Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Onzeker door weinig ervaring

07-07-2020 15:34 28 berichten
Alle reacties Link kopieren Quote
Hey,

Ik ben over het algemeen niet onzeker. Ik heb een gezellig leven, fijn huis/baan etc etc, goede gezondheid. Maar... ik ben wel onzeker over mijn seksualiteit. Ik heb met 2 mannen geslapen in mijn leven. Ben nu rond de 30.

Ik ben streng Christelijk opgevoed, maar ga niet meer naar de kerk. Ik heb meegekregen dat seks iets is voor man en vrouw en in het huwelijk. Rond m'n 25e ben ik me een beetje gaan los wrikken van mijn ouders en heb ik mijn maagdelijkheid verloren tijdens een one night stand. Daarna heb ik nog een aantal jaar een relatie gehad. Intiem was het nooit, ook niet in de relatie (seks duurde alles bij elkaar incl voorspel nooit langer dan een kwartier).

De relatie was sowieso niet helemaal oké en ik heb het uitgemaakt toen hij bleek vreemd te gaan. Nu ben ik dus single en eigenlijk vind ik dat best prima, dat hoeft (tot verdriet van mijn ouders) voorlopig niet te veranderen voorlopig wat mij betreft. Alleen zou ik zo graag echt seks wat meer ontdekken, ik ben nog nooit klaargekomen met een man erbij (of door een man). En echt lekkere/geile/intieme seks heb ik volgens mij ook nog nooit gehad?

Alleen ben ik echt super onzeker nu. De meeste vrouwen van mijn leeftijd hebben veel meer ervaring. Op werk en in m'n sociale leventje sta ik stevig in mijn schoenen, maar flirten.. ik kan het niet. En ik vind het ook een beetje eng om de stap te zetten naar seks. Hoe doe je dat? Ik merk dat ik mannen toch een beetje friendzone, ik blijf dan vaak gewoon vriendelijk en netjes en een beetje afstandelijk. Eigenlijk wil ik gewoon iets relaxter en losser zijn. Liefst leer ik een man een beetje kennen voordat ik er seks mee heb maar de mannen op tinder willen dan juist meteen bij mij thuis afspreken wat ik echt niks vind. En ik zou liever dan een friends with benefits hebben dan allemaal one night stands waarmee ik elke keer weer opnieuw die drempel over moet.

Hoe kom ik over deze onzekerheid heen? En wanneer is een vrouw goed in bed? Wat kan ik doen om beter in bed te zijn?
Alle reacties Link kopieren Quote
Wanneer een vrouw goed in bed is? Voor mij heeft dat niet veel te maken met welke truukjes ze beheerst of hoeveel ervaring ze heeft. Goede seks is voor mij toch meer een bepaalde chemie, de geile intimiteit zoals jij het omschrijft, al is het voor een kortdurend contact.
Belangrijk vind ik dat je tevreden bent met jezelf en met je lichaam. Onzekerheid maakt onsexy. Een “perfect” uiterlijk vind ik een stuk minder belangrijk. Het is ook fijn als je zelf weet wat je wilt, wat je lekker vindt en hoe je klaarkomt.

Nu spreek ik dus alleen voor mezelf, zoveel mannen, zoveel voorkeuren.
“I’m the Dude, so that’s what you call me. That or, uh His Dudeness, or uh Duder, or El Duderino, if you’re not into the whole brevity thing.” — The Dude
Alle reacties Link kopieren Quote
Waarom leg jij jezelf eisen op en wie heeft jou wijsgemaakt dat je niet ‘goed in bed’ bent?

Seks is geen wedstrijd en mag ook eens lollig, gezellig of gewoon lekker zijn.

Het is echt niet zo dat iedereen zo’n wild seksleven heeft. Ik ken er genoeg die nog bij hun eerste / tweede partner zijn of juist al jaren nauwelijks seks hebben (30’ers en 40’ers). Maar dat is kennelijk iets om je voor te schamen.
Alle reacties Link kopieren Quote
De mannen op tinder willen meteen thuis afspreken? Niet doen hoor. Zitten er helemaal geen mannen bij die net als jij eerst even willen aftasten in een kroegje onder het genot van een biertje? Ik kan het me niet voorstellen!

De stap naar seks is echt niet anders dan het "gewoon doen". Het is ook goed om een potentiële sekspartner te vertellen dat je weinig ervaren bent en een beetje aan de hand genomen moet worden.
Als je geen idee hebt van geile handelingen, lees dan eens een erotisch boek, zo leer je ook meteen een beetje wat je zelf lekker vindt. Of kijk eens wat erotische foto's ofzo, daar zijn vast wel sites voor.

En eeeh have fun. Dat ook!
...
Alle reacties Link kopieren Quote
Goed in bed ben je samen.

Er zijn ook echt mannen op Tinder die wel eerst normaal willen afspreken. Ik zou mij vooral niet teveel zorgen maken en genieten van daten en seks.
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik denk dat je alleen 'goed in bed' kan zijn wanneer de klik goed is, net als dat voor veel meer dingen in het leven geldt.
Ik ken trouwens niet veel mensen in mijn omgeving die als een soort sex and the city vrouwen leven. En het kan toch ook prima zijn dat one night stands niet voor jou zijn? Het zou ook echt niet mijn ding zijn. Ik voel me sowieso alleen aangetrokken tot iemand wanneer ik die persoon tot op zekere hoogte heb leren kennen en zou ook echt niet eerder intiem met iemand willen zijn. Ik zou niet weten waarom ik me hier onzeker over zou moeten voelen.
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik ben 35 en heb ook weinig ervaring. Mijn enige bedpartner was een FWB. Maar we spraken heel weinig af, omdat we beiden einzelgängers zijn. Ik heb vaginisme wat veel pijn veroorzaakte. En we waren beiden onervaren. Op mijn verzoek stopten we er na 3 jaar mee. Het werd toch niet beter. Ik vond hem ook niet superleuk. Maar we wilden graag seks ervaren en vonden onszelf te lang maagd. We hebben verder behalve ons Autisme weinig raakpunten. Aan de telefoon en op de chat hadden we leukere gesprekken dan in het echt. Als we bij elkaar waren was de gespreksstof vrij snel op. En ongemakkelijke stiltes. Ik wist niet goed hoe daarmee om te gaan. Hij heeft ook een paar dingen "vies" genoemd aan mij. Hij is nogal een flapuit, zegt gewoon wat hij denkt. Aan de ene kant eerlijk, maar het maakte me wel onzeker. Verder dwong hij nooit. In dat opzicht was hij lief.
Maar niet lief/leuk genoeg om me volledig te kunnen ontspannen, denk ik. We zijn nog bevriend en de laatste tijd chatten we weer meer. Na 6 jaar wil hij ineens weer dingen proberen met me. Penetreren vind hij niet noodzakelijk. Hij heeft ervaren hoe leuk het kan zijn bij andere vrouwen. En hetgene wat hij vies noemde was toch niet zo erg. Het was zijn onervarenheid, zegt hij. Maar hij heeft het wel gezegd toen. Ik heb niemand meer gehad na hem en denk: misschien komen er geen andere kansen meer voor mij. Maar ik heb veel liever seks met iemand die me gewoon goed vind zoals ik ben. En die niet zo wisselend is qua gedrag.
Alle reacties Link kopieren Quote
Tinder downloaden en lekker veel uitproberen!
Alle reacties Link kopieren Quote
hondenmens schreef:
07-07-2020 17:35
en denk: misschien komen er geen andere kansen meer voor mij. Maar ik heb veel liever seks met iemand die me gewoon goed vind zoals ik ben. En die niet zo wisselend is qua gedrag.
Heel goed.

Heb je nog wel verlangen naar seks?
...
Alle reacties Link kopieren Quote
Rooss4.0 schreef:
07-07-2020 19:55
Heel goed.

Heb je nog wel verlangen naar seks?
Soms. Het is ook nieuwsgierigheid. De gedachte dat ik misschien nooit zal weten hoe fijn het kan zijn. Ik heb wel chatcontact met een man van mijn afkomst, waar ik ook mee over seks praat. Wij hebben veel raakpunten, ook qua seksuele onzekerheid. Maar hij is helaas onbereikbaar.
Alle reacties Link kopieren Quote
Probeer niet zo onzeker te zijn, bovendien iemand met weinig ervaring dat heeft ook voordelen.
Alle reacties Link kopieren Quote
Onzekerheid kan goed zijn, blijf vooral dicht bij jezelf. Niet dingen forceren, alles gebeurt op zijn tijd.

De juiste man brengt wat je zo graag verlangt vanzelf in je naar boven en laat je zelfvertrouwen groeien. En die zal de tijd voor je nemen om dat naar boven te halen.

Misschien heb je gewoon meer nodig dan de mannen die je friendzoned kunnen bieden. Daar is niets mis mee.
Alle reacties Link kopieren Quote
1) Hoe kom ik over mijn onzekerheid heen?
Aanvaard jezelf zoals je bent. Praat met mensen die je tegenkomt. Heb daar losse gesprekken mee. Iedereen ontwikkelt zich in het leven op zijn of haar eigen tempo. Dus als je daarvoor dertig jaar geworden moet zijn, maakt op zich niet zoveel uit. Iemand wat je leuk vindt, gewoon sturen via gsm of aanspreken in het echt. Je hebt al snel door of het iets kan worden. Valt het tegen, op naar de volgende en nooit achterom kijken. Zeker niet denken dat het aan uzelf ligt. Ik zeg altijd als het tegenzit: "Sorry maar we zijn niet compatibel." Daarmee zeg je niet verkeerds. Is een hele nette afsluiter.

2) Wanneer is een vrouw goed in bed.
En vrouw of man wordt beter in bed als hij meer ervaring opdoet. En het is een waarheid als een koe. Lekker seksen doet seksen. Dus ook al ben je wat terughoudender of heb je minder zin dan je partner, probeer toch het bed te delen en je gaat zien dat de goesting toe gaat nemen en je op den duur jezelf beter leert kennen waardoor je ook aan kunt geven wat je fijn vindt. Uw partner gaat u dat ook vertellen wat hij of zij fijn vindt en op die manier word je "goed" in bed, zoals je het graag zou zijn. Je leert bij door veel te praten met elkaar wat je van de ander verlangt. De rest is uitproberen en niet bang zijn dat het eens tegenvalt. Het is een proces waar je doorheen gaat.

3) wat kan ik doen om beter te worden.
Veel oefenen en met je partner blijven communiceren en desnoods filmpjes bekijken, boeken erover lezen en dat dan in praktijk brengen.
Alle reacties Link kopieren Quote
bobobobo schreef:
07-07-2020 15:34


Alleen ben ik echt super onzeker nu. De meeste vrouwen van mijn leeftijd hebben veel meer ervaring.

Hoe kom ik over deze onzekerheid heen? En wanneer is een vrouw goed in bed? Wat kan ik doen om beter in bed te zijn?
Niet onzeker zijn. Niet elke vrouw heeft rond haar 30e enorm veel ervaring ;).

Experimenteren is niets mis mee? Dus om over je onzekerheid heen te komen is naar mijn idee gewoon doen? Zorg dat je je op je gemak voelt bij iemand. Dat scheelt al een hoop. Succes!
Alle reacties Link kopieren Quote
Goed zijn in bed is ten eerste niet afhankelijk van hoeveel trucs of technieken of standjes je kent, en heeft ook niks te maken met hoeveel ervaring je hebt. Wat belangrijk is is enthousiasme (van 2 kanten) en openheid om samen plezier te hebben.

Tinder gaat je echt niet helpen om van je onzerheden af te komen en zou daar ver bij weg blijven.
Alle reacties Link kopieren Quote
VanPoeshoven schreef:
09-07-2020 13:53
Tinder gaat je echt niet helpen om van je onzerheden af te komen en zou daar ver bij weg blijven.
Beetje kort door de bocht. Als TO duidelijk communiceert waar ze naar op zoek is, kan ze dat overal wel vinden denk ik, ook op Tinder!
BROCCOLI IS OOK GEEN SPINAZIE AL IS HET WEL ALLEBEI GROENTE PEJEKA -- S-Meds
Alle reacties Link kopieren Quote
Bulbul schreef:
09-07-2020 15:14
Beetje kort door de bocht. Als TO duidelijk communiceert waar ze naar op zoek is, kan ze dat overal wel vinden denk ik, ook op Tinder!
Misschien. Ik heb zelf nog nooit getinderd maar ik ben benieuwd naar de succesverhalen!
Alle reacties Link kopieren Quote
Wanneer je je onzekerheid niet meer erg vindt, ontspan je vanzelf.
Alle reacties Link kopieren Quote
Rooss4.0 schreef:
07-07-2020 16:01
De mannen op tinder willen meteen thuis afspreken? Niet doen hoor. Zitten er helemaal geen mannen bij die net als jij eerst even willen aftasten in een kroegje onder het genot van een biertje? Ik kan het me niet voorstellen!

De stap naar seks is echt niet anders dan het "gewoon doen". Het is ook goed om een potentiële sekspartner te vertellen dat je weinig ervaren bent en een beetje aan de hand genomen moet worden.
Als je geen idee hebt van geile handelingen, lees dan eens een erotisch boek, zo leer je ook meteen een beetje wat je zelf lekker vindt. Of kijk eens wat erotische foto's ofzo, daar zijn vast wel sites voor.

En eeeh have fun. Dat ook!
erotische foto's bekijken?
Straks gaat ze nog denken dat porno normale seks is.

Volgens mij zou een cursus flirten meer helpen.
(tips om te flirten staan vast ook wel op internet)
Wat is de vraag die ik niet weet maar wel moet stellen?
Alle reacties Link kopieren Quote
VanPoeshoven schreef:
09-07-2020 17:58
Misschien. Ik heb zelf nog nooit getinderd maar ik ben benieuwd naar de succesverhalen!
Off topic even, maar ik ken zat Tinder succesverhalen!
Echt, communicatie en een beetje geduld is the key.
Je kan dit niet zomaar in twijfel trekken zonder ervaring erin vind ik.

TO; probeer wat meer naar jouw eigen gevoel te leven, ergens weet je wel wat je wil, nu nog de ballen om het duidelijk te maken :) en geen haast, geniet een beetje van je tocht naar lekkere seks, soms heb je meerdere ervaringen nodig om te weten wat je wil
Alle reacties Link kopieren Quote
komeet1805 schreef:
08-07-2020 14:56
2) Wanneer is een vrouw goed in bed.
En vrouw of man wordt beter in bed als hij meer ervaring opdoet. En het is een waarheid als een koe.
Absolute onzin. Al die mannen die al met meer dan 100 vrouwen naar bed zijn geweest en scores bijhouden enzo. Dat zijn gewoon konijnen die alleen aan hun eigen genot denken. Die worden echt niet beter in bed hoor, hoe vaker ze het doen!

Goed in bed zijn draait naar mijn mening om de wisselwerking beide kanten op, je vrij voelen en schaamte loslaten, en échte aandacht voor wat die ander fijn vindt, maar ook soms de zaak zo draaien dat jij aan je trekken komt, want een fijne bedpartner vindt dat ook geil om te zien als jij geniet en moedigt je daarin aan.
En vergeet alle bullshit die je in films en porno ziet. Tegelijk klaarkomen is zeldzaam, vooral met iemand die je net kent, en klaarkomen door alleen maar penetratie is ook zeldzaam voor vrouwen (terwijl de filmregisseurs hun natte dromen daarover wel altijd op het witte dek brengen).

Ik vind iemand 'slecht' in bed (als je al in termen van goed en slecht moet praten) als ik al een paar keer voorzichtig heb gezegd dat iets onprettig voelt als ze het op een bepaalde manier doen, en ook heb aangegeven hoe dan liever wél (door ze te begeleiden of door het kenbaar te maken met geluiden, of in woorden), maar als ze daarna steeds opnieuw die methode blijven toepassen of dat ding blijven doen waarvan ik al een paar keer had gezegd dat ik dat niet fijn vind en net even anders wil. Kortom als ze niet opletten en niet 'luisteren' / 'lezen' hoe ik reageer.

Maar over het algemeen vind ik seks niet iets van dat iemand er goed of slecht in is, het is vooral een kwestie van klik tussen twee personen, wat ook nog kan afhangen van het moment, de setting, je bui, en eventueel ook van alcohol.
Misschien dat persoon A geen seksuele klik heeft met persoon B en ze elkaar telkens niet begrijpen in bed en veel botsen of een slappe leuter krijgen door alle misverstanden, terwijl diezelfde persoon A met persoon C wel geweldige seks kan hebben. Maakt dat persoon A slecht of goed in bed???
You can never have too many hats, gloves and shoes
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik heb het meeste van wat ik in mijn veel te strenge :) opvoeding heb meegekregen ergens in een doos op zolder liggen.
In de wereld van vandaag lopen de domkoppen over van zelfverzekerdheid, terwijl de slimmeriken een en al twijfel zijn. B. Russell
Alle reacties Link kopieren Quote
Echt leuke mannen vinden het heus fijn om de tijd te nemen en samen met je af te tasten; die onzekerheid heeft zelfs een zekere charme: je hebt nog zoveel te ontdekken :)
Alle reacties Link kopieren Quote
Nootje1975 schreef:
10-07-2020 16:17
Echt leuke mannen vinden het heus fijn om de tijd te nemen en samen met je af te tasten; die onzekerheid heeft zelfs een zekere charme: je hebt nog zoveel te ontdekken :)
Precies dat
Alle reacties Link kopieren Quote
Wow veel reacties! Geeft me wel vertrouwen, ik dacht dat zo ongeveer iedereen heel veel bedpartners had en voelde me een beetje wereldvreemd of zo :)

Heel lief dat jullie (uitgebreid) hebben gereageerd. Misschien is ervaring niet eens zozeer het probleem maar eerder de onzekerheid dan. Dankjulliewel voor dit inzicht :)

Anonymous
Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven