Stoppen met de pil: spannend en onzeker!

02-05-2007 11:07 823 berichten
Alle reacties Link kopieren
<img src="file:///C:/DOCUME%7E1/MARJAN%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg" alt="" />
<img alt="" src="/http://i85.photobucket.com/albums/k61/Bila_viva/vivatabel.jpg?t=1178096487" border="0" />
<a id="zoomedLink" href="javascript:void(0);" title="Click to zoom out.">
<img id="fullImage" src="http://i85.photobucket.com/albums/k61/Bila_viva/vivatabel.jpg?t=1178096487" alt="vivatabel.jpg" />
</a><br /><img src="file:///C:/DOCUME%7E1/MARJAN%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg" alt="" /><img src="file:///C:/DOCUME%7E1/MARJAN%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg" alt="" /><img src="file:///C:/DOCUME%7E1/MARJAN%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg" alt="" />
Alle reacties Link kopieren
*** sluipt even binnen ***



Mousie, tis niet makkelijk voor jullie zo in de MMM. Speciaal voor jou dan ook een even dikke *; meid!!! ik duim voor jullie!!



*; Nadine



*** sluipt weer terug naar d'r "eigen" topic *** 
Ik zeg maar zo(o), dat is korter dan dierentuin... :-D
Alle reacties Link kopieren
Mousie: Mag ik vragen hoe lang jullie nu met de MM bezig zijn?

Wij zijn namelijk ook doorverwezen naar een vruchtbaarheidskliniek omdat het zaad van mijn vriend niet goed genoeg is.

Wat heb je allemaal moeten 'doorstaan' voordat ze met IUI beginnen?



x
Alle reacties Link kopieren
Mousie ff een dikke *; voor jou!! Fijn dat alles er bij jou goed uit ziet. Dat scheelt alweer nu maar hopen dat de IUI aanslaat. Wel raar dat je dat met ovulatietesten moet doen als die bij jou niet uitslaan??
Alle reacties Link kopieren
Bedankt Nandine, lief van je! Ben aan de ene kant opgelucht dat ik nu weet dat er wat gebeuren gaat, en zo snel al. Aan de andere kant natuurlijk ook erg gespannen over de afloop......



Bambi: Ik ben (geloof ik) in jan. feb naar onze huisarts gegaan, nadat ik zo'n anderhalf jaar geleden met de pil gestopt ben. Ik had uit voorzorg al temp. curves bijgehouden en dat zag er allemaal erg goed uit. Reden dus om mijn man zijn zaad te laten testen. De uitslag die ik gewoon telefoninsch kreeg was dus zo slecht dat de huisarts ons (mijn man) gelijk door heeft gestuurd naar de Uroloog. Die heeft het zaakje gevoeld en een echo gemaakt, bloed laten prikken op hormonen en een nieuwe zaadtest. Alles prima, behalve dan de zaadtest. Die was nog slechter dan de eerste. Doordat er geen aanwijsbare oorzaak is voor die slechte kwaliteit heeft de Uroloog on door gestuurd naar de Gyn. En vanaf daar weet je het! Het valt allemaal wel mee dus, het kost alleen een hoop tijd..je bent zo weer een maandje of wat verder.

Gelukkig gaat het nu allemaal best snel. Alleen had de assistente een foutje gemaakt, want volgende week vrijdag is een verplichte snipperdag na Hemelvaart. Ik weer gebeld dus, want het lab. is dan alleen open voor spoedgevallen! Gelukkig is de Gyn van mening dat ik zo'n geval ben :D en mag ik dus maandag spoedformulieren halen voor het bloedprikken.
Alle reacties Link kopieren
Bambi; ik hoop dat je wat hebt aan onderstaande. Wat is er bij jullie allemaal gebeurt tot nu toe?



Bila; Thanks! Ik heb de Gyn verteld dat die ovutesten nog nooit hebben gewerkt bij me, maar dan had ik het niet vaak genoeg gedaan zei die. Heb een beschrijving mee gekregen en moet 2 maal daags: 's ochtends bij de 2demaal plassen en s' avonds nog een keertje! Nadeel is dat je ze wel zelf moet betelen die krengen. Ships dacht dat dat je ze ook wel op recept zou kunnen krijgen.......en dan ook nog 2 maal daags. Nou ja je moet er wat voor over hebben!
Alle reacties Link kopieren
hoi mousie,

Wat een rotsituatie. Ik kan me best voorstellen dat je het er moeilijk mee hebt. Ook al dat wachten de hele tijd, bah.

Hopelijk is iui voor jullie toch nog mogelijk want ivf is volgens mij echt heftig.



Bambi,

Leuk om weer eens van je te horen. Ben jij de bambi die vroeger hier ook meeschreef. Wel jammer dat je nog niet zwanger bent. Is verder wel alles goed met je?



Xandora,

Hopelijk wordt jullie tegenbod geaccepteerd. Heb je dan ook ongeveer het bedrag gekregen dat je in je hoofd had?

Bij ons gaat het nu ook hard want ik heb vandaag gehoord dat we zijn ingeloot voor een nieuwbouwwoning, spannend! Wij gaan dus waarschijnlijk straks ook het circus in van ons huidige huis verkopen enzo. Ben benieuwd.



Met Wilger is alles ook ok. Vandaag kwam er kraamvisite met 3 kinderen dus dat was een hele invasie. Wel leuk om te zien hoe kinderen op een baby reageren, heel natuurlijk.



Fijn weekend allemaal,

VV.
Ik geloof in leven voor de dood
Alle reacties Link kopieren
jeetje mousie, wat een verhaal

ik ben erg blij voor jullie dat het er op lijjkt dat bij jou alles oké is ... dat maakt het toch een stuk minder moeilijk allemaal.

Pff, wat een trajekt gaan jullie in nu zeg, slopend lijkt me,



VrolijkeVrouw, gefeliciteerd met de inloting !!!

jeetje! Hoop veranderingen op komst voor jullie nog !
Alle reacties Link kopieren
God, ik weet nauwelijks hoe ik dit hier moet opschrijven. Ik voel me bijna schuldig namelijk. Ik werd ik mijn stopweek van de pil niet ongesteld. Dus op advies van de huisarts een zwangerschapstest gedaan, maar negatief, dus ik kon weer met de volgende strip beginnen. Plindje vertrouwde het niet helemaal. Omdat de eerste test bij Max niet zo duidelijk was en de tweede wel, wilde hij graag dat ik vandaag weer zou testen. Ik dacht ach, wat is zeven euries voor een beetje geruststelling. Dus vanmorgen de test gedaan en binnen een minuut twee streepjes. Door de pil heen dus. Die is inmiddels ook bevorderd tot de vuilnisbak. Sta zo ongeveer in shock. Een vierde is welkom, maar die pil was juist om dat nog te voorkomen. Moet dus nog even aan het idee wennen. Maar goed,



Ik ben dus ZWANGER!!!!
Alle reacties Link kopieren
*** sluipt weer een keer binnen... ***



Blindje!!!!! Gefeliciteerd meid!!! Het zal nu wel ff wennen zijn aan het idee na al dat "gedoe" met Plindje, maar zoals je al typt, een 4e is meer dan welkom!!! Geniet ervan!!!



*; Nadine



*** sluipt weer weg... ***
Ik zeg maar zo(o), dat is korter dan dierentuin... :-D
Alle reacties Link kopieren
jee, blindje! Gefeliciteerd!!! wow, wat een snelle actie! Niet schuldig voelen hoor, jij kan er ten eerste niets aan doen en ten 2e steekt iedere vrouw nou eenmaal anders in elkaar, toch? Wel heel leuk, is Plindje zich een hoedje geschrokken en hoe gaat het nu trouwens tussen jullie? Veel plezier, en hopen dat deze zwangerschap een eitje wordt voor je, want jij hebt het aardig voor je kiezen gehad met Max in je buikie!

Mousie, wat ingewikkeld allemaal he? Vind je het moeilijk om het lichamelijke nu van het medische te scheiden? Hoe moet ik dat uitleggen? Ik was daar altijd een beetje bang voor, toen we op het punt stonden om de MM in te gaan. Dat het een beetje teveel een witte jassen-verhaal zou worden en een beetje te weinig een zaak van mijn partner en mij. Hoe ervaar jij dat? Hoe dan ook moet je maar denken, er wordt nu wat aan gedaan en gezocht naar een oplossing. Jullie zijn vast snel ook trotse ouders. Het lukt jullie wel, hou vol!

Marit, hoe is het met het getrappel in je buik, al ongeduldig aan het worden?

Liefs, Taurus
Alle reacties Link kopieren
En Mousie: Ik weet niet hoe groot zo'n eitje gemiddeld is, maar wow, 2 cm.! Een superkind kondigt zich aan! Tatataaaa!!!
Alle reacties Link kopieren
jeetje blindje :o

als ik jou zo hoor:  gefeliciteerd !!!:R



Ga je inderdaad maar niet te lang schuldig voelen,

hoewel ik toch ook wel zou hebben hoor denk ik! Het voelt zo oneerlijk naar de meiden die al zó lang bezig zijn toe....maar daarom is het jou niet minder gegund !!



Wat Taurus ook vraagt; hoe is het met jou en Plindje ?

Lijkt me gezien eerdere huwelijksproblemen die je noemde toch wel lastig nu?



Beetje stomme gedachte hier; laat je er niet door in onzekerheid brengen...

maar kan je wel nu ineens met de pil stoppen?

Krijg je niet alsnog een onttrekkingsbloeding die misschien het prille begin van zwangerschap meeneemt ? Of weet je qua termijn zeker dat het al goed is ingenesteld ?
Alle reacties Link kopieren
Trouwens

een eitje is geen 2cm hoor!

het follikel waaruit het vanuit eierstok wordt gelanceerd kan door het vocht etc. om het eitje heen wel makkelijk 2cm doorsnede hebben!
Alle reacties Link kopieren
Blindje Gefeliciteerd joh!!! Je moet je vooral niet schuldig voelen hoor, het is toch heel fijn voor jullie. Tuurlijk wil ook graag graag graag, maar dat neemt niet weg dat ik een ander het dan niet gun. Lekker genieten met Plindje meid!



Bedacht me vanochtend ineens dat ik mannetje natuurlijk wel bij de inseminatie wil hebben. Stel je voor dat het zou lukken, dan zou hij niet eens bij het tot stand brengen aanwezig zijn geweest. En dat kan natuurlijk echt niet.

Nu komt alleen nog het moeilijkste deel (voor mijn gevoel) en dat is het aan mijn ouders vertellen. Daar kom ik nu niet meer onderuit helaas. Ppffff nog even flink nadenken hoe ik dat ga aanpakken :(.
Alle reacties Link kopieren
Natuurlijk moet hij daar bij zijn! Al is het maar om jou bij te staan...

laat staan om bij 'de verwekking' te zijn! Zal hij zelf toch ook wel willen?



Waarom kom je er niet onderuit om het aan je ouders te vertellen?

Ik zou eigenlijk niet weten of ik dat vooraf al zou doen, of pas als de zwangerschap een feit is.

Ik kan me indenken dat ik niet echt open zou staan voor emoties van anderen, aan mezelf zou ik al genoeg hebben! Of...je krijgt van die goedbedoelde opmerkingen die het probleem bagetalliseren ofzo.



Hm..ik denk dat ik het evt. pas zou vertellen bij het goede nieuws dat er een kindje op komst is!

Dan kan je makkelijker uitleggen dat het helaas wel lang geduurd heeft, wat voeten in aarde had..maar dat het gelukkig mbv gynaecologische hulp wel gelukt is !



Wat een druilerige dag weer vandaag :(

Rustig dagje dus weer!

Morgen met schoonouders op pad, voorstel schoonmoeder was eerst een wandeling maken met daarna lekker wat eten.

Meteen maar uitgelegd dat ik toch echt niet veel langer dan 10-15min. meer kan lopen!

Op een of andere manier lijkt ze hele zwangerschap al niet goed te snappen hoe ik er in sta.

Zo mailde ik van de week naar haar om adres-gegevens van familie te cheken en heb ik meteen maar eens gevraagd hoe het met ze ging.

(andersom is het vaak wéken stil, geen interesse oid naar hoe het hier gaat)

Meteen ook verteld dat we weer een controle hadden gehad, dat alles oké is.

Mailt ze terug met 'wil het er nog niet uit?'

NEE ! Gelukkig niet zeg !

Zullen we in ieder geval tot week 38wachten????

Hihihi, zo klinkt het erg weinig problematisch, maar haar kennende in andere gesprekken denkt ze dat ik heel ongeduldig ben en is zij er van overtuigd dat het toch pas na 41weken komt ofzo.

Dus uit haar opmerking 'wil het er nog niet uit'  hoor ik soort van "zie je nou, het komt heus niet vroeger"



:P snappen jullie me nog ?



Gisteravond trouwens was ik met V. even op de logeerkamer waar nu het bed ook op klossen staat.

Stom genoeg ging ik even op het bed zitten/liggen en ik kreeg acuut zo'n angst-zenuwen-vlaag over me heen. Brrr...ik hoop echt dat het nog even blijft zitten want zoals ik er nu over denk gaat het me helemaal niet lukken :(
Alle reacties Link kopieren
Marit; ik werk met mn ouders in het bedrijf. Ik kan dus niet weg zonder uitleg, want zij moeten me vervangen...............

Hoop dat je er een beetje uitkomt met je schoonouders. Het is wel wat hoor, rare wezens soms!
Alle reacties Link kopieren
Ik ben gisteren naar het ziekenhuis geweest voor mijn bloeddruk controle en die was goed dus de medicijnen konden nu voorgoed de vuilnisbak in. Ik was afgelopen dinsdag al gestopt op advies van huisarts omdat mijn bloeddruk toen al erg stabiel en goed was. Nu gisterochtend eerst bij de arts mijn bloeddruk laten doen en toen was die 125/85. Ze hadden dit liever omdat ze bang waren dat mijn bloeddruk zou stijgen in het ziekenhuis vanwege emotionele gevoelens en dat was die ook gestegen tot 135/90 maar ze waren er tevreden mee. Het was ook best emotioneel, maar aan de andere kant vond ik het ook fijn om al die zwangere vrouwen te zien, raar he. Wat ik wel moeilijk vond is dat er een vrouw naast me kwam zitten met een piepklein babytje (waarschijnlijk voor nacontrole) en toen moest ik wel even een paar keer slikken, ook wel raar want als mijn vriendin op visite was met de kleine had ik dit niet. Toen kwam ik bij de arts binnen (nog nooit gezien deze mevrouw, want dit is echt een spreekuur voor vrouwen die hoge bloeddruk krijgen na de zwangerschap), ze was heel lief, maar toch had ik maar weinig met haar. Ik vond haar ook erg jong, niet dat dat uitmaakt natuurlijk, ik heb wel even op de naambordje gekeken wat ze was qua functie -> arts-onderzoeker. Ze was ook niet op de hoogte van mijn situatie was me irriteerde, maar goed ze vond een brief en waarschijnlijk stond het er met koeienletters want ze was binnen 1 seconde op de hoogte. Toen vroeg ze naar thuissituatie en hoe ik me nu voel en toen moest ik huilen. Ja de emoties heb ik niet onder controle, als er een goede vriendin bij me is hoef ik niet te huilen maar bij zo wildvreemde waar ik niets mee had wel. Ze had volgens mij ook geen idee hoelang geleden het gebeurd was want ze vroeg wanneer ik weer wilde gaan werken, WHAT?!?! waarop ik antwoorde ik ben net 3 weken geleden bevallen dus ehhh ik heb gewoon nog zwangerschapsverlof. Toen wilden ze nog wat andere dingen doen zoals nacontrole maar ze had door dat ik daar geen behoefte aan had met haar, ik zei ook tegen haar dat ik over 3 weken een afspraak heb met mijn eigen gynaecoloog voor nacontrole (volgens mij was ze ook nieuw in het ziekenhuis, want ze dacht dat mijn gyn een man is (toen ik haar naam zei), maar ze is toch echt een vrouw. Anyway ik ben van de medicatie af gelukkig. Nu hoop ik dat mijn hartkloppingen ook snel weggaan, het is echt al een heel stuk minder maar af en toe nog wel last van, maar goed ik ben nu een paar dagen van de medicatie dus daar zal mijn lichaam ook wel weer aan moeten wennen.



BLINDJE: VAN HARTE GEFELICITEERD

Ik ben echt blij voor je en je moet het gewoon lekker vertellen hier hoor, ik vind het juist super om te horen. Ik hoop dat ik dit ook over een paar maanden weer kan melden. Heb je al een nieuw topic geopend voor je uitgerekende datum en wanneer is die ongeveer? Wel bizar zeg zwanger door de pil heen, dat was de vorige keer toch ook?



Pepper: wat vervelend zeg dat je pas over 4 weken in het ziekenhuis terecht kan. Ik heb toen mijn termijnecho niet in het ziekenhuis gehad maar bij een speciaal centrum voor echo's waar mijn verloskundige een afspraak maakte voor 1 week later, misschien kan je hier ook eens informeren.



Mousie: ja ik was forummer van de maand geworden en ik heb de vragen voor ze beantwoord dus het zal er binnenkort wel komen te staan.

Dat klinkt allemaal spannend zeg voor jullie, maar het gaat nu wel aan gewerkt worden. Ik zou je man/vriend wel meenemen, want dan is die erbij geweest bij het moment, toch spannend om samen te doen toch. En ja over het vertellen, ik zou wachten tot het moment daar is en jullie zwanger zijn, anders krijg je toch iedere de keer weer de vraag van en is het gelukt of goedbedoelde adviezen. Kan je niet zeggen dat je naar het ziekenhuis moet voor bijvoorbeeld ehhhhhh bloedprikken ofzo.



Liefs
Alle reacties Link kopieren
DANK VOOR ALLE FELICITATIES



Ik vond het moeilijk om hier te vertellen. Ik kan me heel goed voorstellen hoe het is als je zelf de MMM ingaat of al hel lang bezig bent en iemand komt melden dat ze door de pil heen zwanger is van de vierde.



Relatietechniserwijs: tja, we waren al aan het proberen de boel te redden en nu doen we dat dus zeker. Het moet gewoon lukken. Veel praten en praten en nog meer praten. Het ging al iets beter, dus we blijven maar gewoon op deze lijn zitten.



De pil: Ian (microgynon 30) en Des (microgynon 50) zijn alletwee door de pil heen gekomen. Daarna aan de Marvelon gegaan. Bij Max was ik wel gestopt met de pil en daarna dus weer met de Marvelon verder gegaan. nou dat helpt dus ook niet echt. Ik wacht wel af hoe het gaat lopen. ben altijd bang dat het mis zal gaan, want ik heb er al drie miskramen opzitten. Gewoon rustig afwachten...... Jeah right, ikke rustig.



Enne de uitgerekende datum is rond 16 januari. Dat is vier dagen voor Max een jaar word.....
Alle reacties Link kopieren
Hey Zonnebloem,

fijn te horen dat het bloeddruk verhaal nu afgerond is joh!

Wel een hele ondernemen zo te horen, zéér irritant lijkt me dat als je iemand treft die duidelijk niet helemaal op de hoogte is en ook nog eens nieuw lijkt te zijn daar.

Maargoed, over 3 weken weer je eigen gyn. gelukkig.

Gek fenomeen inderdaad dat je juist bij vreemden je emoties soms makkelijker kunt laten gaan he?

Nou, als je ze maar kunt uiten zo af en toe.

Iemand vroeg het al eerder...hoe kunnen jij en je man dit samen oppakken?

Heb je veel aan elkaar? Misschien ook juist niet ?



Blindje, tussen Max en ukkie gaat misschien gewoon wel precies een jaar zitten ::)

grappig hoor!



Mousie, is het een tussenoplossing om om andere redenen naar het ziekenhuis te moeten ?

Of zit je er niet mee je ouders al in te lichten?
Alle reacties Link kopieren
Marit: ja ik heb echt heel veel aan mijn man,het is echt een schatje. En daarnaast zitten we ook op 1 lijn dus dat maakt het verdriet en verwerken makkelijker als je zoveel steun aan elkaar hebt. En ook over de toekomst denken we hetzelfde, dat we er graag een broertje of zusje bij willen hebben voor Thijs.

Maar goed eerst mijn lichaam herstellen. En voorlopig vloei ik nog, pfff begin ik ook aardig zat te worden, aanstaande woensdag wordt dat 4 weken, maar goed het is maar weinig hoor nu, maar ik wil ook wel weer een dag zonder maandverband. Ik had het idee dat mijn borsten ook weer meer gevoelig zijn en ik had migraine de laatste dagen, dit had ik normaal ook tijdens mijn eisprong, dus volgens mij is dat alweer aan het werken, zal je zien ben ik net klaar met vloeien en dan ga ik ongesteld worden
Alle reacties Link kopieren
Blindje wat een geweldig nieuws! Jeetje, echt ongelofelijk.



Zonnebloem, fijn dat je bloeddruk weer ok is. Wat belachelijk dat gevraagd werd wanneer je weer gaat werken. Dan snap je er echt helemaal niets van.

Fijn dat je man zo'n lieve schat is. Hopelijk kunnen jullie je snel weer bij een zwangerschapstopic aansluiten.



Marit: ik snap het wel van je schoonmoder. Je 'hoort' er dan toch meer in dan dat er gezegd wordt. Heel irritant. Ik noem dat 'zeggen zonder het te zeggen' (dat ze eigenlijk zegt: zie je wel het komt toch nog niet). Maar je kunt haar er niet op aanspreken omdat ze toch 'alleen maar' vraagt of het er nog niet uitkomt. Ik word ook werkelijk gek van zulke toestanden.



Mousie: de inseminatie is best wel een moment volgens mij. Dat zou ik ook samen willen meemaken asl het enigzinds kan. Vind je het niet ook een opluchting als ouders er van weten. Dan kun je tenminste je gevoelens ook uiten in het bijzijn van jullie ouders. Misschien kunnen ze jullie steunen.



Hier alles goed. Wilger is voor het eerst op visite geweest bij opa en oma. Oma blijft herhalen: wat is ie toch lief, wat een mooi mannetje. Opa zit meer op het spoor van: je moet maar gauw leren fietsen, dan trekken we er samen op uit. Heel speciaal om mijn ouders zo te zien opgaan in Wilger.



Het beste ermee en welterusten,

VV.
Ik geloof in leven voor de dood
Alle reacties Link kopieren
WAAAAAAAAAAH blindje..gefeliciteerd!!!! Ik wist niet was ik las....paar dagen niet gekeken en wow...super hoor! Geniet er van samen met plindje. Die pillen werken allemaal niet bij jou volgens mij...



liefs zaas
Alle reacties Link kopieren
<img style="WIDTH: 425px; HEIGHT: 477px" height="397" src="http://www.stbernardus.net/project/moederdag/versje3.gif" width="291" />
Alle reacties Link kopieren
Goedemorgen,



FIJNE MOEDERDAG VOOR ALLE MAMMA´S!!!



Hier kwamen de heren om ongeveer zeven uur de kamer ingestormt om Plindje uit bed te trekken voor het maken van ontbijt. Dit om het fiasco van vorig jaar te voorkomen. (Werd toen wakker gemaakt met: Mamma, fijne moederdag, hier zijn je kadootjes en kom je uit bed, want we hebben honger!) heb dus koffie, thee, sap en een appeltje op bed gehad en de rest van het ontbijt maat beneden gegeten. Van de jongens zelfgemaakte moederdag kadootjes. En dat is nu echt het leukste aan moederdag. Die zelfgemaakte frutsles en geschreven rijmpjes enzo. De rest hoeft van mij niet zo. Van Max heb ik een bak Ben & Jerry´s caramel chou chou gehad. Jummie! O+



Gisteravond groot drama hier. ;( Ik gaf de hamster eten en het beestje was in geen velden of wegen te bekennen. Shit. Plindje dus de bak opengemaakt en gekeken en ja hoor, het ding was kassie. Dus om elf uur ´s avonds Des uit bed gehaald om te vertellen dat zijn Snippie (zo heette het beestje) dood was. Als we het hem pas vandaag hadden vertelt, was het namelijk helemaal zo lullig geweest. Komt hij vrolijk met zijn moederdagkadootje binnen en moet ik hem dan vertellen dat hamster nu een sterretje is. Dus gisteravond maar gedaan. Tranen met tuiten en mamma deed gezellig met hem mee. Niet zozeer om de hamster, maar mijn kind heeft groot verdriet, dus mamma ook.


Daarbij ben ik weer zo emotioneel als een balletje de laatste week ofzo. En ik eet alles wat los en vast zit om vervolgens misselijk te worden. Hmmmm. Hoe zou dat nou komen? Er komen ook ineens weer druppeltjes uit mijn tepel. Dat is toch al zeker een maand of twee weg en nu weer terug.







IK WENS ALLE ZWANGEREN EN NOG NIET ZWANGEREN EEN FIJNE MOEDERDAG VOOR VOLGEND JAAR! DAT WE DAN MET ZIJN ALLEN VAN ONZE UKJES KUNNEN GENIETEN.
Alle reacties Link kopieren
Blindje, dat lijkt me inderdaad zó leuk!

Die zelfgemaakte dingen...heerlijk!



Ik moet maar eens gaan nadenken over komende vaderdag!

Dan zal V. toch wel vader zijn hoop ik !



Misschien afdruk van handje/voetje op een t-shirt ofzo?

hihi, goede ideeën zijn welkom !

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven