I 'm a weirdo: ik houd niet van seks

24-08-2020 16:51 318 berichten
Eigenlijk ben ik op zoek naar herkenning, ik voel me erg alleen hierin en dat is mijn hele leven al zo. Van de paar mensen in mijn omgeving die ik het heb durven vertellen heb ik allerlei vragen gehad hierover: bijna niemand kan zich voorstellen dat ik nauwelijks geinteresseerd ben in seks en dat ik er ook bijna geen behoefte aan heb. Men reageert meestal enigszins bevreemd.
Ook kreeg ik veel opmerkingen en tips in de trant van: "Dan ben je nog nooit echt verliefd geweest", "Meid, wat zonde, gewoon doen, laat het strooomen....", "Ben je nu al verzuurd? ", "Goh, wat doe jij jezelf tekort, je weet niet wat je mist", "Wat gek, je bent juist zo'n sexy vrouw.." enzovoorts.
Seks neemt inmiddels geen belangrijke plaats in mijn leven meer in, in tegenstelling tot vroeger, toen ik er zo graag bij wilde horen, zo graag een "normaal functionerend" mens wilde zijn.

Seks, ik heb het altijd zoveel gedoe gevonden. Ik vind het leuk om te lezen dat mensen er enorm van kunnen genieten, maar ik voel me ook een weirdo omdat ik dat niet heb. Ook niet toen ik jonger was, ik wilde helemaal niet experimenteren of met veel verschillende mannen seks hebben. Dat had niks met preutsheid te maken maar met er gewoon geen zin in hebben.
Ik was en ben ook erg onzeker over mijn uiterlijk, maar als ik objectief naar mezelf kijk dan zag en zie ik er gewoon goed uit. Wel met schoonheidsfoutjes, maar die heeft iedereen toch?
Met zo'n man bloot in bed of waar dan ook voelde ik me vooral enorm opgelaten en ik was altijd blij als ik mijn kleren weer aan kon doen. Ik genoot er ook niet van, ik vond het wat pijnlijk en viezig en ik was er zelfs een beetje bang voor. Er zijn zoveel mensen die volkomen gestoord zijn op dat gebied en bij wie seks en agressie/machtswellust hand in hand gaat met alle gruwelijke gevolgen van dien.

Ik heb echt geprobeerd seks leuk te vinden, maar ik kan het niet. Het bijzondere is dat mannen altijd erg blij waren met mij in bed, want ik deed flink mijn best om zo'n man en mezelf te behagen; als een aardappelzak lag ik er beslist niet bij, integendeel juist, ik wilde het zo graag fijn en interessant gaan vinden.

Het forum voor a-seksuelen heb ik ook weten te vinden, maar daar pas ik weer net niet omdat ik wel veel ervaring heb met seks en daar ook best over wil en kan praten. Door de buitenwereld word ik nooit herkend als een niet-seksueel wezen omdat ik spontaan en levendig ben, omdat ik graag gekke en soms ook wel ondeugende grappen maak en ook omdat ik er vrouwelijk uitzie.
Helemaal a-seksueel ben ik niet, als ik verliefd ben kan ik seksuele gevoelens voor iemand hebben, maar die zijn niet prominent, en ondanks mijn verliefdheid vind ik andere dingen samen doen veel fijner dan die seks.
Intimiteit met mannen kan ik wel enorm waarderen: hand in hand lopen, knuffelen, tegen elkaar aan hangen. Maar omdat ik weet dat maar weinig mensen een seksloze relatie willen ga ik niet meer op zoek. En ook wil ik mezelf en de ander niet meer kwellen door het toch weer te proberen.

Jammer is het wel.
anoniem_254365 wijzigde dit bericht op 24-08-2020 17:02
Reden: woorden stonden in verkeerde volgorde
0.10% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Cecilie schreef:
25-08-2020 19:16
Hee mensen, dank jullie wel voor het reageren! Ik kom net van mijn werk, ik heb jullie reacties meteen gelezen en het doet me enorm goed dat er veel herkenning is en toch ook veel begrip.
De reden waarom ik graag wat seksueler zou willen zijn is omdat de kans op het vinden van iemand met wie ik een lange relatie zou kunnen krijgen een stuk kleiner is dan bij seksuele mensen. En ik mis het gevoel waar anderen juist veel plezier aan beleven, en wat een drijfveer kan zijn voor een hoop levenslust.
Ook vind ik het naar dat ik mannen in het verleden tekort heb gedaan, mannen die echt van me hielden en die serieus met me waren. Letterlijk is er tegen me gezegd, zelfs in wanhoop: "Het spijt me, ik kan zo niet verder, ik word hier zo ongelukkig van!" En dat betrof dan keer op keer de seks. Geen seks meer.
"Mijn seks is stuk" heb ik gezien, inderdaad een heel interessante en ook best moedige reportage.
Het viel me wel op dat Lize Korpershoek het mede in de therapeutische hoek ging zoeken. Ook haar moeder kreeg een sneer en ik denk eerlijk gezegd dat die met die sekskwestie van Lize helemaal niets te maken heeft. Ze heeft vast wel steken laten vallen (was de moeder niet depressief geweest?) net als iedere ouder, maar dat heeft geen invloed gehad op Lize haar seksualiteit. Sneu vond ik dat, het had er van mij niet in gehoeven.
Ik herkende wel veel in hoe zij het ervaart, in tegenstelling tot mezelf forceerde ze zich niet om toch maar seks te bieden en dat vind ik wel stoer.

Bij mij heeft het flink wat jaren geduurd voor ik besefte dat ik seksueel amper en vooral ook niet blijvend te prikkelen ben. Ik vond het wel naar dat die "zin" binnen de kortste keren in een relatie helemaal verdween. Hoe dat kwam begreep ik niet en het herhaalde zich steeds. Als iets dat therapie behoefde zag ik dat niet, al baalde ik wel van mezelf.
Bij elke nieuwe relatie hoopte ik dat het anders zou zijn. Maar nee hoor...
Ik lees hier datje niet helemaal in de acceptatie fase zit? Waarom dan niet een x een seksuoloog proberen?
Alle reacties Link kopieren
Poeszie schreef:
25-08-2020 23:47
Ik lees hier datje niet helemaal in de acceptatie fase zit? Waarom dan niet een x een seksuoloog proberen?
Dat lees ik ook.

Ik had ook al de huisartsentip gegeven ivm testosteron. Ik denk dat er genoeg tips gegeven zijn, ik hoop dat TO er iets mee kan...
...
okki123 schreef:
25-08-2020 22:59
Ik (man) geef er eigenlijk ook niks om. Terwijl ik dus ook erg van intimiteit met de ander hou, beetje zoals jij ook beschrijft. Als man kom je er denk ik makkelijker mee weg dan als vrouw, zeker op wat latere leeftijd. Meer vrouwen zijn dan ook niet meer zo sex-minded. Maar het kan wel rot zijn voor de ander als die het nog wel leuk vind. Misschien is zo'n speciale dating site best een idee, mits het verder wel een beetje normale mensen zijn.

Ik heb weleens gekeken op zo'n datingsite, maar ik mis er dynamiek. Er zijn maar weinig bezoekers en veel mensen hebben toch wel iets waardoor contact maken wat moeilijker is. Naar mezelf kijkende ben ik sociaal en cognitief een normaal mens, ik houd van gewone dingen als sport, muziek en dansen en ik heb een dynamische baan waarin ik met allerlei mensen in aanraking kom. Ook zie ik er (volgens anderen, ik denk er zelf altijd totaal anders over ) representatief, zelfs wel opvallend uit, ik ben geen kluizenaarstype, geen vrouwtje dat zich verstopt.
Het publiek op zo'n datingsite is vaak toch wat anders, wat terughoudender ook. Terwijl ik een zekere vaart verwacht, niet dat voorzichtige aftasten.
Rooss4.0 schreef:
26-08-2020 00:14
Dat lees ik ook.

Ik had ook al de huisartsentip gegeven ivm testosteron. Ik denk dat er genoeg tips gegeven zijn, ik hoop dat TO er iets mee kan...

Sorry, er waren zoveel reacties, ik kon niet in 1 keer op iedereen reageren. Maar ik heb er al meerdere malen met huisarts, een psychologe en een seksuologe over gesproken. De uitkomst van deze gesprekken is dat het voor mij inderdaad vervelend is, maar ook niet zo invalidiserend dat er ingegrepen moet worden. Testosteron heeft opgewogen tegen de aard van mijn "ellende" teveel bijwerkingen, althans het risico erop is best groot. Verder kreeg ik iets soortgelijks als Lize te horen: Je beleeft seksualiteit op je eigen manier en daar is niets mis mee. Al ben je er zelf misschien niet zo blij mee, je zult ermee moeten leven.
Cecilie schreef:
26-08-2020 07:21
Sorry, er waren zoveel reacties, ik kon niet in 1 keer op iedereen reageren. Maar ik heb er al meerdere malen met huisarts, een psychologe en een seksuologe over gesproken. De uitkomst van deze gesprekken is dat het voor mij inderdaad vervelend is, maar ook niet zo invalidiserend dat er ingegrepen moet worden. Testosteron heeft opgewogen tegen de aard van mijn "ellende" teveel bijwerkingen, althans het risico erop is best groot. Verder kreeg ik iets soortgelijks als Lize te horen: Je beleeft seksualiteit op je eigen manier en daar is niets mis mee. Al ben je er zelf misschien niet zo blij mee, je zult ermee moeten leven.

Eigenlijk is de opmerking dan niet zo gek dat het lijkt alsof je er vooral zelf nog niet aan toe bent dit aspect van jezelf te accepteren. Als ik je andere posts lees dan lijkt het ook een beetje te botsen met andere aspecten. Ik kan me voorstellen dat als je een vlotte, warme, hartelijke, gepassioneerde jonge dynamische vrouw bent die graag relaties en intimiteit op zoekt, dat er ook snel een koppeling met seks in dat plaatje past. Als seks wel goed in het plaatje past, maar er toch niet is, kan ik me voorstellen dat het vervelend en confronterend is. En dat je daar eigenlijk wat aan wil doen in plaats van dat je het wil accepteren.

Maar de andere kant is dus dat je op andere vlakken, inclusief intimiteit, heel veel te bieden hebt. En als je die aspecten graag wil beleven je er linksom of rechtsom toch aan moet geloven dat het aspect 'seks' niet in het pakket zit ondanks dat het goed in het plaatje past. Dan kan je proberen om (de schijn van?) seks toe te voegen of je kan proberen een weg te vinden zonder seks. Ik denk dat beide lastig is; maar waar verwacht je zelf het meeste resultaat van?
Alle reacties Link kopieren
Hoe ik het ervaar is dat ik graag van seks wil houden of een hoger libido wil hebben om toch een relatie te kunnen hebben. En ik denk dat dat ook bij TO het geval is?

Iemand vinden die er hetzelfde instaat, dus zonder het seksgedeelte is quasi onmogelijk.
In een relatie stappen en de ander na circa 6 maand weer moeten teleurstellen is voor mij geen optie meer dus blijf ik maar alleen.
Cecilie schreef:
26-08-2020 07:21
Je beleeft seksualiteit op je eigen manier en daar is niets mis mee. Al ben je er zelf misschien niet zo blij mee, je zult ermee moeten leven.
Heel mooi vond ik die ook. Voor mijn gevoel heeft de maatschappij en de wereld om ons heen ook een beeld gecreëerd van hoe seks hoort te zijn. Ik vind het soms lastig om me daar niets van aan te trekken. Lize gaf ook aan dat seks voor haar niet is zoals in de films. Ook heel herkenbaar. Vaak maak ik een voorstelling in mijn hoofd (fantasie) en dan valt het heel erg tegen in het echt. Mede door die frustratie, heb ik er geen zin in.
Alle reacties Link kopieren
Cecilie schreef:
26-08-2020 07:21
De uitkomst van deze gesprekken is dat het voor mij inderdaad vervelend is, maar ook niet zo invalidiserend dat er ingegrepen moet worden. Testosteron heeft opgewogen tegen de aard van mijn "ellende" teveel bijwerkingen, althans het risico erop is best groot.
En ben je het hiermee eens? Of heb je je problematiek wat gebagatelliseerd?

Heb je een beetje het gevoel alsof iedereen een code heeft gekraakt waar jij niet bij kan? Dat men een soort jij-hoort-erbij sleutel hebt gekregen waar jij steeds naast grijpt? En dat je daar naar kijkt en het gevoel hebt dat je niet mee kan/mag doen? Dat dat ook voor het weirdo gevoel zorgt?
...
Cecilie schreef:
26-08-2020 07:14
Ik heb weleens gekeken op zo'n datingsite, maar ik mis er dynamiek. Er zijn maar weinig bezoekers en veel mensen hebben toch wel iets waardoor contact maken wat moeilijker is. Naar mezelf kijkende ben ik sociaal en cognitief een normaal mens, ik houd van gewone dingen als sport, muziek en dansen en ik heb een dynamische baan waarin ik met allerlei mensen in aanraking kom. Ook zie ik er (volgens anderen, ik denk er zelf altijd totaal anders over ) representatief, zelfs wel opvallend uit, ik ben geen kluizenaarstype, geen vrouwtje dat zich verstopt.
Het publiek op zo'n datingsite is vaak toch wat anders, wat terughoudender ook. Terwijl ik een zekere vaart verwacht, niet dat voorzichtige aftasten.
Hm ik had al zo'n vermoeden dat er veel mensen met nog een ander labeltje zouden zitten. En het was ook niet al te druk dus.
Toch denk ik dat er best wel wat mensen zo zijn. Op een normale datingsite kan je het natuurlijk wel gewoon aangeven. Dan weet iedereen hoe je er in staat.
Verder word het issue wel vanzelf minder belangrijk als je ouder wordt denk ik. Heb je daar ook aan gedacht?
Alle reacties Link kopieren
Ik denk inderdaad dat je moet accepteren dat je niet zo'n behoefte hebt aan seks en er anders naar moet gaan kijken. Ik denk dat er veel meer mensen zijn die niet zo'n / geen behoefte hebben aan seks (ik zelf ook). Alleen in de media / films / series wordt seks zo enorm opgeblazen dat je het gevoel krijgt dat er iets niet klopt als je het niet zo ervaart zoals daar wordt geschetst. Het lijkt soms alsof een relatie alleen maar daar om draait, maar dat is in het echt ook niet zo.

Het vinden van een partner is misschien wel lastiger, maar ik denk niet onmogelijk. Zijn er bijvoorbeeld niet speciale sites /apps voor mensen die minder behoefte hebben aan het fysieke deel van een relatie? Een relatie is veel meer dan het hebben van seks.
Getaway_Car_59 schreef:
26-08-2020 09:56
Heel mooi vond ik die ook. Voor mijn gevoel heeft de maatschappij en de wereld om ons heen ook een beeld gecreëerd van hoe seks hoort te zijn. Ik vind het soms lastig om me daar niets van aan te trekken. Lize gaf ook aan dat seks voor haar niet is zoals in de films. Ook heel herkenbaar. Vaak maak ik een voorstelling in mijn hoofd (fantasie) en dan valt het heel erg tegen in het echt. Mede door die frustratie, heb ik er geen zin in.

Dat herken ik heel erg. Ik herinner mij dat ik als tiener al fantasieën had over hoe geweldig seks zou zijn. De werkelijkheid bleek nogal ontnuchterend en is dat ook gebleven. Nou is het ook erg moeilijk om te tippen aan mijn fantasie, volgens mij komt dat eerder overeen met high zijn van een of andere drug :mrgreen: (niet dat ik ooit drugs heb geprobeerd)
Alle reacties Link kopieren
Misschien heb je iets aan dit artikel dat online staat:

--
Naar schatting is 1% van de bevolking aseksueel. Volgens deze berekening zijn er in Nederland ongeveer honderdtachtigduizend mensen die onder deze categorie vallen. Zoey Kleijn (34) is één van hen. Zij vertelt haar verhaal.

,,Er is best een taboe op aseksualiteit”, begint Zoey haar verhaal. ,,Mensen schamen zich er toch voor. Het is voor mensen moeilijk om toe te geven dat ze anders zijn dan anderen.” Zelf praat Zoey ook niet met veel mensen over haar situatie. ,,Alleen mijn ouders en een hele goede vriendin weten het van mij. Het levert natuurlijk ook wel eens vragen op. Een vrouw van 34 zonder partner vinden veel mensen wat vreemd. Soms krijg ik de vraag of ik lesbisch ben, maar ik heb gewoon totaal geen behoefte om met iemand te zijn. Ik heb wel veel vrienden, maar ik ken het verliefde gevoel waar ik wel over lees zelf niet.”

Er zijn vier categorieën mensen die onder de noemer aseksueel vallen. Er zijn mensen die wel seksuele gevoelens ervaren maar geen romantische gevoelens kennen, er zijn mensen voor wie het andersom geldt en er zijn mensen die zowel romantiek als seksualiteit ervaren maar hier geen connectie tussen voelen. Tot slot is er de categorie waar Zoey toe behoort: ,,Ik heb beide niet. Dus ik ken geen seksuele gevoelens en heb ook geen romantische gevoelens.”

Voor ze haar verhaal vertelt wil Zoey eerst aangeven dat er geen sprake is van een seksueel trauma. ,,Dat denken mensen ook vaak als het over dit onderwerp gaat, maar ik ben gewoon zo geboren.” Zoë zit in de puberteit als ze ontdekt dat ze anders is dan vriendinnen. ,,Dan hoorde je meiden praten over jongens op school in termen als ‘een lekker ding’. Dat had ik helemaal niet. Ik vond iemand er misschien wel leuk uit zien, maar voelde daar verder niks bij. Als andere meiden spraken over een eerste kus of hun eerste keer kon ik me daar niks bij voorstellen.”

,,Ik weet dat seks bestaat, maar ik heb er geen behoefte aan of gevoel bij”, legt Zoey uit. ,,Toen ik negentien was heb ik een keer een pornofilm gekeken. Een beetje om te kijken of er iets zou gebeuren, maar ik viel halverwege gewoon in slaap.” Aseksualiteit is officieel een geaardheid. ,Ik heb zelf niet veel met de term geaardheid”, zegt Zoey. ,,In die Nashville-verklaring is het niet benoemd. Tenminste, niet met zoveel woorden. Zelf ben ik gelovig en dat maakt het soms lastig. In de bijbel staat dat Christenen op aarde zijn om zich voort te planten. Maar dat geldt niet voor mij. Ik denk trouwens dat je de bijbel moet interpreteren naar het hier en nu. Ik voel me er persoonlijk niet door geraakt.” Als het om de Nashville-verklaring gaat, staat Zoey er dubbel in:,,Als Aseksualiteit was genoemd zou ik voor een groep mensen niet goed genoeg zijn. Maar als het wel was benoemd had dat wel een soort erkenning geweest. Een bevestiging van het feit dat ik besta.” Daar zit wel een probleem. ,,Ik heb mijn aseksualiteit wel bespreekbaar gemaakt bij een vriendin, maar kreeg de reactie dat het onzin was. Toen ben ik er maar mee gestopt. Er is natuurlijk ook maar weinig over bekend, maar het is wel een kenmerk van mijn zijn.”

In het dagelijks leven heeft Zoey geen problemen met haar aseksualiteit. ,,Maar je komt wel eens praktische problemen tegen. Er was ooit een jongen verliefd op me. Hij deed een versierpoging en liet me weten dat hij me leuk vond. Ik kreeg een kaart en bloemen per post. Hij wilde met me uit. Ik wilde die jongen niet kwetsen. Dus ik wilde eerlijk zijn, maar hem wel op een nette manier afwijzen. Dus ik heb gezegd dat ik zijn gebaar heel lief vond, maar dat ik toch niet op die manier met hem uit wilde. Dat vond ik lastig.”

Op de vraag wat het aanraken van haar geslachtsdelen met haar doet is ze nuchter:,,Dat mag je best vragen. Je bedoelt masturbatie? Daar heb ik geen gevoel bij. Als ik mezelf daar aanraak voel ik niets anders dan wanneer ik een ander lichaamsdeel aanraak. Ik heb geen behoefte aan seks of een relatie. Ik heb er ook niets op tegen, maar voor mij hoeft het gewoon niet.”
Bronvermelding is wel zo netjes bij zo veel kopieerwerk.
Alle reacties Link kopieren
Ik herken mezelf helemaal in jou verhaal. Ik heb er ook geen enkele behoefde aan en omdat in mijn omgeving iedereen het er altijd over heeft voel ik me toch niet helemaal normaal en denk ik misschien moet ik het maar weer eens doen om dat het hoort ofzo. Maar ik moet er niet aan denken bij de gedachte alleen al zn naakte kreunende man op je ik vind het vreselijk. Ben er na mijn laatste relatie mee gestopt hij ging ook vreemd nu denk ik rest van de wereld sekst er maar lekker op los ik doe er niet meer aan mee. Wat me ook irriteert is dat zoveel mannen het proberen alsof het echt allemaal om seks draait. Nodig ook geen man meer bij mij thuis uit want ze moeten het toch altijd op de een of andere manier proberen vreselijk. Nee ik ben er helemaal klaar mee ga niet meer met tegen zin vrijen om een man te plezieren. Ben nog wel redelijk jong in de 30 en ben wel bang om de rest van mijn leven alleen te blijven door dit.
Ik voel dat ook, irritatie wanneer iemand het toch weer probeert. Of wanneer iemand seksueel getinte opmerkingen gaat maken terwijl ik daar geen enkele aanleiding toe geef. Het gebeurt me nog steeds, laatst kreeg ik weer allemaal appjes van een vroegere date die net van zijn vriendin af was en toch meteen weer dat geinsinueer over "logeerpartijtjes", bah! Deze meneer is al in de vijftig he, kun je nagaan!
Op zich ben je geen wierdo als je geen interesse hebt in seks, maar wel als je er van uit gaat dat anderen geen interesse hebben in seks of er van uit gaan dat jij geen interesse hebben in seks. Seks is nou eenmaal voor de meeste mensen een vrij primair aanwezig dingetje.

Bovendien heb jij jouw vroegere date wel aanleiding gegeven om te denken dat jij wel interesse hebt in seks.
-Shifty- schreef:
28-08-2020 17:41
Op zich ben je geen wierdo als je geen interesse hebt in seks, maar wel als je er van uit gaat dat anderen geen interesse hebben in seks of er van uit gaan dat jij geen interesse hebben in seks. Seks is nou eenmaal voor de meeste mensen een vrij primair aanwezig dingetje.

Bovendien heb jij jouw vroegere date wel aanleiding gegeven om te denken dat jij wel interesse hebt in seks.

Nee, juist niet! Ik heb letterlijk gezegd dat ik op geen enkele manier op seks uit ben.
Alle reacties Link kopieren
Cecilie schreef:
28-08-2020 17:32
Ik voel dat ook, irritatie wanneer iemand het toch weer probeert. Of wanneer iemand seksueel getinte opmerkingen gaat maken terwijl ik daar geen enkele aanleiding toe geef. Het gebeurt me nog steeds, laatst kreeg ik weer allemaal appjes van een vroegere date die net van zijn vriendin af was en toch meteen weer dat geinsinueer over "logeerpartijtjes", bah! Deze meneer is al in de vijftig he, kun je nagaan!
Ik hou wel van seks maar dit vind ik ook zo irritant. Echt een agressie die ik dan voel naar zo’n man. Ik kreeg toevallig deze week een berichtje van een man in de trant van “Ja je wil wel door me geneukt worden, geef maar toe.” :sick: Blegh. Hoop dat zijn penis eraf valt.
Sjulia schreef:
28-08-2020 17:46
Ik hou wel van seks maar dit vind ik ook zo irritant. Echt een agressie die ik dan voel naar zo’n man. Ik kreeg toevallig deze week een berichtje van een man in de trant van “Ja je wil wel door me geneukt worden, geef maar toe.” :sick: Blegh. Hoop dat zijn penis eraf valt.

ja, idioot toch? Hoe durft iemand zich zo uit te laten, ik vind het respectloos.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb ook heel weinig behoefte aan seks. Dat is eigenlijk wel een probleem, omdat mijn man een hoog libido heeft en we dus bepaald niet op elkaar zijn afgestemd wat dat betreft. Toen ik jonger was had ik er meer behoefte aan, maar als ik eerlijk ben vond ik het in mijn vrijgezellentijd eigenlijk vooral spannend en leuk om over mijn (vele) escapades te praten met vriendinnen. Ik heb alles gedaan wat god verboden heeft zogezegd, en soms denk ik dat mijn vuurtje daarom een waakvlam is geworden. Mij wond vooral de spanning op, en die heb ik niet meer. Wat misschien ook meespeelt, is dat ik seks kan krijgen wanneer ik maar wil omdat mijn man altijd in de stemming is. Het is geen schaars goed zeg maar. Nu ben ik wel in de 50, ongetwijfeld speelt dat ook mee. Maar, mijn beste vriendin is bijna even oud en heeft een enorme sex drive. Daar zou ik wel iets van willen hebben, voor een beter evenwicht met mijn man. Hij wat minder, ik wat meer. Ik zou het heel fijn vinden als dat met bijvoorbeeld (schadeloze!) medicijnen te regelen zou zijn.
Soms heb ik wel zin in een orgasme, maar dat los ik eerlijk gezegd liever snel even zelf op dan dat ik een vrijpartij begin die tijd kost, vermoeiend is en plakkerig. O, wat klinkt dat erg... Als de kinderen in huis zijn, is dat voor mij ook een libido-killer trouwens. Ik denk dat ik puur vanuit mezelf eens per maand zin heb in een vrijpartij. Ik zou daar geen problemen mee hebben, maar aangezien mijn man elke dag wel zin heeft (liefst nog twee keer als het aan hem lag), is het wel een ding.
yella78 wijzigde dit bericht op 28-08-2020 17:58
1.88% gewijzigd
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
dubbel
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
Cecilie schreef:
28-08-2020 17:48
ja, idioot toch? Hoe durft iemand zich zo uit te laten, ik vind het respectloos.
Nou dit herken ik dus ook helemaal. Vorige week nog man van de fitness stuurde me een appje of ik zin had in langs te komen zou hij me de nacht van zijn leven geven en heel de nacht verwennen word ik gewoon boos van. En ik straal het ook helemaal niet uit seksueel want flirt nooit en als ik merk dat een man meer wil ben ik afstandelijk en toch moeten en blijven ze het probeten.
Alle reacties Link kopieren
Paardje4paardje schreef:
28-08-2020 18:09
Nou dit herken ik dus ook helemaal. Vorige week nog man van de fitness stuurde me een appje of ik zin had in langs te komen zou hij me de nacht van zijn leven geven en heel de nacht verwennen word ik gewoon boos van. En ik straal het ook helemaal niet uit seksueel want flirt nooit en als ik merk dat een man meer wil ben ik afstandelijk en toch moeten en blijven ze het probeten.
zomaar? uit het niets? wat heb je ermee gedaan?
Alle reacties Link kopieren
Yella78 schreef:
28-08-2020 17:57
Ik heb ook heel weinig behoefte aan seks. Dat is eigenlijk wel een probleem, omdat mijn man een hoog libido heeft en we dus bepaald niet op elkaar zijn afgestemd wat dat betreft. Toen ik jonger was had ik er meer behoefte aan, maar als ik eerlijk ben vond ik het in mijn vrijgezellentijd eigenlijk vooral spannend en leuk om over mijn (vele) escapades te praten met vriendinnen. Ik heb alles gedaan wat god verboden heeft zogezegd, en soms denk ik dat mijn vuurtje daarom een waakvlam is geworden. Mij wond vooral de spanning op, en die heb ik niet meer. Wat misschien ook meespeelt, is dat ik seks kan krijgen wanneer ik maar wil omdat mijn man altijd in de stemming is. Het is geen schaars goed zeg maar. Nu ben ik wel in de 50, ongetwijfeld speelt dat ook mee. Maar, mijn beste vriendin is bijna even oud en heeft een enorme sex drive. Daar zou ik wel iets van willen hebben, voor een beter evenwicht met mijn man. Hij wat minder, ik wat meer. Ik zou het heel fijn vinden als dat met bijvoorbeeld (schadeloze!) medicijnen te regelen zou zijn.
Soms heb ik wel zin in een orgasme, maar dat los ik eerlijk gezegd liever snel even zelf op dan dat ik een vrijpartij begin die tijd kost, vermoeiend is en plakkerig. O, wat klinkt dat erg... Als de kinderen in huis zijn, is dat voor mij ook een libido-killer trouwens. Ik denk dat ik puur vanuit mezelf eens per maand zin heb in een vrijpartij. Ik zou daar geen problemen mee hebben, maar aangezien mijn man elke dag wel zin heeft (liefst nog twee keer als het aan hem lag), is het wel een ding.
Kunnen jullie daar niet samen uitkomen, bijv. eens per week, dan doe je allebei water bij de wijn. Ik heb dit ook gehad men een vriendin die veel minder libido had dan ik. Het werkte prima.
Alle reacties Link kopieren
lilalinda schreef:
28-08-2020 18:15
zomaar? uit het niets? wat heb je ermee gedaan?
Helemaal uit het niets ja. Ik heb eerst een paar dagen niet gereageerd en toen terug gestuurd dat ik daar geen zin in had toen schreef hij als het straks afgekoeld is wel? Nou daar ga ik niet eens meer op in. Maar vind het wel heel vervelend denk je gewoon leuk contact te hebben als vrienden stuurt zn man zoiets ben ik er gelijk helemaal klaar mee. Komt ook zo goedkoop over andersom al had ik wel zin in seks zou ik ook niet zomaar uit het niets naar iemand zn bericht sturen bah bah.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven