Vrouwen die meermalig klaarkomen?

25-10-2015 01:51 117 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik hoor van mannen dat ze meerdere vrouwen meermalig kunnen laten klaar komen. Voornamelijk door te beffen komen 'hun' vrouwen wel drie keer achter elkaar klaar. Nu heb ik nog nooit een meermalig orgasme achter elkaar gehad, ik snap dat het mogelijk is, maar ik vraag me af hoeveel vrouwen er zijn die deze verhalen kunnen bevestigen?



Ik ben benieuwd. ..
Alle reacties Link kopieren
Ik kan alleen meerdere keren klaar komen als de man me laat squirten, 5 keer is geen uitzondering dan.

Met beffen kom ik veel moeilijker, vaak helemaal niet.

Het squirten gaat me makkelijk af, hij vingert me dan op de g spot.
Ik heb de luxe dat ik kan vergelijken. Bij vrouw: nooit meer dan 1 keer, maar dan wel superheftig. Ik voel spierwerking waarvan ik het bestaan niet vermoedde. Wanneer ik voel dat ze komt moet ik me schrap zetten anders duwt ze me eruit, daar zit een kracht achter dat niet te faken valt. Bij vriendin duurt het de eerste keer even, is dan ook niet zo extreem heftig. Maar als ze in de flow is... dan volgen de golven elkaar op binnen enkele minuten, wel enkele keren na elkaar en vaak zit daar dan een hele heftige bij. Meestal door vingeren en/of beffen, soms ook door neuken als we daarmee beginnen. Beide zijn stille genieters dus geen klachten daar. Ander (vorig) vriendinnetje maakte zoveel kabaal tijdens haar orgasme dat ik me een beetje schaamde wat de hotelburen er zouden van denken, maar ach, wij hoorden hen soms ook dus who cares...
Alle reacties Link kopieren
quote:thanx schreef op 25 oktober 2015 @ 08:08:

Ook hier lukt het gemiddeld 3x. Waarvan klaarkomen via mijn clit het heftigste is. Dit lukt niet Door penetratie. Door penetratie kan ik meerdere keren klaar komen, wat ook erg lekker is maar wel minder dan klaarkomen via mijn clit. Oja, ik maak wel graag geluid...+1
Alle reacties Link kopieren
quote:HuLang schreef op 25 oktober 2015 @ 16:38:

Ik heb de luxe dat ik kan vergelijken. Bij vrouw: nooit meer dan 1 keer, maar dan wel superheftig. Ik voel spierwerking waarvan ik het bestaan niet vermoedde. Wanneer ik voel dat ze komt moet ik me schrap zetten anders duwt ze me eruit, daar zit een kracht achter dat niet te faken valt. Bij vriendin duurt het de eerste keer even, is dan ook niet zo extreem heftig. Maar als ze in de flow is... dan volgen de golven elkaar op binnen enkele minuten, wel enkele keren na elkaar en vaak zit daar dan een hele heftige bij. Meestal door vingeren en/of beffen, soms ook door neuken als we daarmee beginnen. Beide zijn stille genieters dus geen klachten daar. Ander (vorig) vriendinnetje maakte zoveel kabaal tijdens haar orgasme dat ik me een beetje schaamde wat de hotelburen er zouden van denken, maar ach, wij hoorden hen soms ook dus who cares... Je hebt een vrouw en een minnares?
quote:Blondiie90 schreef op 25 oktober 2015 @ 16:51:

Je hebt een vrouw en een minnares?Yep. 11 years and counting. Luidruchtig vriendinnetje was minnares nr 2.
Alle reacties Link kopieren
quote:HuLang schreef op 25 oktober 2015 @ 17:03:

[...]

Yep. 11 years and counting. Luidruchtig vriendinnetje was minnares nr 2. En weet jouw vrouw daar dan ook van?
Alle reacties Link kopieren
Ik kan denk ik ook zo'n beetje eindeloos klaarkomen. Bij een simpele vrijpartij zit ik gemiddeld op twee a drie tijdens het voorspel en nog zoiets tijdens het neuken. Als we er wat uitgebreider tijd voor nemen loopt dat op. Ik heb de 20 zeker wel eens gehaald. Vaginaal worden orgasmes steeds heftiger. Clitoraal neemt het vaak af na een stuk of 5/6.
Alle reacties Link kopieren
Oh en ik maak geluid :P Niet zo veel dat de kinderen wakker worden. Maar toch zeker te veel om met de ramen open aan de gang te gaan!
Alle reacties Link kopieren
Een orgasme 'bezorgen'



Alle reacties Link kopieren
Ik kan vaak achter elkaar klaarkomen maar moet wel zeggen ze worden steeds minder lekker....

de eerste is hemels en de 3e alweer een stuk minder
quote:Amand schreef op 25 oktober 2015 @ 07:38:

[...]



dat je nog aan werken toekomt! Of eten, of slapen.Ik ben een vrouw. Ik kan multitasken.
Alle reacties Link kopieren
Tja, verschilt per vrouw (en man). Voor mijn huidige relatie diverse relaties gehad en is echt zo verschillend. Ik zou me als vouw daar ook niet druk om maken, geeft alleen maar onnodige stress en verwachtingen. Doe ik als man ook niet. Waar je vroeger nog wel eens een paar keer achter elkaar klaar kon komen, is dat nu bij mij wat minder, het zij zo. Ik accepteer het en daar zit denk ik de cloe.



Mijn huidige partner komt met gemak enige keren achter elkaar klaar. Ik tel het niet, maar zeker toch wel tot 6-7 keren. Het is dan wel altijd zo dat haar clitoris gestimuleerd wordt, door mij of door haarzelf, iets wat ik uit het verleden ook ken en ook hier vaker lees. Door alleen penetratie zonder clitoris stimulatie is toch vaak lastiger. Als we anaal neucqen gaat het echt heel snel en moet mijn vrouw zelfs inhouden, net zoals de meeste mannen vaak doen (ik zei de gek). Anders is het 'feestje' snel over. Anaal windt haar gewoon heel erg op en vaak is het kort na de eerste penetratie al dat ze tot een orgasme komt. Omdat ze dan meestal na een orgasme niet meer anaal wil, stellen we dus het orgasme vaak even uit. Tijdens het vrijen aan de vaatwasser of administratie denken wil nog wel eens helpen het orgasme enige tijd uit te stellen.
.
Alle reacties Link kopieren
Vanwege het feit dat m'n partner mij de laatste drie dagen meerdere keren heeft laten klaarkomen en laten squirten elke keer ben ik hier terecht gekomen ! 3 dagen gevingerd en gelikt waardoor ik ( zonder te overdrijven ) 25 keer spuitend ben klaar gekomen . Tijdens gewone penetratie is het meestal tussen de 4 á10 keer . Spuitend klaarkomen was niet iets nieuws voor mij maar zo vaak achter elkaar wel . Ik geef daarom mijn huidige partner alle credits want hij weet mij precies te triggeren wat dat betreft !
Alle reacties Link kopieren
Meerdere keren klaarkomen gaat heel makkelijk bij mij. Als ik het zelf doe, kom ik meestal twee of drie keer, gewoon door vingeren of een vibo op mijn clit - soms ook naar binnen. Met partner zorg ik ervoor dat ik eerst een of twee keer ben klaargekomen door mijn vibo, dan doen we meestal oraal tot ik klaarkom, en daarna penetreren. Meestal lukt het dan nog wel een keer, en het lukt altijd als ik mezelf help terwijl hij in me zit.



Ja, meerdere keren klaarkomen bestaat dus echt. Wel vaak spierpijn de volgende dag in mijn bovenbenen.
Alle reacties Link kopieren
Meerdere keren klaarkomen is een eitje. Waar ik vrouwen nou nooit over hoor is een dubbel orgasme (dus clitoraal en vaginaal tegelijk)... wat ik heel vreemd vind, want dat is toch wel het fijnste wat er is.
Mijn minnaar kon mij met gemak meerdere keren achter elkaar klaar laten komen (en ook snel!), helaas lukt het het overgrote deel van de mannen niet of hooguit eenmalig.. Bij meerdere orgasmes worden ze toch steeds intenser en lekkerder.
quote:Kwejeebo schreef op 13 mei 2016 @ 13:44:

Meerdere keren klaarkomen is een eitje. Waar ik vrouwen nou nooit over hoor is een dubbel orgasme (dus clitoraal en vaginaal tegelijk)... wat ik heel vreemd vind, want dat is toch wel het fijnste wat er is.Wattuh? Heb je dan 2 plekken die tegelijkertijd in brand staan ofzo?
Sorry hoor, maar ik ben verbaasd over het bestaan ervan. Echt nog nooit van gehoord.
Alle reacties Link kopieren
Hoeveel tijd zit er dan tussen de orgasmes?

Bedoelen ze met meermalig klaarkomen dat je gewoon een paar keer tijdens de vrijpartij klaafkomt dus met tussenpozen van 20 minuten of bedoelen ze dat je in 5 minuten 2x klaarkomt??



Kan me er helemaal niks bij voorstellen na 1 keer is het dont touch me anymore
quote:Kwejeebo schreef op 13 mei 2016 @ 13:44:

Meerdere keren klaarkomen is een eitje. Waar ik vrouwen nou nooit over hoor is een dubbel orgasme (dus clitoraal en vaginaal tegelijk)... wat ik heel vreemd vind, want dat is toch wel het fijnste wat er is.Inderdaad, terwijl die toch vrij makkelijk te doen is als je jezelf er ook een beetje bij helpt
Alle reacties Link kopieren
quote:maritleoni schreef op 13 mei 2016 @ 19:10:

Hoeveel tijd zit er dan tussen de orgasmes?

Bedoelen ze met meermalig klaarkomen dat je gewoon een paar keer tijdens de vrijpartij klaafkomt dus met tussenpozen van 20 minuten of bedoelen ze dat je in 5 minuten 2x klaarkomt??



Kan me er helemaal niks bij voorstellen na 1 keer is het dont touch me anymore



Een paar minuten, soms nog minder, is genoeg om weer klaar te zijn voor het volgende orgasme. Ik blijf opgewonden, heb wel de ontlading van het klaarkomen, maar krijg kort daarna meteen weer zin. Mijn partner moet dan ook wel opgewonden blijven: als hij niet geil is, gaat voor mij ook de spanning eraf en vermindert de opwinding.



Ook als mijn vriend eenmaal in mij is klaargekomen, kom ik niet meer klaar van penetratie, alles is dan te nat en ik voel niet genoeg. Een fijn scenario voor mij is dat we vrijen tot penetratie, vriend komt klaar op buik, borsten, gezicht of in mijn mond, ik speel met mezelf tot hij weer stijf wordt, dan weer penetratie. Ik raak dan in een flow, en krijg heel gemakkelijk een serie orgasmes.
Alle reacties Link kopieren
quote:Amand schreef op 13 mei 2016 @ 19:00:

[...]



Wattuh? Heb je dan 2 plekken die tegelijkertijd in brand staan ofzo?



Zo zou je het wel kunnen noemen ja. De man penetreert (waarom je vaginaal klaarkomt) en stimuleert tegelijkertijd de clit (waardoor je clitoraal klaarkomt). Als je dit een beetje goed timed en in de goede stemming bent dan heb je dit tegelijkertijd. Of de vrouw kan zelf haar clit stimuleren natuurlijk terwijl ze gepenetreert wordt. En voor de echte diehards in trio's penetratie én beffen (zelf geen ervaring mee hoor).



Er is ook letterlijk geen één pornofilmpje hierover. Heel apart. Terwijl het tja... toch wel oprecht het lekkerste gevoel is ter wereld. The best of both worlds



Er zijn wel een heleboel topics over te vinden op andere fora.
Alle reacties Link kopieren
quote:maritleoni schreef op 13 mei 2016 @ 19:10:

Hoeveel tijd zit er dan tussen de orgasmes?

Bedoelen ze met meermalig klaarkomen dat je gewoon een paar keer tijdens de vrijpartij klaafkomt dus met tussenpozen van 20 minuten of bedoelen ze dat je in 5 minuten 2x klaarkomt??



Kan me er helemaal niks bij voorstellen na 1 keer is het dont touch me anymore Goeie vraag. Bij een multiple orgasm denk ik aan zo'n orgasme dat afzakt en direct weer overgaat op een nieuw orgasme. Maar da's wat anders dan een x keer klaarkomen binnen een sessie.
Alle reacties Link kopieren
Geen idee eigelijk. Is er een regel voor binnen hoeveel tijd je zoveel x moet?

Dat trio orgasme is trouwens wel een aanrader
de wereld wacht om ontdekt te worden

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven