Stoppen met de pil: spannend en onzeker!

02-05-2007 11:07 823 berichten
Alle reacties Link kopieren
<img src="file:///C:/DOCUME%7E1/MARJAN%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg" alt="" />
<img alt="" src="/http://i85.photobucket.com/albums/k61/Bila_viva/vivatabel.jpg?t=1178096487" border="0" />
<a id="zoomedLink" href="javascript:void(0);" title="Click to zoom out.">
<img id="fullImage" src="http://i85.photobucket.com/albums/k61/Bila_viva/vivatabel.jpg?t=1178096487" alt="vivatabel.jpg" />
</a><br /><img src="file:///C:/DOCUME%7E1/MARJAN%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg" alt="" /><img src="file:///C:/DOCUME%7E1/MARJAN%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg" alt="" /><img src="file:///C:/DOCUME%7E1/MARJAN%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg" alt="" />
Alle reacties Link kopieren
Blindje: Bij deze wil ik je feliciteren met je zwangerschap alhoewel ik groen en geel zie van jaloezie :$, mijn excuses maar ik gun jou en plindje en de rest van jullie kids natuurlijk een 4e wereldwondertje erbij!



Voor alle zwangeren en net bevallen dames: Ik wens jullie een fijne moederdag! Want ook als je zwanger bent ben je in feite al een halve moeder.



Marit: Zo'n voet of handafdruk is een heel erg leuk cadeau en jullie beeb zal zich dan wel al aangediend hebben hoor. Heb jij nog wat gekregen van je mannetje voor moederdag?



Zonnebloem: Gelukkig dat je heel erg tros op Thijs bent en dat je de foto's met iedereen wilde delen omdat je zo gelukkig bent ondaks dat jullie dappere ventje nu in de hemel is. Misschien ligt kleine Thijs nu in de armen van je moeder in de hemel en houden ze elkaar gezelschap.

Ik wilde ook graag je foto's zijn maar ik voelde me te bezwaard om het te vragen daar ik niet zo goed weet om te gaan met emoties.

Heel erg fijn dat je alles samen met je man kunt delen en dat jullie elkaars rots in de branding zijn. Ik weet zeker dat jullie Thijs ooit terug gaan zien en natuurlijk krijgen jullie in dit aardse leven een prachtig zusje of zoontje voor Thijs erbij.



Het lijkt me inderdaad vreselijk om een ommetje te maken zonder kinderwagen met baby erin. Ook lijkt het me heel naar om alle symptomen te hebben van net gebaard zoals lekkende borsten en geen baby om te voeden. Hoe ga je hiermee om? Hebben jullie deze 1e zo gewenste en toch ook weer niet moederdag een beetje omgekregen?



Vr. Vrouw: Ik heb de foto's van Wilber gezien, leuk kereltje is het! Sommige mensen vinden kinderen leuker dan baby's omdat ze er voor hun gevoel wat meer kunnen doen zoals fietsen, stoeien, voetballen, hinkelen, verstoppertje e.d.



Mousie: Ik zie jou ook wel weer op een ander topic :)



Hier weer alle symptomen van ovulatie; pijnlijke borsten en drukkend gevoel in baarmoeder. Het lijf lijkt de werken nu de andere factoren nog ;)



Groetjes en fijne moederdag allemaal.
Alle reacties Link kopieren
2good4you: als je de foto's van Thijs niet wilt zien voor jezelf dan kan ik dat begrijpen hoor, maar als je ze wel graag wilt zien moet je je email adres even achterlaten op de MSN en dan stuur ik ze je graag, omdat we trots zijn op onze mooie Thijs. Ja die lekkende tieten is minder fijn. Nadat ik uit het ziekenhuis kwam groeide mijn borsten met wel 3 maten en dit was erg pijnlijk want ik had ook veel last van stuwing. Het was ook emotioneel wel confronterend toen er melk uit ging komen, want ja zoals je het al zegt had ik dat het liefste aan Thijs gegeven. Er werd me wel aangeboden vanuit het ziekenhuis om hier medicijnen voor te slikken, maar daar zaten ook weer veel bijwerkingen aan dus dat zag ik niet zitten en daarnaast zag ik het ook wel als een deel van het rouwproces. Ik had nu al de laatste 2 weken geen last meer gehad van lekkende tieten, tot vanochtend in bed toen was ik weer aan het lekken, misschien omdat ik erg aan Thijs aan het denken was dat schijnt het ook te stimuleren, maar goed die andere dagen denk ik ook veel aan Thijs en toen had ik er geen last van. Misschien omdat het moederdag is, ik weet het niet, maar het is nu weer over. Ik had van de week ook weer last van mijn migraine (9 maanden geen last van gehad) die ik altijd rond de eisprong had, dus misschien dat mijn hormonen weer bezig zijn.



Bij jou ook zo te horen met je hormonen en eisprong, neem het ervan he meid :)

Ik zag trouwens dat jij niet meer in de tabel staat, waarom niet (ja misschien dat ik ook wel wat gemist heb de laatste weken?)



Blindje: fijn dat je zo lekker verwend bent vandaag. Ben je er al aan gewend dat je weer zwanger bent? Heb je het al aan familie of vrienden verteld?



Liefs
Alle reacties Link kopieren
hallo meiden,



even een ego bericht van mij.

sinds gisteravond krampen en bloedverlies dus dit word een miskraam denk ik.

ik heb de vk gebeld en die vertelde dat alles wat ik kan doen is afwachten, en mocht het bloedverlies zo erg worden dat ik haar nog een keer kan bellen, dan komt ze.

ik mag haar straks rond 9 uur weer bellen om te vertellen hoe het gaat, nou slecht dus!

ze zal waarschijnlijk mijn 1e echo gaan vervroegen om te kijken hoe het ervoor staat!ik ga van het ergste uit, dan kan het alleen nog meevallen.

ik voel me ellendig, heb weinig tot niet geslapen en wat ik heb geslapen daarin droomde ik er ook nog over.

ben misselijk van de zenuwen , het gebeurd zo vaak en je leest het zo vaak op dit forum, maar jezus het is wel ff anders als je het zelf mee maakt.



ik hou jullie op de hoogte.



gr
Alle reacties Link kopieren
Meisje toch. Ik blijf voor je duimen hoor. Het kan ook nog goed zitten echt waar. Ik heb drie keer een miskraam gehad. Bij Max kreeg ikook bloedverlies en kramp en dacht dat het dus weer mis zou gaan. Maar hij bleef gewoon zitten en ligt nu in zijn bedje te brabbelen. *;





Hier zijn we over de eerste schok heen. En uiteraard weet de familie enzo het al. We zijn gewoon niet zo goed in ons mond houden. Bovendien als het mis zou gaan, kunnen we alle steun gebruiken. Ik ben alleen nog niet echt misselijk. En dat stemt me niet echt hoopvol. Hoe stom dit ook klinkt, maar als ik misselijk ben, weet ik dat het goed zit. Bij de miskramen was ik helemaal niet misselijk, bij de jongens wel. Ach ja, we wachten het af. ga de 24ste naar de gyn. Krijg ik meteen een echo (lang leve de gyn). Ian wil graag een broertje. Maar wel eentje met een naam met drie letters in verband met de chocoladeletters met sinterklaas (anders krijgt de andere meer). Des vond het wel een beetje snel zei hij (oud wijf). Mijn moeder was dolenthousiast en mijn schoonmoeder zei: `Nu al? Is dat wel verstandig?' Ach ja, die reactie ga ik nog vaker horen denk ik zo. We hebben trouwens niet aan de familie verteld dat het door de pil heen was. Krijgt het kindje meteen zo´n stempel van ongelukje en dat wil ik niet. En we hebben toch geroepen dat een vierde er wel zou komen, dus het valt niet op...
Alle reacties Link kopieren
Jeetje pepper, ik duim voor je dat het toch nog goed zit, hoeveel weken ben je nu? Ik heb het ook gehad rond de 10 weken tot en met de 16e week en ik ben nu tonnetje rond bezig met de laatste loodjes. *;*;

En voor jou ook Blindje, ik brand een extra kaarsje voor je*; het gaat vast goed.
Alle reacties Link kopieren
Oh Pepper toch !

Gatverdamme wat zul jij je nu rot voelen!

Sterkte de komenden uren...
Alle reacties Link kopieren
Pepper; dikke knuffel van mij *;! Rustig aan, maar snap dat dat makkelijker gezegd is dan gedaan. Ik duim voor je iig!



Blindje; gaat vast goed komen met jullie.Ik zou mijn misselijkheid graag naar je toesturen, haha. Helaas heeft de mijne een andere oorzaak en zal je dus wel niet helpen.



Marit; hoe gaat het? Je bent er nog niet flauw van dus? Het wordt nu toch wel spannend hoor!
Alle reacties Link kopieren
hallo meiden,

jullie zijn lief!*;

ik kan straks nog voor een echo dus ik ga zo naar huis, ff relaxen onder de douche en met me mannetje kijken wat ze er van zeggen.

ik hou jullie natuurlijk op de hoogte.

enne duimen he!



gr, angelique
Alle reacties Link kopieren
en of ik voor jullie duim!



fijn dat jullie nu al voor een echo terecht kunnen,

onzekerheid is vreselijk!





Hier gaat het verbazingwekkend goed nu in de laatste periode!

Vooral 'snachts klachten van bekken/rug .. maar als ik eenmaal op ben trekt het zo goed als weg.

Ik vraag me af of het missen van klachten betekent dat het nog weken kan duren ????
Alle reacties Link kopieren
he pepper wat naar voor je,ik duim voor je mee.

Blindje,van harte,hopelijk blijft alles goed gaan.



Ons huis is verkocht voor de vraagprijs,we hadden 2 bieders dus de eerste bieder kon kiezen,of de vraagprijs of niet.

Alleen het nadeel is dat we er voor 11 julli uit moeten,dus dat wordt hard op zoek naar een nieuw huis,hopelijk blijft mijn man niet zo kritisch met zn eisen(tuin,min 100m3,max 200,000 enz)

ben vanochtend druk bezig geweest op internet en had wat leuks gevonden,vanavond even overleggen.

dus ik zal mij even afzijdig houden voorlopig.



Ik wens ieder veel sucses met de zwangerschappen en zwanger worden,en hoop halverwege julli weer van de partij te zijn



xandora
Alle reacties Link kopieren
Marit; fijn dat het allemaal zo goed gaat met je zwangerschap! Alleen 's nachts lijkt me idd erg moeilijk slapen. Nog even volhouden dan maar.



Pepper; hopelijk kom je je straks met goed nieuws melden op het forum. Ik  voor jullie!



Xandora; wat top zeg, zomaar jullie huis verkocht! Dus er breken drukke tijden aan voor nu. Heb je, als het allemaal niet lukt de mogelijkheid om ergens te logeren of wat te huren. Lijkt me niet verstandig om overhaaste beslissingen te nemen mbt tot een koopwoning. Suc6!



Zonnebloem staat in 'forummer v/d maand!

Top hoor zonnetje.....*;



Dinly; met jou ook alles in orde? Mis je hier al een tijdje namelijk.



Ik moet vrijdag bloedprikken, heb gister de formulieren gehaald voor spoed bloedprikken. Het lab is officieel vrijdag gesloten, maar de gyn wilde perce mijn progesteron meten een week na mn ei. En dat dit nou net is als ze in het ziekenhuis een verplichte vrije dag hebben, tja..... Wil het nog even afkloppen want die muts van een assistente wilde de formulieren eerst niet afgeven. Gelukkig is het wel gelukt, nu nog hopen dat het vrijdag in orde komt! Over 1,5 week gaan we op vakantie, ik ben nu flink aan het duimen dat ik de 23/24ste ongesteld wordt. Ben ik er tegen de tijd dat ik in bikini lig vanaf en kan ik de 12de dag van de cyclus langs komen voor een echo en de IUI afspraak.
Alle reacties Link kopieren
Xandora, gefeliciteerd met de verkoop !!



wel kortdag voor jullie nu zeg...jeetje !

vééél zoeken naar huizen, snel gaan kijken... ik ga voor jullie duimen !



(ben erg benieuwd naar wat je vanavond gaat bespreken....linkje misschien?

ben gek op huizen-jacht ! )
Alle reacties Link kopieren
mousie, ik neem toch aan dat je vrijdag je bloed geprikt krijgt !

en zo niet... laat je ze maar de dienstdoende gynaecoloog oppiepen voor uitleg.

Eerder dan dat ga je niet weg !



Fijn vooruitzicht, jullie vakantie!

geeft wel even welverdiende rust lijkt me...



Pepper, meld je je zo wel even??

zit hier erg met jullie mee te leven!
Alle reacties Link kopieren
*; 

Pepper..ik ga richting bed en zie helaas nog geen bericht van je,

krijg er geen goed gevoel bij :(



Ik hoop dat het niet nodig is, maar bij deze vast een dike virtuele knuffel voor jullie
Alle reacties Link kopieren
sorry meiden voor mijn late reactie!

was ook zo hectisch allemaal gister.



maar goed rond een uur of 2 waren we in het ziekenhuis.

vrij snel geholpen ook.

eerst een buitenwaardse echo geprobeerd, nou dat werd niks, want je zag niks.

toen een binnenwaardse, daar zat het vruchtzakje en ze kon zien dat ik pas een week of 6 zwanger zou zijn.

onder het vruchtzakje zat een bloeduitstorting, hoe die daar gekomen is wist ze niet maar dat zou wel de verklaring van het bloedverlies kunnen zijn.

nou na een beetje zoeken in het vruchtzakje, zag ik hem, helemaal verstopt in het uiterste puntje, een kloppend puntje! HET HARTJE!!!!!!!

ik was gelukkig nog steeds zwanger! ppffff wat een opluchting zeg.

dus tot nu toe , so far so good.

ik ben dus nog heel pril zwanger en het is afwachten hoe het verder loopt, maar voor nu zijn we heel blij en gaan we ervan uit dat het goed blijft gaan!



nogmaals sorry dat ik jullie zo lang heb laten wachten met het goede nieuws, maar ben vroeg me bedje ingedoken omdat ik die nacht daarvoor geen oog dicht had gedaan!

iedereen bedankt voor het duimen, zo zie maar weer dat dat toch helpt soms!!!

dikke *; aan alle meiden hier!!!



gr, angelique
Alle reacties Link kopieren
Pepper: :) *;:gwab:
Alle reacties Link kopieren
Pepper, wat goed!!!! *;
Alle reacties Link kopieren
*** Sluipt weer een keer binnen ***



Pepper!! Wat een fijn nieuws zeg!  Ik duim me suf dat het goed blijft gaan!!



*; Nadine



*** en is weer vertrokken... ***
Ik zeg maar zo(o), dat is korter dan dierentuin... :-D
Alle reacties Link kopieren
:R Pepper!

Dát is goed nieuws...godzijdank !
Alle reacties Link kopieren
hej meiden,

ja idd goed nieuws gelukkig.



jullie allemaal bedankt voor de steun en het duimen(wel nog ff door duimen voor de komende 6 weken in ieder geval)



gr, angelique
Alle reacties Link kopieren
Hoi,

Pepper wat een geweldig nieuws dat het toch nog allemaal goed zit! Jeetje wat zal dat schrikken geweest zijn voor jullie.



Mous: veel succes vrijdag.



Xandora: gefeliciteerd mat de verkoop van jullie woning, hartstikke goed.

Het is wel snel om nu nog een huis nodig te hebben voor 11 Juli. Ik hoop dat jullie ergens kunnen logeren of dat je tijdelijk iets kunt huren via direct wonen of zoiets. Als je nu een huis koopt is het veel kans niet op 11 Juli al opgeleverd (lijkt mij tenminste).



Blindje: er zijn altijd mensen negatief over zwnagerschap. Het zijn er meestal niet veel maar je hebt ze er altijd tussen zitten. Gewoon lekker van genieten. Ik zou ook niet zeggen dat het door de pil heen was als ik jou was. Ik vraag me alleen wel af welke pil of spiraal wel geschikt is voor je want jou knullen denderen overal doorheen. Ik heb het gevoel dat nr 4 weer een ventje wordt, maar we zullen zien.



Hier is het goed. Vannacht heb ik het wel pittig gehad. Wilger bleef maar huilen en ik kreeg hem niet goed aangelegd omdat hij niet goed hapte (hij begon telkens op de tepel te sabbelen, echt niet fijn). Na een kwartier schoten bij mij ook de tranen in de ogen dus toen mijn man wakker werd trof hij een huilende vrouw met een huilend kind aan. Gelukkig kwam ik er gauw genoeg achter dat zijn luier bij een beentje wat gelekt had en dat hij daardoor een koud, nat beentje had. Mijn man is Wilger toen schone kleertjes en luier aan gaan doen. Daarna heeft hij nog wat gedronken, ging meteen goed. Hij wilde met dat sabbelen toch zeggen 'dat bedoel ik niet met mijn gehuil'. Het blijft best wel uitvogelen met hem.



Gister ook naar het kdv geweest voor een intake. Hij gaat 26 en 27 juni een halve dag wennen (eigenlijk is het wennen voor mij want hij zal het daar wel ok vinden).



Groetjes,

VV.
Ik geloof in leven voor de dood
Alle reacties Link kopieren
VrolijkeVrouw, dat lijken me echt lastige uurtjes dan zoals vannacht !!!

Fijn dat jullie er toch wel snel achter kwamen wat er nou mis was :)



*marit knoopt dit in haar oren*
Alle reacties Link kopieren
Pepper; gelukkig zeg, ben blij voor je *;!



Vr.vrouw; jeetje kan me voorstellen dat zulke nachten je breken. Helaas hoort het erbij. Zolang het meer uitzondering is dan regelmaat, is het te doen. Gelukkig is je mannetje wakker geworden, fijn dat hij de boel ook een keer over kan nemen.
Alle reacties Link kopieren
Ohja Blindje, ik ga ook voor een knul hoor! Wil je het zelf ook graag weer weten van te voren? Ik hoop voor je dat je zwangerschap ditmaal wat rustiger zal gaan verlopen!
Alle reacties Link kopieren
Pepper, gelukkig goed nieuws. Ik zei toch al, je niet te snel druk maken! Het komt helemaal goed.



Ik heb zelf nog geen idee wat dit gaat worden. Ik denk zelf een meisje eigenlijk. Geen idee waarom. Plindje roept dat het een tweeling gaat zijn. Die is even gek. Heb ik drie kinderen in 12 maanden tijd. Kan je mij meteen opbergen. We wachten het wel gewoon af. Volgende week donderdag naar de gyn, dan weet ik meer.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven