Kindje gekregen in november/december 2011 in een nieuw jasje

29-06-2012 21:18 2534 berichten
Alle reacties Link kopieren
Op verzoek:



*Poef*
Alle reacties Link kopieren
Nou meiden dan ligt het aan de dag hoor. Hier ook een spokend mannetje vandaag. Niet willen drinken, liefst hangen bij 1 van ons 2 etc. Eigenlijk de hele week al. Heb mijn handen vol vandaag. Zouden ze ook zenuwachig zijn morgen? Heb vanmorgen de verrassing al verklapt dat Leliebabybolletje ook mee gaat, die kent Rougefils al, maar heb ook al gezegd dat Zeefy een lekker ding is en dat Schaapje, Minipom, Broekje en Minimodus ook erg leuk zijn (of lekker, maar ik weet nog niet welke voorkeur Rougefils heeft..)!



Oh de kersen zijn heerlijk! We hebben ze weer gehaald en ze zijn nog beter dan vorige week. Rougefils heeft er ook 1 gehad en hij vond het heerlijk! Morgen weer.



Het gekke is dat de bijvoeding er wel in gaat. Appel, kersen, brood, aardappel/witlof prutje.. Heerlijk.. Hij smult, is er dol op.. Maar die melk.. Hij wil niet..

Ik vraag me af of we terug moeten naar 3 flessen op een dag, hij krijgt wel heel veel eten/drinken..

Hij krijgt namelijk om de 2 uur iets (melk of bijvoeding).

Iemand een idee? Ik ga zo even googlen hoor..



Pom, hahahaha.. hier ook een sensatiezoeker.. Vriend ook dus.. Maar eigenlijk.. hoe haal je het in je hoofd? Vol met kinderen. Ik kan me er iets bij voorstellen dat je het spannend vindt, maar niet in een omgeving vol met kinderen. Ga dan naar huis als je zo nodig wil seksen (daar is ook een hokje: wc of zo.. )..



Zeef, lees ik over je 100cc heen! Wat goed!!



MDF, gefeliciteerd met je nichtje! Leuk voor Minifris.. Veel plezier bij je ouders!



En wat was het vandaag goed weer he?! Heerlijk gewandeld naar de stad, vanmiddag nog even want het lukte Rougefils om in slaap te slapen in bed, dan maar even wandelen. Heeft nog een half uur geslapen..



Mims, hoop dat je kan morgen!
Verrekt zie dat we gewoon een nwe schrijfster erbij hebben! Mouton welkom! Knap hoor, een kindje hebben en je studie afmaken! Mijn hoofd is nu een zeef en moet/moest bijbenen tijdens mijn werk, laat staan dat ik een studie ernaast zou doen!



Zeep 100 ml, wauw wat een mijlpaal!!! Wat zal jij ongelofelijk trots zijn op Zeefy!!



MDF wat een productie, gewoon een hele voeding er nog uit kunnen halen!! Ben jaloers! Veel plezier overigens bij je ouders!



Trui hoest met Broekje? Ik hoop zo dat je morgen erbij bent! Hier begint Minipom ook al richting mt 74 op te schuiven. Heb zoveel leuke dingen voor hem gekocht!!! De dozen met oude kleertjes worden alleen maar meer en meer.



Hebben jullie dat ook dat jullie naar jullie kleintjes kijken en dan beseffen hoe groot ze al zijn? Minipom begint al vetjes te krijgen en zijn koppie is minder baby dan in het begin. Hij begint een al een echt jongetje te worden. Weet niet hoe ik het moet uitleggen...zucht, hij wordt gewoon al groot....



Schaap fijn he als zo'n kleintje kan toegeven aan mamahonger. Als Minipom zich tegen mij aan krult kan ik zo genieten!!! Hier overigens 3 pakken ecoluiers gekocht. Was eerst zeer tevreden over Pampers, maar hoe groter de maat hoe meer ze stinken bij het plassen. Dus nu ecoluiers. De eerste is al om, maar kan nog niets over zeggen, maar las wel de vele recensies doordat het chloorvrij, biologisch afbreekbaar is, etc. dat het meuren in ieder geval ophoudt. Ben benieuwd....en wasbare luiers is misschien een volgende stap.



Rouge, ik houd mij nog steeds vast aan jouw woorden, dat bijvoeden de eerste paar weken een kwestie van volhouden is. Minipom kokhalst elke keer als ik een tipje groentepuree in zijn mondje doe. Nu al een paar keer gehad dat hij dan echt gaat overgeven (zelfs als hij langer dan 3 uur geleden de laatste voeding heeft gehad), maar mijn matra is nog steeds; volhouden, elk likje is er weer een. Zeg me dat het goed is.



Modus, hoe gaat het met minimodus, inmiddels al in een vrolijkere bui?
Dag Mims,,,,was je bijna vergeten
Alle reacties Link kopieren
Pom, heb je die eco's van de Etos? Daar hebben wij ook een pak van gehad (schaap heeft snachts gewone luiers om, en we hadden ze mee op vakantie) maar die bevielen mij niet heel erg. Ze zaten nogal stug en het randje sneed in schaapje's liezen. Nu hebben we een pak van de appie, maar die dingen stinken echt enorm! Volgende keer maar weer kruidvat. En verder was ik na de vakantie blij om weer de wasbare luiers te kunnen pakken! Zegt genoeg denk ik Zal morgen een demo geven



Trui, wat goed van je cyclus!! En hopelijk ben je er morgen gewoon bij! Het was zo te lezen voor meerdere babies even hun dagje niet... Wel fijn, die herkenning in mama-hang-dagen! Ik merk dat ik er vooral goed mee om kan gaan als ik er rekening mee houd. Klinkt best ego als ik het zeg eigenlijk Maar als ik zelf erg moe ben en stiekem reken op een uurtje extra slaap als schaap slaapt, dan valt het me enorm zwaar als dat uurtje maar 15 minuten blijkt... En dan ben ik chaggie en zijn de poppen natuurlijk aan het dansen.. Als ik er rekening mee houd dan draag ik schaap gewoon veel en gaat het stukken beter.



Wat gênant van die zwembad scène zeg!! Al zouden wij daar ook wel even uitgebreid de tijd voor nemen om het gade te slaan



MDF klinkt als een goed weekend!



En ook hier heerlijk genoten van het mooie weer! Fijne wandeling gemaakt tussen de weilanden door. Schaap slapend in de ergo. Fantastisch!!



Dames, tot morgen!
Alle reacties Link kopieren
Ik BAAL!!!!



Afgelopen nacht was werkelijk verschrikkelijk! Broekje heeft de hele nacht gehuild Vanmorgen koorts 39,8. En hij blijft huilen en slecht drinken, heb net de huisartsenpost maar gebeld en ik mag zo langs. Zelf denk ik dat het z'n oortje is, zittend slapen gaat redelijk (op schoot) maar iets liggend is gillen.

Maar dat houdt dus in dat wij vanmiddag niet komen en daar kan ik ook wel een beetje van huilen...





In ieder geval heel veel plezier vanmiddag, maak maar een fotootje voor me die iemand dan maar wil mailen?

En ik hoop dat we snel weer een meet doen?

Ach, ik vind het zo verschrikkelijk jammer. Ik had iedereen zo graag eens willen zien en al die kleintjes en ook de buurvrouwen die ook wilde komen

Ik ga maar even huilen nu en me klaarmaken om met Broekje naar de huisartsenpost te gaan...
Alle reacties Link kopieren
Ik sluip even binnen...



Dag buuf'jes!

Bedankt voor de onwijs leuke middag!

Ik geloof dat de jongste van het stel zich prima heeft vermaakt. Net, in bad, had ze nog praatjes voor tien. En onderweg naar het station of overstapstation had ze nog lekker naast haar luier geplast. Ze zat nog op rug.In ieder geval genoeg indrukken om nu heeeerlijk te slapen.



En nu sluip ik weer terug..
Alleen ben je sneller, samen kom je verder!
Alle reacties Link kopieren
Hoi allemaal,



Ik vond het erg gezellig vandaag! Minimodus heeft op de terugweg de hele weg gebabbeld (ik denk over de meet). Nu vindt hij het (helaas) nog lang geen tijd om naar bed te gaan.



Trui: heel veel sterkte met Broekje



En ik ben dus weer online! Bleek een kwestie van de stekker er even uit halen en opnieuw laten opstarten van de verbindingen...
Alle reacties Link kopieren
Trui, wat jammer! Hoe gaat het nu met Broekje? Dat is wel even schrikken.

Ik was mijn camera vergeten.... Een Spaanse mevrouw vond ons en onze kinderen zo leuk dat ze foto's van ons ging maken...



Pom, tuurlijk gaat Minipom wel eten! Melk blijft toch wel even het belangrijkste! Misschien heeft hij wat langer tijd nodig dan andere kindjes, omdat hij wat eerder geboren is? Stom dat we het er vanmiddag niet over gehad hebben.



Mijn druktemaker is bek en bek af... Al die kindjes.. Wat vond hij het mooi (en ik ook!).. Hij is na zijn flesje meteen in slaap gevallen (niet zo als vanmiddag )... en ik verwacht hem ergens morgenochtend pas weer, rond een uur of 8.00 gok ik..

Nu beentjes omhoog, even douchen en dan lekker slapen. Nog 1 week werken!
Alle reacties Link kopieren
En ik heb het idee dat er nog geen romances zijn begonnen, hoewel Zeefy en Schaap wel lief tegen elkaar aan het babbelen waren. Minimodus had het te druk met broodkorsten om de andere baby's aandacht te schenken. (op de creche is hij altijd heel sociaal (vertellen de leidsters me) )
Alle reacties Link kopieren
Nee, dat denk ik ook niet, Modus! Rougefils vindt alles en iedereen leuk... En Zeefy en Schaapje waren inderdaad lief voor elkaar!!
Alle reacties Link kopieren
Vond het ook erg gezellig!! Schaap ligt na lang morrelen voor pampus en ik was er graag achteraan gegaan.. maar moet zo echt eerst nog genoeg bij elkaar kolven zodat schaap morgen niet boos hoeft te worden



Schaap had wel interesse voor Zeefy ja. Maar erg tactvol was hij nog niet in zijn benadering. Die heeft nog wat te leren op het gebied van de liefde dus!



Trui, hoe is het nu met broekje? Is de koorts weer gezakt? En is het idd zijn oortje? Zo naar! Heb wel aan jullie gedacht vanmiddag!



Zo, nu eerst even een kopje thee en dan aan de pomp. Voel me na die verhalen over koeien melken helemaal geen schaap meer....
Alle reacties Link kopieren
Hoi meiden!

Fijn te lezen dat het leuk is geweest vanmiddag! Was er zo graag bij geweest, maar het is maar goed dat ik niet ben mee geweest.

Ben zo bang geweest vanmiddag....

Eenmaal op de huisartsenpost kreeg Broekje een insult en dat is zo verschrikkelijk om te zien. We zaten nog in de wachtkamer en gelukkig weet ik wel hoe te handelen, en dat ging eigenlijk zonder stress. Snel op de grond neer gelegd, op z'n zij en wachten tot het over is. Toen konden we dus gelijk door naar de spoedeisende hulp (zit achter de huisartsenpost). Daar zagen ze dat hij vlekjes had op z'n velletje en dan gaan alle alarmbellen af. Dus hebben ze allemaal onderzoeken gedaan, oa een lumbaalpunctie om hersenvliesontsteking uit te sluiten.

Gelukkig viel het uiteindelijk allemaal erg mee. Hij heeft een oorontsteking, waar hij koorts van heeft en een koortsstuip van kreeg. En die vlekjes zijn nog een restant van de warmteuitslag van eergisteren (had al gezegd dat dat het was, maar zekere voor het onzekere). Maar wat een stress hebben we gehad zeg. Dat heeft ons wel 10 jaar van ons leven gekost.

Nu zit ik samen met Broekje op de kinderafdeling, om hem nog een nachtje in de gaten te houden.

Grote Broek is net naar huis en Broekje is net in slaap gevallen gelukkig.



En ik moest ineens aan jullie denken en ff m'n middag spuien.

Gelukkig hebben jullie een hele leuke middag gehad en ik hoop dat we dat nog een keertje kunnen doen en dan ga ik mee hoor!



Maar nu ga ik (hoop ik) slapen met m'n jochie naast me.
Alle reacties Link kopieren
Heb ook nog maar even wat mail rond gestuurd, want het slapen is makkelijker gezegd dan gedaan op dit moment...
Alle reacties Link kopieren
Aaah Trui! Wat vervelend. Heel veel beterschap voor Broekje en heel veel succes in het ziekenhuis vanavond
Alle reacties Link kopieren
Trui, beterschap voor Broekje en veel sterkte voor jou vanavond in het ziekenhuis!! Heb vanmiddag ook aan jullie gedacht....
Ach jee Trui, wat heftig!! Fijn dat het gelukkig meevalt en beter gaat. Super dat ze hem een nachtje onder controle willen hebben!



Meet was leuk. Erg leuk om nu eens de gezichten te zien. Best wel raar eigenlijk dat je al zoveel met elkaar hebt gedeeld via internet, maar dat als je elkaar in echt ziet dat je gewoon dichtklapt. Maar dat kon de pret niet drukken. Volgende keer maar eens een grotere hut zoeken; het viel niet mee om 6 kinderwagens en toebehoren te parkeren . We waren overigens wel een attractie daar. Idd die Spaanse mensen die een foto van ons hebben gemaakt (ze hebben overigens ook ene foto gemaakt met mijn camera, als ik het snoertje heb gevonden zal ik het naar iedereen mailen) en ook de rest van de zaak zat ons ook de hele tijd aan te staren. Probeer je al heel hard elkaar te leren kennen, zit de hele zaak mee te kijken . Minipom ligt overigens in coma; helemaal onder de indruk van alles en van het niet slapen overdag.



Zo ik ga nu maar slapen, morgen weer aan de bak. Iedereen, slaap lekker en vooral jij Trui; je zal wel moe zijn van zo'n weekend!
Alle reacties Link kopieren
Trui, hoe zijn jullie de nacht door gekomen? Hoe gaat het nu met Broekje?



Pom, ja, dat blijft toch wel apart.. Elkaar zo in het echt zien. Ik was er ook helemaal stil van.. En zo ben ik helemaal niet! hahaha!

Gelukkig had Rougefils daar geen last van!



Rougefils heeft behoorlijk lang en goed geslapen, vanmorgen ook nog eens van 8.00 tot 10.00.. Is nu bezig om het tv-kastje open te krijgen.. Lukt bijna...

Hapje kersen ging goed, beter dan gisteren. Toen had hij stukjes, nu gepureerd. Hij had gisteren wat moeite met de schil.

Hij vindt het heel lekker!
Alle reacties Link kopieren
@ Trui, hoe is de nacht geweest? Mag je nu naar huis toe met broekje?



@ de rest, ik vind jullie verhalen over de meeting erg leuk om te lezen.



Hier nog een slapend kind echt onvoorstelbaar. Hij is duidelijk bezig met een inhaalslag van afgelopen weekend, dat was ook wel erg vermoeiend (merk ik ook aan mezelf).



Zit hier zelf een beetje te stoeien met 2 dingen;

ik wil bv blijven geven, maar als ik het lijstje van het CB moet geloven, dan moet bv plaats maken voor de warme hap.



Even de lijstjes kopieren;

6 Maanden

7.00 Borstvoeding / 200 cc flesvoeding

9.30 Fruithapje (hoeveelheid naar behoefte)

11.00 Borstvoeding / 200 cc flesvoeding + eventueel al een klein stukje brood of pap

15.00 Borstvoeding / 200 cc flesvoeding

17.00 groentehapje (alleen groente in het begin, na 2 weken kun je hier een aardappeltje, rijst of wat pasta toevoegen)

19.00 Borstvoeding / 200 cc flesvoeding

23.00 Borstvoeding / 200 cc flesvoeding (Vanaf 4 mnd of 7 kg mag deze komen te vervallen)





7 maanden

7.00 Borstvoeding / 200 cc flesvoeding

9.30 Fruithapje (hoeveelheid naar behoefte)

11.00 Borstvoeding / 200 cc flesvoeding + pap of een boterham met beleg. Wanneer je brood geeft kun je dit ook prima een uurtje later geven.

15.00 Borstvoeding / 200 cc flesvoeding (behoefte kan minder worden, deze fles kun je prima alvast wat minderen)

17.00 Warm hapje (groente + aardappeltje/rijst/peulvruchten/pasta)

19.00 Borstvoeding / 200 cc flesvoeding





Zoon zou met 7 maanden groente moeten gaan eten en als dat goed gaat ook mixen met aardappel/rijst/pasta.

Hoe kijken jullie hier naar?



Ook vind ik zoon in badje doen lastiger worden; zoon past niet goed meer in zijn eigen badje, wordt hij echt te groot voor, maar in het grote bad doen, zonder hulp van man vind ik lastig. Bij ons zit de douche in het bad (douchegordijn enzo). Ook is douchen zonder man lastig of erg koud voor mij. Hoe doen jullie je kindje nu in bad/douche?



Even vlug wat eten en dan kijken of zoon wakker wil worden.
Alle reacties Link kopieren
He buurvrouwtjes.. Ik kwam toch nog even gluren naar jullie bevindingen.

Truitje, wat moet je in angst hebben gezeten. Pff....



MrsDubbelfris, dat schema haal ik never nooit niet.

Hoe slapen jullie kindjes dan? Die van mij slaapt nog steeds op verzoek.



Wel grappig. Ik weet nu hoe zephyra, rouge en schaap er uit zien, maar de rest ben ik vergeten naar hun nick.

Dus, wie zat er aan de andere kant van Rouge (modus?)

Of tegenover mij? (Pompiedoe?)



En dan sluip ik nu weer tevreden terug. Fijn om te lezen dat jullie ook een leuke middag hebben gehad
Alleen ben je sneller, samen kom je verder!
Alle reacties Link kopieren
Hé thanks MDF. Mijn vermoeden wordt bevestigd... Ik heb net Rougefils meteen wat minder gegeven en dat ging helemaal op.. Ik vond dat hij al idioot veel kreeg...

Boterham met beleg doe ik nog niet.. Eerst volgende week afwachten. Moet dan naar het cb en een dag er na heb ik een beldate met de eczeemspecialist in het ziekenhuis.. Dan gaan we kijken of Rougefils echt KMA heeft!

Oh en Rougefils krijgt inderdaad witte rijst en aardappels. Af en toe ook met een beetje kip er door heen. Hij vindt het heerlijk en ik vind het prima. Het zijn geen ongezonde dingen, dus tja...

Hij knapt er ook van op.



Hier trouwens ook een zoon die zijn slaap aan het inhalen is. Hij is net weer begonnen aan zijn 2e slaapje... Hoop dat hij het nog even uithoudt..



Kolf je? Zo ja, om het hapje groente wat smeuiger te maken, kun je misschien wat bv toevoegen als je dat fijn vindt? Of vind je het juist fijn om hem aan de borst te hebben?



Lelie, haaai!! Jij zat tegenover Pom en Modus zat naast mij!
Alle reacties Link kopieren
@ Leliemeisje, dat is dus ook een van de dingen waar ik mee stoei. Op een dag dat ik vrij ben dan ben ik heel makkelijk met eten en slapen; gewoon lekker op verzoek. Ogen wrijven is een teken dat zoon naar bed wil om te slapen, dan hebben we ook nooit gemopper van zijn kant en slaapt hij binnen 5 minuten.

Met voeden zit ik op de 3,5 a 4 uur, maar als hij eerder komt, vind ik dat dan ook prima.



Vandaag zag er zo uit tot nu toe;

8 uur voeding en daarna nog slapen, want zoon gaf duidelijk aan moe te zijn (en ik vond het heerlijk, kon zelf ook nog wat slapen).

11.30 uur zoon werd wakker, voeding gegeven en boodschappen gaan doen.

13.00 uur fruit aan zoon gegeven en slaapt zoon weer.



@ Rouge, heerlijjk dat je zoon ook aan het slapen is, altijd fijn om even tijd te hebben voor huishouddingen of jezelf.

Ik kolf op het werk, maar dat vind ik noodzaak, als ik thuis ben, geef ik zoon het liefst life bv.

Overigens heeft zoon nog geen groente gehad hoor, alleen nog fruit en dat bevalt hem eigenlijk wel. Hij krijgt dat nu sinds een week. banaan vindt hij erg lekker. Hij kreeg ook al banaan/peer en vandaag banaan/perzik. Ik geef het vers geprakt/staafmixered als ik thuis ben, ook op het kdv krijgt hij vers geprakt fruit. Als we een dagje weg zouden zijn, dan is een potje fruit wel een uitkomst denk ik.



Spannend om te horen of je zoom een KMA heeft of niet, dan weet je wel meteen waar je aan toe bent. Ik hoop voor je dat hij dat niet heeft.



Nu even zelf lunchen en weer verder met de was.
Alle reacties Link kopieren
@ Trui, hoe is het met broekje? Zijn jullie weer thuis en heb je nog een beetje kunnen slapen?



Ik vond het erg gezellig ook gisteren. Zeefy vond het laatste stukje in de auto terug wat minder, maar ze was ook moe en hongerig. Aan tafel had ze nog wel enorme praatjes. In bed moest ze toch wel wat verwerken want ze kwam om 11 uur en om 3 uur. Maar we hebben we lekker kunnen slapen tot 7 uur. Vandaag heeft ze weer niet veel geslapen overdag. Daar tegenover staat, dat ze wel 2x uit een flesje heeft gedronken! 1x 60 en 1x 90. Volgens mij is het gelukt, in 7 maanden tijd In elk geval heel leuk om jullie en de babies gezien en gesproken hebben. We mogen trotst zijn op onszelf met de mooie kinders;)



Ik was vandaag twee essentiele zaken van mijn kolf vergeten en ik kan wel met de hand kolven, maar ben daar niet zó bedreven in dat ik er hele voedingen uit krijg. Ik ben dus maar eerder naar huisgegaan, want trok het echt niet meer. Ga vanavond nog maar wat doen.



Het schema hier (of beter gezegd, ritme, de tijden wisselen).

Schema (als ik thuis ben)

6.00-7.00 uur: wakker en bv (meestal 1 borst en niet heel veel)

9.00 uur: twee borsten en slapen

11.30 uur: fruit

13.00 uur: twee borsten en slapen

tussen door: broodkorst/cracotte

17.30 uur: avondeten

18.30 uur: 2 borsten en slapen

22.00 uur: 2 borsten ('droomvoeding').

evt. nog nachtvoeding



Als ik werk:

6.00-7.00 uur: wakker en bv (meestal 1 borst en niet heel veel)

pap voor slaapje 1

fruit

slaapje 2

pap (nu soms fles!), broodkorst oid

17:00 uur: ik thuis, 1 borst

17.30: avond eten

18.30 uur: 2 borsten en slapen

22.00 uur: 2 borsten ('droomvoeding').

evt. nog nachtvoeding



Maar ze lijkt het weer een beetje om te gooien en naar 1 slaapje te gaan. Wij bieden het fruit na haar ochtend slaapje aan en het avond eten tegelijkertijd met ons. Daarna (of daarnaast, hoe je het wil zien) krijgt ze nog de borst (bij het avond eten dan). Ik vertrouw erop dat ze zichzelf niet overeet. We drinken ook niets op. We geven gepureerd ,maar Zeefy kan heel goed zelf aan geven als het genoeg is (houdt gewoon d'r mond dicht dan). Ook wij zijn nog niet aan de boterham met beleg. Moet het brood dan in stukjes? En wat voor beleg? En hoe groot moeten die stukjes dan zijn?



@ schaap, ik was vooral bang dat schaapje per ongelijk zijn vingers in zeefy's mondje zou steken, en dat zij haar kaakjes op elkaar zou klemmen...



@ rouge, het in slaap huilen leek voor jou waarschijnlijk een euwigheid te duren, maar in werkelijkheid viel het best mee. Dat wilde ik ook nog zeggen gisteren, maar niet meer aan gedacht. Bovendien vond ik het niet storend en weet jij als mama het gewoon het beste. (zeefy was een keer in de bus aan het huilen en toen werd mij gevraagd of ik haar kon troosten. De enige manier was tiet erin, maar dat doe ik niet staand in een rijdende bus. Waar bemoeiend mensen zich ook mee. Mom knows best toch?).



@ mouton, hoe is het met jou? Heb je een goed weekend gehad? Ik las nog even mijn opmerking terug over Agneau; het staat er wel wat lomp.. Sorry als het verkeerd overkwam, zo is het in elk geval niet bedoeld!



De kleine roept schreeuwt.
Alle reacties Link kopieren
Ow, en ik ben zeker voor een herhaling van de meet!
Alle reacties Link kopieren
quote:zephyra schreef op 09 juli 2012 @ 17:17:

Ow, en ik ben zeker voor een herhaling van de meet!



Aaaaaah, mag ik dan een herkansing, .

Jammer jullie en jullie lieverds gemist te hebben, maar blij dat jullie het allemaal zo leuk hebben gehad.



Truitje, heel veel beterschap met Broekje. Hopelijk voelt hij zich snel weer beter en komt jouw moederhart weer een beetje tot rust.
Wat wilde ik nou toch typen?
Alle reacties Link kopieren
MDF, je hebt meeneembakjes die je bij de drogist (ik heb ze bij de Etos vandaan) kunt kopen... Dat neem je net zo makkelijk mee als een potje!! (dat vind ik in ieder geval).

Potjes eten vind ik dus echt zware onzin (als hij jullie gekookte eten lekker vindt natuurlijk, ik weet dat Muppet, de dochter van Mimsey, geen gekookt spul van Mimsey moet, maar ja.. Mimsey zegt zelf dat ze niet kan koken: sorry Mims! )..



Trui, hoe is het daar??



Zeef, moest vandaag af en toe even aan de knuffel van Zeefy denken. Zo lief! En dank je voor je woorden. Ik had het er even met Lelie over op de terugweg, Leliebabybolletje heeft ook een tijdje gehuild en dat vond ik niet zo heel boeiend en zeker niet storend. Als je eigen kind huilt is dat toch anders...



Mims, volgende keer ga je gewoon mee!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven