Zwanger worden na hersteloperatie sterilisatie man

31-05-2010 15:05 3226 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hoi hoi,



Er zijn al zo veel topics over zwanger worden, maar er zijn maar weinig topics over zwanger proberen te worden na een herstel operatie van een sterilisatie bij de man.



Wie heeft hier ook ervaring mee of is nu ook aan het proberen om zwanger te raken na een hersteloperatie?



Ik ben 36 jaar en mijn vriend (eigenlijk aanstaande, want we gaan in juli trouwen ) is 39. Hij heeft zich drie jaar geleden laten steriliseren. Hij heeft al twee kinderen.



Ik zelf heb nog geen kinderen en wil vanaf kinds af aan al moeder worden. Na er uitgebreid over gepraat te hebben, heeft mijn vriend besloten om de sterilisatie ongedaan te laten maken. Begin april heeft de operatie plaatsgevonden. Vorige week hebben we de uitslag van de kwaliteit van het sperma ontvangen en dit is goed! 27 miljoen zaadcellen per ml, flinke activiteit en genoeg vloeistof. Vanaf zijn kant staat een natuurlijke zwangerschap niets in de weg.



De eerste "klus"ronde hebben we al achter de rug en niet zwanger. Ik had ook niet anders verwacht. Maar nu wordt het spannend. Eind deze week heb ik mijn vruchtbare periode. Dus op naar ronde 2!



Ik hoor graag ook jullie verhalen en zou het leuk vinden om een actief forum op te starten voor dames die momenteel in hetzelfde schuitje zitten. Kunnen we onze ervaringen uitwisselen en elkaar steunen.



Groeten,

Lady
Alle reacties Link kopieren
3000+ postings.



Slotje erop.



Met vriendelijke groet,

Moderator Viva
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen. (Mr. Visser) (Blijfgewoonbianca)

Bij vragen over beleidskeuzes kun je terecht op het 'vraag het de mods' topic.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven