Andijvie...of nee Rookworst vraag...

07-04-2010 15:50 7 berichten
Alle reacties Link kopieren
Effe checken, kom d'r met google niet uit.

Rookworst verwarmd in water, vergeten, maar wil hem toch opeten.

Kan ik m nog een 2e keer in warm water opwarmen en gewoon opeten?

Volgens mij een onzinnige vraag maar had speelde even door mijn hoofd
Alle reacties Link kopieren
Wel ja...!
Alle reacties Link kopieren
die worsten zijn al voorgekookt dus volgens mij kan het wel!
Alle reacties Link kopieren
tuurlijk, zeker als die zak nog dicht is. Die dingen kan je 200 jaar bewaren, moet 2x verwarmen ook lukken.
Gewoon even in de magnetron gooien.
Alle reacties Link kopieren
quote:Teigetje29 schreef op 07 april 2010 @ 16:01:

die worsten zijn al voorgekookt dus volgens mij kan het wel!Niet als ie van de HEMA of de slager is. Dan zijn ze rauw. Unox en consorten kun je opwarmen in de plastic zak, niet te heet water want dan knapt ie. Bij worst van de slager heb je kans dat het vel knapt als je hem weer in water opwarmt en dan heb je waterworst. Gewoon koud opeten of een tikt in de magno geven
Alle reacties Link kopieren
Die van de HEMA zijn echt niet rauw hoor. (Die komen uit dezelfde fabriek als Unox trouwens)
Peas on earth!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven