Wat eet ik vandaag: hamlap! maar hoe. ? wie helpt mij?

27-08-2010 15:45 17 berichten
Alle reacties Link kopieren
Zoals de titel al zei: ik heb een hamlap nog liggen. hij moet op.



Nu heb ik geen zin om een heel gerecht te maken.

Ik heb aardappels e.d. maar ik wil eigenlijk de hamlap gewoon bakken.

Lukt dat zonder droog/taai te worden?

Of zal ik hem zo toch alvast in de pan doen?



Wie weet er iets lekkers mee?





(ad gegoogled maar dat zijn dingen met veel gedoe)
Alle reacties Link kopieren
Ik weet het niet.
Alle reacties Link kopieren
waarom zou je een hamlap niet gewoon kunnen bakken? Geloof niet dat die lang hoeft, gebruik het eigenlijk alleen als nasivlees
I was born in the sign of water, and it's there that I feel my best
Heel veel, ook simpele, recepten voor hamlappen



http://www.smulweb.nl/zoe ... mlap&type-recepten=recept
insmeren met mosterd en dan bakken met bakboter, heel simpel maar toch lekker
Alle reacties Link kopieren
Noodles: ik denk dat ik dat maar doe!

(moet daar nog zout/peper bij?)
Lekker macaroni met hamlap.

De hamlap in blokjes bakken en dan even laten braden.

Alle groenten die je maar kan verzinnen die je lekker zou kunnen vinden in de macaroni, roerbakken. Hamlappen erbij, macaroni er bij en smullen maar.
Alle reacties Link kopieren
Beetje boter/olijfolie in de juspan en vervolgens aanbraden. Daarna jus erbij gooien en het vlees laten sudderen. Lekker bij rode kool!
quote:moeilijkenaam schreef op 27 augustus 2010 @ 15:58:

Noodles: ik denk dat ik dat maar doe!

(moet daar nog zout/peper bij?)



Ik doe eigenlijk altijd alleen maar mosterd (van die grove is het lekkerst als je het in huis hebt, anders is gewone ook prima)

Maar beetje zout en peper kan vast geen kwaad..



Eet smakelijk!



Laat je even weten of het gemaakt heeft?



xxx
Alle reacties Link kopieren
quote:Claudia2010 schreef op 27 augustus 2010 @ 15:45:

Ik weet het niet.



Geweldige reactie!

En dat meteen in de eerste minuut.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb nog nooit een hamlap gegeten en houd dat ook zo als ik dit topic lees....
Alle reacties Link kopieren
Toevallig eten wij vandaag hamlappen (wel in stukjes gesneden) met wat ananasstukken en peultjes (en nog een sausje, geen idee hoe het gemaakt wordt!)
Alle reacties Link kopieren
Noodles bedankt voor de tip! erg lekker. weet zeker dat ik dit vaker moet maken als vriend hem geproefd heeft!
Alle reacties Link kopieren
Snitzels van maken? Peper en zout of andere kruiden,door de bloem dan door een geklutst ei daarna door de paneermeel.
Alle reacties Link kopieren
echt erg lekker!



hebben we werkelijk geen blozende smiley?
Ketjap, sambal, citroensap, hamlap een tijd in stukjes er in, op een stokje prikken en de grill (of grillpan) in. Als het daar nu tenminste niet te laat voor is. Rijst en een groenteprutje erbij.
goed te horen

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven