SL part 1

11-09-2015 14:05 125 berichten
Heel wat gehoord over dit forum dus ik dacht laat ook ik mijn hoofd is in een wespennest steken.



Sinds enkele maanden heb ik een profiel aangemaakt op second love.

Mijn fantasie ging de eerste dagen met me aan de haal en ik zag mijzelf al als minnaar van een slimme, intelligente en natuurlijk beeld schone vrouw door het leven gaan. Ik was er helemaal klaar voor.



Ik las menig profiel en werkte hard om mijzelf zo goed mogelijk te presenteren aan de vele gegadigden die ook nog allemaal WO bleken te hebben gevolgd. Ik waande me even in het paradijs.



Na enkele tientallen berichten te hebben verstuurd veranderde mijn hoop al snel in deceptie, mijn fantasie was niet meer dan een wazige herinnering geworden en mijn beeld van de vrouw moest ik drastisch gaan bijstellen.



Er gebeurt iets met vrouwen die een profiel aanmaken op Second Love en andere datingsites.

Menig profieltekst laat veel te wensen over. Het stikt er van de "leuke" vrouwen die een "leuke" man zoeken, discretie en wederzijds respect hoog in het vaandel dragen maar niet het fatsoen hebben te reageren op al die mannen die hun best doen om contact te leggen.

Vervolgens hebben ze een waslijst aan eisen waar geen man aan kan voldoen, niet reageren op mannen die geen foto open hebben staan terwijl ze zelf geen enkele foto plaatsen omdat ze bang zijn om herkent te worden.



Dan is er nog dat obesitas probleem onder de aanwezige dames. Ze schrijven dat ze zo ongelukkig zijn thuis en geen sex hebben met hun partner ( jeetje wat raar?) weer eens vlinders willen voelen en wat al niet meer. Denken ze dan werkelijk dat wij mannen daar op zitten te wachten?

Mijn ( ongevraagd) advies is om van je dikke kont af te komen, jezelf naar de sportschool te slepen en er voor te zorgen dat je wat aan je lijf doet. Wie weet wil je man dan wel weer een keer en hoef ik niet eindeloos profielen door te spitten van dames waarmee ik in mijn ergste nachtmerries nog niet mee naar bed ga .

Al die "hoogopgeleide" dames moeten dat toch zelf wel kunnen bedenken?



En dan is er nog al dat laffe vreemdgaan......maar daarover de volgende keer.



Uiteraard gaat dit niet over jullie hier.
Misschien kunnen ze er een onzinonderzoekje over doen op welke manier iemands gewicht relateert aan de neiging tot vreemdgaan. Heel nuttig om te weten, lijkt me.
Alle reacties Link kopieren
quote:Chiefseattle schreef op 11 september 2015 @ 16:36:

Misschien kunnen ze er een onzinonderzoekje over doen op welke manier iemands gewicht relateert aan de neiging tot vreemdgaan. Heel nuttig om te weten, lijkt me.

Oh yes, lijkt me een leuk en waardevol onderzoek! TO, kun jij wat data voor ons van de website verzamelen?!

Al zitten we wel met het probleem dat aantrekkelijkere mensen waarschijnlijk geen website nodig hebben voor vreemdgaan acties.
Silence is golden. Duct tape is silver.
quote:Theemok1 schreef op 11 september 2015 @ 16:36:

Die stok werd keihard weer naar buiten geflikkerd, ja.Tja, de kippen van tegenwoordig zijn ook niet meer voor één gat te vangen.
quote:HuLang schreef op 11 september 2015 @ 16:35:

[...]



Ik lees, behalve een mislukte poging om een stok in het kippenhok te gooien, vooral héél veel nieuwe spelling.
Alle reacties Link kopieren
Ik lig hier in een deuk, briljant



Hoeveel delen verwacht je TO?
Alle reacties Link kopieren
Ik geef deze man gelijk. Altijd wordt er negatief gedaan over mannen op datingsite. Maareh... die vrouwen dan? Beetje de mooie madam uit hangen. Er zullen er vast wel aardige tussen zitten, maar moeilijk te vinden.
de wereld wacht om ontdekt te worden
Dag allen,



bedankt voor alle reacties, ook de vele weinig zinvolle reacties en het continue plakken van eerder gemaakte opmerkingen die de eerste keer al zinloos waren. Gelukkig leven we in een vrij land waar het geschreven woord (al dan niet correct geschreven) een groot goed is.



Blijkbaar is er onder de lezers toch een duidelijke behoefte om te reageren. Een ieder heeft hiervoor zijn eigen beweegredenen en bij een enkeling blijkt al snel de verveling de bewuste reden te zijn.

Hé, ieder zijn tijdverdrijf.



Dan voor de dames en heren die er zo prat op gaan om mij en iedereen die het maar wil lezen te wijzen op mijn spel danwel taalfouten........ applaus , good for you and be proud !! Keep it coming.



Voor diegenen die zich afvragen of mijn vrouw weet dat zij en ik een open relatie hebben kan ik bij deze bevestigen dat ze dit inderdaad weet. Ik heb absoluut geen enkele behoefte om hier verder over in discussie te gaan en je gelooft daarvan maar wat je wilt.



Aan de aanwezige dames die bekend zijn met SL (o.i.d.), daar mogelijkerwijs zelf een profiel hebben en overspoelt worden met berichten kan ik melden dat ook mijn vrouw hier bekend mee is. Het verschil tussen haar en enkele dames hier is dat zij, ondanks de vele berichten, elke man die haar op een normale manier benadert ook een antwoord stuurt. Meestal is dat een kort bedankje voor de getoonde interesse en geeft ze aan dat de betreffende schrijver niet de man is waarnaar zij opzoek is. Respect dus voor de genomen moeite van de man.

Van mij, respect voor mijn vrouw die wel de moeite neemt om te reageren ondanks een uitpuilende inbox.



Één van mijn ergernissen was dat ongeveer 90% van de vrouwen op SL (dik,dun,wit,blauw,kort,lang, dom, slim) dit respect niet weet op te brengen terwijl ze in hun profiel nadrukkelijk schrijven respect zeer belangrijk te vinden.

Aan de betreffende dames hier met een SL profiel danwel een profiel op een soortgelijke site, check even wat jij hebt geschreven cq aangevinkt en pas dit dan eventueel aan naargelang je wel of niet reageert op berichten.



Een andere ergernis is de volgende en misschien nog wel de grootste.

Hoe komt het en wie heeft het bedacht dat mannen hun foto's moeten open zetten en de vrouwen dit niet hoeven te doen? Vrouwen schrijven dat ze niet reageren als de man zijn foto's niet open zet.

?????????? What the fuck? Waar halen ze dit vandaan? Wie bedenkt dit? Is er een geheime afspraak tussen vrouwen of zijn dit de tips die Charlie ( alle werknemers van SL heten Charlie) de vrouwen toe stuurt? De mannen krijgen in ieder geval geregeld tips die variëren van, zet je foto open tot schrijf een persoonlijk bericht en geef complimenten.



Helaas is dit wel de realiteit en ben ook ik slachtoffer van, en onderworpen aan de grillen van de SL vrouw.

Natuurlijk kies ik hier zelf voor en laat ik me vrijwillig kastijden, heb ik periodes dat ik lichtelijk depressieve gevoelens ervaar en er naar neig mijn zelfrespect te verliezen. Nieuwe, leerzame en zeer interessante ervaringen die er mede toe hebben geleidt dat ik er hier over schrijf. Naar de vorm ben ik nog aan het zoeken. Of dit het juiste platform is ga ik ondervinden en zal afhangen van de reacties die ik krijg.



Voor de lezers die het interesseert het volgende. Ik heb inderdaad een open relatie. Voor mijn vrouw en ik deze zijn "begonnen", hebben we daar lang en zorgvuldig over nagedacht en alle voors en tegens samen besproken. We hebben een weldoordachte keuze gemaakt waarmee we aan ons leven een extra dimensie willen geven.

SL is voor ons iets nieuws waar we deze zomer eens een kijkje hebben genomen en we benieuwd waren naar de mensen die zich daar hebben ingeschreven.

Elk bericht dat ik daar schrijf is persoonlijk en met respect en interesse geschreven maar helaas zijn er weinig vrouwen die mijn interesse echt weten te wekken.



Ik begrijp dat ik in mijn eerdere stuk bot en lomp voor de dag kwam en ja, ik wilde ook graag eens flink mijn gal spuwen. Mijn excuses voor de toon jegens de volle, zeer volle en overvolle vrouwen.

Neemt niet weg dat de essentie van mijn verhaal behoorlijk dicht bij de waarheid ligt en blijft het feit dat ze van hun luie reet moeten afkomen, de fiets moeten pakken ipv de scooter, wat aan hun overgewicht moeten doen en wie weet willen de echtgenoten dan wel weer. Vice versa geldt natuurlijk hetzelfde.



Tot zover voor vandaag.



Wil ik nog op een specifieke reactie reageren? Nee. Check

Heb ik iets gelezen waarvan ik dacht hmm.. interessant, zo had ik het nog niet bekeken. Nee. Check

Wil ik mijn mening al bijstellen? Niet echt. Check.



Hoop ik op een goed tegenargument? Ja graag. Check



Staan er nog ergens taal danwel spelfouten? Dat mag iemand anders checken.



P.s. voor wie wil weten waar SL part 2 over zal gaan...... nog even geduld aub.
Alle reacties Link kopieren
SL Part 2 kan pas geopend worden als dit topic vol is. En geloof me, dat gaat niet gebeuren.
Alle reacties Link kopieren
Ongelooflijk dat je het woord respect in de pen durft te nemen terwijl je zo laatdunkend over (volle?) vrouwen schrijft. Trek dat respect dan door naar alles en iedereen, dat zou je veel geloofwaardiger maken.



Verder denk ik dat ik snap waarom je zo weinig SL succes hebt, je bent lang van stof en vertelt eigenlijk niks. Dat maakt je tot oninteressant en hoog-van-de-toren-blazend, dat vinden wij ongeil.

En aangezien wij het voor het uitzoeken hebben kunnen wij jouw oninteressant gedoe aan ons voorbij laten gaan.



Over foto's kunnen we ook kort zijn, je hebt best wel een punt maar ook daarvoor geldt dat de dames kunnen schiften en veeleisend kunnen zijn. Dat is niet leuk voor jou, dat begrip ik best maar in de wereld van de seksdates zijn de vrouwen de baas, puur en alleen omdat we in de minderheid zijn.

Neem het of doe het niet, draag het als een man. Zeur niet zo en durf je kop boven het maaiveld uit te steken, vraag desnoods aan SL dames of ze je profiel willen lezen en commentaar willen geven, ik heb ook legio van dat soort verzoekjes gehad.



Trouwens, als je je afkeur van stevige vrouwen laat blijken in je profiel heb je dikke kans dat ook slanke vrouwen je deurtje voorbij gaan. Het komt namelijk onsympathiek en... juist, respectloos over.
...
quote:Hoop ik op een goed tegenargument? Ja graag. CheckEen tegenargument op wat? Dat SL kennelijk niet is wat jij er van verwacht had? Want het is me nog altijd compleet onduidelijk wat je nu wil met dit topic, behalve flink van leer trekken over zaken die je niet bevallen aan SL en de dames die daar ingeschreven staan.
Alle reacties Link kopieren
Je bent imo een grote droeftoeter en verder wat Rooss schrijft!
Alle reacties Link kopieren
Geloof dat je meer van SL had verwacht en je bent nu zo teleurgesteld dat je hier nu komt mopperen. En hier krijg je ook niet de bijval waar je misschien op hoopte, logisch ook, lees jouw topic etc maar is door het is 1 bom van negativiteit en "aanvallen".
quote:Filter schreef op 15 september 2015 @ 00:03:



Tot zover voor vandaag.



Wil ik nog op een specifieke reactie reageren? Nee. Check

Heb ik iets gelezen waarvan ik dacht hmm.. interessant, zo had ik het nog niet bekeken. Nee. Check

Wil ik mijn mening al bijstellen? Niet echt. Check.



Hoop ik op een goed tegenargument? Ja graag. Check



Staan er nog ergens taal danwel spelfouten? Dat mag iemand anders checken.



P.s. voor wie wil weten waar SL part 2 over zal gaan...... nog even geduld aub.



Ik zou zeggen, slotje erop, en laat deel 2 maar zitten.



Als je niet 1 bericht er tussen vond zitten waarvan je dacht "zo heb ik het nog niet bekeken" noch een bericht waardoor je je mening niet gaat bijstellen, dan gaat dat ook echt niet meer gebeuren.

En ik betwijfel of er veel hier geïnteresseerd zijn in deel 2 (Ik niet in elk geval)



Toch nog een gratis tip (die vast al gegeven is)

Volgens mij zijn er meer dan genoeg swingers dating sites (voor koppels met een open relatie). Waarom ga je naar een site, gemaakt voor vreemdgangers, waar je vooraf kunt snappen dat ze geen herkenbare foto's op hun profiel gaan zetten, om vervolgens maar te gaan klagen hierover.



Dat is net als een huis kopen tegenover een school, en vervolgens gaan klagen over schreeuwende kinderen. Slaat ook nergens op
Alle reacties Link kopieren
quote:Corona67 schreef op 15 september 2015 @ 06:26:

[...]





Volgens mij zijn er meer dan genoeg swingers dating sites (voor koppels met een open relatie). Waarom ga je naar een site, gemaakt voor vreemdgangers, waar je vooraf kunt snappen dat ze geen herkenbare foto's op hun profiel gaan zetten, om vervolgens maar te gaan klagen hierover.



Dat is net als een huis kopen tegenover een school, en vervolgens gaan klagen over schreeuwende kinderen. Slaat ook nergens op

Goed punt!

Heel goed punt zelfs.
...
quote:Rooss4.0 schreef op 15 september 2015 @ 11:13:

[...]



Goed punt!

Heel goed punt zelfs.



Je zou bijna zeggen, Dubbele punt

(verder laat ik dit topic voor wat het is. Wat zulke welles-nietus discussies hier zijn denk ik eindeloos, zonder ook maar enige beweging)
Jeetje, je komt ongelooflijk drammerig en betweterig over. Wellicht ligt het aan je schrijfstijl dat vrouwen geen zin hebben te reageren?



Verder kan ik me met het Ashley Madison verhaal in mijn achterhoofd goed voorstellen dat slimme, weldenkende vrouwen geen foto's op een dergelijke site plaatsen.

Daarbij; de verhouding man-vrouw is natuurlijk totaal uit balans. Een vriendin heeft ooit een profiel aangemaakt op SL. Binnen een paar dagen had ze ruim 200 reacties. Kan je nog zo vriendelijk zijn, iedereen een persoonlijk berichtje terugsturen zou een dagtaak zijn.



Als jij niet de gewenste reacties krijgt ben je gewoonweg niet leuk genoeg om door de 'selectie' heen te komen. Jammer maar helaas. Beter je best doen dus!
Alle reacties Link kopieren
[quote]Filter schreef op 15 september 2015 @ 00:03:

Helaas is dit wel de realiteit en ben ook ik slachtoffer van, en onderworpen aan de grillen van de SL vrouw.

Natuurlijk kies ik hier zelf voor en laat ik me vrijwillig kastijden, heb ik periodes dat ik lichtelijk depressieve gevoelens ervaar en er naar neig mijn zelfrespect te verliezen. Nieuwe, leerzame en zeer interessante ervaringen die er mede toe hebben geleidt dat ik er hier over schrijf. Naar de vorm ben ik nog aan het zoeken. Of dit het juiste platform is ga ik ondervinden en zal afhangen van de reacties die ik krijg.





Wil ik nog op een specifieke reactie reageren? Nee. Check

Heb ik iets gelezen waarvan ik dacht hmm.. interessant, zo had ik het nog niet bekeken. Nee. Check

Wil ik mijn mening al bijstellen? Niet echt. Check.



Hoop ik op een goed tegenargument? Ja graag. Check" einde quote



Kom op zeg.. kom eens uit je slachtoffer rol.. boehoe.. licht depressieve gevoelens en je neigt je zelfrespect te verliezen, omdat niet alle SL vrouwen zich aan jouw voeten storten. Vraag me wat het effect van jouw omgang met vrouwen in de 'echte' wereld is.



Verder begrijp ik niet dat je hoopt op een goed tegenargument terwijl je je mening niet wilt tegenstellen. Dan lijkt dit onderwerp me dus een zinloze excercitie.

Ik sta niet op SL maar op een site voor singles. En probeer iedereen netjes te antwoorden maar ik denk dat ik een bericht krijg van een man met de toon zoals in dit topic dat ik niet ga antwoorden... je komt niet echt sympathiek en gezellig over.
Ik sta ook op die site, foto's verborgen, met medeweten van man overigens. En ik sta gepauzeerd en eens in de zoveel tijd zet ik hem op online, en waarom? Omdat ik zoveel berichten krijg dat ik geen tijd heb om ze te beantwoorden. En de mannen die beginnen met hey lekkertje heb jij zin om dit muisje te leren kennen? Die beantwoord ik niet nee. Ik heb daar geen zin in, die spreken mij ook niet aan. Dus zal ik ook een obese huisvrouw zijn.
Alle reacties Link kopieren
Ik kan het niet geloven dat als je over enige flirtkwaliteiten beschikt je het op een site als SL zoekt. Ook als je getrouwd bent kun je juist van flirten en kleine verliefdheidjes enorm genieten. Het "Ik wil neuken en plaatsen een advertentie" is helemaal niet geil. Je moet eerst inderdaad door allerlei profielen heen, als man maar hopen dat je een beetje door de keuring heen komt (en zoals TO al zegt, er zijn heel veel mannen op SL en maar weinig vrouwen) en dan een mogelijk ongemakkelijke ontmoeting in een cafe waarna je eventueel verder gaat.



Ik ben niet superromantisch ofzo, maar vroeger moesten deze mannen gewoon een hoer betalen. Nu kun je goedkoop op SL wat vinden. Voordeel van een prostituee is wel dat ze voor het geld doet alsof ze je aardig vind.



Trouwens, als je vreemdgaande vrouwen niet wil, moet je dat er duidelijk op zetten. Ik heb er ook een tijd geleden een profiel aangemaakt, al ben ik single, maar ik had dus echt problemen met die profielen die zeiden dat ze supergelukkig waren in hun huwelijk, maar... En veel mannen die een open relatie zeiden te hebben hadden hun vrouw daar helemaal niet van op de hoogte gebracht Ik heb dus gewoon iemand ontmoet in mijn omgeving, dus het was ook niet meer nodig om een profiel te hebben.



En over obese: het is maar net hoe je kijkt. Sommige mannen zijn nogal kieskeurig. Welke beroemde persoon vindt jij bv obese? Hebben we het dan over zangeres Shirma Rouse, comedienne Sara Kroos, of vindt jij alleen vrouwen met het postuur Daphne Deckers slank genoeg?
Alle reacties Link kopieren
quote:RozaRomee71 schreef op 16 september 2015 @ 08:45:

Ik sta ook op die site, foto's verborgen, met medeweten van man overigens. En ik sta gepauzeerd en eens in de zoveel tijd zet ik hem op online, en waarom? Omdat ik zoveel berichten krijg dat ik geen tijd heb om ze te beantwoorden. En de mannen die beginnen met hey lekkertje heb jij zin om dit muisje te leren kennen? Die beantwoord ik niet nee. Ik heb daar geen zin in, die spreken mij ook niet aan. Dus zal ik ook een obese huisvrouw zijn.Ik vind je antwoord eerlijk, en jij doet het ook niet zoals 99% van de mensen daar stiekem.
Ik zoek daar juist onbekende mannen en geen uit de buurt waar ik woon. Man staat daar ook, maar die ontmoet op andere manieren dates. Ik zou hier een date kunnen opscharrelen maar dat wil ik niet. De contacten zijn eenmalig en in de buurt zou je ze mss tegenkomen.



En daarbij ik date alleen mannen met een open relatie, stiekem gedoe heb ik geen zin in.
Ik blijf het apart vinden, maar ik zit dan ook niet op die sites.



Volgens mij is SL opgezet voor mensen in een relatie die stiekem vreemd willen gaan.



Waarom zou je dan als single of in een open relatie op SL gaan zoeken?

Dan zijn er volgens mij genoeg andere opties.
Ohja? Welke dan?



Hoor ik graag want dat is dus niet zo gemakkelijk.
Alle reacties Link kopieren
quote:mia_e schreef op 16 september 2015 @ 09:21:

Ik kan het niet geloven dat als je over enige flirtkwaliteiten beschikt je het op een site als SL zoekt.



***

Ik heb er ook een tijd geleden een profiel aangemaakt, Zoek de tegenstelling.
...
Alle reacties Link kopieren
quote:RozaRomee71 schreef op 16 september 2015 @ 12:17:

Ohja? Welke dan?



Hoor ik graag want dat is dus niet zo gemakkelijk.

Het is ook onzin.

SL staat voor secondlove en is bedoelt voor iedereen die een "tweede liefde" zoekt, er staat nergens dat je een vreemdganger moet zijn. Ik heb daar ingeschreven gestaan toen ik een open relatie had en ook toen ik single was, gewoon puur omdat ik geen first love wilde.



Er wordt (neem ik aan) gedoeld op sites als aff, sdc en am. Ik ken die sites en wat me daar niet aanstaat zijn de vleeswaren die je om de oren gaan, ik hou van erotiek, niet van porno.

SL en SF zijn in die zin beschaafde sites waar blote lichaamsdelen niet zijn toegestaan, ik vind dat fijn.
...

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven