Minnaar deel 36.

19-10-2017 14:31 3002 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 35 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.

Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?

Met andere woorden...

Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk ook een beetje open voor andere meningen.

Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen.
Probeer zo weinig mogelijk te QUOTEN, door het precaire onderwerp wensen sommige schrijf(st)ers hun postings later aan te passen. Bedankt!

Kleine AKL:

Een date is gewoon een date en géén PAK.
Een PAK is een porneauw aftel kalender.
Een PP is een porneauwpaal en de LR zijn de lage regionen.
Dan hebben we nog de Jonge God (JG) en dus ook de Oude God (OG)
Evt de GVGL oftewel God van gelijke leeftijd.

Hou het gezellig.

:rose:
...
MokThee schreef:
13-10-2018 15:56
Maar dat is precies wat ik bedoel. Wat doe je dan nog samen, als er geen respect meer is? Als je nu als bedrogen vrouw net zo hard aan zijn respect voor jou zit te zagen? Ik snap dat echt niet.
Dankjewel voor je reactie en eerlijk heid. Maar hoe kijk jij aan tegen over het respect vanuit man naar mij toe? En vanuit de ogen van zeelands man?
Vind je dat hun respect voor ons hebben. Als ik het omdraai.
Want daar denk ik vaak overna om dat te begrijpen. Heb je wel respect voor je vrouw om zo lang en zo intensief te liegen?
De vrouw die jou op goude handjes droeg. Te veel. Te goed.
En daarom lees ik me daar nu ook over in. Hoe werkt dat dan. Want de rush komt. Je vergeet thuis en dauwt hem erin en gaat weer naar je warme hart wat thuis zit te wachten.
Zeeland ik praat voor mezelf nu hoor. Geen idee of jij het ook zo ervaarde.
Gewoon een vraag, geen aanval :) mokthee
-
anoniem_64a45e22a5442 wijzigde dit bericht op 13-10-2018 19:46
0.00% gewijzigd
Ik heb het toch nergens over gebrek aan respect vanuit één kant? Ik had niet het idee dat ik onduidelijk was.

Diana, jij blijft maar doorgaan dat je hem wil begrijpen. Dat gaat je niet lukken. Punt. Het zou mooi zijn als je dat deel eens af kon sluiten en kon gaan opbouwen in plaats van te blijven graven. Want dan ga je op den duur ondermijnen.
Als je een toekomst op wil bouwen, moet je op een gegeven moment de graafmachine opbergen en het metselwerk beginnen. Dus ophouden met alsmaar over het waarom en wanneer en met wie en hoezo en dat soort vragen. Dat gaat je namelijk niks opleveren, want de antwoorden die je wil, ga je toch niet krijgen.
Soh volgens mij raak ik een gevoelig puntje. Maar geeft niets ik kan er wel om lachen. Je zult het vast erg goed bedoelen anders reageerde je niet zo fel.
Ik ben al lang aan het opbouwen. Ik ben waarschijnlijk al verder dan partner. Dat is mijn levens les die ik hier uit win. Dat ik blijkbaar zo loyaal ben aan een persoon die mij 15 jaar heeft bedrogen. Natuurlijk wil je dat begrijpen. En natuurlijk ga ik dat niet doen. Gelukkig zijn we allemaal anders.
Het ging hier om Zeeland. Jij had het over wederzijds respect.
Maar Zeeland is dat respect kwijt.
Net als ik op sommige momenten omdat man ons zo behandeld heeft. En Zeeland het nu terug doet.
Ik praat het niet goed. Maar begrijp dat de relatie compleet veranderd is omdat onze roze bril af is gegaan. En ook nooit meer terug komt. Ook dat heeft met respect te maken.
Ik reageerde al met het is geen aanval maar zo zie jij het toch wel. Geeft niets. Dat mag.

Ik wens je een fijne avond
Huh? Aanval? Fel?

Ik begrijp steeds minder van je.

Goed dan, ik vat het nog even samen.

- Ik vind dat de man van Zeeland en jouw man geen respect voor jullie hebben betoond.
- Ik vind dat Zeeland geen respect voor haar man betoont door nu zelf vreemd te gaan.
- Ik vind dat daardoor de relatie van Zeeland ten dode is opgeschreven.

Verder schreef ik dat het me opviel dat je het vaak hebt over je man willen begrijpen, maar dat je dat niet gaat lukken. En dat het goed zou zijn voor iedereen om een streep onder het verleden te zetten en aan het opbouwen te slaan.

Lees erin wat je wil, maar dat is wat ik zei.

En voor de volledigheid: ik heb geen gevoelige punten hier, hoor. Ik zou niet weten waarom ook.
Dat is duidelijk. Thnx.

Het is nu idd kijken naar mij zelf mokthee. En niet meer het willen begrijpen waarom. Daar kom ik nooit achter. Het was in iedergeval niet mijn intensie daar op te doelen. Als dat er iets bij zijn bovenkamer compleet anders werkt dan bij mij. Ons.
Maar wat is normaal?

Ik ga nu alleen maar kijken naar mezelf in de zin van waarom ben ik er nog? Waarom ben ik zo loyaal? En misschien zn groot verantwoordelijkheids gevoel in veel opzichten. Zowel relatie als andere zaken. Want wat is dat bij mij dat ik er nog ben. En daar kijk ik vanaf nu naar.
Maar Zeeland s relatie is misschien ten dood opgeschreven. Dat weet Alleen zij zelf.
Het is trekken en duwen waarschijnlijk.. niet het vertrouwde op willen geven. Maar ook de spanning van avontuur nu voelen.. en haar man opzij parkeren zoals het toch werkt als je naar een minnaar vertrekt. Je optut en klaar maakt...
Haar man geen lust meer heeft. Wat ik ook verdrietig voor haar vind. Want waar komt dat vandaan Zeeland? Heeft hij daar wat over uitgezocht waarom dat is?

En de sessies die we volgen geldt voor mij alleen maar: loslaten. Alles loslaten. Dus dat is wat ik nu doe.
En of de onvoorwaardelijke liefde terug komt dat zal de tijd uitwijzen in het opbouwen idd.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb niet alles gelezen, maar wel een vraag voor Zeeland. Als jouw affaire uitkomt en jouw man eist hetzelfde als wat jij bij hem hebt gedaan, ga je hier dan in mee?
Ik begrijp dat bezoeken van prostituees wat anders is als een affaire, maar het zijn beiden seks gerelateerde geheimen.
Alle reacties Link kopieren
Misschien hechten we wel veel te veel waarde aan het woord respect. Wat is dat precies? En waarom heb je dat nodig? Is respect zomaar verdwenen als iemand je bedriegt? En wanneer verdween dat dan precies, wat is er precies respectloos aan vreemdgaan?

Voor mij is dit kasteelfietsen. Respect is niet te pakken, niet te vatten. Ik denk dat een mens op vele vlakken respectvol/respectloos kan zijn. Dat hangt niet per definitie samen met diens daden.
...
Alle reacties Link kopieren
Dat is zó waar Roos!!!!!
Alle reacties Link kopieren
Ik zou graag mijn verhaal even met jullie willen delen en bespreken. Sinds een jaar heb ik intensief contact met een man welke 26 jaar ouder is dan ikzelf. Beiden getrouwd en een gezin, maar zoals velen denk ik wel uitgekeken op onze eigen relatie maar je blijft bij elkaar omdat je geen gedoe van een scheiding wilt. We zijn elkaar tegengekomen en al snel voelden we vreselijk vertrouwd met elkaar. Verliefd zijn waren we in het begin niet, maar nu zijn we beiden hevig verliefd op elkaar. Iets wat is gebeurd , maar wat we niet wilden. We spreken vele malen per week af omdat we niet meer zonder elkaar kunnen .
We zijn stapel op elkaar. Bij elkaar voelen we ons zoveel beter als bij onze eigen partners. Het gevoel alsof het gemis wat je altijd hebt gehad je nu gevonden hebt in de 'ware'. Ik snap allemaal dat het onbereikbare altijd spannender is, maar dit voelt goed.
Minnaar is eigenlijk niet eens meer het juiste woord voor elkaar.

Ons leeftijdsverschil maakt het dat een echte relatie eigenlijk onmogelijk is. Dat voelt vaak kl*te.

Hoe hebben jullie dit? Gaat dit gevoel uiteindelijk over of wordt dit weer minder? Ik snap dat we zelf iets aan het voeden zijn door te blijven afspreken, maar stoppen kunnen we echt niet nu. Ik ben een beetje nieuw op dit gebied omdat het me is overkomen. Ik voel me enerzijds vreselijk verliefd en anderzijds met momenten wat down tegenover mijn gezin. Iets wat als zoekende naar een minnaar begon is uitgegroeid tot zware verliefdheid.
Hey Koffieverkeerdd, welkom hier. Het klinkt alsof jij het zwaar te pakken hebt! Vele malen per week afspreken zelfs, oeff... Gezien jullie leeftijdsverschil denk ik dat jij maximaal rond de dertig bent? Hoezeer ben je dan al uitgekeken op je eigen relatie? Niet willen scheiden omdat je dat gedoe niet wilt, weegt dat op tegen nog minstens 30 jaar bij je partner zijn? Stel dat je deze man niet had ontmoet, hoe zou je dan denken over je huwelijk?

Dit gevoel van verliefdheid wordt vanzelf minder. De huidige frequentie kun je namelijk niet blijven volhouden, omdat het teveel tijd kost en omdat het anders uiteindelijk gaat opvallen thuis. De vraag is wat er dan nog over is van de roze wolk, als deze hevige verliefdheid verzwakt.
Alle reacties Link kopieren
Marana-- schreef:
14-10-2018 18:18
Hey Koffieverkeerdd, welkom hier. Het klinkt alsof jij het zwaar te pakken hebt! Vele malen per week afspreken zelfs, oeff... Gezien jullie leeftijdsverschil denk ik dat jij maximaal rond de dertig bent? Hoezeer ben je dan al uitgekeken op je eigen relatie? Niet willen scheiden omdat je dat gedoe niet wilt, weegt dat op tegen nog minstens 30 jaar bij je partner zijn? Stel dat je deze man niet had ontmoet, hoe zou je dan denken over je huwelijk?

Dit gevoel van verliefdheid wordt vanzelf minder. De huidige frequentie kun je namelijk niet blijven volhouden, omdat het teveel tijd kost en omdat het anders uiteindelijk gaat opvallen thuis. De vraag is wat er dan nog over is van de roze wolk, als deze hevige verliefdheid verzwakt.
Dankje! Ja heb het zwaar te pakken. Potverdorie iets wat we beiden niet wilden!!

Ik ben begin 30 en ga nu 10 jaar met mijn man. Eerlijk gezegd houdt ik eigenlijk niet meer van hem . Ik denk dat ik daarom ook vatbaar was om vreemd te gaan. T is zo zwak maar het is nou eenmaal zo. Eigenlijk blijf ik bij mijn man om de kinderen.
Zomaar scheiden is ook niet zomaar!
Andersom is dat natuurlijk net zo voor de man.

Leeftijd is het grote struikelblok waardoor we het niet aandurven. De verliefdheid zal uiteraard weggaan, maar zo van iemand houden heb ik nog nooit gehad en andersom ook niet. Jeetje ik weet niet wat ik moet. Ben smoorverliefd geworden en kan er niet veel mee. Ik wordt compleet op de hobbel gebracht door allerlei gevoelens en emoties
Alle reacties Link kopieren
Als t echte liefde is, maakt leeftijd toch niet meer veel uit?
Je zegt dat je eigenlijk niet meer van je man houdt. En dat jullie allebei voor de kinderen niet gaan scheiden.
Dan is toch de frequentie van elkaar zien toch een van de dingen die jullie moeten gaan verminderen. Ook om te voelen of t niet alleen geile kriebels zijn, maar echt liefde.

Dit hou je waarschijnlijk niet 30 jaar vol nog, of nog langer....
Alle reacties Link kopieren
En ja, verliefdheid wordt minder intens, maar weg is het bij mij nog niet. Wel veel beter te behappen ondat we elkaar niet zo vaak zien.
Alle reacties Link kopieren
HoesjeBoesje schreef:
14-10-2018 18:54
Als t echte liefde is, maakt leeftijd toch niet meer veel uit?
Je zegt dat je eigenlijk niet meer van je man houdt. En dat jullie allebei voor de kinderen niet gaan scheiden.
Dan is toch de frequentie van elkaar zien toch een van de dingen die jullie moeten gaan verminderen. Ook om te voelen of t niet alleen geile kriebels zijn, maar echt liefde.

Dit hou je waarschijnlijk niet 30 jaar vol nog, of nog langer....

We spreken nu zelfs nog veel meer af als voorheen. Elkaar niet zien is een horror voor beiden. Onze leeftijd is meer door het denken aan de toekomst samen een 'probleem'. Maar goed t is geen opa of een oude lul zonder energie.
Dit is wel meer dan lust alleen. Ook geen seks hebben is voor ons ook heel fijn.
Alle reacties Link kopieren
Snap daadwerkelijk niet, dat als dat t euvel is, jullie niet die stappen gaan ondernemen.
Je noemt elkaar niet zien horror. Ja, zo voelden wij dat ook. Maar hadden wel een doel; doorgaan thuis en 'ons' ernaast.
Hier werd t ook steeds lastiger elkaar vaak te zien, ook omdat we prioriteit bij ons gezin plaatsen.
En ook hier meer dan lust alleen, maar voor de situatie om een nare manier klapt, zou ik in ieder geval een richting gaan bepalen.
Alle reacties Link kopieren
HoesjeBoesje schreef:
14-10-2018 19:16
Snap daadwerkelijk niet, dat als dat t euvel is, jullie niet die stappen gaan ondernemen.
Je noemt elkaar niet zien horror. Ja, zo voelden wij dat ook. Maar hadden wel een doel; doorgaan thuis en 'ons' ernaast.
Hier werd t ook steeds lastiger elkaar vaak te zien, ook omdat we prioriteit bij ons gezin plaatsen.
En ook hier meer dan lust alleen, maar voor de situatie om een nare manier klapt, zou ik in ieder geval een richting gaan bepalen.
Maar hoe zit dat bij jullie. Weten jullie partners dat je er iemand anders naast hebt?
Alle reacties Link kopieren
Nee, die weten dat niet in ons geval.
Bij geloof ik iemand anders hier wel, elk verhaal verschilt natuurlijk van elkaar.
Alle reacties Link kopieren
xdiana84x, geloof me...ik weet hoe het is aan die kant van het verhaal. Jouw verhaal. Ik herken alles wat je zegt. Maar juist daarom zal het me zo raken. Meer kan ik nu ff niet kwijt.
Alle reacties Link kopieren
Hallo iedereen

Sorry dat ik zo binnenval maar ik heb de ononderdrukbare behoefte om eens hardop te zeggen hoe belangrijk dit topic voor mij is geweest in het verleden.

In de tijd vanaf 2011 toen het minnaren voor het eerst op mijn pad kwam en ik werkelijk niemand had om iets mee te kunnen delen. Meeschrijven was te gevaarlijk, met naast mij een letterlijk controlerende partner die elke stap van mij met argusogen volgde.
Mijn vreemdgaan waar ik me zo schuldig en tegelijkertijd zo totaal door bevrijd kon voelen. Achteraf weet ik: het ultieme verzet tegen een partner tegen wie ik niet opgewassen was.
En ja...ik werd verliefd op mijn minnaar en hij op mij. En ja, ik viel in elke valkuil denkbaar. Ook toen we ermee stopte, noodgedwongen.
Ook toen ik actief een nieuwe minnaar ging zoeken (de tijd van “het overkomt me allemaal” duidelijk voorbij) en daarmee uiteindelijk mezelf definitief niet meer in de ogen kon kijken.
Al die uren die ik lezend en me vasthoudend aan jullie verhalen en tips heb doorgebracht. Zo veel waarheid en waarde....

Inmiddels gescheiden zowel van man als minnaar, met hem na 3 jaar samenwonen. We hebben het niet gered samen maar ik had het nooit willen missen.

Nu woon ik alleen en kom ik mezelf nog veel harder tegen. Met name mijn eigen grenzenloosheid af en toe. Vijf minnaars tegelijk als bedenkelijk huzarenstukje in de hoogtijdagen. Maar hee: ik leef weer! Ik adem en ben vrij om mijn eigen keuzes te maken, hoe beroerd ook soms! (En geloof me.... :O )

Ik heb weer behoorlijk wat terug gelezen, verhalen van “oude bekenden” gezien en ook de (zoveel pagina’s terug) vraag van Rooss of dit topic nog wel bestaansrecht heeft. Tuurlijk!!!
Vandaar mijn nogal uitgebreide post hier vandaag. Dank dames voor alle steun en woorden die jullie in de paar spaarzame posts aan mij en steeds aan elkaar hebben geboden. Dit is het beste topic ever!

En haleluja! Ik kan openlijk meeschrijven tegenwoordig! Ik kan polyamoreus leven in alle openheid. Van hoe ver ik gekomen ben tot waar ik nu sta.... :cheer: :yes:

Thanks y’all!
koffieverkeerdd schreef:
14-10-2018 18:58
Dit is wel meer dan lust alleen. Ook geen seks hebben is voor ons ook heel fijn.
Hey Koffieverkeerdd, weet je zeker dat je niet tijdelijk in een high leeft door de plotse aandacht en seks met een nieuw lichaam? Het feit dat hij ouder is, kan als extra ‘verboden’ en dus spannend gezien worden. Meestal groeit een verbondenheid langzamer en bij een lagere frequentie van afspreken. Heb je geen schrik dat alles uitkomt door hem zo vaak te zien? Hoe leerde je hem kennen?
Alle reacties Link kopieren
Charles_Gentle28 schreef:
15-10-2018 14:01
Hey Koffieverkeerdd, weet je zeker dat je niet tijdelijk in een high leeft door de plotse aandacht en seks met een nieuw lichaam? Het feit dat hij ouder is, kan als extra ‘verboden’ en dus spannend gezien worden. Meestal groeit een verbondenheid langzamer en bij een lagere frequentie van afspreken. Heb je geen schrik dat alles uitkomt door hem zo vaak te zien? Hoe leerde je hem kennen?
Ja dat heb ik me ook een tijd afgevraagd. Maar seks staat bij ons al een tijd niet meer op de voorgrond.
Als alles uit zou komen hier thuis. Ja daar denken we beiden vaak over na, maar eigenlijk wil ik daar niet zo over nadenken. Ik denk dat ik accepteer dat ik zou gaan scheiden.
Alle reacties Link kopieren
Fijn te lezen, Solanger!
...
Alle reacties Link kopieren
Inderdaad mooi te lezen solanger, al schreef ik toen nog niet mee :)
Alle reacties Link kopieren
Ik ben ook wel benieuwd koffieverkeerdd waar je hem hebt leren kennen. En hoe je hem zo vaak kan zien.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven