Topslager in Rotterdam ?

26-07-2010 16:26 21 berichten
Alle reacties Link kopieren
Welke slager in Rotterdam is top? Wie kent er een topslager in Rotterdam?



Ik ben op zoek naar een slager in Rotterdam die vlees verkoopt van het kwaliteit dat je van bijvoorbeeld een Michelin drie sterren restaurant zou verwachten.



Ik ben benieuwd naar jullie bevindingen.
Alle reacties Link kopieren
Slagerij Rien Bezooijen op 't Lage Land schijnt heel goed te zijn. Heb er zelf nog nooit wat gekocht, ligt 'n beetje buiten mijn budget om naar 'n "echte" slager te gaan voor m'n vlees, maar veel mensen hier in de buurt gaan daar heen als ze kwaliteitsvlees willen hebben.
Iets anders
Alle reacties Link kopieren
Tol op de Bergse Dorpsstraat in Hillegersberg. Een onbetaalbare vleesjuwelier waar men je nuffig en afkeurend aankijkt als je adellijke familie niet al minstens 3 generaties hun chateau briand bij hen besteld.



Heb er dan ook nog nooit wat gekocht maar het is een begrip in de zeer wijde omgeving en zelfs de plaatselijke advocaten, chirurgen en vastgoedjongens vinden Tol te duur voor doordeweeks.
Alle reacties Link kopieren
Er zit een biologische slager op de hoek Goudsesingel/Mariniersweg naast de biologische supermarkt, ik haal daar af en toe wat vlees als het budget het toelaat en ben erg te spreken over de kwaliteit!
Alle reacties Link kopieren
Er zit een biologische slager op de hoek Goudsesingel/Mariniersweg naast de biologische supermarkt, ik haal daar af en toe wat vlees als het budget het toelaat en ben erg te spreken over de kwaliteit!
Tol - Bergse Dorpsstraat zoals al gezegd.

Betaal je 50 euro voor een stukje vlees van 2 bij 2cm en het kerstmenu is al helemaal 'onbetaalbaar' maar wel heel heel erg goeie kwaliteit.
Schell op de kruiskade.

Heeft alles, goedkoop en ontzettend goed.

http://www.slagerij-schell.nl



Tol is overprijsde onzin.
Schell is een supergoede idd!
quote:QQelleQ schreef op 26 juli 2010 @ 16:43:

Er zit een biologische slager op de hoek Goudsesingel/Mariniersweg naast de biologische supermarkt, ik haal daar af en toe wat vlees als het budget het toelaat en ben erg te spreken over de kwaliteit!

Ik word daar zo kriegel van de bakfietsouders die roepen:"Sterre, blijf eens van de snijmachine af, Hadde, je zou dit keer niet met je vingertjes aan het vlees komen."

En het tergend trage personeel achter de toonbank.



Maar dit kan persoonlijk zijn hoor.
Alle reacties Link kopieren
quote:absoluteEinstein schreef op 26 juli 2010 @ 17:13:

[...]



Ik word daar zo kriegel van de bakfietsouders die roepen:"Sterre, blijf eens van de snijmachine af, Hadde, je zou dit keer niet met je vingertjes aan het vlees komen."

En het tergend trage personeel achter de toonbank.



Maar dit kan persoonlijk zijn hoor.



Haha daar heb je wel gelijk in hoor! Die hele hoek daar lijkt soms inderdaad wel een hangplek voor bakfietsouders!



Het is voornamelijk het biologische aspect wat me aanspreekt, en het smakelijke vlees natuurlijk!
Alle reacties Link kopieren
quote:Babsjuh schreef op 26 juli 2010 @ 16:30:

Slagerij Rien Bezooijen op 't Lage Land schijnt heel goed te zijn. Heb er zelf nog nooit wat gekocht, ligt 'n beetje buiten mijn budget om naar 'n "echte" slager te gaan voor m'n vlees, maar veel mensen hier in de buurt gaan daar heen als ze kwaliteitsvlees willen hebben.

Jaaaaaa, daar ga ik vaak heen. Al is het alleen maar voor de filet americán. Heerlijk! Mooie winkel ook, veel personeel en toch altijd stervens druk!



Slagerij De Bruin op de bergweg is ook ontzettend goed. Ze zitten daar ontzettend lang.
Als je het nuchter bekijkt, lost alcohol niets op.
Alle reacties Link kopieren
Alvast bedankt voor jullie tips.quote:absoluteEinstein schreef op 26 juli 2010 @ 17:06:

Schell op de kruiskade.

Heeft alles, goedkoop en ontzettend goed.

http://www.slagerij-schell.nl



[...]Daar komen wij ook.
Alle reacties Link kopieren
quote:liubi schreef op 26 juli 2010 @ 17:04:

Tol - Bergse Dorpsstraat zoals al gezegd.

Betaal je 50 euro voor een stukje vlees van 2 bij 2cm en het kerstmenu is al helemaal 'onbetaalbaar' maar wel heel heel erg goeie kwaliteit.Wat voor vlees is dat?
Alle reacties Link kopieren
quote:absoluteEinstein schreef op 26 juli 2010 @ 17:13:

[...]



Ik word daar zo kriegel van de bakfietsouders die roepen:"Sterre, blijf eens van de snijmachine af, Hadde, je zou dit keer niet met je vingertjes aan het vlees komen."

En het tergend trage personeel achter de toonbank.



Maar dit kan persoonlijk zijn hoor.
quote:Sophiepapa schreef op 26 juli 2010 @ 19:21:

[...]





Wat voor vlees is dat?De vakterm daar voor is: Teduurvlees.
Alle reacties Link kopieren
quote:absoluteEinstein schreef op 27 juli 2010 @ 08:35:

[...]



De vakterm daar voor is: Teduurvlees.
Alle reacties Link kopieren
Schell is goed ja.. maar de vele Marrokaanse slagers rondom Schell doen niet onder..
Alle reacties Link kopieren
Bioslager De Groene Weg is idd een topslager. Kom daar regelmatig, altijd erg druk wat een goed teken is. Kan me niet vinden in het trage personeel, klanten worden netjes en met de nodige aandacht geholpen en van goed advies voorzien.quote:absoluteEinstein schreef op 26 juli 2010 @ 17:13:

[...]



Ik word daar zo kriegel van de bakfietsouders die roepen:"Sterre, blijf eens van de snijmachine af, Hadde, je zou dit keer niet met je vingertjes aan het vlees komen."

En het tergend trage personeel achter de toonbank.



Maar dit kan persoonlijk zijn hoor.
quote:absoluteEinstein schreef op 26 juli 2010 @ 17:13:

[...]



Ik word daar zo kriegel van de bakfietsouders die roepen:"Sterre, blijf eens van de snijmachine af, Hadde, je zou dit keer niet met je vingertjes aan het vlees komen."

En het tergend trage personeel achter de toonbank.



Maar dit kan persoonlijk zijn hoor. haha je haalt me de woorden uit de mond!
Alle reacties Link kopieren
Dat zijn van die gemasseerde koeien die alleen naar Mozart luisteren en slapen op bedjes van pluche ;) en dan daar de entrecote van...misschien dat de slavinken nog te betalen zijn, of zijn die alleen voor het Volk?



Als je lekker wild wilt kan je naar Treuren op de Jonker Frans. En ondanks de bakfietsouders ga ik graag naar de Groene Weg hoor....diedure slager daar heb ik nog nooit van gehoord maar zo te horen heeft mijn portemonnee daar niets te zoeken...
Alle reacties Link kopieren
Ik woon in H'berg en durf niet eens bij Tol naar binnen. De slagerij daartegenover is trouwens helemaal gezellig en prima kwaliteit. Slagerij Both. Ook slagerij Ultee op de Beethovensingel (vlak bij mijn huis) verkoopt goede kwaliteit.

Voor echt goede kwaliteit vlees moet je een pasje van de ISPC zien te bemachtigen. Maar ja, die zit in Breda.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven