Hapjes met Tonijn

28-12-2009 17:46 18 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik heb de index al uitgeplozen maar vind niks concreets. Ik heb 2 verschillende zakjes met tonijn, en dit wil ik graag als hapje verwerken met oud&nieuw. Vraag is alleen wat voor hapje?



Alle tips zijn welkom!
Alle reacties Link kopieren
pastasalade met tonijn

stokbrood belegd met een mengsel van gehakt tomaat, ui en tonijn.
Alle reacties Link kopieren
Tonijn mengen met mayo, bieslook, peper en zout en vervolgens beleggen op toastjes:-)
Alle reacties Link kopieren
Zakjes tonijn? Bedoel je die ingevroren van de visboer? En wil je die als hapje of tafel kunnen zetten of gewoon 's avonds eten?



Sushi rollen?

Gemarineerd in kleine blokjes bakken?

Tartaar?

Grillen?
Dat zeg ik....
Alle reacties Link kopieren
Hm, de vorige post van Zwieber was van mij, maar Zwieber stond nog ingelogd.
Alle reacties Link kopieren
Hahaha, eindelijk is het jou nu ook overkomen.



*steekt tong uit naar Cole*
Alle reacties Link kopieren
Sinds ik 2 browsers gebruik, log ik nooit meer per ongeluk verkeerd in als Vinyl of Angel.

Misschien allebei een eigen browser?
Alle reacties Link kopieren
Het is nog erger: Cole heeft een eigen comp en ik de laptop maar soms gebruiken we uit luiheid overwegingen (of Zwiepjetechnische overwegingen) toch de andere en dan gaat het dus verkeerd...Nu was ik dus op die van hem geweest en vergeten uit te loggen.
Alle reacties Link kopieren
quote:Zwieber schreef op 28 december 2009 @ 18:00:

Het is nog erger: Cole heeft een eigen comp en ik de laptop maar soms gebruiken we uit luiheid overwegingen (of Zwiepjetechnische overwegingen) toch de andere en dan gaat het dus verkeerd...Nu was ik dus op die van hem geweest en vergeten uit te loggen.

Hahahahaha!

Dan toch op elke pc/laptop eigen browsers?
Alle reacties Link kopieren
quote:Vinyl schreef op 28 december 2009 @ 18:01:

[...]



Hahahahaha!

Dan toch op elke pc/laptop eigen browsers? Op de pc hadden we dat maar de pc is zo ingestort dat hij dat niet meer trekt en de laptop is van mijn werk dus er kan maar een browser op en dat is de mijne. Misschien moeten we maar een gezamenlijke nick maken...
Alle reacties Link kopieren
Tss, dubbelnicken, foei!



Maar tip: tonijnmouse met gelei van witte wijn (zie verder hammouse met portgelei op smulweb, vervang de ham door tonijn en de tijm door dille ).
Alle reacties Link kopieren
quote:Zwieber schreef op 28 december 2009 @ 18:03:

[...]



Op de pc hadden we dat maar de pc is zo ingestort dat hij dat niet meer trekt en de laptop is van mijn werk dus er kan maar een browser op en dat is de mijne. Misschien moeten we maar een gezamenlijke nick maken...

DOEN!

ZwieberColePapaenMamavanZwiebje.

Alle reacties Link kopieren
quote:Vinyl schreef op 28 december 2009 @ 18:05:

[...]



DOEN!

ZwieberColePapaenMamavanZwiebje.

Gaan we doen!
smulweb..

en wel duurzame tonijn he!
Alle reacties Link kopieren
Ik maak tonijn altijd aan met een uitje, ketchup, ketjap.

Erg lekker!
Alle reacties Link kopieren
rode ui, kappertjes, provencaalse kruiden, knoflook, tonijn bakken met creme fraiche aanmaken en door gekookte pasta,

graneren met schijfjes zwarte olijven en verse basilicum.

Af laten koelen en je hebt heerlijke pasta-salade. (kan natuurlijk ook warm)

ws op een toastje ook erg lekker.
Alle reacties Link kopieren
Bedankt allemaal!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven