Uitgerekend21-31augustus2017

11-12-2016 11:58 444 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hallo meiden,



Het forum is nog erg vroeg gezien de meesten voor NOD zitten maar ik open hem toch alvast omdat het andere topic erg druk is!



Ben je uitgerekend tussen 21 en 31 augustus 2017 kom dan graag meeschrijven! Je mag zelf je gegevens toevoegen aan de tabel, of als dat niet lukt kunnen wij je wel helpen!





Naam

(Leeftijd)KindjeGeslachtUitgerekendAfsprakenBijzonderhedenTwix89

(27/28)Eerste ntb 17 augustus- klopt!Boontje19

(29/35)Tweedentb 18 augustus-Cupcake1988

(28/28)EersteMeisje!19 augustus01-04 20-weken echo klopt!kleinedingen

28/31Eerste ntb 19 augustus-Snowy89

(27/31)EersteJongen!26 augustus10-04 20-weken echo klopt!kipkerrie

(32/32)TweedeMeisje!29 augustus- klopt!Babette144

(38/37)Tweede ntb 31 augustus- klopt!DiHappy86

(30/32)Eerste ntb 31 augustus11-04 20-weken echo klopt!





De algemene gegevens van het account zijn:
moderatorviva wijzigde dit bericht op 31-12-2020 12:23
Reden: ww verwijderrd ivm misbruik account
6.10% gewijzigd
Kan je kleur kiezen ja?? Bij mij staat off white op de bon die kijkt lelijk geel op de foto's. Dan ga ik ook grijs nemen!!
Cupcake vandaag had ik folder van Van Asten gekregen daar staat de Luvion Essential in voor 139. Bij babydump krijg je er nu ineens een thermometer bij twv12.95
Alle reacties Link kopieren
Snowy: nou ja ze waren vergeten mij te informeren en ik wist niet wat die Essentials set was dus heb ik opgezocht en toen zag ik dat er meerdere kleuren waren dus heb gewoon gezegd dat ik de grijze wil haha. Het nestje kon je ook een kleur kiezen dus ging er eigenlijk van uit dat dat bij deze set ook kon. Ze zeiden alleen: oké ik heb het voor je aangepast naar grijs.



Ik had de folder inderdaad al gezien ja! Maar nu zag ik ook een interessante van alecto dus ik weet het echt niet! Denk dat we nog maar eens naar de winkel moeten gaan om te bekijken.



Die crème setje is inderdaad gelig! Vond ik ook echt niet mooi uitzien op de foto. Liefst had ik een wit hoeslakentje en de rest grijs maar dat kon niet. Krijg nu dus alles grijs.
Nou ben benieuwd of ze het bij mij ook aanpassen. Heb vd week een mail gestuurd maar nog geen antwoord gekregen.



Gister aan vrienden nog over babyfoon gevraagd. Hun hebben die Luvion Essential ook, hadden daarvoor gekozen omdat die van 199 trager reageerde in de winkel. En die goedkoopste een kleine camera heeft. Wel gaat de batterij snel leeg maar dat lees je overal eigenlijk wel.
Hoe is het hier met iedereen?

Hier gaat het afwisselend met de rug. Maar over het algemeen goed.

Onze 20 weken echo was ook helemaal prima.



Krijg net de gewijzigde bon van bd van het joolz pakket. Zie ik nu dat ze de doek als offwhite hebben laten staan, hoeslaken en laken wel grey en zie ik ineens dat het nestje van joolz er 2x opstaat.. had een mint kleur besteld en staat nu ook ineens een antra extra op.. volgens mij heeft iemand de doek vergeten te vervangen in grey en er een nestje bij gedaan

Twijfel of ik er iets van moet zeggen of gewoon kijken of ik die nu dubbel krijg.
Alle reacties Link kopieren
Haha snowy jeetje wat een gedoe he! Ik denk niet dat je hem twee keer krijgt maar ik zou ook mn mond gewoon houden haha wie weet zien ze het straks niet en krijg je er toch 2!



Hier een druk kindje hoor. Ze trapt flink hard en het is ook al een week te zien van de buitenkant. Wel leuk maar soms vind ik het ook heel moeilijk. Het is niet de hele tijd genieten namelijk. Soms is het me teveel dat getrappel en ik weet nog niet goed waar die gevoelens vandaan komen. Misschien zijn het de hormonen misschien ook wel vanwege de burn out. Ik worstel er wel mee. Is dit normaal om soms even geen getrappel te willen voelen, om het even zat te zijn? Ik voel me tegelijkertijd echt schuldig met die gedachten.



Verder weer iets meer last van mijn bekken en begin soms ook last te krijgen van mijn rug. Maar over het algemeen gaat het goed alleen ik begin nu steeds meer zorgen etc te krijgen. En ik kan ook soms echt emotioneel worden om de raarste dingen! De paaseieren zijn op, huilen! Hahaha
Cupcake, Haha ofniet. Ja ben benieuwd, heb ook geen zin om er weer achteraan te gaan. Zolang ze mij die mint maar geven ben ik blij. En als die andere er extra bijzit ook goed dan verkoop ik die wel ofzo zijn best prijzig vind ik



Leuk dat je je kindje zoveel voelt! Ik wil dat ook haha! Ik voel echt nog weinig. Vanaf 19 weken heb ik wel echt het idee dat hij het is. Voel maar af en toe wat in mijn onderbuik en dan meestal ook tegen mijn hand.

Balen dat je jezelf zo voelt! Als je kindje veel en hard aan het trappelen is kan ik me wel voorstellen dat je het ook een x zat bent en ff rust in je buik wilt. Hormonen en burn out spelen misschien ook wel iets mee!



Merk je ook als je op een dag wat meer doet dat je daarna meer last hebt? Heb nu een paar dagen rustig aan gedaan en dan gaat het goed. Ik moet volgende week weer werken dus ben benieuwd. Ik ga nu om de week na de bekkenfysio.
Alle reacties Link kopieren
Ja als ik veel doe heb ik meer last maar eigenlijk met de fysio ging het heel goed en kon ik best wel weer wat dingen! Nu heb ik alleen deze week bij een andere fysio (voor mijn burn out) oefeningen op een bal gedaan speciaal voor het bekken maar juist van die oefeningen heb ik veel meer last gekregen. Blijft echt zoeken naar wat wel en wat niet kan, best vermoeiend soms.
Alle reacties Link kopieren
Balen dat je je kleintje nog niet zo heel goed voelt. Hier juist als ik iemand wil laten voelen stopt ze. Heb niet het idee dat ze reageerde op mijn hand of andere handen dat ze er dan naar toe komt, eerder dat ze dan stopt hahaha. Kleine deugniet is het nu al!

Komt bij jou ook vast wel! Ik heb de placenta heel gunstig liggen en ik ben erg smal dus ik werd al gewaarschuwd dat ik haar veel zou gaan voelen. Bij de 20-weken echo werd gezegd: hier ga je nog plezier aan beleven..

Ik vind het wel echt veel leuker om het trappen te kunnen delen. Als ik alleen thuis zit dan doet het me niet zoveel maar als ik samen met partner kan voelen dan brengt me dat wel geluk.
Alle reacties Link kopieren
Hier ook een goede 20 weken echo gehad gelukkig! Ik voel haar ook nog niet zo erg, m'n placenta ligt ook aan de voorkant. Ik voel af en toe wel wat, maar niet heel duidelijk. Misschien vergelijk ik het ook met hoe het met de 1e aan het einde voelde.

Verder gaan we morgen bij een kamertje kijken van mp. Ben benieuwd! Lijkt op de foto's wel heel mooi.

En vandaag halen we een draagbare commode van mp op. Die zetten we tijdelijk op onze slaapkamer zolang ze bij ons op de kamer slaapt, zodat we in de nacht niet naar beneden hoeven om te verschonen.

De bekkenfysio raadde me aan om mee te gaan zwangerfit te gaan doen, dat is onder begeleiding van de bekkenfysio. Dus dat ga ik waarschijnlijk doen want het gaat nog niet echt beter helaas.
Cupcake balen dat het bij de andere fysio weer pijnlijker is geworden! Hopen dat het snel over gaat.



Ik voel het ook alleen maar tegen mijn hand als ik die daar een tijd heb liggen als ik denk iets te voelen in mijn buik.

Mijn placenta ligt ook achter dus zou het beter moeten kunnen voelen als dat die voor ligt. We zullen zien de komende tijd.



Kipkerrie hoe was het kamertje waar jullie zijn wezen kijken?

Zwangerfit doet mijn fysio ook. Twijfelde ook om het te doen maar ga denk maar gewoon lekker wandelen. Ben ook niet van plan om voor die paar weken andere sportkleding aan te schaffen.
Alle reacties Link kopieren
Ja hoe is het kamertje bevallen kipkerrie?



Hier wordt ook zwanger fit gegeven maar omdat ik al 2x per week fysio heb is me dat teveel. Dan zou ik 4x per week fysio hebben haha.

Misschien dat ik in juni wel een cursus zwanger yoga ga doen die duurt 4 weken en is in het zwembad. Kijk ik tegen die tijd even want aan en uitkleden is nu niet mijn favoriete bezigheid met die groeiende buik.



Vandaag zit ze echt veel te kriebelen en te tikken pff haha soms wil je echt even 'jeuken' maar helaas hahaha.
Alle reacties Link kopieren
Ja het kamertje was echt heel mooi! Die mensen gaan eerst nog een groot bed voor hun dochter maken en daarna kunnen wij het ophalen. Prima voor ons, want de nieuwe babykamer moet toch nog leeg. Volgende week heb ik vakantie en ga ik een poging wagen om de kamer leeg te maken.

Ik heb van m'n vorige zwangerschap nog een joggingbroek en die kan ik gewoon voor de zwangerfit gebruiken. En verder een gewoon zwangerschapsshirt.

Balen dat het nog niet beter gaat cupcake..
Alle reacties Link kopieren
Kipkerrie, is het een idee dat je in het andere eind augustus topic komt schrijven? Snowy & cupcake schrijven daar ook al en verder ben je de enige hier

Dit is het linkje: 23-31 augustus uitgerekend
Alle reacties Link kopieren
Goeie! Had niet door dat er nog een ander topic was:-)

Dank je
Cupcake dat is idd wel veel dan! Ga je iedere week 2x? Heb je zoveel behandelingen in je pakket?

Haha is ze vandaag lekker aan het pesten!



Kipkerrie fijn dat de kamer nog even kan wachten met ophalen kun je rustig de kamer leeghalen.

Joggingbroek in een maat groter zou idd ook kunnen ipv sportbroek. Maar ik houd het toch bij wandelen en ga proberen thuis weer te gaan fietsen en op de crosstrainer.



Oké vreemd.. nu weer iemand die reageert via deze inlog. Neem aan dat het cupcake niet is omdat ze bij ons maar heel af en toe mee schrijft in dat genoemde topic.
Alle reacties Link kopieren
Haha nee ik was het weer niet .



Ik heb inderdaad 2x per week fysio maar die zijn vanuit de ggz. Die horen bij het traject dat ik volg en dan heb ik ongeveer 1x per 1,5 week fysio bij de bekkenspecialist. Vanuit de ggz is het echt oefeningen doen met gewichtjes enz maar dat mag nu niet meer. Ik doe dan dingen als squat en lunges en bruggetje maken om het bekken te trainen etc.



Kipkerrie dat komt goed uit met het kamertje. Ik heb joggingbroeken maar die zitten nu echt niet meer lekker helaas. De band zit toch net te strak in mijn buik. Wel jammer ik draag dus eigenlijk alleen mijn zwangerschaps spijkerbroeken maar dat is ook niet altijd even lekker. Soms wil ik even helemaal niets strak aan mijn buik maar heb nog niets gevonden. Straks misschien een jurkje als het beter weer wordt.



Snowy ja ik schreef eigenlijk niet mee in het andere topic maar ik stond wel in de tabel opeens. Ik zal ook mee verkassen naar dat topic dan sluiten we deze zogenaamd maar even af.
Ja echt vaag hoor.. sinds wij toen ff bij elkaar schreven ivm beurs en wagen is er ineens vanalles veranderd hier en bij ons in tabel door ??? En dan nu dit weer..



Maar dan gaan we idd maar verder in ons topic. Hier zitten we ook maar met ze 3e.
Alle reacties Link kopieren
Ja wat vaag joh? Ik dacht ook dat het een van jullie was :-)

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven