Stoer bed voor zoon, incourante maat.

12-10-2014 20:40 77 berichten
Alle reacties Link kopieren
Wie wil mee helpen zoeken? Eeuwige dank voor de gouden tip



Ik zoek een bed voor zoon van bijna twee. Hij begint uit zijn ledikant te klimmen, dus het is tijd voor een groot bed. Probleem is alleen dat een bed van 2 meter nét niet past op zijn kamer (op 2 centimeter na -_- ) . Een kinderbed van 1.50 wil ik liever niet, een eenpersoons vind ik handiger, dan kunnen we er eventueel zelf ook nog eens bij gaan liggen als dat nodig is (zoon is ziek, of verdrietig etc).



Op zoek dus naar een bed van 190 bij 80 cm en het liefst redelijk betaalbaar. Maar dat is best lastig te vinden merk ik nu.



'Eisen' die we hebben:

- een beetje stoer bed

- opstaande rand is een pré

- lade onder het bed is een must, ivm de beperkte ruimte op zijn kamer wil ik graag alle ruimte die ik kan benutten ook benutten



Waar ik nu op uitkom is een bed op maat laten maken van bijvoorbeeld steigerhout, maar ik ben behoorlijk geschrokken van de prijzen die hier aan gehangen worden. Dus als iemand een goede, betaalbare tip heeft, zou ik dat heel erg waarderen! Alvast bedankt.
Alle reacties Link kopieren
quote:lisha schreef op 28 oktober 2014 @ 21:11:

[...]





Hele goede, Tickel. Daar had ik niet eens aan gedacht, stom he? Ik heb afgelopen week dan ook gespendeerd aan zoeken naar bedden die als buitenmaat 180 cm hebben. Heel erg lastig kan ik je vertellen, maar we hebben er 1 gevonden! Met laden ook nog.



Oftewel, eind goed, al goed, ik ben er blij mee.

Nah, niet zo heel stom hoor :-D

Leuk dat jullie een bed hebben gevonden!
"De cursus rietdekken is afgelast".

"Riet is ziek"
Mijn broertje had vroeger een kamer van 1,5x3, hij heeft er niks aan overgehouden hoor. Hij was wel blij dat ik het huis uit ging

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven