met andere woorden...



Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk open voor nieuwe input en meningen. Mits respectvol geschreven, het is de toon die de muziek maakt.



Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen. Bedankt.



edit: PAK staat voor Porneau Aftel Kalender.
Oké, dus als ze niet akkoord gaat met een open relatie, denk je erover om het stiekem alsnog te doen? Lijkt me geen verstandige keuze.



Seks is slechts 10% van een relatie als het allemaal goed loopt, maar kan een enorm deel uitmaken van de problemen als het niet goed loopt. Onderschat dat niet. Ik vind dat je erg gemakkelijk van je vrouw verwacht dat ze hiermee moet gaan dealen. Waar liggen je prioriteiten? Wil je wel dat deze relatie in stand blijft?
Alle reacties Link kopieren
Minar, als ik dat zo lees is het dan geen rare volgorde. Je gaat vreemd. Verteld dat aan je vrouw , waarom ?? Je doet haar bewust pijn. En vraagd dan om berusting , acceptatie en gelijk vrijheden.

Was het niet logischer geweest als je met een gesprek begonnen bent.

Je hebt een bom gegooit op je relatie. En wacht af tot de schade zich vanzelf hersteld ,

Ik weet het niet maar ik vind het vreemde gang van zaken.
Alle reacties Link kopieren
Minar, hoe gelijkwaardig is de relatie met je vrouw?



Rooss, ik was volkomen senang met het evenwicht na het herstel. Hoe de situatie bij Kees thuis zich ontwikkelt moet gaan blijken. Ik heb er vertrouwen in dat hij zich wel weer gaat melden, ook al kan dat even duren. Het stof moet eerst zijn neergedwarreld. Voorlopig zit ik nog niet op vervanging te wachten. Ik heb voor Kees, fora en andere hobbies ook al geen tijd, laat staan voor een nieuwe minnaar.



Maar toeval bestaat niet: ik kreeg van secret flirt, waar ik tijdens de breuk weer een profieletje had aangemaakt, bericht dat ik mijn topmembership kwijtraak...
Alle reacties Link kopieren
Minar, heb je hier ook met je vrouw over gesproken? Ziet zij een 'open relatie' ook zitten? Of heeft ze het er gewoon mee te dealen dat jij die 10% ergens anders zoekt. Want dat kan ik best snappen hoor, dat je heel veel in je relatie wél vindt, maar nou net dat stukje niet. Alleen je aanpak is een beetje twijfelachtig.. Wat verwacht je nu van je vrouw? Mag zij die 10% ook bij een ander zoeken?



Ik kreeg vanmorgen een kunstzinnige kerstkaart in mijn mail. Met 4 'kerst'ballen en 2 'pieken'. En een uitnodiging voor volgend jaar. Ik ben dol op creatieve mannen.
Alle reacties Link kopieren
Dat zijn nog eens kerstkaarten
Alle reacties Link kopieren
Oh, lees nu pas van Kees... Bah oranje, das klote...

Duim voor je!
Oeh Phoeb, is dat een belofte van hem? Nice...
Alle reacties Link kopieren
Marana, dat was een uitnodiging voor een trio van 2 andere mannen. Ik heb terug gemaild dat ik gevleid was maar dat ik eerst me bezig ging houden met de staf van mijn goedheiligman en dat ik in het nieuwe jaar wel ging bekijken of ik nog wat gaatjes over had. Maar ze scoorden punten met hun kerstknutsel
ooh van 2 andere mannen, jij gaat lekker zeg!
Alle reacties Link kopieren
Oef, twee mannen staat nog steeds op mijn wensenlijst!
Alle reacties Link kopieren
ja hè, goed begin van 2017. Maar ach, elk jaar proberen ze wel een paar keer en er komt nooit wat van. Dus eerst zien, dan geloven
Alle reacties Link kopieren
Tof Fieps!



Rooss is weer vrijgeminnaarzel. Of hoe heet dat in minnaarland?
...
Alle reacties Link kopieren
Oooh my, dat klinkt als een goeie kerstkaart Phoebs!



As we speak ben ik met Rollo aan het chatten, zijn weekend heeft ineens toch een gaatje, ik zie mogelijkheden
Bij mij is het stille donderdag denk ik. In het echt was er al niks te beleven qua spannends lately (vanwege mijn man wil het niet hebben en illegaal durf ik niet meer) maar zelfs mijn inbox valt stil.



Ik wil ook een spannende kerstkaart. of een PAK. Of allebei
Alle reacties Link kopieren
Huh Rooss?? What happened? Jullie gingen toch weer lekker? Of ging het bij Boris thuis niet meer lekker?
Huh? Ist uit met boris?
Alle reacties Link kopieren
quote:bluebirdie schreef op 01 december 2016 @ 16:16:



Ik wil ook een spannende kerstkaart. of een PAK. Of allebei Gut, wat hebberig
Ja klopt
Alle reacties Link kopieren
Roos !? Vertel...
Alle reacties Link kopieren
Boris heeft een behoorlijk destructieve kant. Liegen en bedriegen kan ik wel vergeven maar de verwijten mijn kant op zijn over mijn grens. En dan heb ik die grens nogal heel erg veel te ver uitgerekt zeg maar.
...
Alle reacties Link kopieren
Hallo iedereen,



Nooit gedacht dat ik hier weer mee zou gaan schrijven, weliswaar met nieuwe Nick. Weet niet goed waar te beginnen, heb hier ooit weleens een stukje discussie meegelezen over het verslavende van het hebben van een nummer 2.

Ik vraag me inmiddels af in hoeverre dat ook voor mij geldt.



Even heel kort de grote lijn: na relatiebreuk definitief gekozen voor mijn minnaar. Na een zeer bewogen periode elkaar toch losgelaten.

Besloten tot een periode van feesten en beesten. Maar bloed kruipt blijkbaar waar het niet gaan kan: twee heren die ik tegelijkertijd heb gedate zijn inmiddels uitgegroeid tot twee heuse relaties. De één serieus en met alles er op en eraan, hij weet niets van de ander. De ander als nummer 2, die zelf ook een vriendin heeft en een soort van open relatie. Hij weet alles van de één.



Hoe krijg ik het ook weer voor elkaar? :( Nummer twee is into polyamorie en ik herken wel veel in zijn ideeën. Ben ik eigenlijk polygaam? Een rupsje nooitgenoeg?



Anders dan de vorige keer is er eigenlijk geen gemis in de basisrelatie, dat verwart me nog meer. Het "excuus" waar ik me zelf voorheen mee suste voldoet niet meer.



Is dat herkenbaar voor sommigen? Verslaving aan spanning? Of wat is dit toch?
Alle reacties Link kopieren
Oei, liegen en bedriegen naar jou? Of naar zijn vrouw. Tja, die grens is niet eeuwig flexibel. Jammer!
Alle reacties Link kopieren
Ja, naar mij. Nu had ik natuurlijk heel erg boos kunnen worden omdat hij precies heeft gedaan wat hij mij al die tijd verwijt. Maar gelukkig ben ik oud. En wijs. En rustig. Enzo.
...
Alle reacties Link kopieren
voor Roos. Denk je dat dit definitief is ?

Verslaafd aan mijn "minnaar" ken ik wel.

Zelfs platonisch.

Sorry als ik mijn reactie heb geplaatst staan er alweer andere...
Alle reacties Link kopieren
Het is beslist definitief, ik hoef dat stuk ongeluk niet terug laat dat voorop staan. Hij zoekt het maar even fijntjes een poosje uit. De rest van zijn leven zeg maar.
...

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven