December 2006 De winterbabies hebben het warm!!!

07-06-2007 21:01 701 berichten
Alle reacties Link kopieren
<img alt="" src="http://i5.photobucket.com/albums/y155/Ainhoa_viva/01Vivatabel.jpg" border="0" />
Alle reacties Link kopieren
haai girlzz daar ben ik ook weer s.



Ik ga gewoon ff een berichtje uit mn hoofd typen zonder alles steeds terug te scrollen en zo.



Tinus het lijkt inderdaad op een allergische reactie bij Manu. Mn zwager heeft precies hetzelfde. Snel een klamboetje aanschaffen.

Sjieke stoere keuken hoor! Das wel gaaf natuurlijk van een heel nieuw huis dat je alles kunt uitzoeken zoals je dat zelf wilt hebben.



Indian klinkt wel leuk dat Walibi (?). Stijn in de draaimolen haha. Werd hij  niet misselijk of zo. Ik hou Brian ook lekker binnen in de box of buiten in de maxi-cosi (in de schaduw natuurlijk) met dit weer. Wandelen heb ik zelf ook helemaal geen zin in en in de tuin is meer dan genoeg te zien voor Brian. Gisteren zat hij keihard te lachen tegen een lange tak van de druif. Die bewoog in de wind, was blijkbaar erg leuk.



Marloes gezellig een loge. Fijn dat het zo goed ging.



Nursie ik begrijp je 'probleem'' met je schoonouders. Ja loslaten is onwijs moeilijk (lees voor mijn verhaal maar op hangmoeders), en sommige mensen zijn gewoon beter met kinderen dan anderen. Ik zou me alleen niet erg schuldig gaan voelen hoor omdat Roxanne vaker bij jouw ouders is dan bij je schoonouders. Je kunt dat toch gewoon eerlijk uitleggen, zeker omdat jouw ouders naast jullie wonen.]



Nou ja belachelijk, ik heb echt alles gelezen maar ik kom dr niet meer op.

Oja, Blindje meid veel sterkte met de misselijkheid! En leuke foto's Brian ligt ook wel s te liggen met een poot van n knuffel in zn mond. Ziet er wel grappig uit.



Doen jullie kindjes ook zoveel met de voetjes. Brian is echt nog een aapje wat dat betreft hoor. Als hij ergens niet bij kan dan probeert hij het met zn voetjes te pakken heel knap eigenlijk :)



Verder ben ik weer begonnen met de laatste fles te geven. Hij slaapt wel verder zonder voeding maar is 's nachts veel vaker wakker weer. Dat trok ik gewoon even niet. Dus om half 12 de fles er weer in en tadaa geslapen tot 7 uur. Van mij hoeft hij ook nog helemaal niet zonder die fles te doen en hij drinkt m helemaal op dus hij zal het wel nodig hebben.



Verder weet ik even niet hoe ik nu verder moet met bijvoeden en afbouwen van flesvoeding. Ik geef nu 's morgens een half potje fruit van olvarit en aan het einde van de middag een half potje groenten. Maar ja hoe nu verder op te bouwen? Gisteren kreeg Brian s middags bruine bonen en die vond hij zo lekker dat Peet het hele potje maar heeft gegeven. En een fles van 200 ml een half uurtje later. Ging allemaal zonder probleem naar binnen.

Maar gisteravond heeft Brian wel veel last gehad van kramp en buikpijn dus nu toch maar weer wat minder groenten.

Maar hoe nu verder?
Blindje; leuke foto's!



Oef; denk je niet dat hij zo'n kramp had van de bonen ipv de hoeveelheid groenten? Ik denk dat als je de bijvoeding gaat opvoeren hij de laatste fles zelf weer laat staan. Over het opvoeren van de voeding; hij eet dus wel een heel potje? Je kan straks beginnen met groenten+rijst of aardappeltje en daarna weer wat vlees erbij en een zuiveltoetje (yoghurt ofzo). Dan krijg je dus een soort echte maaltijd! Ik zou zelf pas rond een maand of 7,5 beginnen met een broodje tussen de middag en dan na het broodje een fles (om een uur of 13.00) en op een gegeven moment (10 maanden) een klein flesje 120cc. Wat dan later weer vervangen gaat worden door gewone melk (met een jaar). En dan 's middags een rijstewafel met wat drinken. En dan de warme maaltijd+toetje en een fles. (en s'morgens uit bed fles en om een een uur of 9.30 fruit+drinken)

Zoiets toch ervaren moeders, of mis ik hier iets in?
Alle reacties Link kopieren
Gucci ja was erg gezellig met mijn broertje maar dat is het altijd wel hihihi (tegenwoordig dan vroeger hadden we vaak ruzie hihi). Leuke foto weer! Oei borstontsteking is niet best.



Nursie lijkt me inderdaad lastig zo met je schoonouders maar ja misschien leren ze et nog wel herkennen? Doen ze er misschien fff wat langer over ofzo.



Tinus veel plezier met sanitair kijken!! En ik me best voorstellen dat je dat vies vind van je stiefschoonmoeder. En knoflooksaus hoe kom je erbij?! Wij hadden gister ook wel een kleine discussie met mijn schoonmoeder (schat van een mens) over dat zij wel ff zou bepalen of ze Davina een lange vinger zou laten proeven want zij was de verwenoma ........... nou ik vind het prima dat ze Davina wil verwennen maar daar zitten toch wel grenzen aan.



A1mee ja dat moet ik straks ook de koelkast uitsoppen die ruikt naar uitjes en haring op het moment hihihi. Kloven tsja dat zullen we maar niet doen hihihih :$



Blindje wat een leuke foto's!! Hihihi. Ik hoop echt dat je snel toch van die misselijkheid af bent is helemaal niet leuk!!



Patries jij alvast veel succes/plezier morgen op het cb! Ik vond het weer erg leuk het meten en wegen. Ik ben inderdaad ook gestopt met de Dentinox en het gaat prima eigenlijk hihi. En jij ook als in de beurt das ook toevallig zeg! Nou 20 juli ben ik zeker weer in Katwijk te vinden want dan hebben we daar een bruiloft ook erg leuk. Gefeliciteerd nog met je oom.



Indian Rose Dentinox is een spulletje wat je op het tandvlees kan smeren met een wattestaafje op plekken waar de tandjes aan het doorkomen zijn. Dat verdoofd dan het pijnlijke tandvlees. Ik vind het ideaal en is gewoon bij de drogist te verkrijgen. Met mij gaat het wel weer redelijk ik moet deze week weer 2 ochtendjes gaan werken dus ik zal morgen eens mijn bazin gaan bellen daarover als ik op het csp (centrum specialistische psychotherapie) ben geweest voor het orientatie gesprek. Wat leuk zo'n uitje en wat lekker over een weekje al vakantie!!! Wij moeten nog wel even wachten 4 maanden.



Oef wat grappig beetje lachen tegen een tak hahahaha. En Davina doet inderdaad ook nog best veel met dr voetjes ja!  En hoe verder zou ik ook niet weten bij ons is de bijvoeding nog steeds niet super we gaan nu een weekje stoppen op advies van het cb en daarna maar verder proberen.



Voor de tabel: Davina is nu 7280 gr en 65.5 cm lang.
Alle reacties Link kopieren


Mette: ja ik denk dat die krampjes ook kwamen van de bruine bonen. Ik hoorde van mijn moeder dat hij vandaag de hele dag scheten heeft liggen laten hahaa. Maar hij heeft eerder bruine bonen gehad (half potje) en toen had hij er geen last van.



Bedankt voor je overzichtje van bijvoeden. Klinkt goed, ik ga me daar een beetje aan vast houden.
Alle reacties Link kopieren
FF zeuren hoor: Bleeeeghh, Manuel solliciteert naar de functie van achter-het-behang-geplakt-persoontje vandaag. Wat een drakie zeg! Hij is zelf ook aan het hoesten en snotteren en voelt zich duidelijk niet zo lekker. Verder heeft hij veel te weinig geslapen vandaag en daarom heb ik hem al om 18u in bed gesmeten. Helaas ligt hij nu dus te huilen (JP is er even naartoe). Vermoeiend!! Zeker als je je zelf ook al zo rot voelt. Ben echt snipverkouden en erg moe. 



Oef: Inderdaad is het inrichten van een nieuw huis wel erg leuk, maar ik baal wel een beetje van die enorme kosten die een nieuwbouwhuis met zich meebrengt. Natuurlijk kun je het zo gek maken als je zelf wilt, maar bepaalde dingen zijn erg oneerlijk. Zo hebben wij vandaag een aanpassing op de standaard badkamer doorgegeven: wij wilden graag een bad en een andere wastafel. Daar rekenen ze dan aan extra loodgieterswerk etc alles bijelkaar 2600 euro voor. En je kan niet onderhandelen of naar een andere aannemer. Ja kan wel, maar dan krijg je een casco badkamer bij oplevering en moet je alles zelf gaan aanleggen, inclusief leidingwerk en elektra. En daar heeft natuurlijk niemand zin in, dus iedereen betaald (mopperend) de hoofdprijs.



Manuel heeft ook regelmatig krampjes gehad van groente. De laatste tijd niet meer gelukkig. Ik geef hem per keer maar een half potje, maar dat is nu niet meer genoeg. Bruine bonen heb ik staan, maar ik las dat dat erg zwaar te verteren is voor die kleintjes dus ik dirf het niet echt te geven.



Tof dat jullie mijn keuken allemaal mooi vinden! Die is wel helemaal naar onze zin! Maar in het nieuwe huis zit ook geen standaard keuken dus daar hadden we sowieso al geld voor gereserveerd. Als ik de badkamer helemaal zelf had kunnen indelen (als het financieel had gekund bedoel ik dan) dan had ik het ook heel anders gedaan.



Mette: Ik denk dat Manu inderdaad allergisch is voor muggenbulten. Bij mij zijn die bulten ook vaak erg groot en rood. Gelukkig is het al een stuk minder nu.

Ik moest wel lachen hoe je vertelde dat Nova zich steeds klem draait. Wat is ze toch knap dat ze dat allemaal al kan, zelfs met een beperking.



Nurse: Als je ouders alleen de babyfoon in huis hebben is dat toch heel wat anders dan echt een logeerpartijtje. Als jij je er niet zo happy bij voelt en je doet het alleen voor je schoonouders... Ik zou het dan niet meer doen, of gewoon een enkele keer en niet omdat ze het zo graag willen of omdat ze zich anders te kort gedaan voelen.

Maar zelf laat ik Manu helemaal niet vaak logeren, is nu pas 1x gebeurd.



Patries: Ik snap heel goed dat het ook voor je moeder een moeilijke periode was toen Tim nog zoveel huilde. Zij had zich het oma-zijn misschien ook anders voorgesteld dan alleen maar een huilende baby te moeten troosten. Ik vind het wel super om te horen dat alles nu zo goed gaat bij jullie! :)



Mainecoon: Davina weer goed gegroeid!



Ik had nog verder willen gaan, maar ik ben echt gaar. Ik ga ff in bad denk ik. Morgen weer om 6u opstaan, bah bah...

Alle reacties Link kopieren
Halverwege pagina 2?!?!?!?!!?!?:o



Even snel want wij (manlief en ik) gaan naar bed.

Roxanne ligt er al vanaf 18:00 in en is nog niet wakker geworden.

We hebben er voor gekozen om dr te laten slapen ben benieuwd wanneer we dr weer horen!!:)



Morgen ben ik weer van de partij!



P.s.

Wekken jullie jullie kindjes nog voor een voeding of hebben jullie ook zoiets van: laat maar slapen, wanneer ze honger heeft meldt ze zich wel, als ze slaapt dan zal ze het wel nodig hebben.



Xxx
Nurse; nee ik maak Noof niet meer wakker, sinds ik met bijvoeden ben begonnen komt ze niet meer en laat ik haar liggen.



Nu drie (!!!!) nachten gehad van 19.00 tot 6.00



Noof is sowieso om 19.00 moe, en ik kan me niet eens meer herinneren dat ze de avond op was (vanaf het begin slaapt ze 's avonds al goed ipv de nacht;))



Vraag me nu toch af, sinds het bijvoeden is ze dus voldaan. Had ik haar dan niet al eerder moeten geven. Het voelt een beetje alsof ik haar iets niet gegeven heb, wat ze dus schijnbaar wel nodig had om mijn principes wbt 6 maanden bijvoedingsgrens..



Het staat er een beetje warrig maar ik denk dat jullie wel snappen wat ik bedoel..



Ga naar bed,



x
Alle reacties Link kopieren
Slaap lekker iedereen *; Ik duik er ook maar eens in heb drukke dag morgen.


Nurse; nee ik maak Noof niet meer wakker, sinds ik met bijvoeden ben begonnen komt ze niet meer en laat ik haar liggen.



Nu drie (!!!!) nachten gehad van 19.00 tot 6.00





Oke dit had ik noooooit moeten opschrijven zonder af te kloppen..:o



vannacht 9x eruit geweest, niet om honger maar omdat ze steeds wakker werd.. Jammer hoor..

Ga maar eens fruit geven (de mango vond ze gister een GROOT succes, dus vandaag nog mango en dan morgen weer wat anders!) En ik denk dat ik dan wel wat smaakjes ga mengen.



Straks komt een vriendin op bezoek, heeft een dochter van anderhalve maand ouder dan Noof.
Alle reacties Link kopieren


Nurse: Ja wij maken Manu altijd wakker om 22u voor de papfles. Vaak gaat zijn flesje van 18.30 heel moeizaam omdat hij dan al zo moe is. En die papfles drinkt hij (al slapende) vaak helemaal leeg. Binnenkort wil ik de pap vervangen door gewone fv (opvolgmelk) en dan de pap 's morgens gaan geven als ontbijt. Maar dat die ik pas na onze vakantie, want nu krijgt hij 's morgens nog altijd bv en dat is toch ook wel heel makkelijk op vakantie.



Mette: Ja lastig... Zelf heb ik het niet zo nauw genomen en ben begonnen met 5 maanden, omdat ik het idee had dat Manuel ons eten ook erg interessant vond. Het bijvoeden ging vanaf het eerste begin al direct heel goed, dus daaruit maakte ik op dat hij het inderdaad wel nodig had al. Als jij achter je besluit staat om te wachten dan heb je het toch goed gedaan?! Nova tekort doen? Nee ik denk van niet. Tenslotte heb je netjes de richtlijnen van het cb en het voedingscentrum gevolgd en die zijn er ook niet voor niks. Wie weet was ze eerder rustig gaan slapen als je vroeger was begonnen met bijvoeden, maar ja... daar is nu niks meer aan te veranderen. Ik zou er niet zo'n punt van maken als ik jou was. Ze doet het nu toch hartstikke goed?!!! :)



Hier nog steeds volop snotterig en gammel. Een beetje een rotnacht gehad en dit keer lag het meer aan mezelf dan aan Manuel. Ik kon niet slapen vanwege mijn verkoudheid en Manuel werd rond 1 u vannacht ook nog eens gillend wakker. Het duurde even voor Jp hem stil had en toen zat ik inmiddels ook weer rechtop in mijn bed.



Goed, eens kijken of ik een beetje productief kan zijn vandaag.

Alle reacties Link kopieren


Bijvoeden: Ik kan me je gevoelens helemaal voorstellen Mette. Ik wil eigenlijk ook wachten tot Kaya 6 maanden oud is, en dat is volgende week al weer. Toch heb ik al een week of 2 het gevoel dat ik al eerder zou kunnen/moeten beginnen. Ze lijkt er echt aan toe. Vraag me soms ook af of ik haar niet iets ontzeg, maar ik weet tegelijkertijd dat dit echt niet zo is.

Zeker omdat hier zoveel kindjes al vanalles hebben uitgeprobeerd. Ik kan me zelfs nog een foto van Max herinneren met chocomousse om zn bekkie. (toen was ie toch 4 maanden Blindje?) Omdat ik nog steeds volledig bv geef wil ik echt wachten tot 6 maanden, maar soms is dat moeilijk.



Strax meer.... Kaya is wakker!

Alle reacties Link kopieren
Die chocomousse was maar twee hapjes hoor. Maar hij vond en vind het wel lekker. Als hij het nu ziet, graait hij ernaar. LOL.



Nurse, we geven Max een droomvoeding. Rond tien/elf uur krijgt hij al slapend een fles en die drinkt hij dus slapend leeg. Als we dat niet doen word hij halverwege de nacht wakker voor eten. Als hij hem wel krijgt, slaapt hij door.



Gister een rotdag gehad. Misselijk. Pfff. Ben na het eten in bed gaan liggen (letterlijk huilend van de misselijkheid), rond 22.00 uur nog wat gedronken en verder geslapen tot half zeven vanmorgen. Plindje heeft Max verzorgt en de jongens in bed gelegd etc. Wat een lieffie is het toch. Ik voel me soms best schuldig. Hij werkt en komt hij thuis, moet hij nog meer doen. Maar het is nu even niet anders.
Alle reacties Link kopieren
Goedemiddag!

Wat is het rustig hier!

Roxanne ligt bij mn ouders (hiernaast) te slapen, de schilder heeft nl al mn deuren gedaan beneden en alles staat open : tocht/koud.

Ze ligt heeeeeeeeerlijk te pitten al vanaf 11:30



Ze heeft trouwens vannacht geslapen van 18:00 tot 4:30 en toen weer tot 8:30 :?



Logeren:

Bedankt voor jullie reacties! het is idd anders ja, de babyfoon brengen ipv de baby... echt oppassen is het dan niet, ja wel oppassen maar logeren niet hè?

Qua logeren heeft ze ongeveer net zo vaak bij mijn ouders geslapen

(de nacht) als bij mn schoonouders.

Tsja, mijn ouders zien dr nou eenmaal meer als M. zn ouders, tis niet anders maar vind het soms wel lullig naar hun toe.



Patries:

Het huilen van Tim is nu 'helemaal' over hè? Fijn hoor.



Indian:

''Er is gewoon nog geen gelegenheid geweest'' haha!:D

Lekker hoor vakantie! gaan jullie ook geen dagje(s) weg?



A1mee:

Nee, Kaya bakt dr nog niet veel van dat viva-en!?:P



Blindje:

Pf balen hoor zo misselijk... sterkte meis! gaat het qua thuisfront wel beter nu? en willen jullie het geslacht weten?

Lieve foto's! Roxanne rand ook alles aan wat los en vast zit!:D



Oef:

Nee, Roxanne is dr nog niet van bewust dat die dingen met tenen onderaan dr beentjes van haar zijn denk ik!:P

Ze heeft ze sporadisch wel een vastgepkat maar ze vind ze (nog?) niet zo boeiend.:)

Het schema wat Mette aangaf qua bijvoeding klinkt mij ook wel goed.

Hoe gaat het vandaag?



Mainecoon:

Fijn! je meissie helemaal goedgekeurd!

Ben heeeeeeel benieuwd deze maand wat Roxan weegt, ze zit ruim over de 8 kilo denk ik..:$.. dat dat zoveel scheelt hè tussen al onze kindjes!?

En ik weet niet ofdat ze het nog gaan herkennen....moet je toch ook een beetje feeling voor hebben....



Tinus:

Hoe is het opstaan gegaan? (6uur, blegh.)

En hoe voelt Manuel zich vandaag?

Ow, wacht nu lees ik je volgende stukje pas... met zn alle snotteren in huize tinus... klote hoor...*;

Ben je wel een beetje productief vandaag?:P



Mette:

Netjes! 3 nachten van 19:00 tot 6:00!!

En je bent nu toch bezig met bijvoeden? meid, ach, als het wat later is dan dat ze kon.... Ik denk dat Roxanne dr ook al écht aan toe is maar ik wacht netjes tot de 6 maanden...(volgende week) we doen toch gewoon ons houden aan die grens? niets mis mee hoor!






:)



Ow! nou zie ik dat je dr vannacht 9 x uit moest... verdorie! moest je ook afkloppen mette!!

Was het bezoek gezellig?



A1mee:

Ik heb precies hetzelfde! Ik denk ook dat Roxanne dr echt al aan toe is maar ook ik wacht netjes af.





Zo! dat was het al weer!



Ik ga het er maar even van nemen dat Roxan bij mn moeder is, ga ik mn badkamer doen!





Liefs, Nurse
Alle reacties Link kopieren


Goeiemiddag Lieve Schatten:D



gister voelde ik me k*t om nog meer te reageren enzo, had wel zo´n btje nog gelezen, maar mn hoofd knalde bijna uit elkaar.



2e schermpje staat al open, dus eerst maar es reageren (we staan alweer op pagina 2:o)



@Nurse

thx, you make me blush:$

wbt schoonouders, ja dat heb ik met de moeder van G. naja, niet zoals jullie omschrijven, maar vertel der wel meer over op de groep.



@Tinus

jezus zeg, knoflooksaus!!!!!



@A1mee

goed bezig geweest, de koelkast gesopt...

t is nog geen borstonsteking (gelukkig) moet t goed warm maken en zachtjes masseren. en jouw tip heb ik ook gekregen, thx!



@Mette

hoe was t met je vriendinnen? gezellig zo, dat mis ik hier wel:(



@Bindje

leuke foto´s.

en n dikke *; voor jouw



@Patries

dat moet ik onthouden...bij 6 maanden ook es proberen.



@IndianRose

guapa=schoonheid (of lekker ding etc)

hier is t zeg maar standaard dat ze dat zeggen. Vooral de omaatjes in de winkel;)

is ook heerlijk om dichtbij t strand te wonen:P

Lekker vakantie, geniet der maar van. Leuk zeg Walibi.



@Mainecoon

aaahhhhh! Melinda is zwaarder als Davina...



@Tinus

melinda heeft ook van die dagen dat ik der af en toe t liefst achter t behang wil plakken, maar dan lacht ze weer zo liefO+

ze lijkt op der moeder:P

Dikke *; voor jou.



@Nurse

maak Melinda nooit wakker voor n voeding, dat wordt ze zelf wel.

Hoe voel jij je?



@Oef

melinda heeft der voetjes heel vaak vast en stopt zo af en toe der teentjes ook in der mondje...



vandaag voel ik me gelukkig iets beter. ik kan geloof ik alleen niet meer zo goed tegen de warmte. gister had ik n paar x het gevoel of ik flauw kon vallen, werd zo af en toe zwart voor me ogen:?

(mss ben ik wel zwanger zonder dat ik t weet;))



Vanmorgen met Melinda naar de kniderarts geweest en ze is weer goed gekeurd. ze kreeg weer 2 prikjes:( en deze keer schreeuwde ze zo hard (met snikken en al) alsof ze werd vermoord;( mijn lief spookje.

Gister maar es verandering gemaakt, savonds voeden op de slaapkamer en moet zeggen ze is dan veel rustiger en slaapt meer.



kom later mss nog wel weer es kijken hier.



Liefs *; en , Gucci xxxxxxxxxxxxx



tabel:



gewicht: 7400

lengte: 65 (kan zijn dat t de vorige keer niet goed gegaan is ofzo, maar hoefde me geen zorge te maken.)

hoofd: 42,8





Alle reacties Link kopieren
Nurse, we willen graag weten wat het is, als het tenminste te zien is. Bij Max zag ik het eerder dan de gyn die de echo maakte, LOL.



Knoflooksaus, toen Des klein was (lees vier maanden!!) wilde iemand hem een stukje brood met marmite geven. Dat hele erge zoute spul dus. Ik denk het even niet zeg!
Alle reacties Link kopieren


Goeiemiddag Lieve Schatten:D

Hallow Guapa!:D




@Nurse

thx, you make me blush:$

Wel ja??:)

wbt schoonouders, ja dat heb ik met de moeder van G. naja, niet zoals jullie omschrijven, maar vertel der wel meer over op de groep.



@Mette

hoe was t met je vriendinnen? gezellig zo, dat mis ik hier wel:( hè... wat doe jij eigenlijk zo heel de dag? Zit je veel?:D

Ik probeer bezig te blijven maar dat valt niet altijd mee!:P



@Mainecoon

aaahhhhh! Melinda is zwaarder als Davina... Aaaaaaah! Roxanne is ruim een kilo zwaarder van Davina en is 2 weken ouder!:o:P



@Nurse

maak Melinda nooit wakker voor n voeding, dat wordt ze zelf wel.

Hoe voel jij je? Goed. Heb net mn badkamer gedaan, beneden verdieping gestoft, gezogen, gedweild en nu boven ff stofzuigen en dan ben ik klaar.

Voel me eigen prima, heb niet het idee zwanger te zijn.

Ik héb af en toe het idee dat ik al wat voel maar dat kan toch helemaal niet? (15 wkn?)



vandaag voel ik me gelukkig iets beter.Fijn!:)

(mss ben ik wel zwanger zonder dat ik t weet;)) Testuuhhh!!!!:D



Vanmorgen met Melinda naar de kniderarts geweest en ze is weer goed gekeurd. ze kreeg weer 2 prikjes:( en deze keer schreeuwde ze zo hard (met snikken en al) alsof ze werd vermoord;( mijn lief spookje. Je hebt die arts toch zeker wel een dreun gegeven hè?!:@;)

Gister maar es verandering gemaakt, savonds voeden op de slaapkamer en moet zeggen ze is dan veel rustiger en slaapt meer. Wij geven de late voeding ook op dr kamer, al vanaf het begin eigenlijk... veel rustiger.. madam is al zo snel afgeleid!





Blindje:

Owwwwwwwwww!!!!! Mogen wij het dan ook weten wat het wordt!?!?!?

Ben toch zooooow benieuwd bij jullie!!! Zou knap zijn hoor 4 jongens!:D




Mn moeder belde net, mn meisje is wakker.O+

Ik ga nog ff hier boven stofzuigen en dan naar hiernaast.

Hier in huis is het nog steenkoud dus ik denk dat ik dr nog maar even daar laat/ daar blijf.:)



Xxx

Alle reacties Link kopieren
Indian Rose:  Ik ben ook heel benieuwd wat de tandarts morgen gaat zeggen. Ik hoop maar dat het meevalt. Maar ik kan me gewoon niet voorstellen dat het zuigflescaries is. Daar is ie gewoon nog veel te jong voor en daarbij poest ik braaf zijn tandjes. Nou ja...even afwachten maar. Ik hou jullie op de hoogte!!

Ik heb ook megaveel zin in de vakantie, maar ik moet nog even geduld hebben. Wij gaan eind juli twee weken naar Italie:D!



Oef: Tim doet dat ook! Als ie niet bij zijn speen kan, 'wurmt' ie hem met zijn voetjes omhoog. Slimme oplossing! Wat eten betreft sluit ik me helemaal aan bij het verhaal van Mette. Behalve dan dat Tim al vanaf zes maanden met stukjes brood is begonnen, op advies van het CB. Maar dat stelt tot op heden nog weinig voor. Er gaat nog niet eens een halve boterham naar binnen.



Mainecoon: thanx! Het was erg gezellig op het CB. Kwam iemand van de zwangerschapsgym tegen en een 'vriendje' van Tim van het kinderdagverblijf. Even leuk gekletst dus. Ik doe zo wel even verslag van hoe het verder was (zie onder dus). Btw: heb jij dat bedje al geleverd gerkegen?? 

Het was een beetje een verjaardag met een dubbel gevoel. Ik heb ooit eens - helemaal aan het begin van dit topic - geschreven dat mijn tante heel ziek was. Zij is dus uiteindelijk afgelopen januari overleden. Was erg heftig allemaal. Maar goed, mijn oom werd dus 50. En normaal vierde hij nooit zijn verjaardag, maar mijn tante vond dat ie dat wel moest doen. Vandaar dat hij toch een 'feestje' hield. 



 Oef: Tim is dol op bruine bonen. Maar hij gaat er idd wel veel windjes van laten. Eergisteren had ie weinig gepoept (tegenwoordig heb ik vaak drie poepluiers op een dag), dus toen heb ik hem gisteren een potje fruit (meestal maak ik het zelf, maar soms is een potje wel handig) gegeven met pruimen erin en ' savonds dus bruine bonen. Eh....nou, ik heb vandaag dus weinig meer te klagen over weinig poepluiers...zeg maar...;)



Tinus: 'k Hoop dat jullie je snel weer wat beter voelen. Verkoudheid is echt ellendig! Wat betreft mijn moeder heb je helemaal gelijk! Ze was ook echt mega-bezorgd in het begin. Is ook wel logisch....Maar ik kan daar niet altijd even goed tegen..zeker niet onder invloed van zwangerschapshormonen:$:$. Lief dat je zo blij bent dat het hier nu helemaal goed gaat.*; Werkze vandaag!



The Nurse: Tim krijgt al een tijdje geen nachtvoeding meer. De laatste fles krijgt ie om half acht en dan gaat ie slapen. Ik maak hem dus niet wakker! Haha...het huilen is idd helemaal 'over'. Hij huilt eigenlijk alleen als ie heel moe is. Of als je hem dus wakker maakt als ie lekker ligt te slapen;)



Mette Mare: je moet je echt niet schuldig voelen over het bijvoeden!!! Het is toch juist goed dat je tot zes maanden hebt gewacht. Iedereen adviseert tenslotte tegenwoordig dat dat het beste is. Ik hoop wel voor je dat het vele wakker worden een eenmalige actie was...!



Blindje: *;





Vanmorgen ben ik dus bij het CB geweest. Alles was weer helemaal oke. Hij zit mooi in het midden van de groeicurven qua lengte en gewicht. Helemaal oke dus. Ze vond hem wel errug snel met kruipen en staan (hij wil de hele tijd staan en 'buikschuift' de hele kamer door.). Aan de andere kant heeft ie in zitten totaal geen interesse. Dat moeten we dus meer gaan stimuleren. Door het voor te doen....(haha....goeie....normaal sta ik de hele avond voor de tv, dus nu moet ik gaan zitten;). Ik vraag me nog steeds of wat ze bij 'voordoen' in gedachten heeft. Maar goed...)



Alleen nu komt het: ik had dus verteld over de plekjes op zijn tandjes. Ze vond het goed dat ik naar de tandarts ga, maar daarbij bedacht ze dat ik  de laatste fles maar eens moet laten vallen (slecht voor zijn tanden...)!! Dat betekent dat ie dus na een half potje en een paar hapjes yoghurt naar bed moet...Nou, ik kan je nu al op een briefje geven dat dat helemaal niks gaat worden. Hij heeft die laatste fles nog hard nodig. Hij 'zuipt' hem letterlijk leeg...Daarbij zou het betekenen dat ie dan alleen nog voeding door de pap krijgt 's morgens en een flesje tussen de middag. Twee flesvoedingen lijkt mij een beetje weinig voor een jongetje van net zeven maanden...???



Maar goed, ik heb inmiddels bedacht dat ik morgen eerst maar eens de tandarts afwacht. En anders kan ik hem altijd na die fles van half acht even wakker maken om zijn tandjes te poetsen...Tja..je moet toch wat. Anyway: wordt vervolgd;)



ps: hij weegt 8.150 gram en is 70 cm.





Alle reacties Link kopieren


@Mainecoon

aaahhhhh! Melinda is zwaarder als Davina... Aaaaaaah! Roxanne is ruim een kilo zwaarder van Davina en is 2 weken ouder!:o:P Max is minimaal anderhalve kilo zwaarder en anderhalve maand jonger....LOL






Ik héb af en toe het idee dat ik al wat voel maar dat kan toch helemaal niet? (15 wkn?)  Ik voelde Max al met 14 weken hoor. Het kan best.








Blindje:

Owwwwwwwwww!!!!! Mogen wij het dan ook weten wat het wordt!?!?!?

Ben toch zooooow benieuwd bij jullie!!! Zou knap zijn hoor 4 jongens!:D Tuurlijk mogen jullie weten wat het word. Ik kan namelijk heel erg slecht mijn mond houden, dus bij Max wist ook iedereen het. Ik wil het liefst een jongen (al is een meid ook welkom uiteraard. Ik denk ook dat dit een jongen word.
Alle reacties Link kopieren
Tsja ik was ook altijd een lichtgewichtje volgens mij dus dat zal Davientje wel van mij hebben. Ik ga nu nog even een dutje doen voordat ik Davina ga halen en dan vanavond zal ik nog wel even wat uitgebreider reageren als ik puf heb *;
Alle reacties Link kopieren
Tsja ik was ook altijd een lichtgewichtje volgens mij dus dat zal Davientje wel van mij hebben. Ik ga nu nog even een dutje doen voordat ik Davina ga halen en dan vanavond zal ik nog wel even wat uitgebreider reageren als ik puf heb *; 
Nou ja lichtgewichtje valt eigenlijk ook wel mee zit ik me net te bedenken ze zit precies op het gemiddelde als ik me niet vergis hihihihi. En ze heeft ook lekkere babyvetjes en kwabjes dus hahaha.
zo m'n vriendin is net weg, was erg gezellig. Noof en haar dochtertje waren net de dikke en de dunne:D

Terwijl haar dochter veeeeeeeeeeeel meer eet, grappig hoor!



Gister waren er nog wat meiden bij me langs gekomen en ze hadden een vakantietasje voor me gemaakt, met lekkere dingen en een heerlijk luchtje van Calvin Klein, euphoria blossom.

Omdat ik niet meekon, had ik dus evengoed nog wat leuks van het weekend! Lief hé!



Noof is vandaag precies zes maanden; je denkt dan toch weer terug aan die dag. Heb net ook even foto's zitten kijken. Sjee wat was ze toen ziek zeg, kreeg er helemaal een brok van in m'n keel. Maar ook hele grappige foto's van Noof die Tris ondergepoept had, en de kaart voor Tris z'n verjaardag had gekregen die de nachtdienst had gemaakt met foto van Noof in de couveuse en haar voetafdruk.



O ja, over het voedingsschema, de pap gaat dan naar 's morgens.



Heb verder niet veel te teuten, heb geen tweede scherm geopend en weet het niet meer uit m'n hoofd.

Ga maar eens eens een koppie thee zetten



dikke kus
Alle reacties Link kopieren
zo m'n vriendin is net weg, was erg gezellig. Noof en haar dochtertje waren net de dikke en de dunne:D

Terwijl haar dochter veeeeeeeeeeeel meer eet, grappig hoor!

Hahahaha! ik zag je berichtje, keek dr vluchtig overheen en las toen:

''Zo, mij dikke vriendin is net weg'' :D:P

Huh? dacht ik, en ben toen pas goed gaan lezen:D



Gister waren er nog wat meiden bij me langs gekomen en ze hadden een vakantietasje voor me gemaakt, met lekkere dingen en een heerlijk luchtje van Calvin Klein, euphoria blossom.

Omdat ik niet meekon, had ik dus evengoed nog wat leuks van het weekend! Lief hé!

Das idd lief!!!

Noof is vandaag precies zes maanden; je denkt dan toch weer terug aan die dag. Heb net ook even foto's zitten kijken. Sjee wat was ze toen ziek zeg, kreeg er helemaal een brok van in m'n keel. Maar ook hele grappige foto's van Noof die Tris ondergepoept had, en de kaart voor Tris z'n verjaardag had gekregen die de nachtdienst had gemaakt met foto van Noof in de couveuse en haar voetafdruk.

Ja, het gaat snel hè....heb pas ook weer de foto's zitten bekijken....

Volgende week is Roxanne ookal weer 6 maanden...tsjee...


O ja, over het voedingsschema, de pap gaat dan naar 's morgens.



Heb verder niet veel te teuten, heb geen tweede scherm geopend en weet het niet meer uit m'n hoofd.

Ga maar eens eens een koppie thee zetten ja, ik ga dr ook maar iets te drinken bij pakken!:)



dikke kus Kus terug!
Groetjessssssssss!!
Alle reacties Link kopieren
hellowww dames



Pfff. krijg steeds een paar minuutjes van mijn aandachtsverslindende knuffelmonstertje. Ze heeft vandaag zo'n dag van: ik wil ge-entertaind worden, en wel NU!

En ze slaapt steeds van die korte slaapjes, een half uurtje 3 kwartier hooguit. Ze ligt er nu al weer voor de 3e keer in vandaag!



Net is de wasmasjien-reparateur geweest... helaas is het een gevalletje terminaal. G*dver.... baal dr wel van, heb ondertussen ook al voor 6 machines aan wasgoed liggen. Misschien maar met de was in bad strax :D. We hebben een beetje veel financiele tegenslagen de laatste weken: mijn accu van de auto stuk.... en daar moet natuuuuuurlijk een superzwaar ding in van 155 euro :?, honden waar ik de deur mee platloop bij de dierenarts (afgelopen 1,5 maand voor meer dan 350 euro versleuteld aan die beesten), nu dus een reparateur en dadelijk een nieuwe masjien, ook nog gezeur met de belastingdienst van zowel NL als BE. *zucht* het houd niet op....

Nahja... liefde is gratis zullen we maar zeggen! *;



Poppedop slaapt dus ik ga even nurse's voorbeeld volgen door de badkamer even uit te soppen!

doei

Alle reacties Link kopieren
owja... en afgelopen zondag was het vaderdag in Belgie... (die mazzelaar, heeft ie gewoon 2 vaderdagen achter elkaar!!!)



En dit zijn mijn twee liefdes:





O+



Nou ga ik echt nuttig zijn... althans... een poging wagen dan :D
Alle reacties Link kopieren


Patries: Oh is dat morgen de tandarts?! Nou ben heel benieuwd wat ie gaat zeggen over Tims tandjes. En jij moet ook toch?

Heb je dat ook gezegd bij het cb dat Tim dan maar 2 flesvoedingen overhoudt? Lijkt mij ook wel heel weinig hoor! Ik heb vaak dat ik achteraf allemaal dingen bedenk maar dan ben ik al te laat.

Gaaf trouwens, weer naar Italië!! Ik had het vorig jaar ook al tegen je gezegd geloof ik, maar dat vind ik zo'n geweldig vakantieland!! Ik vind het alleen erg ver rijden, zeker met een baby. Misschien doen we het weer een keer als Manu wat ouder is of gaan we een keer met het vliegtuig. Voorlopig gaat het geld richting het nieuwe huis dus ik moet nog wel een tijd geduld hebben. Hoe gaan jullie ernaartoe? OOk met de auto? En dan in hoeveel dagen rijden?



Nurse: Het opstaan was, zoals iedere werkdag, zwaaaaar... Haha! Nee hoor, ik begin er wel aan te wennen. Gelukkig slaapt Manuel op mijn vrije dagen meestal wel even door tot 8 uur (hij wordt vaak wel wakker rond 6u, maar na zijn voeding slaapt hij nog wel even.)

En ja ben best productief geweest. Heb in 1 dag een complete Spiderman-reeks voor de Franse markt in elkaar gedraaid... Ben trots op mezelf, haha!



Gucci: Wanneer ga je testen ;) !!!???? Wij zijn benieuwd!!!



Blindje: Oei, die van mij is nog maar een mini-mensje hoor! Bij de laatste keer woog hij nog geen 7 kilo. Ben benieuwd wat hij nu weegt, maar ik moet nog even wachten, want door de aankomende vakantie duurt het nog weer 3 weken voor we weer mogen.



Mette: Gefeliciteerd met Nova's half-verjaardag, Manu is morgen halfjarig! Zou mij benieuwen of hij nu ineens rare sprongen gaat maken. Hee ik bedenk me net ineens dat hij misschien daarom wat mopperig is de laatste paar dagen. Al zou die verkoudheid er ook wel mee te maken hebben.

Mooi is dat hè, de foto's bekijken van de eerste paar weken. Ik word ook altijd een beetje emo als ik aan die heftige tijd denk. Zoveel nieuwe gevoelens kwamen er toen op ons af... En gek hoe snel die gezichtjes zijn veranderd. Als je bedenkt wat ze in die 6 maanden allemaal al hebben geleerd!!



Goed ff de laatste loodjes van de dag en ik mag naar huis. Tot later!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven