Mode & Beauty alle pijlers

Hairextensions deel II Ik zou zeggen: ga vooral door ;-)

28-07-2007 01:55 846 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik zag net dat topic Hairextensions z'n limiet had bereikt, dus kreeg ik om 02:00 uur het idee om een vervolg te openen!



Bij deze dan!!
Alle reacties Link kopieren
Echt jammer dat het zo rustig hier is over een paar weken laat ik ook extensions zetten en zo fijn zijn om ervaringen uit te delen danwel om evt. vragen te stellen..
Alle reacties Link kopieren
Ik heb al jaren haarverlengingen in !! Wil niets anders meer Ja nu heb ik even niks in, ivm andere haarkleur die nog niet goed is.



Heb echt haar dmv een wave in laten zetten, ideaal. Mijn haar is ingezet dmv latex en daarop word het haar ingenaaid. Heb ook ooit eens waxextensions gehad, nou nooit meer !! Mn haar was op veel plekken afgebroken..:( dit bevalt me al jaren supergoed, en mn eigen haar ziet er ook nog goed uit !!
Alle reacties Link kopieren
Hallo dames,

ook ik heb even meegelezen ik heb zelf een groothandel/detailhandel in haarverlengingen momenteel met name in microloop extensions! deze zijn niet schadelijk voor je haar en zoals ik al iemand zag zeggen is een goede verzorging wel belangrijk. Microloop kun je zelf plaatsen alhoewel hulp van een vriendin/zus wel handig is er zitten ringetjes aan de extensions je haalt daar een plukje eigen haar doorheen en knijpt het ringetje vast dus geen hitte of lijm ik ben benieuwd naar jullie ervaringen dus blijf meelezen
Alle reacties Link kopieren
ramona, zelf inzetten lijkt me erg moeilijk, zeker op de achterkant van je hoofd. (Moet er wel bij zeggen, dat ik heel onhandig ben met haar, kan nog net zelf een staart maken).

Ik heb jarenlang extensions gehad en ook een keer die microloop. Was bij mij geen succes, was ze erg snel kwijt.
Alle reacties Link kopieren
ik heb het niet zo goed geformuleerd : wat ik met zelf zetten bedoelde, is dat je niet naar een speciale kapster hoeft te gaan. Ik zet bv die van mijn vriendin in en zij die van mij. Erg jammer dat je ze zo snel kwijt was! Weet je nog wat voor ringetjes het waren? Siliconen aluminium of koper?
Alle reacties Link kopieren
Om 4 uur moet ik even langs om de kleur te bepalen. Ze gaat ze meteen bestellen en volgende week gaan ze erin!! (als ze het haar binnen heeft uiteraard) Ben Super blij en heb nu al zin in volgende week!
Alle reacties Link kopieren
Leuk! hopelijk bevalt het je! ik ga eerst mijn uitgroei kleuren en plaats zelf 10 oktober weer nieuwe :P mijn zoontje wordt 17 oktober 1 jaar dus wil er dan op mijn best uitzien voor de scrapbookfoto's
Alle reacties Link kopieren
ik zie door bomen het bos nie meer zoveel verschillende adviezen helluupppp

Ik heb nu week of 8 extensions vastgezet met buisjes die je aanknijpt

Kosten me 3 euro per extension en heb er meer dan 170

Achter zit het niet mooi en de extensions schuiven uit mijn haar manlief heeft er al keiveel terug gezet of opnieuw vastgeknepen

Maar dat steeds terugzetten houd nu op plukken worden wel erg dun want tijdens het kammen verlies ik toch veel haren

Had gehoopt langer plezier te hebben van mijn dure lokken

Wie geeft me tips zodat ik snel weer met nieuwe mooie lange lokken loop
Heeel oud topic die je omhoog haalt.

Zelf geen ervaring met jou manier van inzetten, maar kan je niet terug gaan naar diegene die het bij jou gezet heeft? Of bel dr voor advies.
Alle reacties Link kopieren
nee bedankt ben 3 keer terug geweest voordat het goed zat dus die laat ik nie meer ana mijn haren komen
Hoi,



Heb geen tips, jammer dat de zaak waar je het heb gedaan niet echt gespecialiseerd is, dat blijkt wel weer.....



Ik heb zelf ook extensions maar heb gelukkig een hele knappe zus die er heel goed mee is!
Alle reacties Link kopieren
[...]
moderatorviva wijzigde dit bericht op 20-11-2013 12:20
Reden: spam
% gewijzigd
Goh, eerste bericht Melanie en dan reclame maken. Toevallig zeg.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb nu sinds een maand hairextensions. Laat het bij een speciaalzaak zetten. Ben er echt helemaal dol op, zijn platte waxjes dus je voelt ze bijna niet zitten (zelfs nog als je je hand op je hoofd legt) en niemand ziet het. Iedereen zegt alleen dat m'n haar zo mooi zit Heb er ook "maar" 75 voor opvulling.



Na een maand zijn ze echt nog heel erg mooi. Wat mij trouwens erg goed bevalt is een wekelijks haarmasker van amandelolie. Gewoon pure amandelolie in de punten. Nacht intrekken en goed uitwassen. Daar wordt het haar echt heel erg zacht van. Dat deed ik ook al voor mn extensions.



Ik verzorgd ze wel goed, al zeg ik het zelf ;) Dus niet kammen als m'n haar nat is, maar dat deed ik nooit, stijl haar breekt veel sneller als het nat is. Serum erin voor het fohnen of stylen. Slapen met een vlecht in. Bondjes goed los maken elke keer. Twee keer per dag goed kammen.



Ondanks alles ben ik toch een beetje huiverig hoe mijn eigen haar er over drie maanden uit komt te zien...hoe hebben jullie dat allemaal ervaren?
Ik heb nu een paar jaar extensions (indian gold) en mijn haar is niet echt verpest maar heeft wel schade opgelopen, absoluut.
Alle reacties Link kopieren
Daar was ik al bang voor. Op zich vond ik mijn haar prima, maar mét hairextensions lijkt het weer op het haar dat ik als tiener had. Lang, dik en gezond(ogend).



IJdelheid... ik ben ook al verslaafd aan wimpergroei serum. Jammer dat zoiets niet bestaat voor je haar.



Ik merk het helaas wel als ze er weer uit moeten.
Alle reacties Link kopieren
[...]
moderatorviva wijzigde dit bericht op 07-01-2015 16:29
Reden: spam
% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Hi Ladies,



Ik denk ik zet mn vraag hier maar neer ipv een geheel nieuw topic te openen. Aangezien er door de jaren heen al genoeg extensions topics zijn geweest.

Ik heb sinds 2 dagen wavy extensions en ben er (in principe) blij mee. De kleur matcht helaas niet helemaal met mn eigen haar (mn haar is boven lichter dan onder, eigen schuld) dus ik moet het nog even verven.

Vraagje uno: Hoe snel mag ik dit verven? Mag dit vanavond al, of moet ik nog een paar dagen wachten?

Vraagje dos: Mijn ext.haar valt wel wat in strengetjes, terwijl mijn eigen haar niet zo valt. Het ligt niet aan het feit dat het te weinig zijn, dat weet ik wel, want heb er 125. Kan kan het wel wat uitborstelen, maar 5 x pd borstelen lijkt me ook niet de bedoeling..



Ik hoor graag jullie ervaringen.
Waarom zijn ze er niet in de juiste kleur in gezet, of is niet vooraf je eigen haar in dezelfde kleur als die van de extensions geverfd?

Het klinkt alsof je het door een hobbyist hebt laten doen eerlijk gezegd. Ik zou de vraag stellen aan degene die ze gezet heeft als dat een professional was. Zo niet, zou ik ze er uit laten halen.

Dus sorry aan mijn antwoord heb je niet veel.
Alle reacties Link kopieren
Ze zijn wel in de juiste kleur gezet, maar zoals ik al zei is mijn haar bovenin lichter dan onderin. En die extensions bestaan niet. Het verschil is verder zo klein dat je er goed naar moet kijken om te zien. Maar ik zie het wel en wil het graag anders. Ze is zeker geen hobbyist, ze heeft 30 jaar in kapsalon gewerkt en zet al 16 jaar thuis socap extensions.

Ik heb er ook al aan gedacht haar te vragen, maar ik hoor ook graag JULLIE ervaringen
Nounou rustig maar. Ik neem wel de tijd om op je vraag te reageren he ook al is dat misschien niet een reactie waar je direct veel mee kunt. En zoals ik al vroeg waarom is je eigen haar niet eerst in de juiste kleur geverfd dan?



Verder vind ik sliertjeshaar toch ook niet zo mooi dus dat wordt idd veel borstelen, vrees ik. Ik herinner me nog van vriendinnen van vroeger met extensions die liepen ook overal te borstelen. En overal die lange haren achterlaten in huis enzo.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven