Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Gezondheid
Welkom op de pijler Gezondheid. Op deze overzichtspagina vind je alles dat te maken heeft met ziektes, ziek zijn en gezondheid.Diagnoses kan en mag men je hier niet geven; daarvoor moet je naar de huisarts of specialist. Wat je hier wel vindt zijn onder meer herkenning, steun, tips en ervaringen van andere forumgebruikers.

bloedverlies na seks

22-01-2012 22:52 6 berichten
Link kopieren Quote
Eergisteren had ik seks met mijn vriend. Het was nogal wilde seks maar ondanks dat was ik best droog en het deed dan soms ook een beetje pijn. De volgende ochtend werd ik wakker en zag ik ineens dat er bloed in mn slip zat. Ik was wel net een paar dagen ervoor ongesteld geweest, maar dat was al opgehouden dus het leek me niet dat het daarvan was. Daarnaast was het down there ook een beetje gevoelig en pijnlijk. Oeps, iets te wild gedaan dus misschien. Maar waar ik me dus wel zorgen om maak is het bloeden. Het bloedverlies heeft nog tot vandaag aangehouden. Het is absoluut niet veel bloed, nog geeneens een tampon vol. Is dit iets waar ik me zorgen om moet maken?
Link kopieren Quote
Nee, kan geen kwaad. Volgende keer glijmiddel gebruiken.GEzien je eerdere topics heb je waarschijnlijk gewoon een wat kwetsbare binnenkant.
Ruil hem in voor een ED! Veilig en warm. Dat is wat je nodig hebt!
Link kopieren Quote
Kan geen kwaad, maar de volgende keer een langer voorspel zodat je wel voldoende opgewonden en nat bent, en een beetje pijn is een waarschuwing, hoort niet.
Link kopieren Quote
Als het niet onlangs gebeurd is, ook verstandig om een uitstrijkje te laten maken.
Link kopieren Quote
Ik snap niet zo goed waarom je doorgaat met seks als het pijn doet.......iets met luisteren naar je lichaam enzo...
Link kopieren Quote
framb00sjes schreef op 22 januari 2012 @ 23:34:

Ik snap niet zo goed waarom je doorgaat met seks als het pijn doet.......iets met luisteren naar je lichaam enzo...
Dus dat! Ik ben ook wel eens heel erg geil hoor, maar toch droog. (waarschijnlijk door medicijnen ofzo) En beetje spuug of glijmiddel er op werkt super. Je gaat toch geen pijn leiden.
i'm on a seafood diet, i see food and i eat it

Anonymous

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven