Wanneer ben je ontmaagd?

06-09-2015 11:18 39 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hee lieve mensen



Sinds een tijdje heb ik contact met een jongen die ik erg leuk vind. Een paar dagen geleden was ik bij hem thuis en je weet hoe het dan gaat. Van de een komt het ander.



Toen we bezig waren had hij me gevingerd en wou het daarna ja "doen" met me zeg maar. Maar ik ben nog maagd en schrok eigenlijk een beetje en hield hem tegen, want de eerste keer is bijzonder voor mij.



Maar hij reageerde met; ik mocht je ook vingeren dus dacht dat dat ook wel kon; wat maakt het uit een penis of vinger. We hebben het daarna opgezocht en mensen ook gevraagd, maar iedereen zegt verschillende dingen.



Klopt het echt dat je ontmaagd bent wanneer je "zogenaamde maagdenvlies" knapt, want dan kun je jezelf ook ontmaagden. Ik heb ook nooit bloed gehad ofzo.
Alle reacties Link kopieren
Ik begrijp de TO wel. Natuurlijk weet ze wel wat ontmaagd is en wanneer dat wel of niet zo is. Ik doel nu inderdaad puur op het maagdenvlies (hymen) wat overigens wel degelijk zonder neuken verloren kan gaan. Overigens zelden een vlies, maar een randje.



Het gaat m.i. over het grijze gebied. Bijvoorbeeld: (eigen ervaring uit mijn tienerjaren)



Je doet alles behalve dat ene. Petting in het Amerikaans. Vingeren, beffen, pijpen, het hele scenario. Ben je dan nog maagd? In feite heb je wel uitgebreid sex gehad (voor het huwelijk, mocht dat uitmaken).



Of duidelijker: Je neukt anaal en dus komt helemaal niet bij het zgh maagdenvlies. Ben je dan nog maagd? Feitelijk wel. Want immers nog een 'maagdenrandje' in de vagina. Maar wél al aan penetratie gedaan.



Zoals bekend wordt deze 'truc' vaak toegepast in bepaalde culturen waaronder de Arabische. Wél neuken, maar niet de maagdelijkheid verliezen.
.
Alle reacties Link kopieren
Even ter verduidelijking. Het is niet zelden een vlies, het is NOOIT een vlies. Het is een randje. Zonder enige biologische functionele betekenis.



Als je het bijna niet hebt, zegt het niks over 'maagdelijkheid'. Je kan maagd-zijn niet meten aan iemand.
"I'm just an animal looking for a home and.... share the same space for a minute or two...”
Alle reacties Link kopieren
Wat maakt het uit een penis of een vinger? Nou, van een vinger wordt je niet snel zwanger. Ook SOA's zijn minder per vinger overdraagbaar. Daarom is er verschil tussen een vinger en een penis.
Alle reacties Link kopieren
Boebezoebe: Eens!



Ik heb dit ook alleen maar van lezen, horen en zeggen. Heb helaas nog nooit een vrouw mogen ontmaagden anders dan anaal dan.
.
Alle reacties Link kopieren
Waarom helaas? Wat is de hele hoepla aan iemand ontmaagden?
"I'm just an animal looking for a home and.... share the same space for a minute or two...”
Alle reacties Link kopieren
Maar kan wel infecties krijgen door vieze vingers met rouwrandnagels e.d. Gebeurt best vaak, hoor. Beter is om korte nagels te houden en dan ook nog schoon te houden. Vies al die troep onder die nagels!
.
Alle reacties Link kopieren
Helaas, helaas, helaas ... Zo zwaar bedoel ik het ook weer niet, hoor. Heb het alleen nooit mee mogen maken en denk ook niet meer dat het nog ooit gebeurt gezien mijn leeftijd. Maar ja, meer dingen heb ik niet gedaan. Geen ramp op zich ...
.
Alle reacties Link kopieren
Ik vind dat er ook in Nederland nog eel mythes over maagdelijkheid bestaan en dat is zonde. Ik vind de term alleen al 'ontmaagd worden' zo gek. Je bent er toch zelf bij en een actieve speler er in, niet iets dat je ondergaat en dat je afgenomen wordt?



Niet dat ik het raar vind als je nerveus bent voor de eerste keer, dat is juist heel begrijpelijk. Maar toch, het maakt je niet een echt ander mens en de eerste keer is speciaal omdat het voor het eerst is, maar hoe vaker je het doet daarna, hoe leuker en fijner het meestal wordt. Het is ook OK als de eerste keer niet helemaal lukt, of dat jullie de slappe lach krijgen of als je het neit zo goed weet. Eigenlijk hebben alle vriendinnen die ik hierover spreek, inclusief mezelf, eerder een verhaal dat grappig is, of dat het zo-zo was dan dat het mind-blowing seks was vannaf het begin.



Heb het idee dat er weer een soort van terug val is in hoe er met seksualiteit wordt omgesprongen en hoe geinformeerd tieners zijn. Ik was zelf tiener in de jaren 90 (letterlijk 10 in 90) en kan me nog herinneren dat er juist op een doodnormale toon op tv (Sex met Angela) en magazines werd gesproken. het is nu heel erg porno, maar zonder donw-to-earth informatie lijkt het wel. Ik sta er van te kijken dat TO niet wist dat het maagdenvlies geen vlies is bijvoorbeeld.
"I'm just an animal looking for a home and.... share the same space for a minute or two...”
Alle reacties Link kopieren
maar goed, ik dwaal af...
"I'm just an animal looking for a home and.... share the same space for a minute or two...”
Alle reacties Link kopieren
Je zou kunnen zeggen in het geval van lesbische dames bijvoorbeeld, dat wanneer je all the way bent gegaan dat je dan ontmaagd bent. Maar in het geval van mannetje vrouwtje ben je als vrouw ontmaagd wanneer er inderdaad sprake is geweest van penetratie. Je hoeft daarbij niet persé te bloeden, dat gebeurt niet bij iedereen.

En de redenatie 'ik heb je al gevingerd, is geen verschil of het nu een vinger of penis is' slaat natuurlijk nergens op. Okee, in beide gevallen zit er iets in je vagina, maar het is wel een heel andere beleving (ik neem aan voor hem ook...ahum). Je moet niet doen als je er niet klaar voor bent hoor, laat je niet gek maken. Alleen doen als je er zin in hebt!
Alle reacties Link kopieren
Weet niet of daar echt een definitie voor is, maar ik zie het gewoon als dat zijn penis in je vagina gaat, je dan (feitelijk gezien) ontmaagd bent. Je kunt het inderdaad ook pas bekijken vanaf de eerste keer dat het voor jou echt leuk/lekker en bijzonder was (zonder al teveel pijn), en het meer tijd in beslag nam dan alleen het 'erin-en-eruit' principe. Ik vind sowieso dat hij je niet moet pushen als het voor jou speciaal is.

Een maagdenvlies dat knapt klinkt een beetje raar, het is denk ik gewoon iets dat vanbinnen wordt opgerekt waardoor je pijn ervaart/voelt met eventueel wat bloed. Ik had alleen pijn, maar geen bloed.
Genoeg over dat maagdenvlies, je laat je toch niet neuken door zo'n loser?
Alle reacties Link kopieren
quote:frisiandutchie schreef op 13 september 2015 @ 22:43:

Genoeg over dat maagdenvlies, je laat je toch niet neuken door zo'n loser?heb ik ook niet gedaan en het contact verbroken
Alle reacties Link kopieren
Goedzo!!!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven