Minnaar, deel 33

22-09-2016 21:07 3005 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 32 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.



Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?



Met andere woorden...



Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk open voor nieuwe input en meningen. Mits respectvol geschreven, het is de toon die de muziek maakt.



Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen. Bedankt.



edit: PAK staat voor Porneau Aftel Kalender.
Alle reacties Link kopieren
Mijn PAK gaat niet door (ook al is dat nog niet zo hard uitgesproken). Bij Kees thuis zijn ze vandaag geconfronteerd met heel naar nieuws en ik denk dat daten zo ongeveer het laatste is waar hij aan zal denken.
Alle reacties Link kopieren
Oranje



Bosbessen, dat heb ik met een panty dus ook, die trek ik stuk. Kousen trek ik 's ochtends voorzichtig aan en daar hoef ik niet meer aan te sjorren, dus die gaan langer mee. Alleen een date overleven ze niet, heel gek.



Hunkemöller is troep, je moet sowieso niet iets met plastic clipjes hebben, die blijven niet zitten. Net zoals die geile setjes van de pabo enzo. Leuk voor in bed, maar niet om dagelijks te dragen. Ik draag zelf een corset van Prima Donna, maar heb ook wel eens een gordeltje online besteld. Even googlen en dan vind je online vast wel wat leuks.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb net een setje gekocht van chantelle en een van aubade is onderweg.

Helaas was er bij die van chantelle geen jarretel beschikbaar.

Ik heb wel stayups in nude met een zwarte kantrand gevonden.



Falke valt langer dan t gemiddelde merk. Daar kan ik gewoon mn eigen maat bestellen.
Alle reacties Link kopieren
Bluebirdie...ja je had zomaar gelijk.

Ik sta er nu wel iets nuchterder in geloof ik. Hoe is het bij jou? Weinig spannends volgens mij...

Morgen een hoteldate! Zin in! De laatste was alweer 6 weekjes geleden ( ondertussen wel paar korte snelle momentjes samen gehad )



Dat klinkt behoorlijk ernstig oranje!!
Geniet ervan Blaadje!



Ben gisteren zowel in het winkelcentrum als online op zoek gegaan naar mooie bh's, maar ik kan echt helemaal niks betaalbaars (tot 40 euro) vinden. Ik heb geen heel bijzondere maat volgens mij (85D), moet ik dan toch echt naar een gespecialiseerde winkel en 80 euro of meer uitgeven? Waar halen jullie je lingerie? Bij welke shop heb jij die Chantelle en Aubade gekocht Kraal? Wij hebben over 3 weken een kennismakingsdate en dan wil ik iets moois aan...
@Marana , voor een Aubade of Chantelle BH ben je echt wel meer dan 40 euro kwijt , tel maar gerust het dubbele of meer .

Ze zijn wel heel mooi en zitten goed !
Alle reacties Link kopieren
Ik zal maar niet vertellen wat ik aan mijn setjes uitgeef Marana, maar het is veel meer dan dat. Ik heb wel eens speciaal een ClD slipje gehaald omdat een lover dat van mijn lijf wilde scheuren. No way dat mijn mooie slipjes gescheurd worden!
pfff dan moet er ff een knop om bij mij
Kan ik me voostellen Phoebal want een bijpassend slipje kost ook nog eens 50/60 euro en vaak nog meer , en dat is zonde om dat kapot te laten scheuren , setje van Aubade ben ik zo ongeveer 160 / 170 euro kwijt . Ook onder mijn kleren wil ik me mooi voelen .
Alle reacties Link kopieren
Jep, herkenbare prijzen. Maar ik doe er ook lang mee. Het is even investeren maar dan heb je ook wat
Alle reacties Link kopieren
Chantelle heeft de livera ook

Aubade in n lokaal winkeltje gepast online besteld.



Ik heb ook 85 D / 85 C. Esprit heeft ook mooi spul.
Alle reacties Link kopieren
Gum, je lover niet eerlijk? Waarom denk je dat?



Madame, ik kan me goed voorstellen dat Kees heel andere zaken aan zijn hoofd heeft, jullie minnaarrelatie is wel enorm veranderd na de breuk hè? Hoe voelt dat voor jou? Wil je nog steeds duogaam zijn of kriebelt het anderzijds ook nog wel eens?



Boris en ik hebben dit weekend geen tijd voor elkaar maar morgenmiddag komt hij hiernaartoe. We hebben net een paar uurtjes kroeltijd voordat de doorns weer voor mijn neus staan en daarna even ergens koffie ofzo, even bijkleppen. We proberen 2e kd samen te vieren, lekker saunaatje ofzo in de herkansing
...
Alle reacties Link kopieren
Hoe is het met de rug van Boris Rooss? In hij inmiddels alweer in staat om flink te porneauen? Wel een leuke invulling van je 2e kd



Lover niet eerlijk, die had ik even gemist. Op welke manier is hij niet eerlijk, Trouble?



Hier telt mijn PAK minder dan 14 dagen. En dan mag ik hem ein-de-lijk weer bespringen. Vanmorgen al even een klein voorproefje via FaceTime genomen. Na al die jaren kan ik hem nog steeds opvreten. En ik heb hongerrrrrr
Alle reacties Link kopieren
Foeps, ik vind het verbazingwekkend wat Boris kan ondanks zijn tijdelijke beperkingen, dat wordt nog wat als hij helemaal herstelt is Wel schijnt hij de dag erna te moeten boeten maar daar hoor ik 'm eigenlijk bijna nooit over. 2E kd gaat niet door helaas, Becka moet werken dus hij heeft de kinders. Jammer maar thuis gaat voor.
...
Alle reacties Link kopieren
Korte update; het is rustig...

Ik heb gister een date met Rollo afgezegd, want ongesteld (tja, dan heb ik er toch niks aan) en komend weekend is hij weg. Dus even in rustig water, ook wel een keer fijn, want kind zit in Sint-modus, dus heb geen afleiding en kan me daar lekker op storten



Jammer dat je 2eK niet doorgaat Rooss. En fijn dat je kunt aftellen Phoebs!



Qua ondergoed; weer eens kousen halen, dat vond mijn Keurige Meneer altijd érg fijn, de moeite waard dus Eens even zoeken, ik had daar zo'n fijn webwinkeltje voor (met dubbele plakstrips, dus bleven supergoed zitten). Bij Rollo hou ik voorlopig m'n kleren aan, die ziet ze misschien ooit nog wel een keer. In de lente ofzo... Ik heb geen haast meer om bij hem thuis langs te gaan, ik krijg méér dan genoeg kicks zo na het stappen, ook al is het dan berekoud. Die viking warmt me wel op zeg, poeh!
Alle reacties Link kopieren
Lang mee gelezen en toch maar de stoute schoenen uitgeschopt om te posten.

Na lange tijd een meer dan matige bevrediging in de echtelijke sponde ben ik op zoek gegaan naar een invulling hiervoor. Een lieve meid thuis en kids die belangrijk zijn, zo belangrijk dat ik een verbreking niet wil. Uit egoïsme misschien maar ook uit het weer willen zijn op zoek gegaan en als een blinde erin gedoken. Heel snel via een site contact met een mede vreemdganger omdat dat veilig lijkt. Wat een eye-opener om weer te mogen liefhebben en genieten.

En nu dus thuis..

Onrust bij mijn wederhelft over app gedrag, en alle opgenoemde hobby's dus het hoge woord is eruit. Wat een opluchting maar ook emotie. Pijn doen daarin geeft een rotgevoel. Bij elkaar blijven en onder welke voorwaarden een dagelijks gesprek. Ben ik nu egoïstisch? Ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat ik geen spijt heb van mijn vreemdgaan. Die explosie van emotie is zo groot dat het zwaarder weegt dan wat er was. Nu hopen op begrip en enige vrijheid. Zijn hier nog tips voor mij?
Alle reacties Link kopieren
Vanwaar de vraag of je egoïstisch bent? Geeft het een goed gevoel als wij allen "neeeeen" roepen of geeft het je juist een fijn excuus om in schuldgevoel te wentelen als wij allen "jaaaaa" roepen.

Ik vind dat een beetje een suffe vraag eerlijk gezegd.

Je doet wat je doet, thuis is de bevrediging niet voldoende voor je, vreemdgaan is schijnbaar fijn, je voelt je niet schuldig en thuis ligt het open en bloot en mag je partner fijntjes met de inhoud van dit bordje aan de slag.



Wat voor tips zoek je precies?
...
Alle reacties Link kopieren
Het stigma wat vreemdgaan heeft veroorzaakt de 'suffe' vraag die niet zo bedoelt was. Tips in de vorm van te maken afspraken, wel of niet vertellen en hoeveel, advies in het wel of niet nemen van vrijheden, en of dit houdbaar is gebleken voor mede forum lezers. Excuus als het dan wat suf overkomt.
Alle reacties Link kopieren
Je vraag om tips is niet suf, je eigengemaakte egoïsme stigma wel, vind ik dan. Het maakt nl geen moer uit of je egoïstisch bent, de zaak ligt zoals ze ligt, ongeacht het woord dat je er zelf aan hangt.



Mijn minnaar zit zo ongeveer in dezelfde situatie als jij, met dezelfde vraagstukken. Zij praten thuis over hetgeen zij wel wil weten en wat vooral niet en zijn (en haar) vrijheden worden ook besproken en geregeld. Er zijn nl 2 mensen en er is maar één tijd.

Of het houdbaar is? Nee, ik denk van niet. Je hebt namelijk met verschillende wensscenarioos te maken die totaal uit evenwicht zijn. Tel daarbovenop het verdriet, de emotie, de frustratie en het gevoel van afgewezen zijn en je hebt de fantastische ingrediënten voor een scheiding te pakken.
...
Minar, het werkt maar heel zelden dat je vrijheid krijgt als vreemdgaan uit is gekomen. Het kan wel, ik ken er voorbeelden van, maar veel vaker telt het gelieg en bedrog zwaarder en betekent het het einde van de relatie.



Ik zou eerst eens luisteren naar je vrouw, wat haar wensen zijn. Desnoods met een onpartijdig iemand erbij. Weet je zeker dat ze dit ook wil? Is het niet een pleister om de relatie in godsnaam maar in stand te houden? In dat laatste geval wens ik je veel succes, want net als Roos zegt, dat is gedoemd te mislukken.



Tips: als jullie echt je relatie weer invulling willen geven, zul je bij de basis moeten beginnen. Voordat je je legaal in andervrouws armen gaat storten, zal je basis goed moeten zijn. Investeer daarin. Ga bijvoorbeeld samen op een cursus tangodansen, leer elkaar weer aan te raken en dat spannend te vinden. Of een cursus masseren, zelfde laken een pak. Het lijkt nu een snelle oplossing om legaal te gaan minnaren, maar zonder stevige basis is dat een heftige opgave.
Alle reacties Link kopieren
Als ik jou zo lees is het dus een utopie om te verwachten dat er begrip en berusting komt?

Vooraf aan mijn post heb ik dit forum doorgelezen. Veel vrouwen die aan het woord zijn waarbij er veel stiekem gedaan moet worden. Jammer volgens mij was de eerste reactie maar blijkbaar heb ik hierin een keuze genomen die gevolgen veroorzaakt. Het zij zo, ik wacht het af.
quote:Minar schreef op 30 november 2016 @ 16:02:

Als ik jou zo lees is het dus een utopie om te verwachten dat er begrip en berusting komt?

Vooraf aan mijn post heb ik dit forum doorgelezen. Veel vrouwen die aan het woord zijn waarbij er veel stiekem gedaan moet worden. Jammer volgens mij was de eerste reactie maar blijkbaar heb ik hierin een keuze genomen die gevolgen veroorzaakt. Het zij zo, ik wacht het af.

Wauw!



En ja, je keuze heeft uiteraard gevolgen. Wat had je dan gedacht? Waarom afwachten? Je kunt ook zelf handelen.
Alle reacties Link kopieren
Wat vindt je vrouw van dit alles, wat wil zij?

En waarom denk je dat er begrip en berusting zou komen van haar kant, jij bent toch degene die is vreemdgegaan? Zij heeft hiermee te dealen, zit waarschijnlijk nog volop in boosheid en verdriet en jij verwacht begrip en berusting zonder daar eerst hard mee aan de slag te gaan?



Zo werkt het toch niet minar!
...
Krek wa'k zeg
Alle reacties Link kopieren
Canvas, als je 90% goed voor elkaar hebt, blij bent met wat er is maar 10% aanvulling zoekt kan de grote meerderheid toch in stand blijven? Mijn vrouw weet dat ze tekort schiet en na een eerste reactie volgt vaak een tweede. Die wil ik graag afwachten. Als dat niet gaat werken dan kijken waar we staan. Stiekem misschien, maar dat zal de toekomst mogen vertellen.



Rooss, ik ga hier hard mee aan de slag, druk bezig zelfs maar emotie is een raar iets wat alle kanten op kan. Nieuwe relatie is niet aan de orde omdat het overgrote deel meer dan prima is. Of mijn partner er mee gaat dealen zou kunnen maar dat wil ik dus afwachten.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven