Mijn quorngehakt denkt dat het popcorn is!

25-01-2010 20:10 23 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik zag dat ik nog wat quorngehakt in de vriezer had liggen en besloot dat dat wel lekker was in mijn pastasaus. Even een half uurtje buiten de vriezer, olijfolie opwarmen, uit erin en even later mijn gehakt. Loop ff weg en opeens hoor ik allemaal 'geplof', wat je hoort als je popcorn maakt. Echt nog nooit gehad. Heb het maar van het vuur gehaald.



Is mijn quorngehakt bezeten of is dit doodnormaal?
Liever elitair dan een pauper!
Alle reacties Link kopieren
Popquorn...
Alle reacties Link kopieren
Liever elitair dan een pauper!
Alle reacties Link kopieren
Mijn vegetarische vriendin die quorn gebruikt heeft het wel eens gezegd geloof ik dat het kan gaan ploppen.



Moest wel lachen om je topictitel

Alsof een quornstukje zo door de lucht springt en roept 'jippiieeeee ik ben popcorn ;-P'
Alle reacties Link kopieren
quote:Brummetje schreef op 25 januari 2010 @ 20:12:

Popquorn...
Alle reacties Link kopieren
Opeens weet je het ............... ik word popcorn .
Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven.
Alle reacties Link kopieren
quote:Mijn vegetarische vriendin die quorn gebruikt heeft het wel eens gezegd geloof ik dat het kan gaan ploppen.Gelukkig, mijn quorn is dus niet de enige quorn met gedragsproblemen. Dan ga ik het naar terugzetten, hopen dat mijn kookplaat nog warm is.
Liever elitair dan een pauper!
Alle reacties Link kopieren
Ja, ik heb dat ook wel eens meegemaakt. De quorn lijkt de olie wel op te zuigen en ligt dan in een droge pan, waar 'ie bijna uitsputtert. Ik gooi er altijd snel saus bij (tomatensaus ofzo) en dan is het over. En die quorn hoeft natuurlijk niet echt gaar meer te worden, alleen maar (heel erg) warm.
Alle reacties Link kopieren
Alle reacties Link kopieren
Ja, dat hoort
Alle reacties Link kopieren
Identiteitscrisis
roflol popquorn ghehehe
Alle reacties Link kopieren
quote:mylenevalerie schreef op 25 januari 2010 @ 20:14:

Opeens weet je het ............... ik word popcorn .
Alles is mooi wanneer het echt is - Sara Kroos
Alle reacties Link kopieren
Nou, ik heb de oplossing gevonden. Pletten met champignons en paprika, wurgen met tomatenspul en wat melk, vergiftigen met wat kruiden en verdrinken in de witte truffelolie. Het is helemaal stil en ook nog lekker.
Liever elitair dan een pauper!
Alle reacties Link kopieren
ik leer toch zo veel op dit forum
Alle reacties Link kopieren
Denk dat die popquorn eigenlijk naar de bios had gewild
De waarheid is dat iedereen zomaar wat probeert
Alle reacties Link kopieren
Gebeurt wel vaker dat als je quorn uit de vriezer haalt en niet laat ontdooien. Zeker met olijfolie popt het dat het een lieve lust is.

Vuur laag, of toch eerst laten ontdooien, of een spatdeksel.

Het kan verder geen kwaad.
Alle reacties Link kopieren
Haha, mijn nep gehakt begint ook altijd van vreugde de pan uit te springen zodra ik het ga bakken. Kortom, normaal (doe d'r maar een deksel op) haha.
Alle reacties Link kopieren
Ik las dus in de gauwigheid: 'pornogehakt'



(never mind)
I`ve learned so much from my mistakes.. I`m thinking of making a few more.
Alle reacties Link kopieren
Wat moet ik me daar bij voorstellen? Dat mijn quorn een orgie ofzo gaat houden?
Liever elitair dan een pauper!
Alle reacties Link kopieren
quote:Kalliope schreef op 25 januari 2010 @ 20:51:

Pletten met champignons en paprika, wurgen met tomatenspul en wat melk, vergiftigen met wat kruiden en verdrinken in de witte truffelolie. Maar het kan inderdaad rondspringen enzo, doen de gewone quorn stukjes ook wel eens! Hoop dat 't gesmaakt heeft, klinkt lekker njam njam..
Ik las " mijn corngehakt denkt dat het popcorn is" en ik dacht nog:wie stopt er nu maïs in het gehakt?
Alle reacties Link kopieren
quote:La Vie en Rose schreef op 25 januari 2010 @ 21:38:

Ik las dus in de gauwigheid: 'pornogehakt'



(never mind)



*wil graag komen eten*

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven