Achtergelaten kater, houden of asiel?

24-07-2014 06:25 77 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik zit in dubio...



Hier in de buurt is iemand plotseling verhuisd en heeft een kat achter gelaten . Asiel vond ze te duur . Beestje zwierf hier rond, zonder eten en drinken, dus ik heb hem gisteravond in huis gehaald.



Ik heb gisteravond de dierenambulance gebeld, wat nu te doen. Moet vandaag terug bellen, dan kunnen ze hem komen halen en naar een asiel brengen.



Maarrr... Nu zit ik in dubio.

t is een ontzettend lief beest! Het lijkt te klikken met hondje en andere zwerfkat die ik heb opgenomen. Hij z\it continu bij mij en blijft maar kopjes geven ( lijkt wel dankbaar te zijn....). De achterdeur staat open, maar hij doet niet eens een poging om t huis uit te gaan. Geeft aan het hele huis kopjes, incl de hond, zo van 'Zo , dit is mijn nieuwe huis!'



Waarom ik hem niet zou houden is vooral de financien. Ik heb het niet breed. Kan WEL rondkomen, beetje extra voer kan er ook nog wel vanaf. Hij is niet gecastreerd, dus dat moet ik nog laten doen als ik hem zou houden. Je hebt natuurlijk hoe meer dieren, hoe meer kans op dierenartskosten.....

Waarom ik hem wel zou houden... voelt een beetje als verraad hem naar een asiel te brengen, hij klit echt aan me vast! Hij is zoooo lief! En komt hij in het asiel, waar komt hij dan terecht?! T beestje schijnt in een jaar tijd al meerdere adressen te hebben gehad en elke keer gedumpt te zijn, zo zielig! En... ik heb liefde genoeg voor nog een beestje!



Wat zouden jullie doen... Naar het asiel, houden, of gewoon een paar dagen aankijken of het goed blijft gaan?
Alle reacties Link kopieren
Wat fijn dat je hem houdt. Heeft het beest eindelijk eens een keer een beetje mazzel
Helemaal super! Beide gefeliciteerd!!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven