Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Zwarte vloer zo mooi maar veel nadelen?

09-11-2008 15:04 30 berichten
Alle reacties Link kopieren Quote
Al eerder een topic geopend of een zwarte vloer niet drukt/klein maakt. Ons nieuwe en nog te bouwen huis is vrij ruim dus ik denk mede door alle reacties op vorige topic dat het met lichte muren niet erg zal drukken.Maar nu begin ik steeds meer te twijfelen. Een mooie zwarte tegelvloer lijkt me geweeeldig. Maar.. ik heb ook donkere meubels (koloniale stijl) en een nog vervelender iets: je zou álles zien op een zwarte vloer en ik wil best wat meer stofzuigen maar ben geen MiepKraak.We hebben nog wel even de tijd maar ik twijfel zo ontzettend. Bij anderen ziet een zwarte vloer er prachtig uit maar met onze donkere meubels en daarbij het feit dat je ieder kattehaartje ziet..Wie heeft er een zwarte tegel/plavuizen/natuursteen vloer of kent iemand die dit heeft en kan me vertellen hoe het bevalt of niet.
Alle reacties Link kopieren Quote
Een kennis van me heeft een donkergrijze natuurstenen vloer, gelegd zonder voeg.

Ik vind het heel mooi, ondanks dat het niet mijn smaak is en ik het zelf absoluut nooit zou kiezen.

Zij hebben wel een hele glazen wand over de gehele lengte van de woonkamer, dus zon 8 meter glas, van onder tot boven. Verder een witte open keuken en ook daar veel glas.

Lichte meubelen en een felrode bank.

Waarschijnlijk dat het door al die factoren niet donker oogt.

Het ziet er ook altijd schoon uit, dus of ze zuigt heel veel, of door het kleine relief in de steen zie je het niet, of ik kijk niet goed naar kruimels/vuil :)
Alle reacties Link kopieren Quote
Mijn ervaring is dat mensen heel vaak trots zijn op hun nieuwe vloer en als ze dan een telefoontje krijgen dat ze meestal wel bereid zijn om je even te laten kijken.Ik heb ook al 3 stellen over de vloer gehad. Geen probleem!
Alle reacties Link kopieren Quote
Groll, bij ons epoxie vloer is een speciale onderlaag gelegd (belachelijk duur, maar ja: als je een nieuwe vloer moet leggen is het nog duurder!), waardoor wij de garantie hebben dat de geluidsnorm onder de bestaande norm van de VVE komt. Onze buren horen inderdaad wel als er een glas valt, van gewone handelingen in huis horen ze niets!
Volg je hart. Dat klopt.
Alle reacties Link kopieren Quote
ja in ons huidige huis horen we álles van de buren. Stofzuigen, karretje van kind over de vloer, met sloffen lopen over de vloer, geluiden die ik niet kan plaatsen.. pff ik hoor nog net niet de swiffer daar.Maar straks vrijstaand dus geen buurgeluiden meer joepie!
Alle reacties Link kopieren Quote
..

Anonymous

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven