Mode & Beauty alle pijlers

Er gelukkiger uitzien

14-07-2016 08:56 128 berichten
Alle reacties Link kopieren
Zoals jullie misschien kunnen lezen in mijn vorige topic had ik wat relatieproblemen. Nu min man en ik veel aan het praten zijn(en ik veel aan het nadenken) praten we ook over mijn uiterlijk.



Mijn man heeft in een gesprek gezegd dat ik wel wat meer aandacht kan besteden om er gelukkiger uit te zien. Ik trek vaak simpele dingen aan. De aan t-shirt en spijkerbroek. Nu heb ik overgewicht. Maat 42/44 en ben ik klein 1.63 meter. Daar ben ik heel onzeker over, ik wil daar graag wat aan gaan doen.



Alleen wil ik er in de tussentijd ook wat beter uitzien. Ik houd niet heel veel van bloemetjes en drukke printen. Hebben jullie een idee?



(Ik ben een zandloper qua uiterlijk en heb hele grote borsten)
Alle reacties Link kopieren
quote:Marana_ schreef op 14 juli 2016 @ 09:31:

[...]



TO heeft maat 42/44, niet maat 54...
Prrrr, mauw miawwwww.
quote:Konijncavia schreef op 14 juli 2016 @ 09:32:

[...]





Voor dat ik kinderen kreeg had ik maatje 36/38 en droeg ik vaak jurkjes waar billen en borsten goed uitkwamen. Maar nu heb ik niet meer een strak buikje en zijn mijn benen niet meer zo slank.Ik denk dat er ook leuke jurkjes zijn voor je nieuwe figuur.
Bedoelt je man inderdaad er gelukkiger uitzien, of meer verzorgd? Want daar zit nogal een verschil tussen.



Niks aan je kleding/uiterlijk willen doen, betekent nog niet dat je er onverzorgd uit ziet. Maar ik kan me voorstellen dat als jij altijd in verhullende kleding loopt, dat je je daar ook niet mooier in voelt. Er is niks mis met simpele kleding, of een t-shirt met een spijkerbroek. Maar dan ligt het er ook wel aan, HOE valt dat t-shirt en spijkerbroek. Dat je wat aan de zwaardere kant bent, betekent niet dat je maar (te) wijde kleding moet dragen natuurlijk. En een mooi getailleerd blazertje op die spijkerbroek met t-shirt, oogt al heel anders. Ga inderdaad eens naar wat winkels en laat je adviseren, elk figuur kun je namelijk afkleden op een manier dat het je onzekerheden verbergt en je pluspunten benadrukt.



Kijk eens voor een bb cream, die laat je huid al wat meer stralen. Een beetje mascara en een gloss op je lippen, en het oogt al een stuk frisser. Je hoeft niet gelijk bakken make up op je gezicht te smeren, blijf wel dicht bij je bent.



Maar er gelukkiger uitzien, terwijl je relatie niet helemaal top gaat, is natuurlijk lastig. Want je voelt je helemaal niet super gelukkig, dat is logisch, dat heeft gewoon even wat tijd nodig.
Ik ben ook aan het 'ontslonzen'. Ik ben met een lekker budget een dagje gaan shoppen met een zeer modebewuste vriendin, naar een goede kapper geweest en begonnen met sporten. Inmiddels 5 kilo afgevallen, nog even en ik zit een broekmaat lager.
Alle reacties Link kopieren
quote:Isa_Bela schreef op 14 juli 2016 @ 09:30:

[...]





Dat laatste plaatje Op zich wel mooi, maar totaal niet draagbaar in het dagelijkse leven. Meer iets voor bij een glamourfeestje bij de Kardashians ofzo, en het is buiten 30 graden,
quote:NYC schreef op 14 juli 2016 @ 09:34:

Ik denk in elk geval beginnen met regelmatig naar de kapper gaan en je kapsel goed bijhouden.



Zelf ben ik daar ook pas sinds dit jaar mee begonnen. Ik had jarenlang een studentikoos staartje en vond dat ik daar wel mee weg kwam. Maar gaandeweg begon ik mij er aan te storen en vond ik mijzelf er een beetje uit zien alsof het allemaal niet zo lekker ging. Dus afspraak gemaakt bij een echte goede kapperszaak en daar ga ik nu elke 6-7 weken naartoe.Studentikoos, precies! Ik probeer me ook aan die look te ontworstelen.
Alle reacties Link kopieren
Zo beter?











If you can dream it you can do it
quote:mienbillekesjeuken schreef op 14 juli 2016 @ 09:37:

[...]





Op zich wel mooi, maar totaal niet draagbaar in het dagelijkse leven. Meer iets voor bij een glamourfeestje bij de Kardashians ofzo, en het is buiten 30 graden, bij de Kardashians zou dit wel kunnen ja
Alle reacties Link kopieren
quote:Rubber_Ducky schreef op 14 juli 2016 @ 09:35:

[...]





Ik denk dat er ook leuke jurkjes zijn voor je nieuwe figuur.





Precies, er zijn leuke jurkjes voor élk figuur. En een zandloperfiguur is altijd een enorme pré, Supermooi en vrouwelijk. Zorg wel dat je niet én benen én decolleté en strak doet, dat is bij niemand stijlvol maar met een flinke borstpartij wordt het echt too much.



Jurkjes met een mooie taille, niet al te diep decolleté maar bv een mooie v-hals, aansluitend aan de bovenkant en licht uitlopend aan de onderkant, zijn bijvoorbeeld heel mooi bij je figuur zoals jij dat beschrijft, topicstarter. Wel letten op mooie stoffen, die soepel vallen, niet doorschijnen en niet goedkoop ogen.
quote:KimberleySTH schreef op 14 juli 2016 @ 09:39:

Zo beter?



[afbeelding]



[afbeelding]



[afbeelding]Veel beter! Vooral het laatste jurkje is perfect als je onzeker bent over je billen en benen.
quote:Jane-Ice schreef op 14 juli 2016 @ 09:35:

[...]





Met mijn maat 42, en BMI van 23 voelde ik me nogal beledigd (ben wel veel langer dan TO)
Alle reacties Link kopieren
quote:Marana_ schreef op 14 juli 2016 @ 09:48:

[...]



Met mijn maat 42, en BMI van 23 voelde ik me nogal beledigd (ben wel veel langer dan TO)
Prrrr, mauw miawwwww.
Alle reacties Link kopieren
quote:KimberleySTH schreef op 14 juli 2016 @ 09:39:

Zo beter?



[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/56 ... ea9fe6.jpg[/img]



[img]http://www.alexawebb.com/plus-size-outf ... a-tee-216/[/img]



[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/56 ... f54b9b.jpg[/img]Heel mooi!
Alle reacties Link kopieren
quote:Marana_ schreef op 14 juli 2016 @ 09:48:

[...]



Met mijn maat 42, en BMI van 23 voelde ik me nogal beledigd (ben wel veel langer dan TO)Sorry...
If you can dream it you can do it
quote:KimberleySTH schreef op 14 juli 2016 @ 09:52:

[...]





Sorry...





Nja denk dat de dames op jouw foto's een BMI van tegen de 30 hebben of zo, bij mij ziet maat 42 er echt totaal anders uit. De gemiddelde Nederlandse vrouw heeft maat 42 geloof ik.
Alle reacties Link kopieren
Je man klinkt juist heel lief vind ik. Heb je zelf ook zin om je voor hem en voor jezelf leuk aan te kleden? Misschien naar zo'n styliste die je een make over geeft?
quote:mariposita schreef op 14 juli 2016 @ 09:38:

[...]





Studentikoos, precies! Ik probeer me ook aan die look te ontworstelen. mijn volgende stap moet in de kleding (en vooral schoenen) zitten. Of in de broeken die ik koop. Want intussen strijken de jaren voorbij en loop ik nog steeds op afgetrapte sneakers. En mijn leeftijd zal inmiddels echt niet meer op 20 worden geschat en hoewel het hartstikke leuk en goed is dat mensen zich niks aantrekken van wat zou moeten of horen, vind ik het zelf ergens ook wat zieligs krijgen, die eeuwige studentikoze look.
Ik ben nu wel benieuwd hoeveel aandacht jouw man besteedt aan zijn uiterlijk.



Op zich altijd goed natuurlijk om jezelf even een boost te geven, als je wat ingekakt bent, na een drukke periode/veel stress/verdriet/het krijgen van kinderen, dat soort dingen. Ik zou je echt willen aanraden om lekker te gaan bewegen, dans door het huis op je favoriete muziek, ga een rondje hardlopen, ga eens naar de sportschool als je dat leuk vindt, of naar het zwembad, maakt niet uit. Ga eens op de fiets waar je normaal de auto pakt. Of ga lopen, wanneer je normaal de fiets pakt.



En inderdaad, lekker gaan winkelen, naar de kapper, een massage, sauna, schoonheidsspecialist. Allemaal dingen waar je echt weer even van opfrist. Maar beweging doet het meeste voor mij. Als ik 's ochtends een flink eind heb hardgelopen, dan krijg ik vaak de hele dag te horen dat ik er goed uitzie en dan heb ik echt niks bijzonders aan.
Alle reacties Link kopieren
quote:mienbillekesjeuken schreef op 14 juli 2016 @ 09:29:

Heerlijk, je hebt van je man dus carte blanche gekregen om een geheel nieuwe outfit te shoppen, naar de sauna, kapper en schoonheidsspecialiste te gaan? Ik zeg doen!

Het lijkt wel de jaren '50 op dit topic.

Mensen geven serieus kledingtips en ' je mag van je man winkelen' reacties?!?
Kledingtips geven is toch niet raar?
Alle reacties Link kopieren
quote:permis schreef op 14 juli 2016 @ 10:07:

[...]



Het lijkt wel de jaren '50 op dit topic.

Mensen geven serieus kledingtips en ' je mag van je man winkelen' reacties?!?Ja, met zijn pinpas natuurlijk. Duh. Hij wil toch dat ze er leuk uitziet? Happy wife, happy life.
Haha, ja dat viel mij ook al op. Alsof je toestemming nodig heb van je man om geld uit te geven
Alle reacties Link kopieren
Ik ben onlangs naar een kleur en style analyse geweest. Door de kleurenwaaier die daar bij zat ga ik anders kijken naar kleren en kleuren. Ook heb ik wat handvaten gekregen waar ik op moest letten bij kopen kleding. Daardoor ben ik kritischer in wat ik koop en heb nu een aantal dingen naar de vermaakservice gebracht zodat het beter zit en ik me er dus beter in voel.



Misschien een mooi startpunt voor je, to? Zij deed ook make-up en heb eindelijk geleerd hoe ik mezelf echt mooi naturel opmaak, scheelt ook veel in hoe ik me voel!
Alle reacties Link kopieren
Als je er leuk uitziet voel je je ook beter. Zelfverzekerder en zit je lekkerder in je vel. Dus ja, serieus kledingtips
If you can dream it you can do it
quote:mienbillekesjeuken schreef op 14 juli 2016 @ 09:29:

Heerlijk, je hebt van je man dus carte blanche gekregen om een geheel nieuwe outfit te shoppen, naar de sauna, kapper en schoonheidsspecialiste te gaan? Ik zeg doen!Nou daar heb ik geen toestemming van iemand voor nodig hoor. Als ik dat wil, doe ik dat gewoon, ookal is mijn vriend het er niet mee eens.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven