Is dit meer dan seks?

04-11-2014 11:21 30 berichten
Alle reacties Link kopieren
Heb al tijdje een sex vriendje. heel leuk en gezellig maar ik heb een idee dat hij toch misschien meer voor me voelt. Bij voorgaande seksrelaties waren mannen toch wel veel op zichzelf gericht. natuurlijk deden ze hun best, maar t was minder lief enzovoort.

deze laat het bad vollopen, zet kaarsjes aan en haalt hapjes en wijn. vervolgens verwent hij me echt op zoveel verschillende manieren dat ik het soms niet meer heb. En hij mailt soms " ik mis je! wanneer spreken we af"

Misschien is hij gewoon zo en naast lekker ook lief maar soms bekruipt me toch t gevoel dat hij misschien meer voelt dan hij zegt? Of me iig leuker vind dan gemiddeld?

heb niet zoveel ervaring met seksrelaties dus wie weet kunnen ervaringsdeskundigen hier iets nuttigs over zeggen
quote:datejededonder schreef op 11 november 2014 @ 16:33:

@suzy: ja het zijn seksafspraakjes. We gaan niet samen naar de film of dat soort dingen maar hij wil wel graag een keer met me weg. hij gaat vaak op zakenreis naar weet ik veel waar en zou t leuk vinden als ik eens een paar dagen meeging. ja dan denk ik toch ook weer: "oké?" maar goed, misschien heb ik t gewoon goed getroffen en is hij galant, lekker en een man die snapt wat een vrouw wil en ben ik dat niet gewend of zo Dat van die zakenreis klinkt me meer in de oren alsof je een goedkope escort ben dan iets relatie-achtigs.
Alle reacties Link kopieren
Als hij je mee wil hebben op een zakenreis kan dat twee dingen betekenen:

1. Hij wil een betere band met jou ookal is deze kans klein omdat dat dan wel uit andere date voorstellen zou blijken.

2. Het lijkt hem leuk/geil om jou rond te pareren als gezelschap dame tijdens zakenreizen zodat hij aanspraak heeft en niet geconfronteerd wordt met eventuele prostituees die aangeboden worden aan ongetrouwde zakenlieden.
Disclaimer: All presented text are opinionated and present only a written account of my mental state at that time.
Alle reacties Link kopieren
Donder, mijn minnares (open relaties) is ook zo vaak met mij mee geweest op zakenreis.

Het is fijn om tussen al de werkafspraken door in prettig vrouwelijk gezelschap te verkeren.

Naast dat je dan idd de toespelingen van zakenrelaties op afzakken in bordelen ed misloopt.
volg je verstand, gebruik je gevoel
Alle reacties Link kopieren
Het klinkt nog niet zo slecht allemaal, geniet ervan en ga er van uit dat het alleen seks is, ga lekker mee op zakenreis, heb ik in het verleden ook gedaan met een seksvriend van me. heerlijk wat meer tijd samen doorbrengen zonder dat er verwachtingen zijn, zoek er niet meer achter, hij is graag bij je en wil jou laten genieten.
Alle reacties Link kopieren
Mijn seksvriend is ook romantisch, superlief, doet moeite om mij te pleasen.. We slapen samen, helemaal in elkaar gekropen, gaan dagjes weg/bioscoop/kookt voor me.. Het enige wat ie weinig/niet doet is appen tussendoor, soms 2 weken radiostilte voorheen was dat nog langer.



Heel erg verwarrend en soms zou je willen geloven dat het meer is maar dat is het niet

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven