Kip zonder vel :) Kan dat wel?

12-04-2010 17:17 8 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hi mensen.



Ik sta op het punt kip klaar te maken in de oven. Normaal doe ik dat met drumsticks, dus kip met het vel er nog om, dat blijft lekker sappig, maar nu heb ik kipstukjes zonder vel (tvsticks?).

Kan ik die ook gewoon in de oven plempen (200graden) ? Of moet daar wel folie overheen? Lijkt me dat het sneller uitdroogt zo.



Die hoeven ook niet zo lang denk ik toch? Misschien een half uurtje?



Mijn dank alvast voor de wijze woorden
Alle reacties Link kopieren
ik doe er rauwe ham omheen oid en meestal 20 min op 200 graden.
Alle reacties Link kopieren
Met olie omscheppen. Kan prima lijkt me.
Alle reacties Link kopieren
ik zou allu-folie over de schaal heen doen,dan drogen ze zeker niet uit. en dan de laatste 10 min dit er af halen,

zodat ze toch nog mooi bruin kunnen kleuren.
Alle reacties Link kopieren
Misschien te laat: rol de kipstukjes door yoghurt en daarna door een bakje paneermeel-Italiaansekruiden-zout-peper. Dan in de oven op bakpapier en dan heb je kip met een knapperig korstje, die aan de binnenkant zacht is.
Alle reacties Link kopieren
Yoghurt
Alle reacties Link kopieren
Dank voor alle adviezen





Het is kip met ui/knoflook en ketjap geworden..lekkerrrrrrrrrrrrr
Alle reacties Link kopieren
quote:Charley04 schreef op 12 april 2010 @ 20:47:

Yoghurt kip met yoghurt kan echt lekker zijn, het wordt vaak gedaan in de (verwesterde versie van?) indiase keuken.
We dont make mistakes here, we just have happy accidents. We want happy, happy paintings. If you want sad things, watch the news. Everything is possible here. This is your little universe -Bob Ross

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven