Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Was dit een paniekaanval?

25-08-2019 18:40 5 berichten
Alle reacties Link kopieren Quote
Hoihoi,

Ik ben bekend met een "angstoornis" die ik sinds vorig jaar april heb maar ben hier eigenlijk sinds april dit jaar aan het uitklimmen en heb zo goed als geen echte paniekaanvallen meer. Ik moet alleen nog het overmatige zorgen over symptomen nog goed afleren waar ik ook al een stuk op vooruit ben gegaan.
En daarnaast ben ik nogal snel moe door de burnout die ik heb gehad en snel overprikkelt.

Alleen gisteren ging ik met m'n vriend naar zijn stiefmoeder en dochter en hadden we de hele avond gesprekken, lachen en ga zo maar door.

Alleen op een gevenmoment dwaalde ik af (zonder dat ik het doorhad) en toen werd er mij wat gevraagd en ineens begon ik me echt heel vaag te voelen alsof mijn bewustzijn aan het afnemen was er kwam alleen nog wat gemompel uit en kon daarna amper nog een woord uitbrengen omdat het simpelweg niet lukte en ik het gevoel had onderuit te gaan ondertussen bonste mijn hart ook al aardig hard en had ik half het gevoel te stikken en ook mijn ogen werden wazig/duizelig.

Toen ben ik maar weg uit de situatie naar de wc gelopen en toen ging het weer en was ik er weer bij (met wat angst door het voorval)

Alleen kan ik nu even niet de angst van mij afschudden omdat ik niet kan plaatsen waardoor het kwam, het was vrij onverwachts.

Was dit een paniekaanval, hyperventilatie of zou ik het toch ergens anders moeten zoeken gaat door mijn hoofd.

Wel ben ik geneigd in gesprekken nogal snel te praten en teveel achter elkaar zonder mijn ademhaling het werk te laten doen.
Alle reacties Link kopieren Quote
Dit zou heel goed kunnen komen door t snelle praten zonder goed adem te halen,ik had vaak ook tintelende armen erbij,dus gewoon letten op het rustiger praten,niet bang zijn,het is niet echt een paniekaanval.
Alle reacties Link kopieren Quote
In de gaten houden en kijken hoe vaak het gebeurt. Zijn hormonen van invloed etc. Als je dit vaker krijgt dan in gesprek met je huisarts.

Bij mij bleek het is anders te zijn.
Alle reacties Link kopieren Quote
dissociatie ?
Niet geschoten is altijd mis
Alle reacties Link kopieren Quote
Klinkt echt als hyperventilatie.

Anonymous
Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven