Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Thuis
Welkom op de pijler Thuis. Op deze overzichtspagina vind je alles dat te maken heeft met onder meer huizen, tuinen en huisdieren.Hoe verbouw ik mijn huis? Welke groente kan ik in mijn moestuin kweken? Wat kan ik doen om mijn kat te stoppen de meubels kapot te krabben? Het zijn vragen waar velen van ons wel eens mee kampen. Praat mee en ontvang of geef tips over alles dat bij huisje, boompje, beestje hoort.

Tegelverf hoe mooi blijft dat?

19-11-2007 13:39 9 berichten
Link kopieren Quote
Wij willen in ons nieuwe huis misschien de tegels op de vloer in de keuken gaan verven in een leuke kleur, maar hoe mooi blijft dit na een paar schrobbeurten. En kun je ook bv. badkamertegels ermee schilderen?
Link kopieren Quote
Sorry ik heb geen idee maar ik ben ook benieuwd :)

Wij willen de badkamer en WC waarschijnlijk verven, de tegels die er zitten zijn nog goed alleen de kleur is vreselijk. En nieuw tegelen is te duur... Maar ja inderdaad hoe mooi blijft het.

Nu heb ik wel van een persoon gehoord via via dat het er mooi uitziet bij haar, maar ja anderen denken dat het niks wordt dus toch liever meer ervaringen :)
Link kopieren Quote
Hier een ervaringsdeskundige: de tegeltjes van het toilet, op de wand en de vloer heb ik met tegelverf geschilderd. Op de muur ziet het er netjes uit, maar op de grond blijft het niet mooi. Al na een paar maanden zie je kleine beschadigingen.

Ik heb voor de muur de verf van Alabastine gebruikt (duur) en voor de vloer een speciale primer en dan afschilderen met gewone matverf. Als iemand weet hoe ik het beter had kunnen aanpakken: tips welkom.
Link kopieren Quote
Hoi,Een paar jaar geleden heb ik de badkamertegels geverfd met gewone verf. En hoewel het nu (3 jaar later) hier en daar begint los te laten (in de doucheruimte, waar 2 x per dag gedoucht wordt), valt het me helemaal niet tegen.. het lijkt mij dat het met echte tegelverf nog beter houdt.Vloertegels zou ik zelf niet aandurven... die hebben veel meer te lijden dan wandtegels... ben benieuwd of er reacties komen.
Link kopieren Quote
Het staat er een beetje stom ... 8-P De verf blijft heel goed zitten, alleen in het gedeelte wat echt 2x per dag nat wordt, begint het hier en daar los te laten
Link kopieren Quote
Dank voor de reacties zover, ben benieuwd of er nog meer ervaringsdeskundigen zijn die de vloer geschilderd hebben.
Link kopieren Quote
Misschien een suffe vraag maar wat doe je dan met de voegen? Die zijn normaal wit, verf je die ook? Of houdt de verf daar niet op?
Link kopieren Quote
Die kun je later weer overschilderen met een dun kwastje als je wilt. Maar volgens mij houdt de tegelverf dat wel.
Link kopieren Quote
Ik heb de tegeltjes met zo'n smal rollertje geverfd, en daarbij de voegen wit gelaten. Ging prima!

Anonymous

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven