Coronavirus COVID-19 alle pijlers

Feestjes bij de buren.

17-04-2021 23:38 226 berichten
Alle reacties Link kopieren
Sinds het begin van de lockdown hebben de buren bedacht dat het zo sneu is voor hun pubers van 15 en 17 dat ze nergens heen kunnen en zijn er met enige regelmaat dus feestjes bij hun thuis. Aangezien er een avondklok is blijft de hele troep slapen met als gevolg een onrustige nacht voor ons. Muziek (niet eens heel hard maar wel hoorbaar) maar vooral veel geschreeuw, gelach, slaan met deuren, stoelen die omvallen enz.
Ik gun de pubers hun feestje maar na feestje nummer 3 heb ik de buurvrouw hierover aangesproken. Zij zei tijdens de feestjes niet thuis te zijn, in een hotel te zitten of dat ze beiden nachtdienst hebben maar dat er altijd hooguit maar twee vriendinnen zijn. Dat laatste is echt niet waar, buurmeisje zet zelf foto's van de feestjes op Instagram waarop al acht pubers te zien zijn en vanavond zagen we een groepje van een man of zeven aan komen fietsen. Ik vraag me trouwens oprecht af op buuf wel weet dat er zoveel kinderen zijn, inclusief jongens. Vorige week heb ik om 0.00 uur geappt of het rustiger kon, wat hielp, maar nu is het opnieuw raak en ik ben er eigenlijk wel klaar mee, bijna ieder weekend in de herrie te zitten. Ondanks dat het advies nog steeds is om niet meer dan 1 persoon per dag te ontvangen hoeven de buren zich daarbij blijkbaar niet aan te houden. Als iemand nog goede tips heeft om deze feestjes te laten stoppen?
Ik ben verantwoordelijk voor wat ik schrijf, niet voor wat u leest.
Vervelend hoor. Maar dat jullie in een twee onder een kap wonen wil toch niet zeggen dat anderen er geen last van hebben? Iets minder misschien, maar ook zij zullen gebonk van de muziek horen en gillende mensen als ze vertrekken?

Maar hoe dan ook: je hebt het meerdere keren netjes proberen op te lossen, maar soms houdt dat op en moet je het op een andere manier doen.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven