Thuis
alle pijlers
Staafmixer tips gezocht
zaterdag 11 april 2015 21:26
Omdat zoonlief weigert grotere stukken te eten en we binnenkort op vakantie gaan en ik niet de hele keukenmachine mee ga/wil/kan nemen wil ik een staafmixer aanschaffen. Aardappels en groente eet hij wel geprakt maar vlees en bv pastasaus niet, dus dat wil ik klein kunnen maken. Om hem 3 weken geen vlees te geven vind ik wel erg lang.
Wie heeft er een tip voor een goede en waar moet ik op letten?
Hij hoeft maar heel simpel te zijn, want thuis goede keukenmachine aanwezig. Dus liefst ook niet te duur.
Wie heeft er een tip voor een goede en waar moet ik op letten?
Hij hoeft maar heel simpel te zijn, want thuis goede keukenmachine aanwezig. Dus liefst ook niet te duur.
zaterdag 11 april 2015 21:30
Bij Blokker nu voor 25 euro met hakselaar.
http://www.blokker.nl/nl/ ... tomado-tm-6677-staafmixer
Zou wel staal nemen als je warme prak wil pureren.
http://www.blokker.nl/nl/ ... tomado-tm-6677-staafmixer
Zou wel staal nemen als je warme prak wil pureren.
"De cursus rietdekken is afgelast".
"Riet is ziek"
"Riet is ziek"
zaterdag 11 april 2015 21:31
Ik heb al een paar mixers versleten omdat ze te zwaar werk niet aankonden (raakten oververhit). En vlees is zwaar werk. Ik zou dus toch voor een iets betere uitvoering gaan.
Ik zou letten op:
- veel vermogen (zwaarder vermogen kan meer aan)
- rvs ipv plastic (plastic neemt sneller bacteriën op, en dat gebeurt op vakantie weer sneller)
- los "mixer-deel", zodat je hem goed af kan wassen zonder dat je bang hoeft te zijn dat er water in de "motor" loopt.
Ik zou letten op:
- veel vermogen (zwaarder vermogen kan meer aan)
- rvs ipv plastic (plastic neemt sneller bacteriën op, en dat gebeurt op vakantie weer sneller)
- los "mixer-deel", zodat je hem goed af kan wassen zonder dat je bang hoeft te zijn dat er water in de "motor" loopt.
zaterdag 11 april 2015 21:36
quote:NummerZoveel schreef op 11 april 2015 @ 21:31:
Ik heb al een paar mixers versleten omdat ze te zwaar werk niet aankonden (raakten oververhit). En vlees is zwaar werk. Ik zou dus toch voor een iets betere uitvoering gaan.
Ik zou letten op:
- veel vermogen (zwaarder vermogen kan meer aan)
- rvs ipv plastic (plastic neemt sneller bacteriën op, en dat gebeurt op vakantie weer sneller)
- los "mixer-deel", zodat je hem goed af kan wassen zonder dat je bang hoeft te zijn dat er water in de "motor" loopt.Wat voor vermogen heb je ongeveer nodig? Die goedkopere hebben vaak wat minder, 500 oid, en de iets duurdere iets van 750, zou die van 740 voldoende zijn om vlees mee te snijden?
Ik heb al een paar mixers versleten omdat ze te zwaar werk niet aankonden (raakten oververhit). En vlees is zwaar werk. Ik zou dus toch voor een iets betere uitvoering gaan.
Ik zou letten op:
- veel vermogen (zwaarder vermogen kan meer aan)
- rvs ipv plastic (plastic neemt sneller bacteriën op, en dat gebeurt op vakantie weer sneller)
- los "mixer-deel", zodat je hem goed af kan wassen zonder dat je bang hoeft te zijn dat er water in de "motor" loopt.Wat voor vermogen heb je ongeveer nodig? Die goedkopere hebben vaak wat minder, 500 oid, en de iets duurdere iets van 750, zou die van 740 voldoende zijn om vlees mee te snijden?
zaterdag 11 april 2015 21:39
quote:Shenandoah schreef op 11 april 2015 @ 21:36:
[...]
Wat voor vermogen heb je ongeveer nodig? Die goedkopere hebben vaak wat minder, 500 oid, en de iets duurdere iets van 750, zou die van 740 voldoende zijn om vlees mee te snijden?Ik durf het je niet te beloven. Mijn eerste Tornado liep vast toen ik wat bananen met vijgen wilde mixen. En de tweede toen mijn man pepers hakte voor sambal. Dat lijkt me nog een stuk minder weerstand dan vlees, dus ik zou zeker niet voor weinig vermogen gaan. Maar of veel vermogen genoeg is voor vlees, durf ik je echt niet te zeggen.
[...]
Wat voor vermogen heb je ongeveer nodig? Die goedkopere hebben vaak wat minder, 500 oid, en de iets duurdere iets van 750, zou die van 740 voldoende zijn om vlees mee te snijden?Ik durf het je niet te beloven. Mijn eerste Tornado liep vast toen ik wat bananen met vijgen wilde mixen. En de tweede toen mijn man pepers hakte voor sambal. Dat lijkt me nog een stuk minder weerstand dan vlees, dus ik zou zeker niet voor weinig vermogen gaan. Maar of veel vermogen genoeg is voor vlees, durf ik je echt niet te zeggen.
zaterdag 11 april 2015 22:16
Ik kan echt niet meer zonder de staafmixer, heb er één van Braun met grote en kleine kom. Ik zou een goede aanschaffen daar heb je nog jaren plezier van. Ik doe er bijvoorbeeld knoflook en ui in, even mixen en het is allemaal klein. Of om even de soep te pureren.
Freedom is just another word for nothing left to lose - Janis Joplin
zaterdag 11 april 2015 22:35
Eens met meds. Ik zou er niet een heel apparaat voor aanschaffen. Zeker als je het thuis niet nodig hebt.
Het is een fase, ze groeien van de lucht, het is maar drie weken, én misschien verandert hij wél, én misschien niet. Hij wordt er niet slechter van.
Als je het doet, doe je dat voor jezelf, voor je eigen rust dat hij goed kan eten.
Neem je de staafmixer ook mee als je uit eten gaat?
Het is een fase, ze groeien van de lucht, het is maar drie weken, én misschien verandert hij wél, én misschien niet. Hij wordt er niet slechter van.
Als je het doet, doe je dat voor jezelf, voor je eigen rust dat hij goed kan eten.
Neem je de staafmixer ook mee als je uit eten gaat?
zaterdag 11 april 2015 23:04
quote:Suze02 schreef op 11 april 2015 @ 23:03:
Ik geef gewoon antwoord op je vraag over waarom geen drie weken zonder: om dat to dat niet wil.
Vervolgens stel ik jou een vraag waarop jij alleen maar kunt aantoonden "waarom niet?"
Wat een zwakte bod.jij stelt een wedervraag en zegt dat ik wedervragen stel. Als je daar problemen mee hebt moet je het zelf ook niet doen hè?
Ik geef gewoon antwoord op je vraag over waarom geen drie weken zonder: om dat to dat niet wil.
Vervolgens stel ik jou een vraag waarop jij alleen maar kunt aantoonden "waarom niet?"
Wat een zwakte bod.jij stelt een wedervraag en zegt dat ik wedervragen stel. Als je daar problemen mee hebt moet je het zelf ook niet doen hè?