
3000+ deel 17
zondag 3 januari 2010 om 18:16
dit is een collage in progress. Ben je hier nieuw dan komt je plaatje er vanzelf bij
dit is een overzicht in progress. Ben je hier nieuw dan komt je plaatje er vanzelf bij
3000+
het kletsgroepje waar ook serieus gepost wordt, waar we samen geinen en grienen, waar maar drie regels gelden en dat zijn:
respect voor elkaar.
persoonlijke postings niet quoten.
verdriet wordt niet vergeleken: elk leed is leed.
Have fun en we zullen zien hoe snel dit topic weer vol is...
*Minny mag onder geen beding en onder geen enkele omstandigheid geknuffeld worden*
Heb ik dat?!
zondag 3 januari 2010 om 21:45
Ja he, altijd wel een beetje jammer dat het zo langs je heen gaat idd. Als gastvrouw kan je je toch niet echt ontspannen, en ben je vooral ook druk met alles onder controle houden, en opruimen tussendoor.
Meeste complimenten kreeg ik over de amuse hammouse met gemarineerde komkommer, veel gegeten
De amuse gerookte zalm met creme fraiche dille sausje werden het eerst gegeten , vertrouwd voedsel denk ik. ook allemaal op
De rookvleesbonbon vonden veel verrassend lekker(weet niet of dat nou goed of slecht is, maar ze waren allemaal op ).
De spiesjes meloen met rauwe ham waren zeer populair.
De gevulde eieren waren binnen een uur op, en ik had twee volle schalen, die van mij waren dus wel te vreten .
O ja , en de glaasjes gevuld met carpaccio ook zo op!!
Minder populair waren de tomaatjes met mozzarella.
En de komkommer gevuld met paturain.
De rest van de hapjes...gemiddeld.
Heb je zo ongeveer een indicatie Mocy.
Zelf vond ik trouwens de wraps met surimi erg lekker.
Staat als recept bij Ah als fusionrolletjes.
Meeste complimenten kreeg ik over de amuse hammouse met gemarineerde komkommer, veel gegeten
De amuse gerookte zalm met creme fraiche dille sausje werden het eerst gegeten , vertrouwd voedsel denk ik. ook allemaal op
De rookvleesbonbon vonden veel verrassend lekker(weet niet of dat nou goed of slecht is, maar ze waren allemaal op ).
De spiesjes meloen met rauwe ham waren zeer populair.
De gevulde eieren waren binnen een uur op, en ik had twee volle schalen, die van mij waren dus wel te vreten .
O ja , en de glaasjes gevuld met carpaccio ook zo op!!
Minder populair waren de tomaatjes met mozzarella.
En de komkommer gevuld met paturain.
De rest van de hapjes...gemiddeld.
Heb je zo ongeveer een indicatie Mocy.
Zelf vond ik trouwens de wraps met surimi erg lekker.
Staat als recept bij Ah als fusionrolletjes.
zondag 3 januari 2010 om 21:50
zondag 3 januari 2010 om 21:51

zondag 3 januari 2010 om 21:58
Oh dat had No voor mij getipt, is van Ah.
Hammouse
Alleen ik heb de komkommer in kleine blokjes gesneden, leek mij makkelijker weg eten.
De mousse, kan je een avond van te voren klaar maken, de komkommer een paar uur van te voren.
De glaasjes(ik had bij de makro van die stevige plastic amuseglaasjes gekocht met kleine lepeltjes) had ik ook de avond van te voren al gevuld met een spuitzak, de komkommer de volgende dag erop gedaan, met rolletje ham .
Hammouse
Alleen ik heb de komkommer in kleine blokjes gesneden, leek mij makkelijker weg eten.
De mousse, kan je een avond van te voren klaar maken, de komkommer een paar uur van te voren.
De glaasjes(ik had bij de makro van die stevige plastic amuseglaasjes gekocht met kleine lepeltjes) had ik ook de avond van te voren al gevuld met een spuitzak, de komkommer de volgende dag erop gedaan, met rolletje ham .