Pizza over de datum...

03-05-2010 14:47 30 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hallo,

Ik heb een hele stomme vraag.



Ik heb van de week bij AH een verse pizza gekocht, die "geldig" is t/m 1 mei.

Wat vinden jullie, zal ik hem opeten?

Opeten ja of nee?

Totaal aantal stemmen: 26

Ja, natuurlijk. 2 dagen maar.. (62%)
Nee, daar word je ziek van (12%)
twijfel... (27%)
Alle reacties Link kopieren
Wat zit er allemaal op?

Met groente maak ik me niet zo druk, vlees wordt wel een ander verhaal.
Wat zit er op? Ziet het er nog smakelijk uit?
Alle reacties Link kopieren
Als hij er nog goed uitziet en goed ruikt, waarom niet?
Als ie nog goed oogt en ruikt dan gewoon lekker opeten.
Alle reacties Link kopieren
Ja hoor, zeker als de verpakking nog dicht is en het er verder nog goed uitziet, gewoon opeten.
Als het garnalenpizza is zou ik 'm weggooien, iets met groenten of salami die er nog normaal uitziet zou ik nog lekker opeten.
Alle reacties Link kopieren
Met vlees erop zou ik het niet doen
Alle reacties Link kopieren
Vlees of vis zou ik niet gauw doen, iets met kaas moet nog gewoon kunnen lijkt me.
Alle reacties Link kopieren
Pizza Bolognese, met veel kaas en tomaat! Ik kan geen vlees ontwaren..



Zo'n steenoven geval is het.
Lekker opeten dan zou ik zeggen!
Alle reacties Link kopieren
Ah, ik had twijfel ingevuld, ligt eraan wat erop zit, maar kaas en tomaat kan geen kwaad lijkt me. Even kijken en ruiken en als ie oke lijkt gewoon eten.
Alle reacties Link kopieren
ah joh, die bacterieen gaan vanzelf dood door de hoge temp in de oven...
Alle reacties Link kopieren
quote:Zamirah schreef op 03 mei 2010 @ 14:53:

Pizza Bolognese, met veel kaas en tomaat! Ik kan geen vlees ontwaren..



Zo'n steenoven geval is het.Eet smakelijk dan!
Alle reacties Link kopieren
Gewoon opeten......
Alle reacties Link kopieren
Ik heb spijt dat ik dit topic heb geopend. HUNGRYYYY!
Oh, een Veggie-pizza? Als íe nog lekker ruikt en er smakelijk uitziet Zou ik dat nog wel eten hoor!



Eet smakelijk!
Alle reacties Link kopieren
met champignons moet je ook uitkijken dacht ik...
Als er vlees,champignons,tonijn of garnalen inzitten dan zou ik

hem niet meer eten.Met alleen groente zit het wellicht anders.

Twijfel je echt dan zou ik hem helemaal niet eten.
Alle reacties Link kopieren
Gewoon eten, als het niet gek ruikt of slijmerig is (of er haar op groeit) kan je dat prima eten.



Het vlees in de bolognesesaus (die 2 gram) is al eens heet gemaakt en dus niet meer rauw.



smakelijk!
Alle reacties Link kopieren
En?
Alle reacties Link kopieren
Nou, ik had hem dus opgewarmd in de oven ( 220) en begon lekker te smikkelen.

Toen ik de helft achterover had gegooid, zag ik plotseling dat er gehakt op zat... toen heb ik de andere helft in de kliko geflikkerd!!!







En voel me nu af en toe een beetje misselijk.
quote:mips schreef op 04 mei 2010 @ 13:30:

Gewoon eten, als het niet gek ruikt of slijmerig is (of er haar op groeit) kan je dat prima eten.



Het vlees in de bolognesesaus (die 2 gram) is al eens heet gemaakt en dus niet meer rauw.



smakelijk!Haargroei op pizza?
quote:Zamirah schreef op 04 mei 2010 @ 16:14:

Nou, ik had hem dus opgewarmd in de oven ( 220) en begon lekker te smikkelen.

Toen ik de helft achterover had gegooid, zag ik plotseling dat er gehakt op zat... toen heb ik de andere helft in de kliko geflikkerd!!!







En voel me nu af en toe een beetje misselijk.Dat is natuurlijk minder.
Alle reacties Link kopieren
Maar 't gaat wel weer.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven