Onze eigen "parenclub"

17-01-2013 09:29 276 berichten
Alle reacties Link kopieren
De kogel is door de kerk: we hebben de nodige vergunningen om onze eigen Parenclub te gaan bouwen.



Omdat we regelmatig thuisfeestjes geven en we tegen de beperkingen van ons eigen huis aanlopen qua ruimte en faciliteiten, hebben we het plan opgevat om een extra "huis" te bouwen op het stuk land dat om ons huidige huis ligt, en dit huis in te richten als onze eigen parenclub. De bedoeling is een huis te bouwen waarin ruimte en faciliteiten komen voor feestjes tot 10 paren. Omdat je maar nooit weet wat de toekomst brengt, willen we de ruimtes en faciliteiten eigenlijk zo maken dat er in theorie ruimte is voor 15 paren.



We willen drie verdiepingen maken. Een kelder, begane grond en 1 verdieping. De BG is voor een bar, dansvloer en eetruimte met garderobe en toiletten. De kelder en de 1e verdieping zijn voor de "relaxruimtes" In de kelder komen in ieder geval een zwembad, bubbelbad en sauna met daarbij toiletten en douches. Maar we houden dan nog ruimte over in de kelder.



Op de 1e verdieping willen we diverse relaxruimtes maken: een darkroom, een sm achtige ruimte en verder luxe aangeklede ruimtes met grote bedden (geen matrassen op de grond dus). Ook op de eerste verdieping komen toiletten en douches.



Waar we nu een beetje mee zitten is hoe we de overige relaxruimtes kunnen aankleden / inrichten. Hebben jullie ideeen voor attributen (misschien een doktersstoel. Vind ik zelf niks, maar misschien anderen weer wel) of andere leuke ideeen over de aankleding. En verder hoe we die ruimtes gaan verdelen over de kelder en 1e verdieping. Moet er een duidelijke scheiding komen tussen de sfeer in de kelder en die op de verdieping of maakt dat niet echt uit. Ik had zelf gedacht om de dark room misschien in de kelder te maken en de sm ruimte. Dat associeer ik op de een of andere manier met ene kelder. maar misschien hebben jullie daar andere ideeen over.



Alvast erg bedanat. Alle tips zijn welkom.
Alle reacties Link kopieren
@lookatme:

Gefeliciteerd! Lijkt me op meerdere fronten een hele onderneming om zoiets op te zetten en te bestieren !



Gelijk een idee: begin een sauna voor lesbische -en bisexuele vrouwen. Voor homo mannen genoeg vertier te vinden, echter voor lesbo's niet..(ben eens op zoek geweest voor mijn bi-sexuele vriendin; niets te vinden..)



Succes iig!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven