[Relatie] Relatie met bisekssuele man

28-07-2016 11:12 279 berichten
Alle reacties Link kopieren
Stel je hebt of gaat een relatie aan met een hele leuk man maar hij blijkt biseksueel maar in de relatie is hij wel gewoon trouw. Zou je het willen weten en heeft dit voor jou invloed op de relatie?



En maakt het verschil of hij alleen seksdates heeft gehad of ook echt een relatie is aangegaan met een man?
Alle reacties Link kopieren
quote:Elisabeth1988 schreef op 29 juli 2016 @ 22:34:

[...]





Je hebt nog veel meer smaken dan alleen die twee, het is niet zo eenvoudig allemaal

ze weten elkaar onderling ook nog weleens te discrimineren zelfsKlopt, maar alle variaties in forum-format samenvatten is lastig desalniettemin wel enorm intressant
quote:Elisabeth1988 schreef op 29 juli 2016 @ 22:35:

[...]



superkortzichtig van mij!Ik heb me nog nooit seksueel aangetrokken gevoeld tot donkere vrouwen. Nouja, behalve Halle Berry dan. En dat donkere meisje in de Appie. In bijna 50 jaar. Niks kortzichtigs aan. Ik val er gewoon niet op.
Alle reacties Link kopieren
Geen ervaring mee. Zou er geen problemen mee hebben. Als hij leuk is is hij leuk.

Ik vind het wel shockerend dat een flink aantal mensen het vies vindt. Nou ja, er zijn waarschijnlijk ook homoseksuelen die heteroseksuele seks een vies idee vinden.
Alle reacties Link kopieren
quote:Amand schreef op 29 juli 2016 @ 22:38:

[...]



Ik heb me nog nooit seksueel aangetrokken gevoeld tot donkere vrouwen. Nouja, behalve Halle Berry dan. En dat donkere meisje in de Appie. In bijna 50 jaar. Niks kortzichtigs aan. Ik val er gewoon niet op.Het wordt mijns inziens pas kortzichtig en/of rascistisch als je er niet voor open zou staan (of willen stellen)wanneer die aantrekkingskracht er als "uitzondering op de regel" er een keer wel blijkt te zijn (al dan niet op basis van vooroordelen)
Alle reacties Link kopieren
quote:aikidoka schreef op 29 juli 2016 @ 22:41:

Geen ervaring mee. Zou er geen problemen mee hebben. Als hij leuk is is hij leuk.

Ik vind het wel shockerend dat een flink aantal mensen het vies vindt. Nou ja, er zijn waarschijnlijk ook homoseksuelen die heteroseksuele seks een vies idee vinden.Ja die zijn er
Alle reacties Link kopieren
quote:aikidoka schreef op 29 juli 2016 @ 22:41:

Geen ervaring mee. Zou er geen problemen mee hebben. Als hij leuk is is hij leuk.

Ik vind het wel shockerend dat een flink aantal mensen het vies vindt. Nou ja, er zijn waarschijnlijk ook homoseksuelen die heteroseksuele seks een vies idee vinden.Een heleboel zelfs!
quote:Amand schreef op 29 juli 2016 @ 22:38:

[...]



Ik heb me nog nooit seksueel aangetrokken gevoeld tot donkere vrouwen. Nouja, behalve Halle Berry dan. En dat donkere meisje in de Appie. In bijna 50 jaar. Niks kortzichtigs aan. Ik val er gewoon niet op.ik maakte een grapje amand
quote:aikidoka schreef op 29 juli 2016 @ 22:41:

Nou ja, er zijn waarschijnlijk ook homoseksuelen die heteroseksuele seks een vies idee vinden.klopt, enorm veel zelfs!
quote:Elisabeth1988 schreef op 29 juli 2016 @ 22:49:

[...]





ik maakte een grapje amandIk niet
quote:Fayan schreef op 29 juli 2016 @ 21:59:

[...]





Laat mij jou dan kortzichtig en ouderwets vinden. Zelfs de bejaarden op mijn werk zijn meegegaan met hun tijd.



Die neuken ook allemaal met mannen die ook op mannen vallen?

Ik heb er geen problemen mee als collega's of whatever, maar een relatie is iets anders. Ik vind het raar dat jullie anderen je mening op dat gebied opdringen.

Ik bepaal zelf waarom ik wel of niet een relatie wil.
quote:Dormouse schreef op 29 juli 2016 @ 22:06:

[...]





Misschien een intressante toelichting vanuit het perspectief van een zweverig vaag type ik zeg ook vaak dat ik op "mensen" val, en dat komt deels voort uit gemakzucht en deels omdat er een kern van waarheid inzit.

Het is makkelijker om het zo te omschrijven dan dat je helemaal toe moet gaan lichten dat je én op mannen valt én op vrouwen én dan uit moet leggen hoe wat en waar van beide geslachten- dodelijk vermoeiend. Want in feite is het heel simpel: Een hetro valt ook niet op elk persoon van het andere geslacht, het is een combinatie van uiterlijk, persoonlijkheid etc. en hoe leuk een knap koppie en lekker lijf ook is, op de lange termijn is het innerlijk wel wat de meest stabiele basis is. Vandaar dus "mensen" of "op de persoon" en niet "de tieten" of "de lul" en in welke combinaties etc.

Dan kan ik wel drie uur praten ipv. in een korte zin antwoorden.

Dat wil niet zeggen dat geslacht er verder niet toe doet, want hoewel het uiteindelijk om de persoonlijkheid gaat zijn er wel dingen die ik bij een vrouw aantrekkelijker vind dan een man- en dan niet alleen dat vrouwen-benen vaak mooier zijn, maar ook qua karakter kan ik sommige dingen in vrouwen meer waarderen dan in mannen etc.

Qua uiterlijk ga ik best voor stereo-typen, mijn vrouwen zacht en rond en mannen groot een breed Maar aan het einde van de dag zoek ik iemand die het beste bij mij past qua karakter en of en dan borsten of borsthaar aan vast zit maakt dan niet uit. Een mens dus.



Uiteindelijk is het een man geworden, en lijk ik nu heel hetro Maar vrouwen vind ik nog steeds prachtig en heb ik na lange tijd monogaam te zijn, op gegeven moment we, gemist. Gelukkig heeft mijn man hier begrip voor en kan hij het los zien van mijn liefde voor hem.Cool.. Dank voor je toelichting. Dat vind ik idd wel interessant om te lezen.
Alle reacties Link kopieren
quote:aikidoka schreef op 29 juli 2016 @ 22:41:

Geen ervaring mee. Zou er geen problemen mee hebben. Als hij leuk is is hij leuk.

Ik vind het wel shockerend dat een flink aantal mensen het vies vindt. Nou ja, er zijn waarschijnlijk ook homoseksuelen die heteroseksuele seks een vies idee vinden.



Ik vind seks met een andere vrouw ook vies. Een beetje zoals ik aardbeien vies vind of massageolie. Iets wat ik niet lekker of prettig vind. Nou heb seks met een vrouw wel eens geprobeerd en kan ik ook daadwerkelijk zeggen dat ik het niet lekker vind. Maar net als met aardbeien, kan ik heel goed begrijpen dat iemand anders iets wat ik vies vind wel lekker vind.



Als mijn partner voor mij een paar wilde avonden met een andere man gehad zou hebben zou me dat niet zo veel interesseren, dat is verleden tijd. Als hij zichzelf zou identificeren als bi zou ik dat wel willen weten. Niet omdat het perse een afknapper is, maar omdat ik wel denk dat seksuele voorkeur best iets fundamenteels is en dat dingen zijn die in en relatie besproken moeten kunnen worden.

Daarnaast kan het natuurlijk ook zou zijn, dat zoals Dormouse ook omschrijft dat ze op een gegeven moment toch behoefte kreeg aan een vrouw ik me dit ook bij een bi man goed zou kunnen voorstellen. Een relatie waarin ruimte is voor seksuele contacten met andere is ook al proefondervindelijk niet mijn ding. In een relatie met mij is hier dus geen ruimte voor. Dit is ook iets wat ik graag besproken wil hebben en duidelijkheid over wil hebben, bij voorkeur voordat er al sprake is van een echte relatie. Ook met een hetro man trouwens.
quote:Prins_Joe schreef op 29 juli 2016 @ 21:32:

Ik bedoel inderdaad de opvattingen en vooroordelen over biseksualiteit, maar ook over anale seks en alles. Twee vrouwen is geil, twee mannen is smerig! Stel je voor dat je je man iets in zijn kont stopt! Als een vrouw aan anale seks doet is dat voor heel veel mannen een pré, als een man het lekker vindt dat zijn kringspier gestimuleerd wordt is hij een viezerik.



Biseksualiteit is er in alle soorten en vormen, en als je verliefd op iemand bent en je geeft de relatie geen kans omdat hij of zij een ander soort seksleven heeft gehad als jij, vind ik dat persoonlijk kortzichtig.



De stelling dat het bij twee vrouwen 'onschuldig' of wat dan ook is omdat er geen penetratie bij komt kijken valt voor mij in de categorie 'Blondie90' opmerkingen!

Tja, de één is hierin misschien kortzichtig. De ander voelt zich weer hoger dan anderen en doet schaamteloos uitspraken over het IQ van onbekenden, puur omdat hij/zij er een andere mening op na houdt. Wat is onaangenamer, een Blondie90 of een Prinsje?



Ik geef trouwens om zeer uiteenlopende redenen relaties geen kans. Een achtergrond met bijvoorbeeld verslavingen, psychiatrische problematiek en/of zware criminaliteit zijn voor mij bijvoorbeeld een dealbreaker. Velen zullen dat als discriminatie/kortzichtig/etc bestempelen. Moet je zeker doen. Ik heb er nu eenmaal mijn redenen voor.



Zo zullen mensen die absoluut geen relatie willen met een biseksuele man ook hun persoonlijke redenen hebben. Soms staat het idee je gewoon niet aan, dat heeft te maken met smaak en persoonlijke voorkeur. Ik persoonlijk geef eerlijk toe dat ik twee mannen niet wil zien neuken. Twee vrouwen ook niet persé trouwens. Maar ik hoef ook zeker het hetero-stel dat onder mij woont niet te zien (en liever ook niet te gedetailleerd te horen trouwens). Een biseksuele man zou ik niet bij voorbaat al de deur wijzen, maar ik zou wel mijn bedenkingen hebben. Shoot me. Als je zelf op seksueel gebied van alles en nog wat met "jan en alleman" doet, is dat hartstikke leuk voor je. Ik gun het je van harte. Maar leg jouw referentiekader niet zo aan anderen op. Niet iedereen is zoals jij en niet iedereen kan zich daarin inleven. Dat hoeft niet meteen kortzichtig te zijn.
Alle reacties Link kopieren
Kijk, ik ben al eeuwen getrouwd met mijn "hubbie". Als hij morgen tegen me verteld dat hij ook van mannen houdt, dan kan ik daar niet echt blij van worden (understatement). Dus, als iemand vooraf (datefase) even vermeld dat hij of zij op beide sekses verliefd kan worden, oké. Maar niet als je al jarenlang een relatie hebt, dan zou ik daar wel heel erg van schrikken hoor. En ik weet ook niet hoe ik zou reageren als iemand het mij het in de datefase zou vertellen, ik vind dat best wel moeilijk.
Je beseft pas hoe fijn het is om te ademen als je neus verstopt zit.
Alle reacties Link kopieren
quote:Faranya schreef op 29 juli 2016 @ 13:11:

[...]





Tja.. Als je vriend samen met jou vrijwillig Magic Mike wil kijken dan kan je daar natuurlijk ook al je vraagtekens bij zetten. Haha idd. Had het niet over mijn vriend hoor want die heb ik niet.
Alle reacties Link kopieren
quote:jean_grey schreef op 29 juli 2016 @ 16:25:

[...]





Teveel concurrentie voor je? Die reden komt niet eens in mij op. Ik vind het gewoon ranzig. Kan er niks aan doen.
Maar, ik als hetero vrouw kijk wel eens homo porno...gewoon om dat ik dan veel peimels zie en het windt me op. Wat maakt dat mij?
Alle reacties Link kopieren
Hey! Haha, heb ik nou gewoon een eigen categorie gekregen?



Weet je wat het is? Homo's kiezen er niet voor om tot hetzelfde geslacht aangetrokken te worden, het is een gevoel. Zo kiezen hetero's niet voor het afstotelijke gevoel dat zij kunnen hebben bij homo's en of bi's. Ook dat Is een gevoel. Hopelijk heb ik het een beetje goed kunnen verwoorden.
Ben ik dan ook vies? Moet wel zeggen dat mijn favo m/v blijft. Maar wat ik wil zeggen, wie bepaalt wat vies is?
Alle reacties Link kopieren
quote:emmetje2 schreef op 30 juli 2016 @ 00:40:

Maar, ik als hetero vrouw kijk wel eens homo porno...gewoon om dat ik dan veel peimels zie en het windt me op. Wat maakt dat mij?



Nou, zelfs ik kijk dat wel eens. *shocker*

Ik vind die wijven altijd zo overdrijven dat het niet leuk meer Is. Maar ookal vind ik het soms geil om te zien (behalve als ze zoenen, jak) ik moet er echt niet aan denken in real life. Het moet gewoon niet te dichtbij komen.
Alle reacties Link kopieren
quote:Blondiie90 schreef op 30 juli 2016 @ 00:50:

[...]





Nou, zelfs ik kijk dat wel eens. *shocker*

Ik vind die wijven altijd zo overdrijven dat het niet leuk meer Is. Maar ookal vind ik het soms geil om te zien (behalve als ze zoenen, jak) ik moet er echt niet aan denken in real life. Het moet gewoon niet te dichtbij komen.En het gaat idd alleen om het lullensmullen. Niet dat ik homo's geil vind.
quote:Blondiie90 schreef op 30 juli 2016 @ 00:44:





Weet je wat het is? Homo's kiezen er niet voor om tot hetzelfde geslacht aangetrokken te worden, het is een gevoel. Zo kiezen hetero's niet voor het afstotelijke gevoel dat zij kunnen hebben bij homo's en of bi's. Ook dat Is een gevoel. Hopelijk heb ik het een beetje goed kunnen verwoorden. Nee. Dit is een kromme redenatie en eerlijk gezegd offensive.
Alle reacties Link kopieren
quote:Elisabeth1988 schreef op 30 juli 2016 @ 00:56:

[...]





Nee. Dit is een kromme redenatie en eerlijk gezegd offensive.Hoezo? Het kan toch zijn dat iemand homosex afstotelijk vindt, zoals een homo misschien heterosex afstotelijk vindt? Dat Is toch heel logisch?
Alle reacties Link kopieren
quote:Koning_Hassan schreef op 29 juli 2016 @ 03:53:

Ik reageerde op een dame hierboven die iets zei over stoer overkomen etc. Een bi is een verkapte homo. Punt uit.Gelukkig is als man zijnde op het viva forum rondhangen wel enorm stoer
Alle reacties Link kopieren
quote:Blondiie90 schreef op 30 juli 2016 @ 00:44:

Hey! Haha, heb ik nou gewoon een eigen categorie gekregen?



Weet je wat het is? Homo's kiezen er niet voor om tot hetzelfde geslacht aangetrokken te worden, het is een gevoel. Zo kiezen hetero's niet voor het afstotelijke gevoel dat zij kunnen hebben bij homo's en of bi's. Ook dat Is een gevoel. Hopelijk heb ik het een beetje goed kunnen verwoorden.



Nee, ik vind helemaal niet dat je dit goed hebt kunnen verwoorden.

Je bent ten eerste weer lekker aan het generaliseren; alle hetero's krijgen een afstotelijk gevoel bij de gedachte aan twee mannen samen? Werkelijk waar?



En dan je eerste zin: "Homo's kiezen er niet voor om tot hetzelfde geslacht aangetrokken te worden, het is een gevoel."

Meen je dit nou?

Een gevoel?

Ik zou het maar geaardheid noemen, en dat is deel van je identiteit.



En een geaardheid is heel anders dan bepaalde associaties die jij maakt bij de gedachte aan homosex.
Vivo per lei

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven