Mode & Beauty alle pijlers

Goede slips gezocht!

23-06-2021 22:27 29 berichten
Ik ben op zoek naar kwalitatief goede slips, die een poosje mooi blijven en een goede pasvorm hebben. Lees: die niet halverwege je bil eindigen en ook niet vlak onder je borsten, eigenlijk gewoon een standaard bikini broekje model, misschien iets breder.

Gewoon van katoen, eventueel met iets stretch, geen kantjes of andere opsmuk, kleuren wit of grijs.

Ik had Ten Cate, pasvorm heel goed maar vond voor de prijs de kwaliteit toch niet geweldig; na een poos trok ik de gaten erin. Hema kwaliteit vind ik de laatste jaren om te huilen.

Ik kwam qua merk eigenlijk alleen uit op Sloggi, maar die moet ik dus nog bekijken/proberen.
Jullie nog ideeën? Het mag iets kosten maar moet het wel waard zijn.
Alle reacties Link kopieren
Anni rolfi
Alle reacties Link kopieren
Seamless cotton briefs van Tezenis, 88% katoen en geen randjes/biesjes/kantjes die tekenen onder je kleding

Afbeelding

Ik heb er een keer een paar op vakantie in Spanje gekocht dus weet mijn maat, nu bestel ik online af en toe wat erbij als ze leuke nieuwe seizoenskleuren hebben. Ze hebben de seamless cotton ook in model hipster en brazilian (iets bedekkender dan een string).

Brief/bikini
https://www.tezenis.com/nl/product/seam ... _TEZD=308U

French/hipster
https://www.tezenis.com/nl/product/lase ... L_TEZD=019

Brazilian
https://www.tezenis.com/nl/product/seam ... _TEZD=153U
Alle reacties Link kopieren
Ik las ooit een onderzoek van de Consumentenbond waarin gekeken werd onder andere naar waar het kruisje in onderbroeken zit. Meestal op een plek waar je er niks aan hebt....
Alle reacties Link kopieren
gianna schreef:
29-06-2021 22:45
Ik las ooit een onderzoek van de Consumentenbond waarin gekeken werd onder andere naar waar het kruisje in onderbroeken zit. Meestal op een plek waar je er niks aan hebt....
Ja dat is ook zo; ik heb wel eens eerder dit soort topics gelezen en dat ik dan een merk of soort probeerde die aangeraden werd en dan zat het bij mij echt niet fijn. Waar het kruisje zit en hoe groot ze zijn per merk dat verschilt ook weer. Ik vind het zelf echt heel vervelend als het randje te laag zit, ik krijg daar echt irritatie van. Maar die kan bij een ander misschien wel perfect zitten.

Sowieso draag ik het liefste katoen met badstof kruisjes en dan wat kantjes er aan her en der, maar dat is ook echt heel lastig te vinden. Tenminste, als je een beetje een leuk, vrouwelijk ontwerp draagt. In maat '30 jaar na de overgang dus trek de slip maar tot onder de oksels' zitten vaak wel badstof kruisjes.
Stressed is just desserts spelled backwards

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven