Napraattopic Deel 92

26-09-2017 12:43 3047 berichten
Alle reacties Link kopieren
Beste forummers,

Op verzoek een link naar de OP (openingspost) vanwege een te lange OP.

Lees hier de OP van het Napraattopic: overig/napraattopic-op/list_messages/249598

Even ter herinnering: Hinten en hengelen naar eerdere nicks is niet toegestaan.

Als blijkt dat er teveel onduidelijkheid bestaat en de OP niet gelezen wordt, dan zal de OP weer terug gezet worden.

Let op: Ook de huisregels zijn in het Napraattopic gewoon van toepassing.

Veel napraat plezier!


Met vriendelijke groet,

Community Manager Viva en Viva Mod.team
Vrijheid van meningsuiting betekent NIET dat je alles maar op het forum neer mag pennen.

Bij vragen over beleidskeuzes kun je terecht op het 'vraag het de mods' topic.
MoirenPhae schreef:
27-09-2017 23:45
Ik ken alleen maar dooie dakduif. Waar komt dat vandaan?
Geen idee?

Ja, wacht! Door Enn natuurlijk met dr dooienkruis.
anoniem_355493 wijzigde dit bericht op 27-09-2017 23:50
15.29% gewijzigd
feow schreef:
27-09-2017 23:40
En toch zijn dit best rare gerechten als je het leest met Enns dooieduiventheorie in je achterhoofd.

Herstel.

Het zijn rare gerechten.

Geperste kop? Ieieieieuuuw!
Kip-kap? Dat klinkt als een bloederige bout waar de bijl nog inhangen ipv een toefje peterselie als garnering.
Tortue? Is dat een Franse duif?

Ik vond het nog niet, maar ik geloof dat ik Belgen nu een beetje eng vind.
Geperste kop is kalfskop. Kip-kap is gemalen en gesmolten varkenskop. Klinkt vies sorry maar is héél lekker! Tortue is ook varkenskop maar eveneens varkenstong erbij + tomatensaus.
Alle reacties Link kopieren
feow schreef:
27-09-2017 23:40
En toch zijn dit best rare gerechten als je het leest met Enns dooieduiventheorie in je achterhoofd.

Herstel.

Het zijn rare gerechten.

Geperste kop? Ieieieieuuuw!
Kip-kap? Dat klinkt als een bloederige bout waar de bijl nog inhangen ipv een toefje peterselie als garnering.
Tortue? Is dat een Franse duif?

Ik vond het nog niet, maar ik geloof dat ik Belgen nu een beetje eng vind.
Is reuzelekker hoor...
En euh wat denk je dat er zoal allemaal in jullie bitterballen en zo zitten... ? :lol:
Marquise schreef:
27-09-2017 23:49
Het gebeurt nog wel eens dat men zijn huisvuil illegaal bij openbare prullenbakken neerzet en dat soort fratsen, in plaats van netjes in de vuilniszakken van de gemeente te gebruiken en buiten te zetten op de voorgeschreven dagen.
Ja, en over de grens in ons bos. Of wat drugsvaten enzo.
Stelletje aso's.
Alle reacties Link kopieren
Jonari schreef:
27-09-2017 23:47
Met zalm of huzaar ervoor toch niet?
Dan nog erger.

Bij een zalm is het zo'n klapje van een staart als het beest al een poosje geleden uit het water gehengeld is.
Bij een Huzaar is het nóg sneuer.
Je hebt zo’n 26.000 dagen tussen níets en eeuwigheid, je kunt lachen, je kunt klagen, maar elke dag ben je voor eeuwig kwijt.
MoirenPhae schreef:
27-09-2017 23:49
Hier is het altijd een dooie. En aangezien een dooie duif de beste duif is, is het een feestelijk iets.
Nou zeg... vredesduif had je ook kunnen zeggen!
bambibebe schreef:
27-09-2017 23:49
Is reuzelekker hoor...
En euh wat denk je dat er zoal allemaal in jullie bitterballen en zo zitten... ? :lol:
:biggrin:
Dakduif÷ schreef:
27-09-2017 23:49
Geen idee?

Ja, wacht! Door Enn natuurlijk met dr dooienkruis.
Nee, ik ken de dakduif niet anders dan dood.
Alle reacties Link kopieren
MoirenPhae schreef:
27-09-2017 23:48
Oja sjarkutterie!

hihi
Gelukkig leer je snel.
Kia aka brandhout voor de hel, aangenaam.
Dakduif÷ schreef:
27-09-2017 23:51
Nou zeg... vredesduif had je ook kunnen zeggen!
Die is al heel lang zoek. Vast bij een Belg op zijn bord beland.
Alle reacties Link kopieren
Moemoe64 schreef:
27-09-2017 23:49
Geperste kop is kalfskop. Kip-kap is gemalen en gesmolten varkenskop. Klinkt vies sorry maar is héél lekker! Tortue is ook varkenskop maar eveneens varkenstong erbij + tomatensaus.
Ja die Ollanders toch... Ze weten hoegenaamd niks... En dat noemt de Belgen dom :lol: :lol: :lol:
Moemoe64 schreef:
27-09-2017 23:49
Geperste kop is kalfskop. Kip-kap is gemalen en gesmolten varkenskop. Klinkt vies sorry maar is héél lekker! Tortue is ook varkenskop maar eveneens varkenstong erbij + tomatensaus.
Staat dat ook zo uitgelegd op de menukaart :'(
Alle reacties Link kopieren
Bammoebibambebe,

Jullie maken het er niet beter op hoor.

Rilllllllll.... Belgen!
Je hebt zo’n 26.000 dagen tussen níets en eeuwigheid, je kunt lachen, je kunt klagen, maar elke dag ben je voor eeuwig kwijt.
Ik kap met hihi. Het past echt niet. Spijt me dames.
Alle reacties Link kopieren
MoirenPhae schreef:
27-09-2017 23:49
Hier is het altijd een dooie. En aangezien een dooie duif de beste duif is, is het een feestelijk iets.
:jump:

Jo, ik zou hem dumpen. Je laat je toch niet uitschelden...
Kia aka brandhout voor de hel, aangenaam.
Alle reacties Link kopieren
Moemoe64 schreef:
27-09-2017 23:49
Geperste kop is kalfskop. Kip-kap is gemalen en gesmolten varkenskop. Klinkt vies sorry maar is héél lekker! Tortue is ook varkenskop maar eveneens varkenstong erbij + tomatensaus.
Ok, Ik sluit me echt bij Jonari aan.
“I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.” Maya Angelou.
MoirenPhae schreef:
27-09-2017 23:52
Die is al heel lang zoek. Vast bij een Belg op zijn bord beland.
:-D gezien de laatste delicatessen, zou mij dat niet verbazen.
Alle reacties Link kopieren
MoirenPhae schreef:
27-09-2017 23:52
Ik kap met hihi. Het past echt niet. Spijt me dames.
Dat zei ik toch.
Alle reacties Link kopieren
MoirenPhae schreef:
27-09-2017 23:52
Ik kap met hihi. Het past echt niet. Spijt me dames.
Het werd tijd.
“I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.” Maya Angelou.
Alle reacties Link kopieren
MoirenPhae schreef:
27-09-2017 23:52
Ik kap met hihi. Het past echt niet. Spijt me dames.
Past prima in het reactie vlakje. Dus past niet is natuurlijk gelul.
Kia aka brandhout voor de hel, aangenaam.
MoirenPhae schreef:
27-09-2017 23:52
Ik kap met hihi. Het past echt niet. Spijt me dames.
Dat was snel over.
Jonari schreef:
27-09-2017 23:54
Dat zei ik toch.
Ik moet altijd eerst zelf ervaren.

Zo weet ik nu dat aan het pepervaatje snuiven stoer is, maar ook pijnlijk.
Alle reacties Link kopieren
MoirenPhae schreef:
27-09-2017 23:52
Die is al heel lang zoek. Vast bij een Belg op zijn bord beland.
Hij is er weer!
Je hebt zo’n 26.000 dagen tussen níets en eeuwigheid, je kunt lachen, je kunt klagen, maar elke dag ben je voor eeuwig kwijt.
Dakduif÷ schreef:
27-09-2017 23:52
Staat dat ook zo uitgelegd op de menukaart :'(
Hoeft dat? Bij bitterballen staat er toch ook geen uitleg op de menukaart over de ingrediënten?
Gelukkig zou ik zeggen.
Alle reacties Link kopieren
feow schreef:
27-09-2017 23:56
Hij is er weer!
:proud:
enn wijzigde dit bericht op 27-09-2017 23:58
0.00% gewijzigd
“I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.” Maya Angelou.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven