
Wat doe ik met lychees uit blik?
zondag 3 januari 2010 om 20:16
zondag 3 januari 2010 om 20:30
quote:biebelie schreef op 03 januari 2010 @ 20:18:
Mmmm,zo'n blik lychees kan ik zo leeglepelen.
Geen recept bij nodig
Ja, inderdaad, hmmm. Lychees zijn zo al lekker! Of in een tropische fruitsalade met mango en papaya en wat limoensap. Of in een zoetzure saus bij noodles of rijst. Hmmm.
Ansjovis: op pizza of door een salade, bijvoorbeeld Ceasar salad, of in een pastagerecht als smaakmaker? Is lekker zout en 'smelt' dan weg, maar geeft wel smaak. Zo bijvoorbeeld: pastasaus
of zo: pizza
Mmmm,zo'n blik lychees kan ik zo leeglepelen.
Geen recept bij nodig
Ja, inderdaad, hmmm. Lychees zijn zo al lekker! Of in een tropische fruitsalade met mango en papaya en wat limoensap. Of in een zoetzure saus bij noodles of rijst. Hmmm.
Ansjovis: op pizza of door een salade, bijvoorbeeld Ceasar salad, of in een pastagerecht als smaakmaker? Is lekker zout en 'smelt' dan weg, maar geeft wel smaak. Zo bijvoorbeeld: pastasaus
of zo: pizza
anoniem_81961 wijzigde dit bericht op 03-01-2010 20:33
Reden: manga is toch echt niet eetbaar
Reden: manga is toch echt niet eetbaar
% gewijzigd
zondag 3 januari 2010 om 20:35
Haha, ik wilde er iets heel ingewikkelds mee doen, maar ik had niet zo ver hoeven denken, zie ik?! Aangezien ik ook niet heel dol ben op ananas ofzo direct uit blik in het mondje, had ik dat bij lychees ook niet echt verwacht. Maar goed, misschien moeten we dat dan gewoon eens proberen 
Bedankt voor jullie tips!

Bedankt voor jullie tips!
zondag 3 januari 2010 om 21:19
1 blik lychees
1 blik ananasstukjes
1 blik mango
paar eetlepels grand marnier
kaneel ongeveer een theelepel
Tropische vruchtenbowl
Het sap van de mango gebruik je niet, dat is minder lekker dan de andere sappen.
Sap van lychees en ananas in steelpan gieten, grand marnier en kaneel erbij, aan de kook brengen, even zachtjes laten doorkoken en af laten koelen.
Vruchten in stukken snijden, in schaal doen en giet het afgekoelde sap over de vruchten.
1 blik ananasstukjes
1 blik mango
paar eetlepels grand marnier
kaneel ongeveer een theelepel
Tropische vruchtenbowl
Het sap van de mango gebruik je niet, dat is minder lekker dan de andere sappen.
Sap van lychees en ananas in steelpan gieten, grand marnier en kaneel erbij, aan de kook brengen, even zachtjes laten doorkoken en af laten koelen.
Vruchten in stukken snijden, in schaal doen en giet het afgekoelde sap over de vruchten.
Those dresses and skirts make you look so gloriously girlie, my darlings.
zondag 3 januari 2010 om 23:46
quote:siep1234 schreef op 03 januari 2010 @ 20:35:
Haha, ik wilde er iets heel ingewikkelds mee doen, maar ik had niet zo ver hoeven denken, zie ik?! Aangezien ik ook niet heel dol ben op ananas ofzo direct uit blik in het mondje, had ik dat bij lychees ook niet echt verwacht. Maar goed, misschien moeten we dat dan gewoon eens proberen
Bedankt voor jullie tips!Vanavond nog hebben we lychees uit blik als desert gegeten in combinatie met ander fruit. Ik hoop dat je het ook lekker zal vinden. Ik ben benieuwd.
Haha, ik wilde er iets heel ingewikkelds mee doen, maar ik had niet zo ver hoeven denken, zie ik?! Aangezien ik ook niet heel dol ben op ananas ofzo direct uit blik in het mondje, had ik dat bij lychees ook niet echt verwacht. Maar goed, misschien moeten we dat dan gewoon eens proberen

Bedankt voor jullie tips!Vanavond nog hebben we lychees uit blik als desert gegeten in combinatie met ander fruit. Ik hoop dat je het ook lekker zal vinden. Ik ben benieuwd.