
Andijvie...of nee Rookworst vraag...
woensdag 7 april 2010 om 15:50
woensdag 7 april 2010 om 16:12
quote:Teigetje29 schreef op 07 april 2010 @ 16:01:
die worsten zijn al voorgekookt dus volgens mij kan het wel!Niet als ie van de HEMA of de slager is. Dan zijn ze rauw. Unox en consorten kun je opwarmen in de plastic zak, niet te heet water want dan knapt ie. Bij worst van de slager heb je kans dat het vel knapt als je hem weer in water opwarmt en dan heb je waterworst. Gewoon koud opeten of een tikt in de magno geven
die worsten zijn al voorgekookt dus volgens mij kan het wel!Niet als ie van de HEMA of de slager is. Dan zijn ze rauw. Unox en consorten kun je opwarmen in de plastic zak, niet te heet water want dan knapt ie. Bij worst van de slager heb je kans dat het vel knapt als je hem weer in water opwarmt en dan heb je waterworst. Gewoon koud opeten of een tikt in de magno geven