Lijf & Lijn alle pijlers

Iemand ervaring met permanente make-up?

16-01-2016 20:54 79 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hallo allemaal,



Ik zit er aan te denken om mijn wenkbrauwen te laten doen met permanente make-up.

Zijn er vrouwen met ervaringen, vooral met de wenkbrauwen? Voor/nadelen? Voor en na foto's? Ik teken ze nu zelf bij en het lijkt me heerlijk om dat niet meer te moeten doen. Vooral de 3D hairstroke methode lijkt me wat.
Alle reacties Link kopieren
Kijk eens op de site / het YouTube kanaal van beautygloss, zij heeft het en ziet er erg mooi uit
Internagelaktisch
Alle reacties Link kopieren
quote:Maaique schreef op 16 januari 2016 @ 20:59:

Kijk eens op de site / het YouTube kanaal van beautygloss, zij heeft het en ziet er erg mooi uitThanks voor de tip!
Ik zou er niet aan beginnen. Spreek uit ervaring.
Alle reacties Link kopieren
quote:vivagirl2013 schreef op 16 januari 2016 @ 21:07:

Ik zou er niet aan beginnen. Spreek uit ervaring.Kan je wat meer vertellen?
Alle reacties Link kopieren
@Vivagirl2013: Mag ik vragen waarom niet? Wat voor ervaring was dit dan?
It's not always easy, but it's worth it.
Alle reacties Link kopieren
Ja ik heb eyeliner onder en boven. Wil nooit anders meer. Wat heerlijk, zit altijd netjes en goed.

Het is ff pijnlijk maar daar heb je ook wat voor.
Alle reacties Link kopieren
Ik lees mee, zit er ook aan te denken.
@Maaique

Bedoel jij Mascha van beautygloss? Indien wel, ben ik het er niet mee eens.



@TO

Ik heb jaren permanent make up op mijn wenkbrauwen en boven eyeliner gehad. Heb het door een zeer ervaren en bekende PMU specialiste laten zetten. Ben niet ontevreden geweest, maar als iemand mij gezegd had wat ik hieronder schrijf, had ik nog eens nagedacht voordat ik zou beginnen.



Na jaren kan ik zeggen dat je beter met goede make up bezig blijft, dan dat je het zult moeten laten verwijderen dmv laser. Dit is erg pijnlijk en zeker niet goedkoop.



Waar je erg goed op moet letten en over na moet denken is:

- welke ervaren specialiste je wenkbrauwen laat doen. Groupon aanbiedingen moet je echt niet doen. Het gezicht is natuurlijk het eerste wat je ziet. Je kan het niet verbergen als je niet tevreden bent.

- PMU is permanent, maar blijft natuurlijk niet altijd zo mooi en fris. Je zult om de paar jaar de boel moeten opfrissen qua kleur. Vorm is lastig. Als je dikke PMU wenkbrauwen hebt laten zetten, is dit lastig aan te passen. Bij dunne wenkbrauwen gaat het iets makkelijker, maar mooi is anders. Je eigen lichaam en de zon zullen bepalen hoelang je PMU mooi blijft.

-PMU is niet in een keer gezet en dus ook niet pijnloos bij het zetten. Je zult zeker twee of meerdere malen moeten gaan. Hier zul je op moeten letten als je de prijzen opvraagt. Bij sommige PMU specialisten zit het in een prijs en bij andere betaal je per keer.

-PMU is ontwikkeld als basis make up met de bedoeling dat je er make up bij blijft gebruiken. Het is dus niet ter vervanging van.

-Bij wenkbrauwen worden er tegenwoordig veelal de hairstroke techniek gebruikt. Bij hairstroke techniek betekent dit, dat de haar lijnen dikker gezet zullen worden, hoe vaker je het laat opfrissen. Hair stroke is ook de enige techniek waarbij het er zo natuurlijk mogelijk uit ziet. Hoe vaker je het laat zetten hoe onnatuurlijker het eruit ziet.

-Kleuren veranderen na een tijd. Zwart gaat de blauw grijze kant op en bruin tinten worden rood oranje.

-Je gezichtsvorm verandert bij het ouder worden. Je gezicht gaat hangen en dus ook je wenkbrauwen. PMU blijft waar het zit dus geeft dit vaak een somber gezicht.



Al met al zijn dit dingen waar je rekening mee zult houden. Op het internet zie je vaak foto's van mooie PMU. Maar vergeet niet dat de foto's op de dag van de behandeling genomen worden en dus niet het eind resultaat zijn. Ik ken meerdere PMU en tattoo specialisten met kleur ervaring, welke aangeven dat vrouwen zich vaak vergissen in PMU. Dus bezint eer gij begint.
anoniem_64b9896d19796 wijzigde dit bericht op 17-01-2016 11:47
Reden: .
% gewijzigd
Een beetje een lange lap tekst. Maar beter teveel dan te weinig. Hoop dat je er wat aan hebt.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb mijn wenkbrauwen ook laten doen. Ben er erg blij mee!
Alle reacties Link kopieren
Zeker een fijne reactie! En vooral dat verkleuren, en het veranderen van je gezicht, waardoor het niet meer zit als eerst zijn voor mij ook grote nadelen en dit houd me een beetje tegen.



Zie je bij jou wenkbrauwen nog iets?
quote:chrfndi schreef op 16 januari 2016 @ 21:56:

Zeker een fijne reactie! En vooral dat verkleuren, en het veranderen van je gezicht, waardoor het niet meer zit als eerst zijn voor mij ook grote nadelen en dit houd me een beetje tegen.



Zie je bij jou wenkbrauwen nog iets?PMU blijf je altijd zien. Het wordt lichter, maar verdwijnt dus niet. Het wordt er zeker niet mooier op. Ik heb mijn PMU laten verwijderen dmv laser. Dit was pijnlijker en duurder dan het laten zetten.
Alle reacties Link kopieren
quote:vivagirl2013 schreef op 16 januari 2016 @ 22:00:

[...]





PMU blijf je altijd zien. Het wordt lichter, maar verdwijnt dus niet. Het wordt er zeker niet mooier op. Ik heb mijn PMU laten verwijderen dmv laser. Dit was pijnlijker en duurder dan het laten zetten.En zie je van dat laseren niets? Is het weer precies hetzelfde als voor de PMU? Misschien een stomme vraag ☺. Maar ik heb er geen ervaring mee.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb zelf permanente eyeliner. Het is twee keer over gedaan omdat ik niet tevreden was (lijntje liep niet ver genoeg door richting neus) Ik heb het lijntje nooit gebruikt, ik trek er altijd nog een lijntje over.

Voordeel is wel, ik loop nooit, als ik geen make-up op heb, met een blote billen gezicht.



Met wenkbrauwen zou ik eigenlijk nog meer uitkijken. Ik zie het bij vrouwen als ze hun wenkbrauwen hebben laten tatoeëren. Misschien dat ik alleen de lelijke zie, en de mooie wel echt mooi zijn.



Persoonlijk zou ik het niet doen. Bij mijn buurvrouw zijn ze oranje momenteel.
Alle reacties Link kopieren
Ik vind het een rotgezicht. Je kan nooit meer terug naar je natuurlijke gezicht.
En als het vuur gedoofd is komen er wolven
quote:chrfndi schreef op 16 januari 2016 @ 22:05:

[...]



En zie je van dat laseren niets? Is het weer precies hetzelfde als voor de PMU? Misschien een stomme vraag ☺. Maar ik heb er geen ervaring mee.Ik heb het geluk gehad dat het bij mij goed is gegaan. Bij andere dames, welke ook laser behandeling hebben gehad, zie je heel licht de uiteindes van de PMU nog. Als je geen ervaring hebt, zou je denken dat het een ader of litteken is. Het is alsnog beter dan vervaagde PMU, maar ik zou het je niet aanraden een laser behandeling. Al het haar moet eraf of valt eraf. Daarbij heb je meerdere behandelingen nodig.
anoniem_64b9896d19796 wijzigde dit bericht op 17-01-2016 11:49
Reden: .
% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Bij mij is het echt een tattoo en geen pmu. Kennis van mij heeft het al 8 jaar door dezelfde laten doen.
Alle reacties Link kopieren
quote:Nanoe2 schreef op 16 januari 2016 @ 22:18:

Bij mij is het echt een tattoo en geen pmu. Kennis van mij heeft het al 8 jaar door dezelfde laten doen.Zou je hier een foto van willen delen? Of een soortgelijke foto van wat je precies hebt ?
Alle reacties Link kopieren
Je kan altijd een hippe bril dragen als je je schaamt voor je niet-perfecte wenkbrauwen, of pony. Niet dat ik dat zou doen, maar het kan. Ik zie eigenlijk alleen maar wat voor wenkbrauwen iemand heeft als er iets ongebruikelijks mee is. Te dun, te woest, over de neusbrug doorgroeiend, vreemde onnatuurlijke tint.
En als het vuur gedoofd is komen er wolven
quote:chrfndi schreef op 16 januari 2016 @ 22:21:

[...]



Zou je hier een foto van willen delen? Of een soortgelijke foto van wat je precies hebt ?Een tattoo ipv PMU? Dit kan niet voor altijd mooi blijven. Ben hier ook benieuwd na.
anoniem_64b9896d19796 wijzigde dit bericht op 17-01-2016 11:49
Reden: .
% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
quote:retrostar schreef op 16 januari 2016 @ 22:23:

Je kan altijd een hippe bril dragen als je je schaamt voor je niet-perfecte wenkbrauwen, of pony. Niet dat ik dat zou doen, maar het kan. Ik zie eigenlijk alleen maar wat voor wenkbrauwen iemand heeft als er iets ongebruikelijks mee is. Te dun, te woest, over de neusbrug doorgroeiend, vreemde onnatuurlijke tint.Het is niet dat ik mezelf schaam voor me wenkbrauwen. Ze zijn best ok en ik kan ze goed bijtekenen, wat ook prima er uitziet. Het is meer een soort luxe probleem, het zou handig zijn als ik het niet meer bij moest tekenen zelf. Maar ik denk dat de nadelen toch zwaarder wegen dan de voordelen..
Alle reacties Link kopieren
Doe maar niet. Ik ken iemand die het heeft. Wenkbrauwen zijn weg, over is een oranje boogje. Was het nog grijs geweest, met haar licht-asblonde haar, dan was het misschien nog enigzins ok geweest.



Je kunt mazzel hebben. Maar dat hoeft dus niet.
De tand des tijds kan een antieke kast nou juist nét dat karakter geven. Zonde om over te schilderen. Avena.
Ik lees even mee. Ben wel nieuwsgierig naar de voor en nadelen
Ik vind compleet egaal gekleurde duidelijk overdreven gestyleerde wenkbrauwen echt niet mooi. Ik ken ook nagenoeg geen leeftijdsgenoten die dat hebben. Je ziet vooral jonge vrouwen/meisjes met van die donkere bogen.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven