Mode & Beauty alle pijlers

enzymTec definitief ontharen

28-04-2009 21:05 45 berichten
Heeft iemand hier ervaring mee? EnzymTec definitieve biologische haarverwijdering. Is nieuw in Nederland. Wordt al 8 jaar in Zwitserland gebruikt en ook Spanje, Duitsland, enz.

Mijn schoonheidssalon doet deze behandeling. Na lasser en ipl (wat beide weinig/geen resultaat hadden) wil ik dit gaan proberen...



Ben benieuwd of iemand het al gedaan heeft... en natuurlijk of het resultaat heeft.
Alle reacties Link kopieren
Goedemorgen Lalie 74,

Ik volg het forum, met belangstelling, ik wil graag mijn behaarde bovenlip en kin laten behandelen. Ik heb een mail gestuurd naar enzymtec voor adressen waar dat mogelijk is ( in de buurt dan). Gisteren pas gestuurd en antwoord kan nog niet. Maar stel dat ik geen antwoord krijg , zou jouw schoonheidsspecialiste dan collega's weten in flevoland of daaraan gelegen provincies die ook met deze techniek werken?

Als ik google met deze techniek en provincie erbij krijg ik leuke buurthuisberichtjes.

Misschien hoor ik wat van je in ieder geval alvast bedankt voor het schrijven hier het trekt mij over de streep heen, laseren leek me niets inderdaad die kans op verbrandingen en verkleuringen.

Iedereen een prettige dag alvast, groetjes Skiffy
Alle reacties Link kopieren
Hallo Skiffy,



Ik ben ook bezig met mijn bovenlip. Had deze al een paar keer laten harsen, maar de haartjes kwamen steeds erger terug en ook donkerder. Heb nu pas 1 behandeling gehad, maar ben al erg tevreden en ben net pas begonnen.



Op de site van enzymtec staat een overzicht waar het wordt aangeboden in heel Nederland. Zal de link even meesturen.

Succes.



Groetjes
anoniem_29452 wijzigde dit bericht op 16-06-2010 23:41
Reden: reclame
% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Al enige tijd ben ik bezig met deze methode. Voorafgaand hieraan werd ik behandeld met de Smartpulse. Dit laatste heeft me weinig tot niets aan resultaat opgeleverd.

Ik ga nu voor de vierde keer voor een behandeling met Enzymtec. Er is nu al enige vermindering zichtbaar. Echter ben ik wel wat overgevoelig voor het harsen en het spul wat op mijn gezicht gesmeerd word. Ik ben namelijk erg bont in mijn gezicht tot zeker een week na de behandeling. Het jeukt dan ook behoorlijk. Gelukkig gaat het wel weer weg na een week.

Wat ik afschuwelijk vind is dat ik tussen de behandelingen door niets aan de overtollige haargroei mag doen, dus loop ik rond met een heuse baard en snor. De haartjes moeten namelijk wel lang genoeg zijn voor de volgende harsbehandeling.



Het is dus geen gezicht en ik zie sommige mensen ook wel met afkeer kijken naar mijn kin en bovenlip. Het zij zo maar echt gemakkelijk voel ik me er niet bij natuurlijk. Op 12 april aanstaande heb ik mijn vierde behandeling. Ik hoop toch binnenkort wat meer resultaat te boeken en zal het hier dan ook mededelen. Ik heb behoorlijke overbeharing op mijn kin en bovenlip, zowel donkere als blonde als erg witte haren.



Groet

Inge
Alle reacties Link kopieren
Ik heb mijn benen en bikinlijn laten doen en ben er zeer tevreden over, ik heb het zelf in veldhoven laten doen ze hebben daar een mooie salon en zijn zeer vriendelijk, het is wel prijzig maar heb nu 7 behandelingen gehad en er komt nu al bijna niks meer terug
Alle reacties Link kopieren
Ik ben zeer geinteresseerd in de Enzym-Tec. Ik zou heel graag van mijn armhaar afwillen.

Hoe zijn de ervaringen tot nu toe?
Alle reacties Link kopieren
En Zilverspar,



Hoe is het nu? Ik werd wel enthousiast van dit topic tot ik jouw reactie las.. Ben benieuwd hoe het nu is..
Alle reacties Link kopieren
Upperdepup. Anyone nog ervaringen met deze behandeling? Ik ben vooral benieuwd of het kan als je pigmentvlekken hebt. Ik begrijp dat de andere manieren om haar permanent te verwijderen dan niet zo geschikt zijn?
Hier ook nog even een reaktie

Ik denk dat je het beste met een salon kan bellen. Ik zou het niet weten. Volgens mij kan het wel, want het gaat hier echt om de haar/haarzakje... ma ja.. ik ben geen specialist.



Ik ben opzich nog tevreden. Wel heb ik nog haar en ik had dat toch graag weg willen hebben, maar zij deed puur alleen de bikini-lijn en ik had het ook graag wat lager/naar beneden willen hebben. Ik vond het te prijzig worden. Met de epilator doe ik het nu en dat gaat prima. Af en toe nog wel ingegroeide haartjes en dat is wel jammer...
Alle reacties Link kopieren
Goh goudvis, jij hier??

Dank voor je reactie, ik heb gebeld en het zou veilig moeten zijn.. Ik ga het gewoon een keer proberen. Het is wel duur en wat ik irritant vind is dat je een dag later terug moet komen om de enzymen 'in te sluizen' ( klinkt spannend hoor) Ik hoop maar dat ik heel weinig behandelingen nodig heb!
Alle reacties Link kopieren
Ik moet even mijn frustraties over Enzymtec kwijt!

Wat een rotspul!

Ik ben een jaar er mee bezig geweest en zit nu nog steeds met haartjes! Lijkt wel of mijn beharing op mijn bovenlip nog erger is geworden!

En daarbij viel mijn haar ook meer uit op mijn hoofd!

Geef mij maar een scheermesje of harsstrips!

Daarbij is het kei duur, zijn ze niet aangesloten bij Anbos en kun je het dus niet vergoed krijgen via je ziekenfonds!

WAARDELOOS!

EN! Als je in de overgang zit helpt het al niet meer! Want dan zouden de zgn stille of slapende haarzakjes worden geactiveerd! BULLSHIT! Als je over de .. jaar bent, dan is het dus niks!
anoniem_108770 wijzigde dit bericht op 10-07-2010 11:30
Reden: toevoeging
% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
@Zjaja,

Ben benieuwd hoe jij al een jaar bezig kan zijn, het is nog niet zo lang beschikbaar in NL namelijk. En wat je zegt over Anbos dat is niet waar, mijn schoonheidssalon is bij deze organisatie aangesloten en doet ook de Enzymtec methode. Dus misschien ben je bij een verkeerde salon? Ben echt heeeel benieuwd waar jij behandeld bent!! Laat het eens weten als je wilt..



quote:Berique schreef op 16 juni 2010 @ 21:30:

En Zilverspar,



Hoe is het nu? Ik werd wel enthousiast van dit topic tot ik jouw reactie las.. Ben benieuwd hoe het nu is..





@Berique,

Sorry voor mijn late reactie, ben al even niet online geweest. Ik heb nu veel behandelingen gehad maar ben er nog niet vanaf. Ben wel aardig teleurgesteld, ik had er meer van verwacht ondanks dat ik al wat kwijt ben aan haar. Ik word behandeld in mijn gezicht en heb veel zgn hormoonhaar en dat schijnt hardnekkig te zijn. Dus ik moet meer geduld hebben denk ik...



Wat me verder van het hart moet is dat ik er zo weinig over terug kan vinden op internet, als het allemaal zo geweldig is dan zou je het ook in andere landen terug moeten vinden. Op de site van Enzymtec staat dat het in Dld een groot succes is maar ik kan er weinig tot niets van vinden op Duitse sites.....



Dus hoe dan ook, ik ben minder enthousiast dan eerst, ik heb nu zo'n 18 behandelingen ondergaan en ga nu wekelijks heen. Enzymtec heeft me wel aangeboden dat het voor de helft van het geld kan omdat ik wekelijks kom. Uiteindelijk is het dan nog aardig aan de prijs.



Ik had zo de hoop dat haartjes minder snel terug zouden komen maar na het harsen zitten er na een dag of 3 alweer haartjes helaas. Steeds teleurstellender zeg maar. Toch lees ik ook enkele positieve berichten maar nog niet in gezichten van mensen.

Wel ben ik mijn "snor" kwijt er zaten veel donsharen....



Groet

Inge
Alle reacties Link kopieren
quote:Berique schreef op 04 juli 2010 @ 22:55:

Goh goudvis, jij hier??

Dank voor je reactie, ik heb gebeld en het zou veilig moeten zijn.. Ik ga het gewoon een keer proberen. Het is wel duur en wat ik irritant vind is dat je een dag later terug moet komen om de enzymen 'in te sluizen' ( klinkt spannend hoor) Ik hoop maar dat ik heel weinig behandelingen nodig heb!



Wat ik wel deed is 's ochtends vroeg een afspraak maken en dan aan het einde van de dag nogmaals. Kon ik het mooi op 1 dag (lees vrije dag) houden. Het moet binnen 24 uur nl. nogmaals ingesluisd worden, dus dan ben je ook binnen de 24 uur.



Ik gebruik trouwens niet de creme voor erna thuis, die doet ze wel op mijn gezicht na de behandeling zelf maar verder niet.
Zjaja... balen zeg. Snap je teleurstelling. Ben je terug geweest?



Zilverspar.. het is al meer dan een jaar in NL hoor. Toen ik dit topic begon had ik er net van gehoord van mijn schoonheidssalon, dat is al meer dan een jaar geleden.

18 behandelingen zijn best veel zeg. Ik dacht dat er gemiddeld 10/12 voor stond.



Ik ben na 6 behandelingen gestopt. Was voor de bikinilijn. Nu hou ik het bij met de epilator/scheermes.

Ik wilde eigenlijk in sept/okt. de blonde haartjes op m'n bovenlip doen, maar weet dat nog niet zeker.
Alle reacties Link kopieren
Hallo Goudvis,

O ja ik had het kunnen weten als ik beter naar de datum in je gestarte topic had gekeken......mijn salon is er sinds december 2009 mee begonnen. Dus sorry!



Even een correctie, ik ben vandaag geweest en heb 16 behandelingen gehad (ipv de 18 die ik aangaf) ik dacht nl. dat het er 18 waren zoals ik had geteld.

Ja ik vind het ook veel en vraag mij ook af welke garanties er afgegeven worden door Enzymtec zelf. Deze vraag heb ik vandaag neergelegd bij de salon omdat dit toch wel erg belangrijk is. Kijk zoiets op je website vermelden dat kan iedereen maar wat gebeurt er als blijkt dat haar niet definitief wegblijft?



Er staan gemiddeld zo'n 10 a 15 behandelingen voor ontharen. Vandaag sprak ik nog iemand en die heeft hetzelfde als ik, ook veel behandelingen gehad en ook nog weinig tot geen resultaat.



Hoe dan ook ik ben steeds sceptischer over dit product!

Ik was te goeder trouw ben ik bang..



Inge
anoniem_103446 wijzigde dit bericht op 12-07-2010 10:45
Reden: typfout
% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Zelfde als met laseren: ze spiegelen het aantal behandelingen (4-6 ipv de werkelijke 10-12 keer voor de meeste mensen plus nog een jaarlijkse nabehandeling) én het resultaat (permanent haarvrij ) verkeerd voor. Heel lullig, maar hier verdienen ze gewoon een hoop geld mee.
We dont make mistakes here, we just have happy accidents. We want happy, happy paintings. If you want sad things, watch the news. Everything is possible here. This is your little universe -Bob Ross
Alle reacties Link kopieren
@singalala

Nou op de site van Enzymtec staat wel duidelijk dat bij hormoonhaar de behandelingen langer zijn. Dus dit is wel bekend op zich. Alleen had ik gewoon de hoop denk ik dat het allemaal wat sneller zou gaan en wat langer weg zou blijven.



Met laser heb ik helemaal geen haarreductie gehad helaas dus dit was echt vervelend. Ook met electrisch epileren geen goede ervaringen gehad.



Ik ben al wel wat haar kwijt maar misschien was mijn verwachtingspatroon ook te hoog. Er zijn namelijk al wel veel mensen die hun haar kwijt zijn geraakt door deze methode heb ik gelezen en in mijn salon zijn ook enkele mensen klaar.



Ik ga nog even door want ze hebben me gegarandeerd dat ik er vanaf kom. En hier heb ik goede afspraken over gemaakt met mijn salon.



Nou daar ga ik dan maar vanuit. Ik laat het hier weten. Ik blijf overigens gevoelig voor het harsen maar het wordt wel wat beter. To be continued.....



Inge
Alle reacties Link kopieren
Hey Zilverspar,



Kwam jij niet ook op een ander forum ivm 'haarproblemen'?

Of het was iemand met dezelfde nickname, dat kan natuurlijk ook.



Van wat ik hier lees denk ik niet dat enzymTec iets is voor mij. Vooral dat je zelf niks mag ontharen tussen de behandelingen door.

Ik heb 6 laserbehandelingen gehad en ik ga vanaf oktober dit jaar denk ik IPL proberen.



Maar veel succes voor degenen die wel enzymTec proberen!
Alle reacties Link kopieren
@Padje,

Ja dat klopt. Ik ben eigenlijk al jaren radeloos ivm overbeharing in mijn gezicht dus zoek je allerlei methodes en ervaringen.

Dat ik niets tussen de behandelingen door mag doen dat ervaar ik ook als iets vreselijks eigenlijk!!



In de salon waar ik behandeld word zitten een aantal mensen die gelijk met mij behandeld zijn en die ook nog lang niet tevreden zijn maar ook weer een paar wel....

Inmiddels heb ik wel wat mailcontact met mensen die Enzymtec gebruiken, de ene is positief, de ander is negatief. Weet niet zo goed wat ik daarmee moet. En op dat andere forum is iemand die enorm sceptisch is, nav daarvan ben ik gaan zoeken op internet en kwam ook bar weinig tegen terwijl je zou denken dat het een revolutionair iets zou moeten zijn als je het zo leest. Dat frusteerde me wel enorm en ik heb nog contact gehad met Enzymtec NL. Het blijft lastig maar ik denk nu maar zo: niet geschoten is altijd mis en ik ben toch al bakken met geld kwijt aan die andere methodes die me niets opleverden dus kan dit er ook nog wel bij nietwaar, maar ik blijf er toch maar in geloven en hopen dat ik toch harvrij op mijn kin ga worden. Mijn snor is iig wel weg, dat is met die andere methodes niet gelukt. Maar mss geeft mijn haar het ook wel op na al dat gekunstel hahaha!





Inge
Alle reacties Link kopieren
HET WERKT NIET,



Begin er niet aan. Ik heb dertig behandelingen gehad en nog geen resultaat. Weggegooid geld. Anita van Ezymtecbeloofde me persoonlijk dat ik in 8 behandelingen klaar zou zijn. Het niet werken zou daarna aan foutief gebruik liggen maar ik heb alles gedaan volgens de regels ( 24 uur niet zweten, niet epileren tussendoor, niets verwijderen tussendoor, dure crème smeren etc. etc. ). Om mezelf in te dekken heb ik een paar keer laten testen of dat ik in de overgang zat...... ook niet. Sinds 2 weken ben ik wel in de overgang, 2 weken geleden nog niet dus.....Anita kan dit niet als argument gaan gebruiken dat het niet werkt. Zoek alsjeblieft even op internet en ontdek zelf hoeveel ontevreden klanten er rondlopen.
Alle reacties Link kopieren
Hallo. Zijn hier al mensen die succes hebben geboekt iv deze methode? Groetjes

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven