Minnaar, deel 34

09-01-2017 21:38 3014 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 33 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.



Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?



Met andere woorden...



Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk ook een beetje open voor andere meningen.



Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen. Bedankt.



Kleine AKL:

Een date is gewoon een date en géén PAK.

Een PAK is een porneauw aftel kalender.

Een PP is een porneauwpaal en de LR zijn de lage regionen.

Dan hebben we nog de Jonge God (JG) en dus ook de Oude God (OG)

Evt de GVGL oftewel God van gelijke leeftijd.



Hou het gezellig.

Of niet

...
Alle reacties Link kopieren
Ja, ik zie dat los van elkaar.



Wij zijn bijzonder voor elkaar maar niet exclusief. Bij iedere partner vindt hij iets anders en ik ook.



In mijn beleving sluit het één het ander niet uit. En die lekkere seks, een leuke tijd samen en bijzonder gevonden worden. Ik vind meerdere mensen bijzonder en op dit moment heb ik niet de behoefte voor één iemand superspeciaal te willen zijn.



Toen ik nog in een relatie zat vond ik dat lastiger. Had ik het wel nodig te horen dat ik voor hem de allermooiste, leukste, liefste en lekkerste was. Delen was toen lastiger.
Alle reacties Link kopieren
Ja, dat herken ik Rooss. Voor mij specifiek is het nu natuurlijk de zoektocht naar wat ik wil. Wil ik een aantal vaste datemannen, maar dan op afstand wat gevoel betreft? Of toch op zoek naar meer dan dat, dat speciale. En daaruit voortvloeiend: ga ik mezelf daar in verliezen, omdat ik dan heel hard voor iemand val waarmee ik in ieder geval geen volwaardige relatie ga hebben? Gaat dat gevoel wegebben zoals me al zo vaak gebeurd is? Als de minpunten ook zichtbaar en voelbaar worden. Wil ik steeds die blauwe plekken oplopen, kan ik genoegen nemen en genieten van minder intens?
~ I want to be shaken to my core, like the wild winds disrobe the trees ~
Alle reacties Link kopieren
Phoebal en Lisannez, dat is natuurlijk een heel mooie manier van erin staan. Hadden jullie dat meteen al of is dat zo gegroeid?
~ I want to be shaken to my core, like the wild winds disrobe the trees ~
Alle reacties Link kopieren
Ik snap die vragen die je nu hebt Vlam. Dat lijkt me als vrijgezel zijnde best lastig. Ik heb altijd een basis waarop ik kan terugvallen, ik zal nooit mijn hart helemaal verliezen omdat die nu eenmaal al gedeeld is. Ik weet niet of ik zo zou kunnen minnaren als ik vrijgezel zou zijn geweest.

Is dit als reactie op jouw uitgesproken gevoel naar Fling? Was zijn antwoord dat een volwaardige relatie er niet in zat?
Alle reacties Link kopieren
quote:Vlammetje schreef op 25 februari 2017 @ 10:43:

Phoebal en Lisannez, dat is natuurlijk een heel mooie manier van erin staan. Hadden jullie dat meteen al of is dat zo gegroeid?



Dat had ik in het begin al. Mijn allereerste sv was daar heel duidelijk in: ik wil geen vriendschap, vrienden heb ik al genoeg. Dus in eerste instantie was het vooral geilheid wat ik kreeg. Nu is er inmiddels een fijne vriendschap overgebleven, blijkbaar kon er bij hem best nog wel eentje bij

Pas later heb ik met Date meer die drang naar exclusiviteit ervaren. Ik wilde hém en voor de rest had ik geen interesse meer. Met hem deelde ik ook veel meer dan met alle mannen daarvoor. En dat gaf ook een ander soort van verbinding. Dat is ook een hele fijne verbinding, eentje die heel diep gaat.

En nu golf ik weer een beetje de andere kant op geloof ik. Ik zou wel weer meer een sv willen zoals ik dat eerder ook beleefde.
Alle reacties Link kopieren
Vlammetje, ik ben sinds afgelopen zomer single. Hele intense en verdrietige jaren achter de rug. Ik wil geen verbintenis aangaan, ik ben mijn wonden nog aan het likken.



Maar ik wil geen seksloos leven. Ik ben echt een leuker mens als ik een regelmatig seksleven heb. Minnaar is ook vrijgezel en staat er hetzelfde in. Dat scheelt ook. We gaan dit bewust met elkaar aan. We kennen elkaar van een datingsite. Wisten van elkaar wat de verwachtingen waren.



Dus ik had dat meteen al, dit is de manier die ik nu voor ogen heb en fijn vind.
Alle reacties Link kopieren
Ik wist al dat een volwaardige relatie met hem er niet in zat. Maar mijn gevoel was vrij intens, voor hem meer dan alleen seks, maar niet zoals ik het voelde. En dat is prima. Want omgaan met die gevoelens, die eigenlijk ook nog op weinig gebaseerd waren, vond ik dus lastig. Schuldgevoelens als ik anderen date, want hij doet dat niet. Dus na een super date toch een rotgevoel hebben. Vrije data niet invullen, want wie weet kan hij toch. Maar tegelijkertijd denken: waarom heb ik niet een date gepland die langer dan twee uurtjes kan blijven, waarom ga ik niet voor meer dan dit? En het antwoord was dan natuurlijk dat ik Fling gewoon heel graag wilde zien.



In die zin hangt het dus zeker samen met hem, dat ik me dus inderdaad afvraag hoe vaak me dit gaat gebeuren. Ben ik hier geschikt voor? Word het makkelijker om alleen te genieten en verder niets te willen of verwachten? Ik ben er zo dubbel in. Ik kan zelf echt drie mannen in de maand daten en daar van genieten, maar als er eentje uitspringt wordt het lastiger om nuchter te blijven.
~ I want to be shaken to my core, like the wild winds disrobe the trees ~
Alle reacties Link kopieren
Misschien dat dat het met Fling ook anders maakte Lisannez: Ik sta op een swingerssite, maar Fling is geen swinger. Hij date mij en als we in een club zijn ook iemand anders. (Net als ik zelf) Hij weet ook niet wat hij er van vindt, het swinggebeuren. Ook hebben we veel appcontact, vrijwel dagelijks. Dus dat vertroebelt de bedoelingen misschien ook wel wat. Ik kap dat dus nu bewust wat af, om wat los te komen. Ik wil me echt richten op anderen, dit lijntje losser, personen die vaker kunnen, die ook langer kunnen blijven. Waar de gevoelens gelijkwaardiger zijn.
~ I want to be shaken to my core, like the wild winds disrobe the trees ~
Alle reacties Link kopieren
Ik denk dat het grote verschil is dat jij meer gevoelens voor hem hebt dan hij voor jou. Dat het daardoor uit balans is.



Minnaar en ik hebben regelmatig contact. Soms een hele avond op de app, soms bellen. Niet dagelijks, soms een week amper en dan weer even heel intensief. We zien elkaar bijna wekelijks, brengen ook wel eens samen het weekend door.



In jouw geval lijkt het me inderdaad wijs om je ook meer op anderen te gaan richten. Je lijkt je nu wel wat afhankelijk van hem te hebben gemaakt.
Alle reacties Link kopieren
Nou, emotioneel wel ja. En eigenlijk slaat dat nergens op. Ik heb ook wel gewoon met anderen gedate de afgelopen weken en dat was erg leuk en lekker. Maar als ik dan de dag erna met hem appte ging het wringen. Hij gaf overigens aan bij mij dat dat voor hem ook raar aanvoelde. Maar dat ik hierin mijn eigen keuzes moest maken, doen wat voor mij goed voelt. En wat goed voelt, dat is soms wat zoeken.
~ I want to be shaken to my core, like the wild winds disrobe the trees ~
Alle reacties Link kopieren
Heb je een idee waarom dat dan ging wringen?
Alle reacties Link kopieren
Tuurlijk! Haha, ik date mannen omdat ik zin heb in seks. Ik heb een leuke tijd, zwaai ze uit en dan komt Fling op de app. Bij hem meer dan alleen lust, dus voelt het alsof ik iets heb gedaan dat niet hoort. Want als ik hem echt zo leuk vind, hoe kan ik dan genieten van een nacht met een ander? Casual seks & gevoel matchen dan niet. Ook het gevoel dat hij het niet leuk vind geeft een schuldig gevoel. Maar hij geeft bij een ander (wederzijdse vriendin) aan dat hij daar minder moeite mee heeft dan hij bij mij de indruk gaf. Dus denk ik: waarom zou ik me dan nog zo voelen? Maar dat ik hem te ver onder mijn huid heb laten komen, dat denk ik wel.
~ I want to be shaken to my core, like the wild winds disrobe the trees ~
Alle reacties Link kopieren
Op die manier. Jij zou dan ook binnen een relatie niet mogen of kunnen genieten van seks met een ander. Bepaalde norm die je jezelf hebt opgelegd en waar je nu mee worstelt. Waarom exclusief willen zijn? Omdat dat zo hoort? De algemeen gangbare norm is of is het echt jouw norm?



Ik gun het mijn minnaar heel erg, zijn avonturen met anderen. We vinden het beide heel fijn als de ander geniet, een leuke tijd heeft. Er is geen jaloezie of schuldgevoel.
Alle reacties Link kopieren
Waarom vertel je hem eigenlijk dat je anderen date? Wat wil je daar mee bereiken?
Wat Lis daar zegt, dat is het verschil denk ik. Eigenlijk wil jij exclusiviteit in een relatie, en ook al zit er geen relatie in, dan zou je nog wel ergens die exclusiviteit willen, ook al date je zelf ook met anderen.

Wij swingen, en ik vind het totaal niet erg dat mijn vriend met anderen flirt, dat hij seks heeft met een andere vrouw waar ik bij ben (in een trio of bij een swingdate met een stel). Het streelt mijn ego dat hij mij de allerleukste vindt, ook al doet hij fijne dingen met andere vrouwen. Misschien is het wel een ego-ding voor mij dat hij van de hele wereld kan proeven en dan iedere keer dus bewust de keuze maakt om met mij te zijn.
Alle reacties Link kopieren
quote:lisannez schreef op 25 februari 2017 @ 11:31:

Heb je een idee waarom dat dan ging wringen?



Dat is heel apart.

Ik date af en toe met een getrouwde vrouw en die wil het liefst ook een soort exclusiviteit,

Maar waarom zou ik daar in meegaan?



Ik date juist met een getrouwde vrouw omdat ik geen behoefte heb aan een vaste relatie.
Vlam, ik snap je heel goed. Ook een van de redenen voor mij om met minnaars te stoppen. Ik vind die scheidslijn als single heel lastig. Eerst wilde ik meer dan alleen seks, maar dan begon het verdomd veel op een relatie te lijken. En eigenlijk wilde ik een relatie.



Je legt voor jezelf nu een aantal dingen in de knoop, maar je kunt die zelf ook weer ontwarren. Daar komt sowieso pijn bij kijken, want óf Flirt zegt nee en alles stopt, óf Flirt zegt ja en het is uit met je andere gesloer. Lastig.



Titanic, ik kan dat ook niet snappen. Ik heb mijn minnaars nooit exclusiviteit opgelegd, en zou dat ook niet willen geven. Waarom wil ze dat weten? Je kunt ook afspreken dat je het gewoon niet vertelt.
Titanic, ik vind dat niet eerlijk van die vrouw, om dat van jou te verwachten. Je kunt moeilijk je leven on hold zetten omdat je af en toe seks hebt met een getrouwde vrouw, op momenten dat het haar uitkomt.
Alle reacties Link kopieren
Bedankt voor de bijdragen. De vragen , het geworstel de eerlijke antwoorden voor hoe ieder er weer op zijn eigen manier instaat. Die reflectie is prettig, zelf worstel ik ook met de vraagstukken en vind het fijn om dan de reacties of verhalen te lezen. Ik ben zelf niet zo een schrijfster, en vaak heeft net iemand het al verwoord hoe ik dat zou doen, of een antwoord gegeven wat gelijk staat aan wat ik zou antwoorden. Wil nu vooral mijn dank en blijheid uiten over hoe er op dit minnaars topic heel veel diverse zaken besproken worden. Het heeft mij veel inzichten gegeven en zeker geholpen. Dus schrijfsters en schrijvers bedankt .
Alle reacties Link kopieren
quote:Vlammetje schreef op 25 februari 2017 @ 11:43:

Tuurlijk! Haha, ik date mannen omdat ik zin heb in seks. Ik heb een leuke tijd, zwaai ze uit en dan komt Fling op de app. Bij hem meer dan alleen lust, dus voelt het alsof ik iets heb gedaan dat niet hoort. Want als ik hem echt zo leuk vind, hoe kan ik dan genieten van een nacht met een ander? Casual seks & gevoel matchen dan niet. Ook het gevoel dat hij het niet leuk vind geeft een schuldig gevoel. Maar hij geeft bij een ander (wederzijdse vriendin) aan dat hij daar minder moeite mee heeft dan hij bij mij de indruk gaf. Dus denk ik: waarom zou ik me dan nog zo voelen? Maar dat ik hem te ver onder mijn huid heb laten komen, dat denk ik wel.Van wie hoort dat dan niet? Dat bepaal je toch zelf, of dat hoort of niet? Blijkbaar hoort dat wel bij jou, want ondanks dat je hem leuk vindt, wil je ook nog seks met anderen.
Alle reacties Link kopieren
quote:Marana_ schreef op 25 februari 2017 @ 12:45:

Misschien is het wel een ego-ding voor mij dat hij van de hele wereld kan proeven en dan iedere keer dus bewust de keuze maakt om met mij te zijn.Ja! Dit! Zo heb ik mijn open relatie ook ervaren. Ik kon mijn lief het allerlekkerste van de hele wereld gunnen, want hij koos toch altijd weer voor mij.
Alle reacties Link kopieren
quote:Marana_ schreef op 25 februari 2017 @ 14:10:

Titanic, ik vind dat niet eerlijk van die vrouw, om dat van jou te verwachten. Je kunt moeilijk je leven on hold zetten omdat je af en toe seks hebt met een getrouwde vrouw, op momenten dat het haar uitkomt.



Precies



Ik ga er ook niet op in.

Als ik een vaste relatie zoek ben je de eerste die het hoort
Alle reacties Link kopieren
Van mijn minnaar weet ik niet wie hij er nog meer op na houdt behalve mij. Daar hebben we het niet over. Wel zegt hij soms dat hij "ze allemaal wil", en ik zeg hetzelfde. Maar wat ie precies uitspookt hoef ik niet te weten. Ik zou nooit exclusiviteit van hem vragen maar als hij dat zou willen en dan ook "monogaam" aan mij zou zijn, dan zou ik daarin meegaan, want ik vind hem wel veruit de lekkerste en meest bijzondere man. Aan de andere kant zorgt het hebben van meer opties er bij mij voor dat ik me niet te afhankelijk van hem ga opstellen . Daar krijgt hij het benauwd van en is dus niet gunstig voor ons. Ik heb het idee dat dat stukje spanning bij hem van "wat doet ze allemaal als ze niet bij mij is", hem juist dichter bij me brengt.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb met M wel een monogame minnaarsrelatie.

Niet omdat we dat meteen van elkaar verwachten, maar wel wat we beide gewoon graag willen.

we vinden dat een prettig idee, ook qua (geen) comdoomgebruik.
Alle reacties Link kopieren
quote:Phoebal schreef op 25 februari 2017 @ 14:52:

[...]

Van wie hoort dat dan niet? Dat bepaal je toch zelf, of dat hoort of niet? Blijkbaar hoort dat wel bij jou, want ondanks dat je hem leuk vindt, wil je ook nog seks met anderen.quote:lisannez schreef op 25 februari 2017 @ 12:21:

Op die manier. Jij zou dan ook binnen een relatie niet mogen of kunnen genieten van seks met een ander. Bepaalde norm die je jezelf hebt opgelegd en waar je nu mee worstelt. Waarom exclusief willen zijn? Omdat dat zo hoort? De algemeen gangbare norm is of is het echt jouw norm?



Ik gun het mijn minnaar heel erg, zijn avonturen met anderen. We vinden het beide heel fijn als de ander geniet, een leuke tijd heeft. Er is geen jaloezie of schuldgevoel.



Ik gun het hem ook. Ik leg hem ook niet op dat hij geen anderen date, het is een keuze van hem, ik heb hem daar naar gevraagd en of hij dat van mij ook verwachte. Niet dus. Want monogamie is niet mijn norm inderdaad. Mijn hoofd gunt hem alles dat leuk is, maar ermee geconfronteerd vind ik dat heel lastig. Samen met anderen zijn is dan weer geen enkel probleem.



quote:Phoebal schreef op 25 februari 2017 @ 14:55:

[...]

Ja! Dit! Zo heb ik mijn open relatie ook ervaren. Ik kon mijn lief het allerlekkerste van de hele wereld gunnen, want hij koos toch altijd weer voor mij.



Ik heb dit natuurlijk ook niet om op terug te vallen hè? Is niet problematisch, maar als ik dan iemand echt leuk vind, leuker dan de anderen, dan is het toch wel fijn als dat wederzijds is. Veel verder dan dat heb ik nog niet gedacht, is ook nog niet aan de orde geweest.



quote:Oranjexxx schreef op 25 februari 2017 @ 12:33:

Waarom vertel je hem eigenlijk dat je anderen date? Wat wil je daar mee bereiken?Ik wilde daar niets mee bereiken. Maar als iemand mij vraagt of het leuk was daar en daar en ik ben daar niet geweest, ga ik niet liegen. Daarbij hebben we geen exclusiviteit en zat het schuldgevoel mij dwars. Vanwege redenen die ik al met hem besproken had. Ik heb eerder gedate en toen niets tegen hem gezegd, dat was nu geen optie, dan voelde het als bewust verzwijgen en zo zit ik niet in elkaar. Tegen mijn andere datemannen kan ik ook gewoon zeggen wat ik heb gedaan, die vragen ook gewoon of ik nog een leuke date heb gehad.
~ I want to be shaken to my core, like the wild winds disrobe the trees ~

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven