Speeltjes.. Wie heeft ervaring en wat is aan te raden?

08-12-2007 22:26 77 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hoewel ik er op het topic over de durex play ring ook al een vraag over gesteld heb, open ik toch maar even een nieuw topic..Wie heeft er ervaring met "speeltjes" in bed, en wat vind je dan het lekkerst? Ik heb er zelf totaal geen ervaring mee en ik vraag me af of het misschien toch wat zou kunnen toevoegen aan de sex.. Ik vind het zelf (heb nu een vaste relatie van 2,5 jr.) af en toe nogal "hetzelfde", dus een beetje extra spanning zou er best in mogen komen... Misschien dus d.m.v. "speeltjes"?!Ik hoop dat jullie me kunnen vertellen wat ik wel/niet het beste kan proberen, wat echt iets toevoegt aan de "daad" of aan het geheel.. enz.!In elk geval alvast bedankt voor de reacties ;)

Liefs, Mauj
Alle reacties Link kopieren
ja jeetje... wat vind je t lekkerst... stel ik zeg ik vind het lekker vast gebonden te worden en met wasknijpers behangen te worden.. dan is dat vast niet wat jij bedoelt, maar er zijn zoveel dingen te verzinnen!

loop eens een le duc binnen, die zijn vrij laagdrempelig. of ga samen naar a'dam, das haast 1 grote sexshop.

kijk wat er is, en wat je aanspreekt. en als t om trildingen gaat, voelen. op je hand uiteraard :-p
Alle reacties Link kopieren
Ok, dankje voor je tip :)

Het klopt idd wel.. iedereen vindt natuurlijk iets anders lekker.. ;)

Majaa, ik moet eerlijk bekennen dat ik ook weer niet zo'n type ben dat heel gemakkelijk zo'n winkel naar binnen loop :$ ..Ik ben eigenlijk eerder van het via-internet-kopen, zodat ik niet in zo'n winkel gezien hoef te worden én me niet ongemakkelijk hoef te voelen terwijl ik naar allerlei dingen sta te kijken die ik hoogstwaarschijnlijk ook nog niet eens gezien heb - laat staan dat ik er de bedoeling van weet :P ....
Alle reacties Link kopieren
toch jammer :) je kunt ook naar n anders stad gaan om daar de le duc binnen te wandelen.

het is gewoon echt fijner om trildingen eerst zelf even te voelen, het oppervlak.. hoe trilt ie.. hoeveel geluid maakt ie...

nu heb ik zelf wel n aantal verschillende waaronder ook die laya-spot. en die vind ik absoluut heerlijk. gaat van zacht naar harde trillingen en maakt niet heel veel geluid. maar (zoals ik in n ander topic zei) die is allen voor uitwendig, en misschien vind jij t nou net wel fijn om van binnen meer te voelen... als je dat van jezelf al eens weet... kun je gerichter gaan zoeken. en daar kun je achter komen met een heel eenvoudige vib, die niet al te duur is.

en die zijn idd bij le duc online te bestellen :-p pabo zou ook kunnen.. maar die laat lang op zich wachten... wehkamp.. heeft ook nog wel t eea...let alleen op dat je geen jelly dingen kiest... made in china hebben die dingen niet zo'n goeie naam
Alle reacties Link kopieren
Nou, ik heb eigenlijk ook liever iets "uitwendigs".. Dus die laya-spot klinkt wel okee..

Maarre, om nog even terug te komen wat ik ook in mijn 1e berichtje schreef: voegen speeltjes ook iets toe aan de seks (dus als je met z'n tweeën bent).. Of heb je het nu alleen over dingetjes die je beter in je eentje kan gebruiken...?
Alle reacties Link kopieren
ook dat is weer heel persoonlijk. in mijn geval, het voegt zeker iets toe! als we samen bezig zijn, dan neemt hij het trilding in zn hand en 'bewerkt' mij ermee. heerlijk in een 69 :) . of idd.. toch net even je handen vast gebonden hebben ;-) en je flink laten teasen door hem.

wat ook nog kan.. (hell.. ook hier weer 101 optie's) is het trilding op hem gebruiken. bijv bij t pijpen of de hand job.

voor puur uitwendig heb je ook nog de 'pocketrocket' . heel foute naam.. maar erg effectief!
Alle reacties Link kopieren
Haha.. okee! In elk geval bedankt voor al je tips! ;)
Alle reacties Link kopieren
Ik heb zelf 2 balletjes aan een touwtje. Het zou opwindend moeten zijn als je die inbrengt en er mee loopt, maar daar merk ik niet veel van...

Wel vind ik het grappig om tijdens een etentje buitenshuis, of vlak voor we de deur binnen stappen bij een saai familid, te vertellen aan vriendlief dat ik ze in heb...En als we dan thuis zijn (of eerder, ;-)) trekt hij ze er heeel langzaam en plagend uit... hmmmm.
Alle reacties Link kopieren
Sorry hoor, maar dat lijkt me nu echt afschuwelijk :S Ik ga toch geen bálletjes in mijn vagina stoppen?!? ..Of heb ik het dan verkeerd begrepen??

Ik vind tampons al vervelend, dan ga ik al helemaal niet "voor de leuk" een stel balletjes erin zitten proppen... Ik vraag me sowieso af hoe dat moet blijven zitten - en wat er nou echt zo "spannend" aan is voor jezelf én voor je vriend..
Alle reacties Link kopieren
Emotionall bliss heeft vrouwvriendelijke vibrators, vooral voor uitwendig gebruik (ik geloof dat er een in de serie is die er een klein stukje in kan). Verder hebben de meeste een 9 verschillende standen, google maar even :). Volgens mij zit er voor iedere vrouw wel minimaal één lekkere tussen!!Ik denk trouwens dat je alle speeltjes wel kunt gebruiken bij de seks met je partner. Als je een vieb op jezelf houdt en hij zit in je, voelt hij de trilling ook ;)
Alle reacties Link kopieren
Hey Blaadjes, klinkt okee.. Ik ga zeker even google-en ;)

En hoe doen jullie dat meestal..? Via internet bestellen of in de winkel kopen? (Bij mij nl. een klein probleempje qua via internet bestellen: ik woon nog thuis, bij mijn ouders.. :S)
Alle reacties Link kopieren
Ik heb het bij mijn vriend laten bezorgen.. Ik wil ook niet dan mijn ouders het weten :-$ Of mijn zus.. Het werd erg discreet verpakt, maar nieuwsgierige gezinsleden stellen altijd vragen over mijn pakketjes en willen weten wat erin zit.

Ik moet er trouwens wel eerlijk bij zeggen, ik vind de emo bliss superfijn (:P) maar sommige standen maken wel wat lawaai, daar moet dan wel een cd`tje bij worden opgezet :P
Alle reacties Link kopieren
Hee.. ik heb die emo bliss eens ge-googled, maar ik kan niks vinden.. :S

Is inderdaad een idee om het bij je vriend te laten bezorgen.. Maar ook hij woont in mijn geval nog bij zijn ouders.. :S
.
Alle reacties Link kopieren
@ mauj: het is toch echt op google te vinden hoor! "emotional bliss".Ze zijn inderdaad niet zo goedkoop... Maar het is het waard! :P Ik heb er echt geen spijt van. En het is denk ik een betere vieb dan de gemiddelde (antibacticterieel, oplaadbaar, verschillende tril mogelijkheden etc etc). Zonde van die miskopen sunflowers! Daar had je waarschijnlijk al iets goeds van kunnen kopen :S

Ik heb de Femblossom. Echt heerlijke orgasmes kun je ermee bereiken. Je kunt er het hele 'gebied' mee stimuleren, maar ook heel gericht werken doordat hij een beetje in een punt loopt. Hij kan zachtjes trillen, maar je kunt hem ook gemiddeld of zelfs heel krachtig laten vibreren. Ik denk dat hij voor bijna iedere vrouw geschikt is.
Alle reacties Link kopieren
Oh ja.. Blaadjes: gevonden! Wel duur zeg..! :( Pff...
Alle reacties Link kopieren
Ja, ik moet ook wel eventjes goed nadenken... Ik heb niet zo veel geld, maar ik heb er geen minuut spijt van gehad! Ik wilde zeker weten dat ik een goede had. En die neppenissen vind ik zo lelijk, daar word ik gewoon ageil van ^-^ Deze zijn ook door seksualogen speciaal voor de vrouw ontwikkeld, dat sprak me wel aan.
Alle reacties Link kopieren
Hee.. ik heb het gisteren eens aan m'n vriend verteld.. dat me een vieb ofzo wel wat lijkt.. Gewoon als "toevoeging" (en dus níet "in plaats van" ofzo!), sowieso aangezien wel meer mensen hier op het forum aangeven dat ze een vieb echt als een "toevoeging" zien...Nou, mijn vriend moest er niet aan denken!! :O Ik was verbaasd over zijn reactie, want een héle tijd geleden hebben we het er ook al zo quasi over gehad en toen leek hij het best interessant te vinden...

Maar nu ik zei dat wel meer mensen het zagen als een "toevoeging".. en ik het dus ook overweeg zo'n ding aan te schaffen, voelt hij zich er écht niet goed bij. Hij voelt zich dan "aan de kant geschoven", of eigenlijk nog meer "overbodig"...Ik zei namelijk nog: ik kom nooit klaar tijdens de sex (penetratie dan.. ik kom wél op andere manieren - maar ik vind het toch jammer dat het nooit lukt tijdens de werkelijke "daad").. en ik zei: dan kan ik toch zo'n ding erbij gebruiken, en misschien dat het dan wél lukt!Nee, vond hij.. dan zou hij wel wat meer zijn vingers gaan gebruiken tijdens de daad... Als er maar niet zo'n ding werd aangeschaft - en áls, dan moest ik het maar in mijn eentje gebruiken, en zeker níet met hem erbij!Nou... Ik ben in totaal 2 keer (!) klaar gekomen tijdens een penetratie (en dat kwam inderdaad doordat hij toen zijn vingers erbij gebruikte)... Maar meestal is het te lastig voor hem, om z'n vingers erbij te gebruiken, dus zodoende is het slechts bij die 2 keer gebleven... En dat vind ik jammer, want ergens vind ik het toch wel heel erg lekker om klaar te komen tijdens de échte daad - daarbij is het ook eens wat anders.. dan altijd maar beffen of vingeren. Ik heb echt geen zin om nog jaren seks te hebben op één en dezelfde manier. Sowieso heb ik op de manier zoals we het de laatste tijd doen, niet echt veel plezier tijdens De Daad... Voor mij is het beffen (of héél soms vingeren, maar dat doet hij meestal niet omdat het te lang duurt...) eigenlijk het enige genotvolle... Dat blijft toch niet leuk zo! Of...?
Alle reacties Link kopieren
ik heb laatst een 'ladies night' gehouden. Zoek op google en je komt zo 10 bedrijven tegen die huispartys houden met sexspeeltjes. Een soort tupperware avond, maar dan met andere producten. Je kun tijdens zo'n avond met vriendinnen de dingen bekijken, voelen enz. En je hoeft niets te kopen. Als je het doet kan dat heel prive, je hoeft niet aan de hele groep kenbaar te maken wat je hebt gekocht (bestelformulier invullen). Je krijgt het spul thuis discreet verpakt gebracht.

Ik vond het een hele leuke avond waar je geheel vrijblijvend kennis kunt maken en kunt bekijken wat het beste bij je past.
Loop met je gezicht in de zon, dan valt de schaduw achter je.
Alle reacties Link kopieren
Hee Ingelke, dat klinkt goed!! :)

Zal er zeker eens naar google-en!
Alle reacties Link kopieren
Klaarkomen tijdens penetratie is bij ongeveer 20% van de vrouwen zo uit mijn hoofd. Je bent er geen uitzondering in ! Jammer de reactie van je vriend. Ik had al het idee dat er achter je vraag een andere zat. Klaarkomen bij een vrouw duurt langer dan bij een man en ja, 'kost' dus meer tijd dan met neuken of pijpen. Ga een keer een goed gesprek aan met je vriend over jouw beleving van het vrijen end dat op deze manier bij jou de zin verdwijnt en het zo niet meer hoeft.Trouwens, die balletjes zijn heel erg spannend en lekker. Het is even wennen met ze in doen. Je vagina rekt gewoon mee.
anoniem_55811 wijzigde dit bericht op 17-12-2007 09:57
Reden: zinnetje vergeten
% gewijzigd
Een keer trek je de conclusie, vriendschap is een illusie
Alle reacties Link kopieren
Hee Bambi,

Ik heb het onlangs nog met mijn vriend erover gehad, maar goed.. we gaan nu eerst maar eens voor wat meer verschillende standjes, om wat afwisseling erin te krijgen. Die vieb komt dan misschien later (of niet, als het dus aan mijn vriend ligt)...

De laatste keren heeft hij zich wel wat meer moeite gedaan om het mij ook lekker te maken tijdens de penetratie, door zijn vingers erbij te gebruiken, dus dat was al wat fijner...

En tja, wat betreft die balletjes: dat blijf ik toch een gek idee vinden, haha. Maar goed, mocht ik iets van "speeltjes" aanschaffen, zal het denk ik eerst iets "simpels" worden, zeker aangezien mijn vriend er allemaal niet zo'n heil in ziet.
Alle reacties Link kopieren
Mooi, dan komt de rest er ook wel een keer bij. Het hoeft niet meteen met allerlei speeltjes. Doe een keer een massage, een keer op een andere plek en tijd. Met dat soort dingen kun je je het al een stuk meer verrijken en wordt het niet een 'standaard-verhaal' en beleef je er beide meer plezier aan.Ik heb een heel koffer met speeltjes. Een veertje is ook heel leuk ;-)
Een keer trek je de conclusie, vriendschap is een illusie
Alle reacties Link kopieren
heel jammer van je vriend... je kunt ook afspreken dat alleen hij de vieb zou bedienen bijv.. msschien dat ie zichzelf dan niet overbodig voelt?

persoonlijk vind ik dat zowiezo altijd raar... t is n stuk plastic.. denkt ie nou echt dat jij hem daarvoor verlaat??

klaarkomen tijdens t neuken is idd voor maar heeeel weinig vrouwen weggelegd, en zelfs met handen lukt het niet iedereen. zelf kom ik alleen maar met speeltjes klaar, t is nog nooit gelukt met enkel vingers! ik ben dan ook heel erg blij dat mn wederhelft er open tegenoverstaat!

hoe zit t bijvoorbeeld bij t kijken naar porno? doet hij dat wel eens? of jullie samen? want dat is ook n soort van hulpmiddel voor hem immers...
Alle reacties Link kopieren
@ Bambi: Mja, masseren doen we wel eens... Maar meer alleen eventjes de rug, dus het is niet echt sensueel of zo... Misschien wel een leuk idee, om dat toch eens wat meer te doen... En ook dat veertje zal ik onthouden ;)@ Lotje: Ja, inderdaad.. alsof een stuk plastic voor hém in de plaats kan komen!! Misschien is het wel iets, om tegen hem te zeggen dat híj die vieb dan gewoon mag bedienen... Ik zal het hem eens voorleggen, misschien dat hij er dan iets opener voor wordt....

En wat betreft porno: daar hebben we het nooit écht over gehad.. Wel zo quasi, maar dan zei hij echt dat 'ie dat onzin vond... Ik denk zelf ook niet echt dat ik het heel leuk zou vinden, maar ja.. proberen kan natuurlijk altijd.

Maar wat bedoel je precies dat het voor hém een hulpmiddel is...?

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven