Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

zwanger geworden na IVF/ICSI- het vervolgtopic DEEL 2

05-08-2017 20:47 2137 berichten
Alle reacties Link kopieren Quote
We kennen elkaar al van het 'Zwanger worden met IVF of ICSI'- topic. Hier kletsen we verder na een positieve test!
-
Zwanger:
Naam # Hartje/
20w echo
Uitgerekend Geslacht Afspraken/opmerkingen
zot (35) 3&4 :duckie::duckie: 7-8-2019 jongen & meisje tweeling. 20 weken echo 18 maart
Biekkie (40) 2 :heart: 4-9-2019 ?
:heart: = kloppend hartje :gift: = NIPT gehad, :duckie: = 20 weken echo gehad
.
Bevallen:
* 2019: Syrah80 (feb), pippeltje (tweeling J/M, feb), Miekje-5 (mrt)
* 2018: dubbeltje (11 dec), flipje (25 Nov) rucio (20 Nov), grapjasje (nov), taart1 (26 okt), twin84 (11 okt),Fruity-Pebbles (24 aug), tinkerbell (22 aug), boulu (21 aug), mssfiddler (20 aug), lilly1980 (4 aug), dreamer02 (29 jul), selin (23 jul), Chevrolet (17 apr), hosta (mrt), lafemme (mrt), sofie87 (2 mrt), angel (8 feb), zot-83 (22 jan☆), deni308 (1 jan), freexx (2 jan).
* 2017: piene1987 (13 dec), lampje (25 nov), Nemoo (23 nov), unicorn32 (23 nov), zima (9 nov), anne-1985 (5 okt), baggal (3 okt), hannepan (2 sep), ylva (aug), moringa (aug), rosings (21 jul), tasje (13 jul), Lux (apr), Fingers_crossed (13 mrt), women78 (feb), Luina (21 feb), VeeBee17 (tweeling J/M, 9 feb).
* 2016: piene1987 (27 dec☆), someone86 (dec), itsi_us (13 dec), Duufje (12 dec☆), fightster (dec), Noortje81 (9 dec), Lilly1980 (7 dec), Blauwoogje1980 (22 okt), dreamer02 (15 okt), flipje2 (12 jun☆).

deel 1 : zwanger/zwanger-geworden-na-ivf-icsi-he ... 6/27393355

(Zwangernammm / ivficsi2016)
zwangernammm wijzigde dit bericht op 03-04-2019 11:39
72.69% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren Quote
Hoi allemaal!

Baggal je bent echt niet in de klaagmodus hoor. Ik vind het heel knap hoe jij wekelijks al die uren maakt! Ik denk dat jij echt een vakidioot bent en lol hebt in je werk, maar je hebt er natuurlijk ook een heel leuk gezin en huis ernaast. Dus logisch dat je er nu wel een beetje klaar mee bent. Ga je nog weg met je vakantie, of lekker thuis?

Labgeek Onze nipt was ook goed! Helemaal niets geks gevonden. Fijn he. De zwangerschap gaat eigenlijk heel goed. Ik merk er niet zoveel van de laatste weken! Heel soms als ik moe ben savonds word ik nog misselijk maar that's it. De verloskundige heeft gelukkig iedere week een hartjesspreekuur voor vrouwen tussen de 12 en 20 weken. Je kan dan gewoon binnenlopen en even luisteren. Omdat ik nergens last van heb doe ik dat zo nu en dan. Stelt me toch gerust. Nog 3 weekjes wachten en dan hebben we een geslachtsbepaling! Spannend hoor. Al heb ik wel een voorgevoel.

Hoe gaat het met jou zwangerschap? Voel je je ook goed? Willen jullie weten wat het wordt?

Twin Het is wat je zegt, dan maar iets langer opstarten. Neem je tijd! Is het een mogelijkheid dat je begint met vrijwilligerswerk of heel voorzichtig reintegreren zodat je jezelf niet niet te snel teveel oplegt?

Hier gaat dus eigenlijk alles goed tot nu toe! Ik ben ZZPer en moest nog een nieuw project vinden, was best bang dat het niet zou lukken op korte termijn. Hoe langer ik zou wachten hoe kleiner de kans dat ik nog iets leuks en voor langere tijd zou kunnen vinden, maar het is gelukt! 4 dagen per week, tot en met november dus dat is helemaal top! Ik begin hopelijk volgende week.

Ik heb alleen een dilemma... Ten tijde van het gesprek was ik 12 weken en heb ik niets gezegd. Ik wilde niet dat het in mijn nadeel zou werken ten opzichte van andere kandidaten en het gesprek was er ook niet echt naar. Plus, het heeft 0 impact op de opdracht. Maar nu ik daar straks ga beginnen voelt het toch een beetje gek. Hoe zouden jullie dit vertellen? Meteen als je begint, of toch nog maar even wachten? En hoe? Misschien maak ik het te groot hoor... Maar erg benieuwd naar jullie mening.
Alle reacties Link kopieren Quote
Smurf: Gefeliciteerd met de goede NIPT! :cheer:
Je kan het toch bij 20 weken vertellen? is dat een optie? Ik heb het pas na die tijd op Social Media wereldkundig gemaakt, voor die tijd hield ik ook nog een slag om de arm. Op mijn werk heb ik het met 15 weken verteld, maar wel nadat een collega mij er met 12 weken op had aangesproken dat ik een buikje had. Zo bij de koffie automaat: ''eehh mag ik je feliciteren?" Heel lief (en gedurfd ;-) ). Ik geloof dat ik het niet op de eerste werkdag zou melden oid, maar gewoon terloops in de eerste weken/ma(a)nd(en) en anders eerder als het te zichtbaar wordt. Dat je met 12 weken niets gezegd hebt vind ik vrij logisch trouwens...
Smurf: Part II: Had vorige week gewoon een K** week op kantoor en het aan de stok met een andere collega, ook een ZZP-er. Er zijn altijd mensen die bewust traineren om de klus langer te laten duren of weekend werk te kunnen doen. En... ik werk gewoon op het eigen tempo. Dat is niet heel erg hard, sterker nog, ik forum ook soms even tussen de bedrijven door (en nu zit ik te wachten op stukken - al 3 uur ;-D ) , maar wel met productiviteit... Voelde me door die rot opmerkingen toch even behoorlijk kwetsbaar en kan niet zo goed tegen kantoor drama's. Maar goed, hij is weg (niet om deze reden trouwens) en ik mag na mijn vakantie voor 37,5 uur terug komen. Helemaal goed dus... :heart:


Labgeek: Jij ook gefeliciteerd met een goede NIPT :blob: Toch altijd een zorg minder dat er geen T21, 18 of 13 is. In Engeland (en Belgie) kan je er ook voor kiezen om het geslacht te horen te krijgen, maar in NL volgens mij nog steeds niet. Ga je straks voor een geslachtsecho?

Twin: Jeetje wat heftig nog steeds! ben heel benieuwd wat de arts er van vindt. Fijn dat het goed gaat met jullie dochter.

Zot: Ik tel met je af meis! Je bent er bijna - bijna - bijna.... :couple:

Biekkie: Ik zag je buik voorbij komen! Heel veel succes met de laatste weken!

Vanavond weer een Fertitity Network UK meeting en ik neem morgen en overmorgen vrij. Vrijdag een dagje en dan... twee weken cruisen naar o.a. Rusland. Ben benieuwd :)
Love doesn't ask why...
Alle reacties Link kopieren Quote
@Smurf Wij hebben ook inderdaad hartjesspreekuur op Vrijdagmiddag, alleen is het bij ons niet de bedoeling dat je iedere week komt. Wij willen heel graag weten wat het geslacht is en eigenlijk heb ik geen sterk voorgevoel. Wij hebben 22 Juli de geslachtsbepaling alleen weten het zelf pas 27 Juli.

Ik heb precies hetzelfde als jou. Als je moe bent dat je een beetje misselijk wordt, niet echt mega maar meer weeig. Ik heb alleen de laatste week echt mega hoofdpijn. Ik heb eigenlijk nooit hoofdpijn maar dit is echt killing af en toe. Paracetamols helpen niet en de verloskundige zegt dat het rond deze periode idd een kwaaltje kan zijn.

@Baggal Wij hebben bij het PGS-gedeelte in Gent niet gevraagd of we het geslacht mochten weten (want daar onderzoeken ze het natuurlijk ook). We wilden eerst het eerste trimester afwachten maar nu word ik steeds wat meer nieuwsgierig.

Ik vraag me alleen af waar de mini-bump blijft…. Ik ben bijna 14 weken en de placenta ligt aan de achterkant dus je zou denken dat het zou moeten beginnen… Ik wacht maar netjes ongeduldig af haha!
Alle reacties Link kopieren Quote
Fijn dames van de nipt!

@Lag heel, mijn buik begon pas na de 20w te groeien dus kan echt lang duren :)
love conquers all
Alle reacties Link kopieren Quote
Lieve allemaal,
Afgelopen woensdag is onze tweeling met een geplande keizersnee geboren bij 37 weken precies. Er was nogal wat gewichtsverschil, jongen ruim 2300 gram en meisje ruim 2900 gram. Jongen had het nog wat moeilijk en heeft een dagje op de NICU gelegen met zuurstof, meisje mocht direct bij ons. Het herstel gaat verbazingwekkend vlot en omdat ze het allebei al snel beter deden mochten we vrijdagmiddag al naar huis. Jongen vertoont nog een klein beetje prematuurgedrag in zijn drinken maar allebei zijn ze nu weer aan het aankomen dus gaat goed! Kraamtijd is verbazingwekkend relaxt, hadden we echt niet verwacht. We genieten!
Alle reacties Link kopieren Quote
Wat goed Zot! Van harte gefeliciteerd met de twins. Wat heerlijk fat je een relaxte kraamtijd heb, geniet er lekker van. Hopelijk groeien ze beide hard door!
Alle reacties Link kopieren Quote
Zot gefeliciteerd! Wat fijn dat het, ondanks het lage gewicht en moeizame opstarten, goed gaat. Geniet ervan! :heart::heart:
Alle reacties Link kopieren Quote
Gefeliciteerd Zot! Wat fijn dat ze er dan eindelijk zijn en dat alles goed gaat.

Spannend Labgeek, geniet van de echo vandaag! Heb je inmiddels al een buikje?
Alle reacties Link kopieren Quote
Hey zot!! wat een mooi nieuws! En fijn dat je een relaxte kraamtijd hebt na je volgens mij zware zwangerschap!! Geniet er saampjes van!

labgeek benieuwd naar je echo zeg! Wel spannend dat je het de 27ste pas weet.
Wij hebben deze vrijdag een echo! Zo benieuwd of we een jongen of meisje krijgen.

Buikje begint hier wel een beetje te komen hoor!!
Alle reacties Link kopieren Quote
Dankjewel dames! Op de echo zag alles er goed uit en de baby liet het geslacht blijkbaar goed zien, dus ik ben echt zo enorm benieuwd. Envelop gelijk weggebracht zodat ik niet kan gluren voor Zaterdag.

Heel benieuwd bij jou Smurf wat het gaat worden, laat je het even weten :)

Buikje begint hier ook heel langzaam nu te komen, dat maakt het ook wat echter. Ik heb al wel last van wat harde buiken en groeipijn daardoor maar niks om me heel erg zorgen over te maken zei de verloskundige.
Alle reacties Link kopieren Quote
We krijgen een jongetje!!!

:cheer2::cheer2: (maar dan in het blauw)

Zo leuk! De echo gister was zo’n een ontwikkeling tov de vorige keer.

Helemaal in :flirting:

Het is ook echt al een mensje. En dat we nu weten dat het een jongen is maakt alles ook weer zoveel tastbaarder!

labgeek weet jij het inmiddels? Heel nieuwsgierig!!
Alle reacties Link kopieren Quote
Smurf joehooeee wat leuk!!

Wij krijgen een MEISJE! :cheer2::heart:

Ik ga morgen voor het eerst naar de baby winkel om een leuk pakje uit te kiezen. Tot nu toe niet aangedurfd maar nu wil ik toch echt zelf iets leuks kopen!

Anonymous
Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven