Minnaar deel 35

26-04-2017 18:47 3006 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 34 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.



Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?



Met andere woorden...



Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk ook een beetje open voor andere meningen.



Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen. Bedankt.



Kleine AKL:

Een date is gewoon een date en géén PAK.

Een PAK is een porneauw aftel kalender.

Een PP is een porneauwpaal en de LR zijn de lage regionen.

Dan hebben we nog de Jonge God (JG) en dus ook de Oude God (OG)

Evt de GVGL oftewel God van gelijke leeftijd.



Hou het gezellig.

Of niet

Alle reacties Link kopieren
Lekker Vlam! Hier vanavond date hmmm ik kan niet wachten!! Eerst vandaag de hele dag naar hem gluren. Niet handig hoor elkaar zien in het dagelijks leven maar stiekem is die voorpret zo wel erg leuk.



Minnaarsexclusiviteit, ik vind het een beetje een gek ding wel. Al moet ik dan ook direct toegeven dat wij dat ook hebben, maar we vragen dit niet van elkaar. Ik heb op dit moment gewoon geen behoefte aan een ander, ik zie het misschien ook meer als het begin van een relatie als een minnaar. Hij voelt die behoefte ook niet. En eerlijk gezegd zou ik het best irritant vinden als we seks met condoom moesten gaan hebben.
Misschien dat het hier nog gaat komen dat k geen behoefte heb aan een ander..



Neem aan dat beiden zich uitgebreid laten testen voordat je de condoom achterwege laat..

Hoe zit het met oraal, neem je die risico dan wel? Als beiden zich niet hebben laten testen..





Vraagje misschien een hele rare vraag..

Hoe doen jullie dat met een hotel boeken. Ik kan dat niet doen gezien we een gezamelijke rekeningen hebben en mijn man dan vraagtekens zal hebben..

Maar voel me daardoor wel heel bezwaard.

Hoe lossen jullie dit probleem op, vind het helemaal niets de gedachte dat de ander betaald
Alle reacties Link kopieren
Contant betalen Truus.

Oraal neem ik het risico, ook als swinger. Is vrij normaal in swingerswereld. Misschien niet zo verstandig inderdaad...
Alle reacties Link kopieren
Hier zijn jullie
Dit is mijn motto
@ Marana. OG1 boekt vooraf altijd een kamer omdat hij het risico niet wilt nemen dat het vol zit..



Maar weet het bedrag ook niet anders kan k het cash in zn handen drukken. Even informeren hoeveel het is hij laat er niets over los
Alle reacties Link kopieren
Lekker Vlam! Ook nog even een goed gesprek gehad over het hoe en wat, of dat maar even geparkeerd?



Vlinder, hij is nu een week stil schrijf je en hij is nog een week weg? Je hebt het zwaar zo te lezen, waar ben je bang voor?



Truus, spreek je bezwaar naar hem uit, maakt hij er geen punt van, prima, lekker laten zitten. Henk betaalt hier ook alle uitjes, als ik wil betalen moet ik dat bijna stiekem doen als hij even naar de wc is. Ik heb afgeleerd me daar klote over te voelen.



Ik spreek zelden exclusiviteit af maar in de praktijk komt het er toch regelmatig wel op neer. Als ik gek ben met mijn minnaar verdwijnt de behoefte om rond te kijken en ik heb ook gewoon veel minder tijd dan eerst. Wat we wel doen is zoeken naar samen bedvulling

Ik heb nu contact met een man van een stel, eens kijken waar dat op uitdraait.
...
Alle reacties Link kopieren
Minnaren en exclusiviteit willen is wel wat raar ja...



Mijn minnares organiseert zelfs zelf mede-minnaressen voor mij nou ja en ook wel voor zichzelf dan natuurlijk
Alle reacties Link kopieren
Geen idee wanneer wij weer een date hebben, aangezien we even rustig aan moeten doen ( ivm onze omgeving die wellicht wat doorheeft ).

Meestal hebben we wel 1 x p week seks , maar nu even niet. Nog een lekkere zoen tussendoor.



Wij gebruiken ook geen condooms. Allebei uit lange relatie en nooit een ander gehad. Ik vertrouw hem daarin!
Oh ik heb er ook geen moeite mee als een minnaar betaalt, hoor. Ik bied altijd wel aan om 50/50 te doen, maar als hij daar resoluut nee op zegt, hou ik gelijk op met aandringen.



Spannend Rooss! Is je vorige trioman afgehaakt?
Alle reacties Link kopieren
Wij wisselen kamerhuur vaak af, wie er betaalt.

En soms sponsoren we elkaar als het een extra luxe kamer is
Alle reacties Link kopieren
Nee, Canvas, zover ik weet niet



Romaatje, vreemdgangers en geen condoomgebruik? Wat als zijn vrouw vreemdgaat? Of jouw man?

En je omgeving lijkt wat door te hebben... wauw. Zal ik je nog een doosje lucifers toegooien?
...
Alle reacties Link kopieren
Rooss, eh, wel heel even aangekaart. Wil ik hier niet neerzetten eigenlijk, te privé.



Ik snap ook niet dat je onveilig vrijt als je vreemdgaat. Als vrouw merk je lang niet altijd dat je wat hebt. Dus je man krijgt als eerste de klachten... Toen ik een getrouwde minnaar had deden we het ook veilig.

Oraal nooit veilig nee... Ik ken echt niemand die dat doet. Condooms om bij het pijpen zou voor mij echt niet meer leuk zijn om te doen.



Overigens, toen ik begon met daten neukte ik ook één date onveilig. Want hij was verstandig, een regelmatige tester, bla bla bla... Ik ging erin mee, want geil en gewend zonder te condooms te vrijen in mijn relaties. 5 dates later had ik een soa. Ik vertrouw er gewoon niet meer op. Veilig neuken en zelf regelmatig testen. Je bent zo gewend aan condooms.
~ I want to be shaken to my core, like the wild winds disrobe the trees ~
Alle reacties Link kopieren
Altijd veilig idd. Ik heb 1 sexpartner waarmee ik het niet veilig doe. En ja, dat is altijd een risico, maar onze relatie is wat ons beiden betreft gebasseerd op openheid en eerlijkheid en vertrouwen. Dus als een van ons een soa gaat krijgen is het ook gelijk einde relatie. Deze week wel sex gehad met een oude vriendin met wie ik het toen zonder condoom deed en nu dus met moest vanwege ons beider gesloer de afgelopen tijd. En dat is dan wel even een dingetje voor mij als man. de stijgering is dan toch even wat minder. Is een mentaal dingetje bij mij. Hebben meer mannen daar last van?



Trouwens, ik heb als alternatief voor een hotelkamer Partyplayers Lelystad gebruikt. We wilden alleen met elkaar sexen, maar was geen probleem daar en het is toch ook wel geil als mensen toekijken. En ik ken geen hotelkamer inclusief eten en drinken voor €50 (45 bij SDC lidmaatschap). Dus zeker voor herhaling vatbaar en lelystad ligt toch nog enigszins centraal en ze zijn bijna elke dag open vanaf 11 uur, dus ook voor veel mensen geschikt. En nee, ik heb geen aandelen
Wees meester en vormgever van jezelf
Alle reacties Link kopieren
quote:Robertooooh schreef op 28 april 2017 @ 11:29:

Altijd veilig idd. Ik heb 1 sexpartner waarmee ik het niet veilig doe. En ja, dat is altijd een risico, maar onze relatie is wat ons beiden betreft gebasseerd op openheid en eerlijkheid en vertrouwen. Dus als een van ons een soa gaat krijgen is het ook gelijk einde relatie. Wil ik toch even op inhaken... Ook condoomgebruik is niet 100% veilig. Jij neukt meerdere vrouwen, je loopt dus een risico. Pijpen zonder condoom? Risico, voor beiden. Nog nooit een paar seconden onveilig contact gehad? Als je swingt of veel date, loop je gewoon risico, ook als je voorzichtig bent. Einde relatie is dan misschien wat rigoureus toch? Als ik condoomloos neuk, weet ik dat ik een risico loop. En de ander ook. Maar 100% uitsluiten van soa's dat kan alleen als je monogaam bent.
~ I want to be shaken to my core, like the wild winds disrobe the trees ~
Alle reacties Link kopieren
quote:Vlammetje schreef op 28 april 2017 @ 11:36:

[...]





Wil ik toch even op inhaken... Ook condoomgebruik is niet 100% veilig. Jij neukt meerdere vrouwen, je loopt dus een risico. Pijpen zonder condoom? Risico, voor beiden. Nog nooit een paar seconden onveilig contact gehad? Als je swingt of veel date, loop je gewoon risico, ook als je voorzichtig bent. Einde relatie is dan misschien wat rigoureus toch? Als ik condoomloos neuk, weet ik dat ik een risico loop. En de ander ook. Maar 100% uitsluiten van soaps dat kan alleen als je monogaam bent.En daar heb jij dan weer gelijk in. Idd wat rigoureus zoals ik er in denk te staan. Maar wat jij zegt laat ik even op me inwerken.
Wees meester en vormgever van jezelf
Aan de andere kant, als je bang bent voor soa's moet je niet rond gaan sloeren. De meeste dingen zijn simpel op te lossen met een kuurtje, en zijn hooguit even heel erg vervelend. Met de juiste voorzorgsmaatregelen kun je een hoop narigheid buiten de deur houden, maar helemaal veilig ben je alleen als je het helemaal nooit doet.
Alle reacties Link kopieren
Als single ben ik heel erg onvoorzichtig, ik weet het.

Maar als ik een onwetende partner thuis had zitten, oef. Dat kan gewoon niet.
...
Alle reacties Link kopieren
Ik weet ook wanneer ik risico's neem. En ik ben ervan overtuigd dat je die samen neemt, met je sekspartner. Ook open zijn over eventuele risico's. Hoeveel mannen niet zeggen: ah toe, eventjes? Ik zeg dan altijd: denk je dat je de enige bent die dat wil? Wil jij het risico nemen?

Inderdaad is het meeste gewoon vervelend, maar makkelijk op te lossen. Met condoomloos neuken loop je het meeste risico, zeker als hij in je klaar komt. Dus dat gebeurd hier niet meer, wijs geworden.

Maar ik heb het al eerder vermeld: ik kreeg ooit een soa van mijn eigen man, een half jaar na de geboorte van ons kind. Had ik ook echt niet verwacht in mijn monogame relatie. Het kan altijd, Chlamydia komt zo veel voor. Alert blijven, voor jezelf de risico's bepalen.
~ I want to be shaken to my core, like the wild winds disrobe the trees ~
Alle reacties Link kopieren
Overigens is het ook voor mijn eigen gemoedsrust. Ik heb 1x wat doorgegeven, dat voelt rot. Dus bij de lichtste klachten en een klein gelopen risico, bel ik mijn huisarts, ken daar geen schaamte in. Als je wil rondsloeren, moet je ook zorg dragen voor dat soort dingen. Na de eerste misser ben ik er onzeker van geworden, ik merkte niets namelijk. Dus ik test liever wat vaker zodat ik weet dat ik niets heb.
~ I want to be shaken to my core, like the wild winds disrobe the trees ~
Alle reacties Link kopieren
Testen net ook gedaan idd. En meestal veilig en verder maar hopen dat het goed komt
Wees meester en vormgever van jezelf
Alle reacties Link kopieren
Ik zou t ook niet tof vinden als blijkt dat H. er meer liefjes op na houdt naast zijn vrouw.



Hij heeft t iig niet vol kunnen houden om tijdens zijn vakantie geen contact te zoeken



Soms vraag ik me af wat ik heb dat mannen zo aan me gaan hangen.



Als mn relatie officieel over is ga ik me ook laten testen. Voor mijn eigen gemoedsrust en die van mijn toekomstige scharrels.
Alle reacties Link kopieren
quote:Kralenketting83 schreef op 28 april 2017 @ 12:38:

Hij heeft t iig niet vol kunnen houden om tijdens zijn vakantie geen contact te zoeken



Soms vraag ik me af wat ik heb dat mannen zo aan me gaan hangen.



Die smiley snap ik niet, want het overduidelijk dat je het eigenlijk wel leuk vindt. Toch? Is toch egostrelend? En mannen in meervoud? je soon to be ex en je minnaar neem ik dan aan? Klinkt misschien wat negatief, is niet zo bedoeld, maar ik denk wel: is appen als er afgesproken was dat niet te doen doen al 'aan je hangen'? Of wil je gewoon heel graag de bevestiging dat jij niet de enige bent die aan hem denkt en het lastig vind geen contact te hebben? Wat overigens een heel normaal gevoel is in mijn ogen...

Ik weet wel: het mannenhoofd is niet hetzelfde als het vrouwenhoofd. Misschien mist hij je. Misschien doet iets hem aan je denken. Misschien is hij geil. En meestal vullen wij vrouwen onze eigen manier van denken in, die niet altijd klopt.
~ I want to be shaken to my core, like the wild winds disrobe the trees ~
Alle reacties Link kopieren
Ik vind t een beetje ego strelend maar eigenlijk vervelend want ik weet van vroegere (tiener)relaties dat t me enorm beperkt. Dat ik teveel rekening ga houden met gevoelens van de ander en mezelf daardoor verlies.
Alle reacties Link kopieren
En dat herken ik enorm. Ik heb het met Fling. Maar het is toch wel fijn om te weten dat je niet 'zomaar een neukertje' bent. En verder kan ik je alleen maar de tip geven: wees eerlijk. Ik vind het zelf ook lastig, maar ik heb heel duidelijk aangegeven dat hij voor mij veel dieper zit, maar dat er wel degelijk anderen zijn waarmee ik het leuk heb. Maar die tweestrijd van binnen, dat is enorm lastig ja...
~ I want to be shaken to my core, like the wild winds disrobe the trees ~
Alle reacties Link kopieren
meer een gevoel van onmacht. Afhankelijk zijn van hem, wanneer hij contact op neemt. wil ik wel afhankelijk zijn, ik weet zeker als ik hem zie, ik weer echt verliefd ben. Maar is dit eenzijdig, hoe ziet hij het.. we hoeven en zullen elkaar nooit tegenkomen, we moeten elkaar echt opzoeken willen we elkaar zien.. en dan de vraag, ben ik naast zijn vrouw wel de enige.. de tijd van radiostilte, zet je wel aan het denken..

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven