
En wat eten we vandaag?
vrijdag 6 november 2009 om 16:25
vrijdag 6 november 2009 om 16:26
Misschien heb ik een emotionele bui maar Juniper, ik vond het zo lief dat je mij berichte.
-snik-
Dit was ook mijn trots. Ik ga weer elke dag hier komen. Tijd of geen tijd.
Dank jullie.
Ik mail de angel het andere topic te sluiten.
-snik-
Dit was ook mijn trots. Ik ga weer elke dag hier komen. Tijd of geen tijd.
Dank jullie.
Ik mail de angel het andere topic te sluiten.
Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven.
vrijdag 6 november 2009 om 16:38
vrijdag 6 november 2009 om 16:46
quote:thee schreef op 06 november 2009 @ 16:30:
Ja? En? Wat ga je nu eten vanavond
Btw, msn komt nog. Aantal dagen redelijk afzijdig gehouden van laptop.
Uhm, niets bijzonders, maar ik ga een foto maken hoe beroerd ook. hihi. Zien jullie ook dat ik gewoon beroerde dingen maak. Wel smakelijk hoor maar na 2 uur met dit weer (lees de hele winter) kan ik geen mooie foto's meer maken.
Oh ik ga zo wel dus aan de gang over een kwartier.
Heb paddenstoelen melange. Nou daar kan je toch wel wat lekkers mee maken.
Ja? En? Wat ga je nu eten vanavond
Btw, msn komt nog. Aantal dagen redelijk afzijdig gehouden van laptop.
Uhm, niets bijzonders, maar ik ga een foto maken hoe beroerd ook. hihi. Zien jullie ook dat ik gewoon beroerde dingen maak. Wel smakelijk hoor maar na 2 uur met dit weer (lees de hele winter) kan ik geen mooie foto's meer maken.
Oh ik ga zo wel dus aan de gang over een kwartier.
Heb paddenstoelen melange. Nou daar kan je toch wel wat lekkers mee maken.
Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven.
vrijdag 6 november 2009 om 16:52
vrijdag 6 november 2009 om 18:54
zaterdag 7 november 2009 om 09:33
quote:Cherise1981 schreef op 06 november 2009 @ 23:38:
@ La Vie: dit " pasta met kastanjecampignons, gebakken spekjes, bosuitjes, en een crème-fraîche- gorgonzola sausje. " klinkt goddelijk!!!! Wil je mij vertellen hoe je dat sausje maakt???
Het is ook heerlijk en eigenlijk heel makkelijk
- Uitje snijden en dat samen met knoflook fruiten.
- Spekjes erbij, mee bakken
- Kastanjechampignons snijden en erbij bakken
- Zout en peper, kruiden naar smaak.
- Bakjes crème fraîche erbij, alles zachtjes omroeren, op zacht vuur zetten.
- Gorgonzola in brokken snijden en erin gooien, wachten tot het helemaal gesmolten is.
- Nog een klein beetje normale belegen geraspte kaas er doorheen doen
- Als de saus één geheel is dan pas de gesneden bosuitjes erin doen.
Erg machtig, maar super lekker! En een frisse salade erbij maakt het af.
@ La Vie: dit " pasta met kastanjecampignons, gebakken spekjes, bosuitjes, en een crème-fraîche- gorgonzola sausje. " klinkt goddelijk!!!! Wil je mij vertellen hoe je dat sausje maakt???
Het is ook heerlijk en eigenlijk heel makkelijk
- Uitje snijden en dat samen met knoflook fruiten.
- Spekjes erbij, mee bakken
- Kastanjechampignons snijden en erbij bakken
- Zout en peper, kruiden naar smaak.
- Bakjes crème fraîche erbij, alles zachtjes omroeren, op zacht vuur zetten.
- Gorgonzola in brokken snijden en erin gooien, wachten tot het helemaal gesmolten is.
- Nog een klein beetje normale belegen geraspte kaas er doorheen doen
- Als de saus één geheel is dan pas de gesneden bosuitjes erin doen.
Erg machtig, maar super lekker! En een frisse salade erbij maakt het af.
I`ve learned so much from my mistakes.. I`m thinking of making a few more.