Minnaar deel 36.

19-10-2017 14:31 3002 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 35 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.

Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?

Met andere woorden...

Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk ook een beetje open voor andere meningen.

Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen.
Probeer zo weinig mogelijk te QUOTEN, door het precaire onderwerp wensen sommige schrijf(st)ers hun postings later aan te passen. Bedankt!

Kleine AKL:

Een date is gewoon een date en géén PAK.
Een PAK is een porneauw aftel kalender.
Een PP is een porneauwpaal en de LR zijn de lage regionen.
Dan hebben we nog de Jonge God (JG) en dus ook de Oude God (OG)
Evt de GVGL oftewel God van gelijke leeftijd.

Hou het gezellig.

:rose:
...
Alle reacties Link kopieren
Ja afstand kan n dingetje zijn idd. Ik woon ook ong 60 km bij mn minnaar vandaan. Maar we hebben allebei een auto, dus ach. En je kunt ook afspreken om elkaar halverwege ergens te ontmoeten, scheelt al de helft :biggrin:
Alle reacties Link kopieren
Hallo dames,
Ben nieuw hier en heb sinds kort ook een minnaar. Kan het verhaal bij niemand kwijt en moet het even van mij afschrijven.
2,5 weken geleden aangemeld op SL. Heel veel reacties gehad, maar 1 sprak mij aan, omdat hij ook nieuw daar was. Al gauw telefoonnummers uitgewisseld en begonnen we met appen. Klik was er direct, zelfde humor etc. Hij getrouwd, ik getrouwd. In eerste instantie bedoeling om elkaar op te geilen en evt sexcammen. Maar op 1 of andere manier was het verlangen naar elkaar groot. Hij appte donderdag wat mijn planning voor vrijdag was.. hij had iets gekocht op marktplaats in mijn plaats. Gistermiddag afgesproken met elkaar. Het was de bedoeling dat we alleen gingen zoenen en friemelen.. eh.. dat is niet gelukt Haha.
Damn wat een ervaring. Autoramen waren beslagen🙈. 2 uur lang was hij even van mij. Daarna is hij weer naar zijn werk gegaan.

Dank jullie wel voor het lezen... ik ben mijn verhaal kwijt.
Hi Bloem, welkom hier. Waarom had je jezelf aangemeld op SL?
En hoe nu verder?
Alle reacties Link kopieren
Hoi Marana, dank je wel.
Tja waarom aangemeld? Ik zocht wat spanning en dacht ik probeer het gewoon. Mijn huwelijk is voor de rest goed. Zijn huwelijk ook trouwens. Zochten allebei de spanning op.
Hoe nu verder? We kunnen alleen door de weeks appen overdag. Weekend is voor het gezin. Maar we hebben al naar elkaar uitgesproken dat dit een vervolg gaat krijgen. Nooit gedacht dat ik dit ooit zou doen, maar het voelt zo goed. Ook geen spijt, helemaal niks. Tja nu kan ik ook zeggen..ik heb een minnaar en dat is heerlijk
En dat is fijn, dat je dat kunt zeggen?
Het is logisch hoor, dat je op dit moment geen spijt hebt, je zit nu nog op de roze wolk.
Hoe gaat het nu thuis verder denk je?

Heb je toevallig de afgelopen weken hier al meegelezen?
Alle reacties Link kopieren
Heb hier inderdaad de afgelopen weken zeker meegelezen. En ja ik lees ook andere verhalen.
De intentie van ons allebei is gewoon genieten van elkaar, weten van elkaar dat we allebei op nr 2 staan en thuis ons front is.
Onze huwelijken staat dus op 1. En zolang wij dat goed gescheiden kunnen houden, hopen wij nog veel plezier samen te hebben.
Hoe nu thuis verder? Nou gewoon zo als andere dagen/weken/ jaren daarvoor. Wij zullen onze partners niet verlaten voor elkaar.
En oké misschien zit ik nog op een roze wolk. Het is ook allemaal snel gegaan...
Hier zal ik voorlopig even niets te melden hebben.

We zullen elkaar +- 3 maanden niet zien. Misschien nog tussendoor, maar gewoon niet meer vanzelfsprekend zoals het eerst was.

Geen fijn idee, kan er ook gewoon niet mee dealen. Benieuwd hoe we dit volhouden.

:nooo:
Alle reacties Link kopieren
Wat heerlijk Bloem! (en dan denk ik, wat doe ik toch moeilijk en waar maak ik me druk om haha) Lekker van genieten!
Laugh more, regret less
Alle reacties Link kopieren
Hoi lieffie80.
Het is ook heerlijk. En ja dit had ik van mij zelf ook nooit verwacht dat ik dit überhaupt ging doen. Maar soms loopt het toch anders 😉
Belangrijk is denk ik dat je er een goed gevoel bij heb. De rest komt vanzelf wel. We waren gisteren allebei erg zenuwachtig. Maar toen we elkaar zagen was dat gauw over, het voelde meteen goed en vertrouwd.
Ja het is echt genieten. Wanneer de volgende date staat is nog niet bekend. Werken allebei en kan alleen door de weeks elkaar zien. Maar in die tussentijd appen we door de weeks veel en zijn wij blij dat het weer maandag is.
Alle reacties Link kopieren
Gewoon even uit nieuwsgierigheid Bloem. Als je met je man een nummertje in de auto had gemaakt...had dat net zo leuk en spannend kunnen zijn?
Alle reacties Link kopieren
Marvis66 ja en dat hebben wij ook wel eens gedaan en ja dat was ook erg leuk.
Maar val je mij nu aan??
Ik zal niks negatiefs zeggen over mijn man.. en ja de seks met mijn man is goed.
Alleen na zoveel jaren, wil je ook wel eens wat anders.
Alle reacties Link kopieren
Marvis66 schreef:
23-06-2018 11:33
Gewoon even uit nieuwsgierigheid Bloem. Als je met je man een nummertje in de auto had gemaakt...had dat net zo leuk en spannend kunnen zijn?
Nee natuurlijk is dat niet net zo leuk. Iets wat per definitie stout is, niet mag...is vele malen leuker en spannender. Alle dagen aardappelen gaat ook vervelen.
Ik ben blij voor je Bloem, zo kun je een leuke uitlaatklep hebben. En wie weet geeft het je relatie thuis ook weer een boost.
Bij mij werkt dat iig wel zo. Ik ben veel gelukkiger en blijer sinds ik mijn minnaar heb. Meer zelfvertrouwen ook. En dát werkt weer door naar mn relatie thuis.
Je moet wel een goede balans vinden tussen lust en liefde. Ik merk hier dat heel veel dames die aan een minnaar beginnen dat uiteindelijk niet meer kunnen en zichzelf erin verliezen. Waak daarvoor...En dan zul je heel veel plezier beleven aan een minnaar, neem dat maar van me aan :proud:
.
anoniem_347736 wijzigde dit bericht op 25-09-2018 15:52
99.85% gewijzigd
.
anoniem_347736 wijzigde dit bericht op 25-09-2018 15:52
0.00% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
123Lotje schreef:
23-06-2018 11:59
Bij mij werkt dat iig wel zo. Ik ben veel gelukkiger en blijer sinds ik mijn minnaar heb. Meer zelfvertrouwen ook. En dát werkt weer door naar mn relatie thuis.
@Lotje
Wat is dat nou weer voor onzin, blijer en meer zelfvertrouwen ?
Alsof je dat daaraan ontleent. En zo kun je alles voor jezelf wel rechtpraten.
Dat jij zin hebt in een leuk verzetje, daar is niets mis mee en volgens mij gaat het enkel daarom o_o
Alle reacties Link kopieren
123Lotje dank je wel.. je omschrijft het precies goed. Het is allemaal nog heel pril, maar wij weten precies wat we van elkaar willen.
De lust en spanning en meer niet. Tuurlijk vinden wij elkaar leuk, zijn er wel gevoelens, maar dat is tussen ons 2en en daar genieten we gewoon van.
En nee wij verwachten niet van elkaar dat we onze partners gaan verlaten. Dat is onze intentie ook niet.
.
anoniem_347736 wijzigde dit bericht op 25-09-2018 15:53
97.53% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Bloem1975* schreef:
23-06-2018 11:47
Marvis66 ja en dat hebben wij ook wel eens gedaan en ja dat was ook erg leuk.
Maar val je mij nu aan??
Ik zal niks negatiefs zeggen over mijn man.. en ja de seks met mijn man is goed.
Alleen na zoveel jaren, wil je ook wel eens wat anders.
Nee natuurlijk val ik je niet aan. Ik kan me alleen voorstellen dat als jij sleur ervaart je partner dat waarschijnlijk ook in een zekere mate ervaart. Dus hoe leuk is het dan als je samen leuke en spannende seksmomenten opzoekt? En wat anders willen...ik denk niet dat een vrijpartij in de auto standaard in het programma staat bij een wat langer getrouwd stel. Ik heb zelf ook lang een minnaar gehad en me altijd afgevraagd waarom hij mij wel opgeilde en mijn ex man dat niet meer in die mate voor elkaar kreeg...
Bloem, ik vroeg of je de laatste weken had meegelezen, omdat we juist onlangs wat waarschuwingen hebben geschreven. Over dat het overgrote deel van de mensen die ooit hier meeschreven als vreemdganger inmiddels gescheiden is. En dat een minnaar hebben de eerste paar weken fantastisch voelt, maar daarna vrijwel altijd meer gedoe geeft dan geluk.
En toch, ondanks dat je dat las, ben jij heel bewust op zoek gegaan naar een minnaar. Jammer dat je niet eerst met je man hebt gesproken over dat je graag wat meer spanning zou willen, zoals Marvis en Wiekjes dus ook al aangeven. Achteraf had ik het zelf ook heel anders willen doen.
Alle reacties Link kopieren
Marana-- schreef:
23-06-2018 14:24
En dat een minnaar hebben de eerste paar weken fantastisch voelt, maar daarna vrijwel altijd meer gedoe geeft dan geluk.
Nee hoor, dat hoeft helemáál niet! Het is maar net hoe je er zelf mee omgaat. Ik heb nu al n jaar n minnaar en nog steeds heel happy. Hier geen ruzie met minnaar om zoiets banaals als de hoeveelheid appjes en of ie wel vaak genoeg zegt hoe leuk ie me vind...of dat t nog wel goed zit tussen ons. Mocht t niet goed zitten dan hoor ik dat vanzelf wel :P Nee we hebben elk ons eigen leven, en daarnaast elkaar voor hete stomende seks. En zo werkt t prima!

@stupidboy
Ja natuurlijk wordt ik daar heel happy van. Als ik een stomende date heb gehad kan de rest van mn week niet meer stuk hoor. No matter what happens :biggrin:
En ja...het geeft je zelfvertrouwen een flinke boost als je véél jongere minnaar je verteld hoe hot je wel niet bent.
Uiteraard gaat t allemaal om t verzetje...Maar dát zijn wel leuke bijkomstigheden.
Alle reacties Link kopieren
@Bloem

Je hebt een prima uitgangspunt voor n minnaar relatie. "De lust en de spanning meer niet" Als je het zo blijft zien heb je dr heel veel plezier aan.

Doe je goed...geniet dr van :thumbsup:
123Lotje schreef:
23-06-2018 14:45

Ja natuurlijk wordt ik daar heel happy van. Als ik een stomende date heb gehad kan de rest van mn week niet meer stuk hoor. No matter what happens :biggrin:
En ja...het geeft je zelfvertrouwen een flinke boost als je véél jongere minnaar je verteld hoe hot je wel niet bent.
Uiteraard gaat t allemaal om t verzetje...Maar dát zijn wel leuke bijkomstigheden.


Weet je, dat heb ik als swinger allemaal ook. En dan is de boost zelfs nog groter want ze vinden mijn vriend ook nog eens hot. En we genieten er samen de rest van de week van na, het is zo heerlijk om dit thuis te kunnen delen.
Alle reacties Link kopieren
Marana-- schreef:
23-06-2018 14:57
Weet je, dat heb ik als swinger allemaal ook. En dan is de boost zelfs nog groter want ze vinden mijn vriend ook nog eens hot. En we genieten er samen de rest van de week van na, het is zo heerlijk om dit thuis te kunnen delen.

Ja dat lijkt me idd heerlijk als je dat kunt delen samen. Hier is dat helaas geen optie. En daarom hou ik t ook allemaal voor mezelf. En als je verder maar voorzichtig genoeg bent lukt dat ook wel. Niet anders doen dan dat wat je gewend bent. Minnaar kan t ook niet delen thuis, dus die is net zo voorzichtig als ik :biggrin:
Daarbij is de thuissituatie voor ons allebei t belangrijkste. Daarom begrijpen we ook dat er soms ineens niet meer op apps gereageerd kan worden oid. Nooit onnodige risico's nemen ;)
Marana-- schreef:
23-06-2018 14:57
Weet je, dat heb ik als swinger allemaal ook. En dan is de boost zelfs nog groter want ze vinden mijn vriend ook nog eens hot. En we genieten er samen de rest van de week van na, het is zo heerlijk om dit thuis te kunnen delen.
Dit is ook hetgeen wat mijn minnaar het allerliefst zou willen, niet zozeer het swingen, maar een soort van polyamorie. Zijn vrouw laten weten dat ie erg veel van haar houdt, maar daarnaast mij ook af en toe nodig heeft. Totale openheid dus.

Hij heeft het gebrek aan intimiteit al heel vaak ter sprake gebracht en gevraagd of zij het dan eventueel zou toestaan dat hij de intimiteit dan elders ging zoeken, maar dat is helaas onbespreekbaar en geen optie voor zn vrouw. Uiteraard begrijp ik dat ook wel. Hij wil haar absoluut niet kwijt, houdt heel veel van haar, maar er lijkt ook geen verandering te komen vanuit haar, terwijl zij steeds beloofd hier aan te willen werken. Dat heeft er uiteindelijk tot toe geleid dat ook hij een profiel op SL had aangemaakt, in eerste instantie voor de spanning.
Op de eerste dag van zijn aanmelding kwamen wij met elkaar in gesprek en hebben wij nu 16 maanden heerlijke contactmomenten, onbeschrijfelijk gewoon........;-)

Hij heeft geen schuldgevoelens richting zijn vrouw, maar baalt er wel enorm van dat hij niet open en eerlijk kan zijn. Kán hij natuurlijk wel, maar dan is zijn huwelijk over en dat wil hij ook niet. Hij zegt dan ook vaak tegen mij, het kan toch dat ik van 2 vrouwen houd? Ja, dat begrijp ik, maar helaas denkt zijn vrouw daar anders over (en nogmaals, dat begrijp ik ook).

Vreemdgaan verdient nu éénmaal geen schoonheidsprijs!
Hmmm die verhalen van mannen die nog maar nèt op SL zitten... Ik heb daar een paar jaar met verschillende profielnamen gezeten, en ze zaten er allemaal maar nèt. Ook als ik ze een half jaar later met een andere naam weer tegenkwam.
Moraal van dit verhaal: geloof nooit 100% wat je minnaar je vertelt. Over seksloos huwelijk, over problemen thuis, over open relatie. Het kan geen kwaad daar niet al te veel waarde aan te hechten. Want ook van die laatste categorie ben ik er wel eens tegengekomen. Dan had hij een open relatie maar wist zijn vrouw daar bijvoorbeeld niks van.

Bloem, welkom, en eens met mijn voorgangers. Waarom niet thuis het gesprek eens aangegaan?

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven