single parents, deel 22

13-01-2014 19:34 3108 berichten
Hey, we moesten een nieuw deel openen.

Bij deze
Tja, mijn moeder is een Zeeuwse en al haar broers en zus wonen daar nog. Zij is eigenlijk de enige die vertrokken is uit zeeland. Met mijn vader meegegaan die uit Rhenen komt.
Vandaag een gesprek gehad bij mijn knul op school. Gelukkig mag hij overstappen naar bbl, dus 4 dagen werken en 1 dag naar school. Ze waren zeer meegaand en echt met ons aan het zoeken wat het beste voor hem is. Dit is wat hij wil, dus school wil hem een kans geven en gaat het regelen met zijn stage.
Een grote opluchting voor hem en voor mij, ik hoop dat dit wat stress wegneemt bij hem.
Hij heeft maandag logistiek ingehaald en toets gemaakt, dit was voldoende, dus het niveau kan hij makkelijk aan.
He dat is lekker zeg. Fijn dat het zo soepel gaat op school en inderdaad hopelijk nu dan minder stress. Bijna weekend, gelukkig maar weer. Ik heb weer belabberd geslapen, denk dat ik zo maar mijn bed opzoek. Zo maf, zodra ik op de bank plof moet ik echt oppassen dat ik niet in slaap val en als ik ga liggen ben ik weg, maar wanneer ik in bed lig is dat in 1 klap over. Dan duurt het weer heel lang voor ik slaap en dan vervolgens heel vaak wakker. Make up afhalen, tanden poetsen etc., daar word ik ook weer wakker van. Maar ja...wat ik daar nou tegen moet doen...
Vandaag een hele dag op pad geweest voor de crematie van mijn oom. Mijn beide broers zijn ook mee geweest.
De kerkdienst was rond het middaguur. Daarna hebben we als gezin, dus mijn ouders, mijn broers en ik wat gedronken en gegeten in Breda. Is lang geleden dat we als gezin zo op stap zijn geweest.
Tja wat kan ik zeggen over je slaapprobleem..... eerder naar bed gaan en zorgen dat je je make up hebt afgehaald en je tanden al hebt gepoetst.
Dan nog even op bed tv kijken en zodra je moe wordt de tv uitzetten? Moet je natuurlijk wel een tv op je kamer hebben. Ik heb dat wel en bij mij werkt dat goed.
Helaas geen tv op de slaapkamer. Of helaas..heb dat wel heel lang gehad, maar bewust weggehaald, omdat ik ook wel had gelezen dat je juist moet proberen om de slaapkamer alleen voor het slapen te houden (en eventueel andere leuke bezigheden..lol) tegen slaapproblemen. Mischien moet ik juist later naar bed gaan? Maar ja, omdat ik al zo vroeg weer opsta, denk ik vaak dat het beter is om niet te laat te gaan. Maar misschien is het beter om dan wat minder uren te hebben, maar wel goed slapen, dan meer uren rust, maar vaak wakker zijn. Ik denk dat er gewoon eens mee naar de huisarts moet. Lees toch ook wel dat slapeloosheid op zich goed te behandelen is, dus misschien moet ik het opgeven om zelf te "dokteren". Maar eerder make up afhalen etc. is natuurlijk het proberen waard, dat ik zo mijn bed ik kan duiken als ik moe word. haha, dat is daar zelf niet aan gedacht heb...
Het was natuurlijk een nare aanleiding, maar wel fijn dat jullie dit met elkaar als gezin hebben kunnen afsluiten en misschien was het ook nog wel gezellig.
Grijs dagje vandaag he. Ik vind het stiekem wel knus en gezellig.
Ik vond het saai en grijs vandaag. Heb ook niet zo gek veel gedaan. Beetje krachten sparen voor start van het carnavalsseizoen vanavond. Prinsenbal, nieuwe prins carnaval wordt bekend gemaakt. Ik hoop dat ik het ga redden want ik ben ook wel heel moe van gisteren, maar ook een stormachtige nacht gehad, bed in, bed uit, storm buiten, slapeloosheid, kortom het schoot niet op. Maar daar weet jij alles van.
Vandaag geen voetbal voor mijn knul, wedstrijd is verplaatst vanwege de vele afwezigen vandaag.
Hij is wel zowaar weer eens naar zijn vader. Die een nieuwe vriendin heeft met ook 2 zoons van 13 en 11. Spannend voor hem en zij woont ook nog eens een klere end weg, Julianadorp, vlak bij den helder. Hij is vandaag en vannacht bij zijn vader en opa en morgen in de loopt van de dag gaan ze naar haar om kennis te maken.
En, ben je nog naar het Prinsenbal gegaan? Heb je de smaak alweer te pakken? Ik zag op tv hoe het in Maastricht was..echt leuk weer he! Jij had ook je eerste werkdag vandaag, hoe was het? Was je niet kapot toen je thuis was? Balen, dat jij ook zo slecht slaapt. Jij hebt al je krachten nog meer nodig dan ik. Nog steeds niet gehoord over een operatiedatum? Hoe heeft je knul het bij zijn vader gehad? Ondanks dat het nog steeds erg druk is toch wel lekker gewerkt vandaag. Fijn, dan ga je heel anders naar huis. Morgen met mijn knul mee naar het ziekenhuis. Hij doet de afspraak gewoon alleen hoor, maar vindt het fijn als ie dan gelijk zijn verhaal daarna aan mij kwijt kan. Ach, dat snap ik ook wel weer. Ik ben wel benieuwd wat ze nu zullen gaan doen.
Woensdag heb ik een gesprek met mijn manager en de arts waar ik straks voor zal gaan werken. Even de boel kortsluiten en waarschijnlijk dan ook mijn tijdelijke extra uren regelen.
Ik ben naar het prinsenbal geweest. Dat was super gezellig. Ik was met 2 vriendinnen op stap. Helaas wel steeds veel last van neuropathie onder mijn voeten als ik lang sta of loop. Dus ik kon gisteren bijna niet lopen. Vandaag naadloze sokken aan, maar het is nog steeds niet helemaal weg.
Gelukkig heeft mijn knul het naar zijn zin gehad bij zijn vader. Het was wel een klere eind rijden. Dat vond hij ook, maar hij vond haar gelukkig wel relaxed. Dat is al heel wat.
Mijn eerste werkuurtjes zitten er ook op. Was goed te doen, maar was lang genoeg. Op een gegeven moment speelt dan toch de vermoeidheid op.
Goed dat je met je knul mee gaat naar het Z-H. Die van mij zou dat ook graag willen hoor. Trouwens ikzelf neem ook altijd graag iemand mee naar een afspraak in het Z-H dus zo gek is het niet.
Ik hoop voor je dat de uitbreiding van uren lukt zoals je dat in je hoofd hebt. Zou wel even fijn zijn.
Ja, dat zou zeker fijn zijn. Vooral als ik daardoor 1 dag thuis zou kunnen werken. Heerlijk! Mijn knul is wederom verwezen naar fysio. Maar dan wel een gespecialiseerde sportfysiopraktijk, die ook topsporters begeleid. Geen idee of dat iets zegt, haha, maar ik denk dan toch dat ze daar dan misschien toch meer kennis hebben van dit soort blessures dan een 'gewone' fysiotherapeut. Hij had al een afspraak kunnen maken voor volgende week dinsdag, maar werd later gebeld, de afspraak is een week verzet omdat zijn therapeut dan een gesprek heeft met de sportarts uit het ziekenhuis en ze graag willen dat hij daarbij is. Dat geeft mij wel het gevoel dat ze er erg serieus mee aan de gang gaan nu. Mijn knul is erg sceptisch, omdat hij natuurlijk al zo lang fysio heeft gehad, wat helemaal niets geholpen heeft en ziet op tegen het heen en weer geklep naar de fysio, wat ditmaal niet naast de deur is. Pfff en zo is er altijd wat.
Fijn dat je je zo hebt vermaakt bij het prinsenbal, maar erg vervelend zeg, die neuropathie.Blijft dat zo of kan dat nog goedkomen?
Balen, vanmorgen toen we weg wilden weer een lege band, de voorband ditmaal. Hard opgepompt, maar bij het ziekenhuis alweer zacht. Gelukkig ook daar een pomp kunnen lenen en op de terugweg maar gelijk bij de fietsenmaker afgeleverd. Want mijn handremmen zijn ook al een tijd erg slecht, piepen etc. Die band had ik zelf wel kunnen fixen, maar die remmen niet..Pff, dat zal wel weer aardig wat kosten. Balen. Komende zaterdag met de meiden naar de film (haha, Bohemian Rhapsody dus) én uit eten, wat tevens voor 2 van hen een verjaardagcadeau is, dus zij betalen niets, kost me ook weer..Ik heb die extra uren gewoon ook hard nodig qua geld! Ik merk helemaal niets van enige koopkrachtstijging en hoop dat er bij de CAO onderhandelingen nu eindelijk eens een leuke loonsverhoging uitgesleept wordt, ipv elke x die (ook fijne) sociale dealtjes. Af en toe een eenmalige uitkering (1 of 2x per jaar ongeveer 100 euro ) is leuk, maar wat heb je eraan op de lange duur? Schijnt dat, willen we in de pas blijven lopen met het bedrijfsleven, zo'n 7 % salarisverhoging zouden moeten krijgen..Dat zie ik echt niet gebeuren. Schrok ook weer van de verhoging van de zorgkosten voor het nieuwe jaar, ik ga er eens goed voor zitten om te kijken of ik elders goedkoper uit kan zijn.
Het kan nog weg trekken, maar dat is nog helemaal niet zeker. En het kan ook heel lang duren. Ik heb het onder mijn voeten, maar ook in de vingertoppen. Bijvoorbeeld hete kopjes vasthouden doet pijn, maar ook een knoopje aanzetten lukt me bijna niet. Allemaal narigheidjes als erfenis van de chemo.
Klinkt wel goed hoor die sportfysio. Ik vond het toen al opvallend dat ze dat niet meteen gedaan hebben. Werkt bij sportblessures toch vaak beter (vind ik).
Ik ga zaterdag ook naar de film. Doris....
Lijkt me zo grappig....
Mijn knul had ook weer wat vandaag. Die kreeg het in de trein naar school aan de stok met 4 Marokkaanse jongens. Uiteindelijk heeft hij er 1 een klap verkocht en zijn ze allemaal de trein uit gezet. Mijn knul moest van de conducteur meteen de andere trein pakken en die jongens bleven op het perron. Toen kwam hij in Utrecht uit en i.p.v. de volgende trein naar school te pakken is hij naar huis gegaan. Hij was uiteraard boos en niet aanspreekbaar dus kon toch niet naar school.
Morgen maar weer in de herkansing.
O bah, wat vervelend zeg. Wilde hij vandaag wel naar school? En zo heb je altijd zorgen he..
Doris lijkt mij ook een hele leuke film en ik zag dat er ook weer een nederlandse romantische kerstfilm komt, pff, veel weer.
Echt heel vervelend he, die neuropathie. Hoop echt dat het nog wegtrekt, of dan tenminste een stuk minder wordt.
Oh zo fijn, mijn knul had 2 weken geleden het examen herkanst en kreeg vandaag bericht dat ie het gehaald heeft. Wat een opluchting zeg. Zowel voor mij als voor hem zelf, want hij had er een hard hoofd in na die herkansing.
Vandaag even om de tafel gezeten met mijn manager en de arts. Pff, hopelijk valt het allemaal te regelen, maar ervaring leert...Ik zal toch toegang tot bepaalde systemen moeten krijgen om de ondersteuning te kunnen geven die wij voor ogen hebben en de vraag is of dat te realiseren valt. De systemen conflictueren namelijk nog wel eens bij ons. Dan doet het ene systeem het wel zoals het hoort, maar dan doet iets anders, wat ik nodig heb voor mijn huidige werkzaamheden, het niet meer..Echt belachelijk. Mijn manager gaat er dus maar weer eens mee aan de slag. Mocht het allemaal wel lukken dan gaat het zoals afgesproken, maar het is dus nog even afwachten. idioot he..Dat het daar vanaf moet hangen. Gelukkig is er nog wat tijd, hij begint pas écht in de 2e week van januari. Ik hoop dat het allemaal lukt, want behalve dat ik het eventuele extra geld goed zou kunnen gebruiken, lijkt het mij ook echt heel leuk om (erbij) te doen.
Heb je gezien hoe koud het gaat worden?? Brrr, dat zal weer wennen zijn zeg. En oostenwind, dus gevoelstemperatuur vast nog minder dan wat ze voorspellen..
Oh nee... kou.... brrrr.... het wordt tijd voor een winterslaap, haha.
Nee hoor, het is zoals het is en zolang de zon schijnt vind ik kou niet zo erg. Alleen als ik op zaterdagochtend langs de lijn moet staan, dat is minder.
Mijn knul is naar school geweest ja, gelukkig maar.
Hoera, wat fijn dat jouw knul die gehaald heeft. Wat een opluchting geeft dat dan he.
WoW, het heeft nogal wat voeten in aarde zeg voordat je dus echt met die werkzaamheden aan de slag kan. Daar moet toch wat op te vinden zijn zeg.
Ik was vandaag een beetje overmoedig. Eerst gewerkt vanmorgen, vanmiddag met de hond gelopen en toen dacht ik ook nog even de voortuin bladvrij te maken. ( wat ik al 3x aan C gevraagd had). Maar dat vegen viel me tegen zeg. Het zweet stroomde zo mijn bilnaad in.
Bedoel jij die al you need is love film? Die komt in december uit. Ik ga in december ook nog naar zwaar verliefd met een vriendin en met mijn moeder naar de musical mamma Mia. Druk maandje weer zo.... haha
Ja, die film bedoel ik! Heerlijke feelgood movie voor Kerst.
Hoera, het is weekend! Lekker. Morgen gezellig met de meiden op stap en zometeen natuurlijk voetbal kijken. Mijn knul baalt, heeft na werktijd nog een werkoverleg en moest daardoor ook een uur eerder beginnen (anders komt het werk niet af). Het wordt gelukkig wel betaald, maar vooral nu met de voetbal vindt ie dat toch echt niet leuk. Hopelijk voor hem is ie nog een beetje bijtijds thuis.
Ja, dat was wel wat overdreven he, gelijk zoveel doen. hahaha. Maar ik snap je wel, op dat moment had je nog wel het idee het aan te kunnen en dan is het ook maar weer gedaan.
Ik ben echt heel benieuwd of het gaat lukken hoor, met die werkzaamheden. Die systemen bij ons zijn zo dramatisch. Op de een of andere manier kun je niet zomaar autorisatie krijgen voor een bepaald systeem. Ze werken met profielen.
Ik ben teamondersteuner en heb voor die werkzaamheden bepaalde systemen nodig. Elke teamondersteuner heeft dezelfde systemen. Dat zijn dus weer andere systemen dan bijv. een arts. En het lukt dus maar niet om 1 systeem van een arts toe te voegen aan die van mij. Dan doet gelijk een systeem wat ik voor mijn werk nodig heb het niet meer, of is incompleet. Echt bizar. Maar het werkt zo demotiverend. Het wordt gevraagd, ik ben enthousiast en dat werkt dit weer zo tegen. zo vergaat je toch de lust om iets extra's of anders te doen zeg..
Het gaat echt heel koud worden he! ik hoorde ze zelfs al voorzichtig iets zeggen over mogelijke sneeuw? Wel nat volgens mij, dat is wel heel jammer natuurlijk.
Ik moet nog eten. Moest wachten op de boodschappen, die zijn net afgeleverd.
Vanmiddag naar de mondhygienist geweest (het was een jongeman dit x), voelt weer lekker schoon.
Hoera! Weekend...
Al maakt het in mijn geval niet zo veel uit. Gisterenavond sinds lange tijd weer eens met mijn moeder mee gaan zwemmen. De andere vrouwen met wie ze altijd gaat konden niet, dus ik ben een keer mee gegaan. Was best lekker, baantjes trekken, aqua joggen en even in de sauna.
Vanmorgen kwam de hulp, dus het huis is weer lekker schoon. Vanmiddag de boodschappen gedaan en vandaag even naar de informatie avond bij de dierenwinkel gegaan vanwege het overal plassen van de poes. Waarschijnlijk moeten we toch eens een plasje zien op te vangen en naar de dierenarts brengen, dan kunnen ze kijken of het niergruis oid is. Dat kan vrij simpel worden verholpen met ander voer. Maar ja hoe vang je plas van een kat op?
Dat wordt dat een hele uitdaging...Kunnen ze dat niet op een andere manier zien? Echo ofzo? Gisteren met een aantal vriendinnen uit eten en naar de film geweest.
Bohemian Rhapsody, heel gaaf. Onze bios heeft Dolby Atmos, dan komt het geluid echt van alle kanten en zit je er midden in, dat was bij alle muziek vooral erg cool.
ervoor uit eten, lekker bij de Italiaan, ik had dunne tagliatelle met champignons en gorgonzola roomsaus. Heerlijk. Jammer genoeg hadden we geen tijd meer voor een dessert, ander had ik een limoncello taartje genomen. Lijkt me zalig!
Na de film nog even naar de kroeg, waar het superdruk was. Er speelde een bandje, Rockabilly muziek, niet helemaal mijn ding maar ach..Mijn vriendin had de auto bij mij laten staan en we zijn naar de stad gefietst en omdat zij nog een eind moet rijden, zijn we niet al te laat naar huis gegaan. Denk rond half 1 thuis ofzo. De rest tegen 04.00 uur zag ik in de app. Maar ik vond het prima hoor, om eerder naar huis te gaan. Volgende week naar mijn vriendin in A., die is jarig geweest, daar ga ik dan zaterdag heen en zondag gaan we naar Utrecht, naar een concert van Shirma Rouse, die dan een Aretha Franklin tribute doet in het theater, samen met nog 2 vriendinnen die ik nog niet ken. En het weekend daarna gaan we weer naar onze favoriete tent, daar komt Jeroen van Inkel en is het weer lekker dansen.
Pfff, echt alles in 1 maand gepropt. Hoe bestaat het. In het kader van de tweejaarlijkse agressietraining hebben we morgen een sessie van een uur ergens buiten de deur. Hebben er al een online training over gehad, nu dan dus dit. Veilig en weerbaar werken. Hopelijk nu dan eens echt toegespitst op onze functie.
Wij hebben in principe alleen telefonisch klantcontact, dus heeft het niet veel zin om situaties te bespreken waarin het om het fysieke klantcontact gaat. Dat voelt dan zo als een verspilling van tijd. Dit is na voorgaande jaren ook aangegeven, dus we zijn benieuwd, of dit dan morgen anders zal zijn. We zullen zien. Verder staat het vlees te pruttelen voor de hachee...oooo zin in!!
Hoe was jouw filmavondje? En lekker wezen zwemmen, zou dat iets zijn wat je vaker wilt gaan doen?
Zo, jij bent druk de komende weekenden. Is altijd he, alles tegelijk. Ik heb eind mei, begin juni 4 concerten in 2 weken.
Eerst 29 mei Marco Borsato in de Kuip. 1 juni de toppers in Amsterdam, 13 juni bon Jovi in Nijmegen en dan 16 juni pink in de arena. Haha heerlijk vooruitzicht, maar wel een beetje veel.
Als het allemaal lukt met de operatie en zo ga ik 30 november naar waylon in Ahoy. Ook zo leuk.
Ik ben benieuwd morgen die training. Lijkt me voor jullie wel zinvol om te leren hoe je verbale agressie door de telefoon in goede banen kan lijden.
Doris was erg leuk, maar niet zo leuk als ik had verwacht. Maar dat mocht de pret niet drukken, erg gelachen.
Vanmiddag weer een tijd in het bos gelopen, was heerlijk. Dan is het bos op zn mooist hoor op zo’n prachtige herfstdag als vandaag.
Haha ja, jij hebt ook veel in korte tijd! En al klinkt dat nu nog heul ver weg, voor je weet is het zover!
Ik neem aan dat je nog steeds niets gehoord hebt over een datum?
Zou dat dit jaar nog lukken?
Die trainingen die wij hiervoor hebben hebben we al jaren. Om de 2 jaar zijn ze namelijk verplicht bij ons. Dus eigenlijk is er sowieso niets nieuws onder de zon en is alles al eens de revue gepasseerd. Het ging vanmorgen ook totaal niet over (verbale) agressie, maar over communicatie. Ok, zijdelings kan ik me voorstellen dat je ook dit onder veilig en weerbaar (vooral veilig) werken kunt scharen, maar een beeeeetje vergezocht vind ik het wel. Bovendien hebben we voldoende andere overlegvormen etc. waarin dit altijd een hot item is. Nou ja, dit was maar een uurtje (moesten er wel extern voor) en het is weer achter de rug.
10 december nog wel keuze workshops, maar heb aangegeven daar geen behoefte aan te hebben. (met dezelfde onderwerpen).
Oh gaaf, je gaat ook nog naar Waylon, als het allemaal lukt. Is dat dan dat hij daar nummer zingt uit de Top 1000? Dat lijkt mij heel gaaf. Ik heb mijn knul voorgesteld om binnenkort eens samen naar de bios te gaan. Die Fantastic Beasts film lijkt mij in de bios ook erg mooi. Ik heb lekker nog een kliek hachee, mmm, ook lekker makkelijk.
Het moet dit jaar nog lukken, zelfs voor de feestdagen. 14 dec zijn precies de 8 weken voorbij. Maar ik hoop toch echt eerder.
Zal morgen eens bellen naar het Z-H of ze al een datum hebben. Het kan maar zo als ik de oproep krijg, dat ik me dan ook binnen een paar dagen moet melden.
Helaas voor mijn knul ook weer een tegenslag. Het bedrijf waar hij nu stage loopt heeft op dit moment geen bbl plek voor hem. Dus hij heeft 2 opties, of bij dit bedrijf blijven en stage afmaken, of heel snel op zoek naar een bedrijf waar hij wel bbl kan doen. Hij wil het liefst het laatste. Maar ja dat is nog niet makkelijk.....
We zullen wel weer afwachten.
He, wat een pech zeg voor je knul. Gaat school hier nog mee helpen?
Onrustig weer voor hem. Heb je nog gebeld naar het ziekenhuis en weet je ondertussen meer? Hoop voor jou dat je snel aan de beurt bent. Wat was en is het koud vandaag he! ik heb het nog steeds niet lekker warm en zit met een dekentje op de bank. En het sneeuwt. Wel hartstikke nat, jammer genoeg, haha, maar het is toch wel de eerste sneeuw van het jaar. Zaterdag naar mijn vriendin en ik heb voorgesteld om kaasfondue te eten. Ik doe dat nl nooit. Heb ook geen fonduepan. Heb er echt zin in, hopelijk zij ook!
Ik heb gebeld maar weet nog niks. Werd door de mammacare verpleegkundige doorverwezen naar de planning van plastische chirurgie. En helaas zijn die alleen te bereiken tussen 9:30 en 11:00 en 14:00 en 15:00 uur. En niet op woensdag. Helaas belde ik na 15:00 en moet nu dus wachten tot donderdag voordat ik ze kan bellen.
Mijn knul zou vandaag een gesprek hebben op school over bol/bbl. Maar helaas is hij weer niet naar school gegaan. Hij was onderweg, maar kwam naar huis omdat hij zich niet lekker voelde. Ik baal er van....
Ik maak me ook zorgen, als dit te lang duurt kan hij nooit zijn uren meer maken.
Maar ja het blijft een zorgenkindje he.
Ik hoop dat je vriendin ook open staat voor kaasfondue. Gezellig zo samen.
Ik krijg het ook niet warm vandaag... koude handen, brrr
Wederom een werkdag gehad en een gesprekje met mijn leidinggevende over hoe het gaat.
Toen ik thuis was stond de bloemist aan de deur met een verrassing. Een mooie bos bloemen met een kaart en een riuals pakketje. Gekregen van de sportschool en de meiden van de fitwalking. Zo lief.
Ik was er echt even stil van.
Wat lief zeg..Doet een mens goed he, te merken hoe iedereen meeleeft.
Fijn dat je leidinggevende zo de vinger aan de pols houdt. Heb je ook niet het gevoel aan je lot overgelaten te worden. Jammer dat je nog niets te weet bent gekomen, hopelijk morgen meer duidelijkheid. He jammer ja, van je knul. Hopelijk snel weer in staat om naar school te gaan. Tuurlijk maak je je zorgen. Uiteindelijk is hij toch degene die het moet doen. Als ie het nog maar een beetje ziet zitten allemaal.
Ik denk dat ik zo ook maar mijn bed in kruip. Vind er niet veel aan op tv en dan kan ik nog een beetje lezen. Of gewoon eens op tijd proberen te gaan slapen, wie weet.
Het heeft wat tranen gekost aan de telefoon, maar ik heb een datum.
Pffff ze zeiden eerst dat het dit jaar niet meer ging lukken... toen brak er iets in me. Na vele malen te zijn doorverbonden uiteindelijk gebeld met de mamapolie verpleegkundige. Die heeft ook gebeld en ineens werd ik gebeld dat ze het schema hebben omgegooid en dat ik 13 december aan de beurt ben. De amputatie kon wel dot jaar, de reconstructie niet. Daar ging ik niet mee akkoord. Alsof ik voor mijn lol een amputatie krijg. Gelukkig begreep ze me wel en is alles op alles gezet.
Nu mijn knul nog op de rit met een goede bbl plek. Dan is iedereen weer happy. Helaas kon hij niet terecht bij het bedrijf waar zijn vriend ook werkt, dat wordt dus nog een uitdaging.
He wat fijn dat je het nu weet. Maar dat dat dan zoveel energie moet kosten..dat is toch treurig. En als je het gewoon had geaccepteerd was het dus niet nu gebeurd, dat is toch eigenlijk ook wel triest voor mensen die misschien niet zo mondig zijn of wat dan ook. Maar gelukkig je hebt een datum! Dan kun je je nu daar op richten en is het wachten voorbij. Hoera! Jammer dat je knul niet bij zijn vriend terecht kon, nog weer doorzoeken dus..Weten ze op school niet een paar goede plekken?
Lekker weekend! Morgen naar Amersfoort, waarschijnlijk pas later op de dag en zondag dan naar Utrecht voor het concert van Shirma Rouse in de Stadsschouwburg.
Leuk, zin in. Ben vast druk aan het wassen, want daar komt natuurlijk niets meer van. En vanavond een luie bank en tv avond. Want behalve dan die was ga ik denk ik echt niets meer doen..
Haha, nou ja mondig.... het was meer paniek van mij uit. Maar gelukkig heeft het geholpen. Vanmorgen belde de plastisch chirurg zelf ook nog. Ze was het helemaal met me eens gelukkig.
Jij hebt een leuk weekend voor de boeg. Gezellig!
Ik heb een rustig weekend. Morgen gaan we de kozijnen verven, ik wil dat toch graag klaar hebben voor mijn operatie. Als we het nu samen doen wordt C misschien ook een beetje gemotiveerd.
Vandaag lekker alles in huis gedaan en de boodschappen.
Tja het is even lastig voor mijn knul, hij moet natuurlijk halverwege ergens instromen, en de meeste plekken zijn al bezet. Wel ontving hij vandaag salaris voor zijn stage. Dat motiveert hem ook wel weer, dus sowieso met hem de afspraak dat hij dit blijft doen totdat die overstap echt geregeld is. Dat geeft mij toch wel weer een beetje rust.
Hij moet ook nadenken over wat hij hierna wil. Dat is ook lastig omdat hij het niet echt weet. Maar gelukkig kwam hij nu met wat opties wat vrienden willen gaan doen en waar hij wel wil kijken.
Heel veel plezier dit weekend. Geniet er lekker van.
Ik heb vanmorgen heel dapper de verfkwast ter hand genomen en 2 kozijnen gedaan. C is gaan schuren en heeft uiteindelijk de hint begrepen. Nog niet helemaal klaar, maar er zit schot in. Nog de 2 kozijnen + vensterbanken aan de voorkant en 1 kleintje aan de achterkant. ( waar de poes steeds ligt, is dus een uitdaging) en de deur van de invouwkast. Dan is het klaar

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven